Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Wallace kezd -> végetek van.szaba
magam alá csináltam ilyedtemben

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
rövid hírek:
- Kolb szerdán nagyon limitált edzést végzett. nem tudni mi lesz vasárnap, de nagy az esély arra, hogy Skleton kezdjen.
- Érdekesség, hogy Larry pályafutása során először fog a Browns ellen játszani. Az ezt megelőző összecsapást (még 2007-ben) sérülés miatt kellett kihagynia.
- Kerry Rhodes két hónap után újra teljes edzésmunkát végzett. Nem tudni mennyi lehetőséget fog kapni vasárnap, de így még nagyobb a merítési lehetőség a secondary-ben.
- Whiz kapta meg a meccslabdát vasárnap, mivel ez volt neki a 42-ik győzelme Cardinals HC-ként ezzel beérte Don Coryell-t és ha nyerünk a Browns ellen akkor meg is előzi. (na ezért voltak teljesen feleslegesek a vereség sorozat közben jött pletykák, hogy szezon végén kirúgnánk. a franchise történetének egyik legsikeresebb edzője)

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Wallace kezd -> végetek van.
több mint 12 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Wiz megcsellendzselte az előző playben az elkapás helyét. de a zászlót a sanp után kicsivel dobta be, így elvileg nem lehetett volna challenge. de nem működött a replay berendezés sem. így ezt bebuktuk, innen már elindultunk lefelé a lejtőn.petey
Félreértettem. Azt hittem az elkapás tényét cselendzselte... Azt nem láttam, mikor dobta Whiz a zászlót, de tény, hogy a sípszó a snap után történt. Mindenesetre "érdekes" szitu volt. Nektek pech, nekünk mák.Spory
Van egy olyan érzésem, hogy Whiz sejtett valamit 😊
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Apropó, látom Haley repült a KC-ből. Nem hozzuk vissza OC-nek?? 😀Spory
Azért az elég meglepő, hogy miután Haley megnyerte nekik a csoportot tavaly, most egy gyengébb szereplés után egyből lapátra teszik...
Tényleg jó lenne visszahozni OC-nek 😊 Bár nem hiszem, hogy HC után megelégedne megint egy OC állással.
több mint 12 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Wiz megcsellendzselte az előző playben az elkapás helyét. de a zászlót a sanp után kicsivel dobta be, így elvileg nem lehetett volna challenge. de nem működött a replay berendezés sem. így ezt bebuktuk, innen már elindultunk lefelé a lejtőn.petey
Félreértettem. Azt hittem az elkapás tényét cselendzselte... Azt nem láttam, mikor dobta Whiz a zászlót, de tény, hogy a sípszó a snap után történt. Mindenesetre "érdekes" szitu volt. Nektek pech, nekünk mák.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
Hihetetlen ember? ez a Fitzgerald. 😊 Legjobb WR, mondhat nekem bárki bármit.szaba
Szerintem nem ember...

Ja és még hyper intelligens is....Delonso_
+1 😀

(Azt jól értettem az összefoglalóból, hogy nálunk is - mint a GB meccsen - a fake field goalnál technika hiba miatt nem tudták visszanézni a játékot??!?! Vicc! Mi indenesetre nagyon nyertünk rajta.)Spory
Wiz megcsellendzselte az előző playben az elkapás helyét. de a zászlót a sanp után kicsivel dobta be, így elvileg nem lehetett volna challenge. de nem működött a replay berendezés sem. így ezt bebuktuk, innen már elindultunk lefelé a lejtőn.

több mint 12 éve
Apropó, látom Haley repült a KC-ből. Nem hozzuk vissza OC-nek?? 😀
több mint 12 éve
Hihetetlen ember? ez a Fitzgerald. 😊 Legjobb WR, mondhat nekem bárki bármit.szaba
Szerintem nem ember...

Ja és még hyper intelligens is....Delonso_
+1 😀

(Azt jól értettem az összefoglalóból, hogy nálunk is - mint a GB meccsen - a fake field goalnál technika hiba miatt nem tudták visszanézni a játékot??!?! Vicc! Mi indenesetre nagyon nyertünk rajta.)
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 800
Hihetetlen ember ez a Fitzgerald. 😊 Legjobb WR, mondhat nekem bárki bármit.szaba
+1 😀

"Sure, Larry Fitzgerald had his 30th career 100-yard game Sunday and crossed the 1,000-yard plateau for a franchise record-setting sixth season, a six-catch-for-149-yards performance that boosted the Cards in their 21-19 win over San Francisco."

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szerintem nem ember...

Ja és még hyper intelligens is....
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Hihetetlen ember ez a Fitzgerald. 😊 Legjobb WR, mondhat nekem bárki bármit.
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Isteni teljesítmény, annak ellenére, hogy szerintem a bírók sem éppen velünk voltak, ráadásul a 2 internél sem volt szerencsénk.
A védelem egyre jobb, szerintem a kövi szezonig még jobb lesz, és harcban lehetünk a playoff helyekért .Skelton jól játszott, pláne úgy, hogy hipp- hopp be kellett állnia a sérült Kolb helyére. ( tényleg, mi is volt a baja?, kicsit hikomat a srác szerintem😊 ) Ráadásul az intiknél sem Skelton volt a hunyó, csak nem volt szerencséje. Fitz egyszerűen magic, ráadásul blokkolt egy nagyot, ami különösen tetszett.
Tulajdonképpen az egész csapat jól játszott.

Sajnos az eredmények nem alakultak jól, de a remény hal meg utoljára 😊Leon78
Még mielőtt jönnek a 49ers szurkolók. 😊
Azért a fake FG-nál egész meccsre megkaptuk a bírói segítséget, szóval a zebrákat nem szabad szidni.

Kolb: azért ha éppen eldobod a labdát miközben visznek le a földre és úgy találkozik az ellenfél térde a tarkójával , benne van az agyrázkódás. Nem hikomat csak nem védik meg.
Skleton INT-jei nem az ő hibája (na jó annyi, hogy az egyiket az elkapó mögé dobta rendesen), de a fumble az övé volt. Amúgy teljesen korrektül játszott.
az egész csapat jól játszott a második félidőben, az elsőben csak a defense.Fucu
Lehet, hogy te tárgyilagosabb vagy, én meg csak egy szurkoló😊

Azt azért megjegyezném, hogy nagyon jó volt a meccset nézni 😊
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Látom Crabtreenek nem volt most kimagasló napja, csak nem megtáltosodott PP? Még sacket is jegyez.
több mint 12 éve
Isteni teljesítmény, annak ellenére, hogy szerintem a bírók sem éppen velünk voltak, ráadásul a 2 internél sem volt szerencsénk.
A védelem egyre jobb, szerintem a kövi szezonig még jobb lesz, és harcban lehetünk a playoff helyekért .Skelton jól játszott, pláne úgy, hogy hipp- hopp be kellett állnia a sérült Kolb helyére. ( tényleg, mi is volt a baja?, kicsit hikomat a srác szerintem😊 ) Ráadásul az intiknél sem Skelton volt a hunyó, csak nem volt szerencséje. Fitz egyszerűen magic, ráadásul blokkolt egy nagyot, ami különösen tetszett.

Sajnos az eredmények nem alakultak jól, de a remény hal meg utoljára 😊Leon78
Még mielőtt jönnek a 49ers szurkolók. 😊
Azért a fake FG-nál egész meccsre megkaptuk a bírói segítséget, szóval a zebrákat nem szabad szidni.

Kolb: azért ha éppen eldobod a labdát miközben visznek le a földre és úgy találkozik az ellenfél térde a tarkójával , benne van az agyrázkódás. Nem hikomat csak nem védik meg.
Skleton INT-jei nem az ő hibája (na jó annyi, hogy az egyiket az elkapó mögé dobta rendesen), de a fumble az övé volt. Amúgy teljesen korrektül játszott.
az egész csapat jól játszott a második félidőben, az elsőben csak a defense.

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender

Sajnos az eredmények nem alakultak jól, de a remény hal meg utoljára 😊
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gratula Srácok!

Szép volt, de wc-ről ne álmodjatok, mert az a mienk lesz 😀Helmut Zimmer
Vagy a hókszé (még játszanak velünk :rolleyes: ).diverdoc
Szia,
A nevem helmut zimmer, és azt hittem, hogy mindenki tudja, hogy hox fan vagyok. 😀
De a meglátás igaz, még játszunk Veletek, és a Ravens feltört TiTeket... Van esélyünk ellenetek is, és a Cardinals ellen is!

Üdv HHelmut Zimmer
Szia
bocsánat, hogy nem figyeltem 😊 bearsnél miért ne lenne esélyetek (9-7)? De nem akarom szétoffolni a topikot, elnézést a cardinalstól eddigiért is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 359 — Josh testamentuma
Gratula Srácok!

Vagy a hókszé (még játszanak velünk :rolleyes: ).diverdoc
Szia,
A nevem helmut zimmer, és azt hittem, hogy mindenki tudja, hogy hox fan vagyok. 😀
De a meglátás igaz, még játszunk Veletek, és a Ravens feltört TiTeket... Van esélyünk ellenetek is, és a Cardinals ellen is!

Üdv H
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gratula Srácok!

Vagy a hókszé (még játszanak velünk :rolleyes: ).

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 359 — Josh testamentuma
Gratula Srácok!

Szép volt, de wc-ről ne álmodjatok, mert az a mienk lesz 😀
több mint 12 éve
Gratula. Szerintem ezen ment el a diviziókörünk 😕 , de megérdemeltük. Fitz egy ufo!

több mint 12 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Gratulálok! Tegnap megérdemelten nyertetek.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 12 éve
én azért nyomattam volna egy 2 pontost az utolsó TDnk után, az FG különbséghez, de ilyen jó Dvel végül is az sem kellett 😉 de így meg majd szívbajt kaptam az utolsó SF drive alatt... 😛

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Ilyen nincs, és én persze elmentem aludni 19-7-nél. De ha ez kell a győzelemhez, akkor legközelebb is megteszem 😊
Most már tényleg nem elérhetetlen a 8-8. Vajon ez elég lesz-e egy wildcard helyhez? 😊csongi
most már 50% esélyünk van a POra, ha hozzuk az uccsó 3 meccsünket! az már valami! sőt, nemsemmi 😀
http://www.playoffstatus.com/nfl/cardinalswhatif.html

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Ilyen nincs, és én persze elmentem aludni 19-7-nél. De ha ez kell a győzelemhez, akkor legközelebb is megteszem 😊
Most már tényleg nem elérhetetlen a 8-8. Vajon ez elég lesz-e egy wildcard helyhez? 😊