Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
az 5.-ben kétszer jövünk egymás után
több mint 10 éve
egyébként mit kaptunk a tradért cserébe?Leon78
ravens 5. körétemberke22
Tűrhető. Na kezdhetünk izgulni. Vajon mit virítunk. 😊
több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
ravens 5. körét
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Félek megnézni twitteren, nehogy bespoilerezzék. A pickkünk után utána olvasok. Tippre valami 5-6. körös valami lehet ez a pár hely.
több mint 10 éve
egyébként mit kaptunk a tradért cserébe?
több mint 10 éve
Igen, bár már semmi sem biztos. 😊 Azért a Bengals 2 db OT-vel nem egyszerű 😊
több mint 10 éve
Steelers és a Rams van hátra. Csak nem visznek pass rushert, akkor meg ha nincs trade meglehet Harold esetleg Gregory.
több mint 10 éve
Szerinttem a Ravens jön CB-ért
több mint 10 éve
NFL tracker szerint hátra cseréltünk. Szóval az elsődleges célpontok vagy elfogytak, vagy sokan vannak még.andree
Tényleg, már megint kitaláltak valamit 😊
több mint 10 éve
NFL tracker szerint hátra cseréltünk. Szóval az elsődleges célpontok vagy elfogytak, vagy sokan vannak még.
több mint 10 éve
Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.andree
Mondok rosszabbat Szerintem a lions viszi Tevin Colemant 😊Leon78
De szép is lenne. 😀
több mint 10 éve
Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.andree
Mondok rosszabbat Szerintem a lions viszi Tevin Colemant 😊
több mint 10 éve
Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.
több mint 10 éve
Dexxter úgy örül Darby-nek mintha mi választottuk volna ki. 😊 Valaki szóljon már neki.
több mint 10 éve
Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips, Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams
több mint 10 éve
Amúgy elég nagy LB run van. Remélem Keimék nem pánikolnak be és szépen megvárják míg ölükbe pottyan egy fasza CB.andree
Végül mindegy csak értéken jöjjön, és a védelembe. Úgy nézem DT lesz később is.
több mint 10 éve
Amúgy elég nagy LB run van. Remélem Keimék nem pánikolnak be és szépen megvárják míg ölükbe pottyan egy fasza CB.
több mint 10 éve
A drafttek-en már hozzánk írják Gregory-t
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊Leon78
Igen Martinról elfelejtkeztünk. Szerintem ekkora testtel állat lesz OLB-nek. Durva Gregory mennyit csúszik.
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊Leon78
Igazából nekünk nem OLB kell, hanem jó OLB. 😀

Mennyiségre mindig megvagyunk, de nagyon hiányzik egy elit rusher. Talán most Acho távozása miatt mindenképpen kéne egy valahol, de Martinék ott is fogják tolni elvileg.
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊
több mint 10 éve
Eddig jól alakul a draft, bár Collins épp kiment. Legalább nem viszi bele a füves nosztalgiába Matyit.

Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips, Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.
andree
Ja...
Talán Darby lecsúszhat, de inkább OLB kellene. Talán.....
Közben a kedvencem is kiment McKinniey
több mint 10 éve
Eddig jól alakul a draft, bár Collins épp kiment. Legalább nem viszi bele a füves nosztalgiába Matyit.

Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips, Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.
több mint 10 éve
Whisenhunt elkezdte építgetni a Titans támadósort. Meglepően tökös volt. Mondjuk elég érdektelen volt eddig ez a Titans, most lehet érdemes lesz megnézni 1-1 meccsüket. Remélem nem akarja bebetonozni a zsebbe Mariotat.andree
Néha nálunk is húzhatott volna egy jót. 😊

Egyébként ahhoz képest, hogy a második kör elején vagyunk van egy két baromság. Ennyi szar húzásra nem számítottam.
Sajna Collins most ment ki. 😊
több mint 10 éve
Whisenhunt elkezdte építgetni a Titans támadósort. Meglepően tökös volt. Mondjuk elég érdektelen volt eddig ez a Titans, most lehet érdemes lesz megnézni 1-1 meccsüket. Remélem nem akarja bebetonozni a zsebbe Mariotat.