Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
5 ILB van, így biztos nem jön Skov 😕
több mint 11 éve
A (nem) végleges 53-as keret:- Irányítók: Carson Palmer, Drew Stanton, Logan Thomas
- Elkapók: Larry Fitzgerald, Michael Floyd, Ted Ginn, John Brown, Jaron Brown, Walt Powell
- Futók: Andre Ellington, Jonathan Dwyer, Stapfan Taylor, Robert Hughes
- Tight Endek: John Carlson, Rob Housler, Troy Niklas, Darren Fells
- Támadófal: Jared Veldheer, Ted Larsen, Lyle Sendlein, Paul Fanaika, Bobby Massie, Jonathan Cooper, Earl Watford, Bradley Sowell
- Védekező fal: Calais Campbell, Dan Williams, Frostee Rucker, Alameda Ta'amu, Kareem Martin, Ed Stinson, Tommy Kelly
- Belső Linebackerek: Kevin Minter, Larry Foote, Desmond Bishop, Kenny Demens, Glenn Carson
- Szélső linebackerek: John Abraham, Matt Shaughnessy, Sam Acho, Alex Okafor, Lorenzo Alexander
- Cornerbackek: Patrick Peterson, Antonio Cromartie, Jerraud Powers, Justin Bethel
- Safety-k: Tony Jefferson, Rashad Johnson, Tyrann Mathieu, Deone Bucannon
- Rúgó: Chandler Catanzaro
- Punter: Dave Zastudil
- Long Snapper: Mike Leach
több mint 11 éve
Maradt 6 WR és Golden ment waiverre. Carson is maradt. Nagyon jól játszott az amúgy borzalmas 4. PS meccsen.
több mint 11 éve
picsába mindig kihagyok valakit.Elkezdődtek a cutok, persze hivatalos nincs, de Duckner, Curtis Taylor, Sopoaga, Benard és Parmele az első távozók.Fucumeg Bryan McCannDexxter Tailor
több mint 11 éve
Elkezdődtek a cutok, persze hivatalos nincs, de Duckner, Curtis Taylor, Sopoaga, Benard és Parmele az első távozók.Fucumeg Bryan McCann

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
szántam 30 percet a Chargers elleni meccsre. Huhh de szar volt.Thomas tüzelt össze vissza, amikor volt ideje. Sowell szar volt.
Powell tetszett, főleg visszahordásban.
Glenn Carson is jó volt, PS esélyes a srác.
Többet nem érdemel ez a meccs.
Elkezdődtek a cutok, persze hivatalos nincs, de Duckner, Curtis Taylor, Sopoaga, Benard és Parmele az első távozók.
több mint 11 éve
Mert amire használjuk a futókat megvagyunk. AZ hogy nem tudunk középen futni nem feltétlenül a RB hibája. Egy nagyobb darab futót is megtudnak fogni ha nincs neki hely ahol fusson.Mert?silent7939GreenEllist kirakta a bengals.... na Ő pont jó lenne a darálóba Ellington mellé némi szotyiért. 😊silent7939whaaaaat?! No thank you.Fucu
több mint 11 éve
Mert?GreenEllist kirakta a bengals.... na Ő pont jó lenne a darálóba Ellington mellé némi szotyiért. 😊silent7939whaaaaat?! No thank you.Fucu
több mint 11 éve
GreenEllist kirakta a bengals.... na Ő pont jó lenne a darálóba Ellington mellé némi szotyiért. 😊silent7939whaaaaat?! No thank you.
több mint 11 éve
GreenEllist kirakta a bengals.... na Ő pont jó lenne a darálóba Ellington mellé némi szotyiért. 😊
több mint 11 éve
Na felkeltem és megnéztem a meccset.... silent7939maxi respect 😊
hát, jól el focizgattak a srácok a két kapura...
egyébként most nem Arians hívta a play-eket (hanem Goodwin, az off. coord.), ilyen utoljára 2006-ban volt, amikor is B.A. a Pittsburgh receivers coach-a volt, és az offensive coordinator/play caller-ert úgy hívták, hogy Ken Whisenhunt...
több mint 11 éve
Na felkeltem és megnéztem a meccset.... Tudom-tudom hogy 2.-3. vonal játszott, de ez valami szánalom volt.
Szétfutottak és szétpasszoltak nem kicsit 😀
Az hogy nem volt TD-je a chargersnek ne tévesszen meg senkit
több mint 11 éve
egy hét szabi után most vagyok csak gépközelben és örömmel látom, hogy Fitz örömmel játszik 😊 www.azcardinals.com/videos/videos/Larry_Fitzgerald_shines_against_Bengals/0c2d7918-e88d-4c65-a986-cd6ef17c718cviszont az INTnél valami nagggyon nem stimmelt… mikor visszafordult Fitz, már Newman kezében landolt a laszti, méterekre tőle, pedig a fal is egész jól tartotta a frontot…
www.azcardinals.com/videos/videos/Cant-Miss-Play-Hello-Newman/9f1645d0-f1e0-4a45-a979-410f19d296ca
több mint 11 éve
És akkor szerencsétlennek mit mondtak egy héttel a szerződése aláírása után? Bocs tévedtünk, mégsem kellesz? Ilyenkor amúgy kapnak fizetést erre az egy hétre? 😊nagy hülyeséget nem mondtunk podcastben, tényleg jött Tommy Kelly a védőfalba.MarioAnaés emiatt Ryan McBean távozott (aki Sopoagaval együtt lett szerződtetve múlt héten)Fucu
több mint 11 éve
nagy hülyeséget nem mondtunk podcastben, tényleg jött Tommy Kelly a védőfalba.MarioAnaés emiatt Ryan McBean távozott (aki Sopoagaval együtt lett szerződtetve múlt héten)
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
nagy hülyeséget nem mondtunk podcastben, tényleg jött Tommy Kelly a védőfalba.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
btw van már angol felirtat BDrip verzióhoz aminek jó az időzítése. Elkezdtem átmásolni a magyar feliratot bele, de kurva sokáig tart mert nem annyira passzol 😊Tegnap este megnéztem a Draft dayt... egész jó kis film lett belőle... aki még nem látta annak ajánlom 😀Biztos, hogy van mivel hallás után csináltam kamerás verzióból, nem leírt szöveget fordítottam. ^ ^ lehet megétné végigmennem rajta újra, de ain't nobody got time fo thatHöri
A felirat is egész jó hozzá, bár van benne néhány félrefordítás Höritől 😀silent7939
több mint 11 éve
Annyira nem figyeltem, csak 1-2 apróságot vettem észre benne. De amúgy abszolút rendben van... le a kalappal. Pl mikor érkeznek a a draft helyszínére a Jennings? nevű futót irányítónak fordítottad... most hirtelen ez jut eszembe, de amúgy tényleg rendben volt és gratula hozzá.Tegnap este megnéztem a Draft dayt... egész jó kis film lett belőle... aki még nem látta annak ajánlom 😀Biztos, hogy van mivel hallás után csináltam kamerás verzióból, nem leírt szöveget fordítottam. ^ ^ lehet megétné végigmennem rajta újra, de ain't nobody got time fo thatHöri
A felirat is egész jó hozzá, bár van benne néhány félrefordítás Höritől 😀silent7939
Amúgy sztem fasza kis film... ha van némi valóság alapja akkor nem lennék a draft napján egy GM helyében 😀
több mint 11 éve
Tegnap este megnéztem a Draft dayt... egész jó kis film lett belőle... aki még nem látta annak ajánlom 😀Biztos, hogy van mivel hallás után csináltam kamerás verzióból, nem leírt szöveget fordítottam. ^ ^ lehet megétné végigmennem rajta újra, de ain't nobody got time fo that
több mint 11 éve
Lehet jön James Harrison ex-Steelers LB.Ka'deemCarey25Nem lesz ebből semmi. A közelben él lehet csak hazarepül 😊
több mint 11 éve
Ebben maximálisan igazad van!Lehet jön James Harrison ex-Steelers LB.Ka'deemCarey25Azért ez vicces lenne. Akkor sem bocsátjuk meg neki azt a 99 yardos pick6-et a SB-ban 😊csongi
több mint 11 éve
Arizona steelers 😀Lehet jön James Harrison ex-Steelers LB.Ka'deemCarey25Azért ez vicces lenne. Akkor sem bocsátjuk meg neki azt a 99 yardos pick6-et a SB-ban 😊csongi
több mint 11 éve
Lehet jön James Harrison ex-Steelers LB.Ka'deemCarey25Azért ez vicces lenne. Akkor sem bocsátjuk meg neki azt a 99 yardos pick6-et a SB-ban 😊
több mint 11 éve
Lehet jön James Harrison ex-Steelers LB.
több mint 11 éve
Tegnap este megnéztem a Draft dayt... egész jó kis film lett belőle... aki még nem látta annak ajánlom 😀A felirat is egész jó hozzá, bár van benne néhány félrefordítás Höritől 😀