Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
nfl csevegőben volt bent: http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2012/01/the-ap-all-pro-team-roster/1Kijöttek az All-Pro keretektudsz adni linket? a gugli most valahogy nem a barátom 😊csongi
PP (punt returnerként) az első csapatba, míg Larry a második csapatba kerültFucu
több mint 12 éve
Kijöttek az All-Pro keretektudsz adni linket? a gugli most valahogy nem a barátom 😊
PP (punt returnerként) az első csapatba, míg Larry a második csapatba kerültFucu
több mint 12 éve
Kijöttek az All-Pro keretekPP (punt returnerként) az első csapatba, míg Larry a második csapatba került
több mint 12 éve
Lehet szavazni PP-re a Rookie of the Year szavazáson, nyomjátok a gombot: http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream_voting_pepsiHaley esetleges visszatéréséről meg már az nfl.com-on is fent van a hír, remélem meg tudnak egyezni.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Haley állítólag tárgyal arról, hogy visszaosonna a sivatagbaulpianushttp://blog.azcardinals.com/2012/01/05/talk-of-haleys-return-and-keims-future/
Nagyon örülnék neki! Miller leragadt az őskorban, nem jó OC. Bár szerintem itt a nagy "menesztések" idején Haley tuti kiköt valahol egy HC állásban.
több mint 12 éve
Már amikor elküldték a Chiefstől, gondoltam hogy vissza kéne hívni. Úgy tűnik Whiz is így gondolta 😊Haley állítólag tárgyal arról, hogy visszaosonna a sivatagbaulpianusez így nem teljesen igaz. (pont most kezdtem volna írni a hozzászólást)
Whiz nyilatkozott, hogy beszélni fog Haley-va. Todd megtartotta az Arizonai házát és szereti ezt a környéket. Semmi biztos dolog nincs, minden csak találgatás. Érdekes lenne, ha visszatérne. Ugye ő sikeres volt itt, de mert volt neki egy Kurt Warner-e. Mike Miller érdekesen hívta a playeket időnként, lehet ha visszajönne Haley akkor visszatérne WR edzőnek.
A másik, hogy a Rams interjúvolja Hortont a HC posztra. Na ezt elolvastam majdnem leestem a székről. Nem örülnék neki ha távozna (finoman fogalmazva) a szezon második felében kezdett beérni a munkája.
A harmadik, hogy szintén a Rams interjúvolja majd Steve Keim-et a GM posztra. Keim nálunk a scouting vezetője ezt csinálja már 14 éve.Fucu
Igaz, most nem lenne ott Warner, szóval csodát nem lehetne várni tőle, de azért nagyot lendítene az offensen szerintem.
Horton meg tuti nem megy el, még csak most kezdett működni, amit elkezdett felépíteni. Hülye lenne félbehagyni az egészet. Na persze nyilván van az a pénz...
több mint 12 éve
Haley állítólag tárgyal arról, hogy visszaosonna a sivatagbaulpianusez így nem teljesen igaz. (pont most kezdtem volna írni a hozzászólást)
Whiz nyilatkozott, hogy beszélni fog Haley-va. Todd megtartotta az Arizonai házát és szereti ezt a környéket. Semmi biztos dolog nincs, minden csak találgatás. Érdekes lenne, ha visszatérne. Ugye ő sikeres volt itt, de mert volt neki egy Kurt Warner-e. Mike Miller érdekesen hívta a playeket időnként, lehet ha visszajönne Haley akkor visszatérne WR edzőnek.
A másik, hogy a Rams interjúvolja Hortont a HC posztra. Na ezt elolvastam majdnem leestem a székről. Nem örülnék neki ha távozna (finoman fogalmazva) a szezon második felében kezdett beérni a munkája.
A harmadik, hogy szintén a Rams interjúvolja majd Steve Keim-et a GM posztra. Keim nálunk a scouting vezetője ezt csinálja már 14 éve.
több mint 12 éve
Haley állítólag tárgyal arról, hogy visszaosonna a sivatagba
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
lehet megkezdeni az évértékelést szép sorjában 😊mindenkitől szívesen olvasok véleményt.
(vannak más teendőim még a playoff alatt is majd utána írok én is)
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
Hadd égjen! :cool:catattackóóó, neeem bántom én, hát olyan jó ránézni, kellemes emlékeket ébreszt bennem, hiszen a Cisco volt az idei évünk legnagyobb skalpja :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
catattack
3 520
na tessék, menthetetlenül San Francisco 49ers drukker lettem az idei rájátszásra... 😉Hadd égjen! :cool:
az egyik barátom rátalált a ruhatárában egy 1995-ös Niners pulcsira és ezt meg is kaptam tőle karácsonyra, NFC West forever! 😀Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
16-0-is ahogy nézem 😂peteyna tessék, menthetetlenül San Francisco 49ers drukker lettem az idei rájátszásra... 😉
az egyik barátom rátalált a ruhatárában egy 1995-ös Niners pulcsira és ezt meg is kaptam tőle karácsonyra, NFC West forever! 😀
ennél már csak az amcsi focilabda kari-ajeszomnak örültem jobban 😊)
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
tisztában vagyok ezzel, én inkább csak eljátszottam a gondolattal, hogy az idei csapatokkal újrajátszva a szezont mi lenne ha...arra akartam reflektálni hogy offseason/FA/TC ÉS az első 5 forduló előtt felesleges előrejelezni. bár reménykedni lehet 😊petey16-0-is ahogy nézemennyire nem mertem optimista lenni, de ha te mondod... 😂csongi
😂petey
komolyra fordítva a szót, ha csak egyet javítva 9-7-tel tudunk jövőre zárni, akkor már boldogság lesz 😊
több mint 12 éve
arra akartam reflektálni hogy offseason/FA/TC ÉS az első 5 forduló előtt felesleges előrejelezni. bár reménykedni lehet 😊16-0-is ahogy nézemennyire nem mertem optimista lenni, de ha te mondod... 😂csongi
😂petey
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
egy fotót itt is igazán megérdemel az egykezes elkapása 😉 Cardinalisa gagyigrafikás topikomban is 😉
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1970
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
16-0-is ahogy nézemennyire nem mertem optimista lenni, de ha te mondod... 😂
😂petey
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
egy fotót itt is igazán megérdemel az egykezes elkapása 😉igen Fitz apuka tweetelte meccs után. lesz pár hónapja regenerálódniállítólag nem komoly a dolog, nincs törés vagy ilyesmicsongi
valószínűleg amikor két Seahawk rakta szendvicsbe akkor történtFucu
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
Packers, Pats, Falcons tuti L, a többi kérdéses, szóval meglehet akár a 13-3 is 😀csongi😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Packers, Pats, Falcons tuti L, a többi kérdéses, szóval meglehet akár a 13-3 is 😀Gondoltam betolom...Nem egy könnyű sorsolás az biztos...Leon78
Home games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Detroit Lions
Chicago Bears
Buffalo Bills
Miami Dolphins
Philadelphia Eagles
Away games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Green Bay Packers
Minnesota Vikings
New England Patriots
New York Jets
Atlanta Falcons
(Nekem gyanús egy londoni meccs a Lionsszal)catattack
több mint 12 éve
Gondoltam betolom...Nem egy könnyű sorsolás az biztos...
Home games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Detroit Lions
Chicago Bears
Buffalo Bills
Miami Dolphins
Philadelphia Eagles
Away games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Green Bay Packers
Minnesota Vikings
New England Patriots
New York Jets
Atlanta Falcons
(Nekem gyanús egy londoni meccs a Lionsszal)catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Gondoltam betolom...Home games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Detroit Lions
Chicago Bears
Buffalo Bills
Miami Dolphins
Philadelphia Eagles
Away games:
Seattle Seahawks
San Francisco 49ers
St. Louis Rams
Green Bay Packers
Minnesota Vikings
New England Patriots
New York Jets
Atlanta Falcons
(Nekem gyanús egy londoni meccs a Lionsszal)
több mint 12 éve
Sebii
3 534
Szerintetek Kolbásznak mi lesz a sorsa?GreengoÉn nem ítélném el. Tényleg nagyon nehéz lehetett offseason nélkül ekkora elvárásokkal. Majd meglátjuk mit tud teljes felkészüléssel. Valamint azt se felejtsük el, hogy a fal sem volt a helyzet magaslatán a szezonban.
több mint 12 éve
Szerintetek Kolbásznak mi lesz a sorsa?GreengoSzinte biztos, hogy marad, ahogy Skelton és Bartel is. Remélem egy teljesértékű offseason után mindketten (mindhárman) jobban fognak teljesíteni.