Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Az is eldőlt, hogy Koetter marad az OC. twitter.com/FalconsKelsey/status/1211754449284337666
több mint 4 éve
HOME· Carolina Panthers
· New Orleans Saints
· Tampa Bay Buccaneers
· Chicago Bears
· Detroit Lions
· Denver Broncos
· Oakland/Las Vegas Raiders
· Seattle Seahawks
AWAY
· Carolina Panthers
· New Orleans Saints
· Tampa Bay Buccaneers
· Minnesota Vikings
· Kansas City Chiefs
· Los Angeles Chargers
· Green Bay Packers
· Dallas Cowboys
több mint 4 éve
Neal pótlása is égetőmeg fogjuk tartani, mert #BROTHERHOOD.
6atos
több mint 4 éve
Neal pótlása is égetőMindenképpen húznék safetyt de csak középső körök környékén. Most első blikkre aszondom bpa első körben, az sem baj ha corner 😀
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.több mint 4 éve
Vagy wr t, mert abból is van pár jó most 😁Hátha mindenki QB-t húz előttünk.. 🤣🤣Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
Full esélytelen, hogy ide lecsússzon egy Epenesa? Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy a pass rush előtt nem a secet akarjuk erősíteni....
zekeffron
kapitnono
Creepy
több mint 4 éve
Creepy
890
Hátha mindenki QB-t húz előttünk.. 🤣🤣Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
Full esélytelen, hogy ide lecsússzon egy Epenesa? Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy a pass rush előtt nem a secet akarjuk erősíteni....
zekeffron
kapitnono
több mint 4 éve
2020 home : Bears , Lions, Broncos, Raiders, Seahawksaway : Vikings, Chiefs, Chargers, Packers, Cowboys
több mint 4 éve
Neal pótlása is égető
több mint 4 éve
Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
zekeffron
több mint 4 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.
peach
Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.Időjáráskanál 1/19 volt.
peach
Ha az elmúlt 18 draftot vizsgálom (ugye 2002 óta van a jelenlegi csoportbeosztás)
- 6 db Pro Bowlert draftoltak 1/16-on: Troy Polamalu (2003), Shawn Andrews (2004), Dominique Rodgers-Cromartie (2008), Ryan Kerrigan (2011), Zack Martin (2014), Marlon Humphrey (2017)
- 2 játékos van, akiből szolid kezdő lett: Derrick Morgan (2010), Taylor Decker (2016)
- Van 8 db ordas bust: William Green (2002), Travis Johnson (2005), Jason Allen (2006), Justin Harrell (2007), Larry English (2009), Quinton Coples (2012), EJ Manuel (2013) és Kevin Johnson (2015)
- 2 esetben pedig még nincs verdikt: Tremaine Edmunds (2018) és Brian Burns (2019)
empty taxi
több mint 4 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.Időjáráskanál 1/19 volt.
peach
Ha az elmúlt 18 draftot vizsgálom (ugye 2002 óta van a jelenlegi csoportbeosztás)
- 6 db Pro Bowlert draftoltak 1/16-on: Troy Polamalu (2003), Shawn Andrews (2004), Dominique Rodgers-Cromartie (2008), Ryan Kerrigan (2011), Zack Martin (2014), Marlon Humphrey (2017)
- 2 játékos van, akiből szolid kezdő lett: Derrick Morgan (2010), Taylor Decker (2016)
- Van 8 db ordas bust: William Green (2002), Travis Johnson (2005), Jason Allen (2006), Justin Harrell (2007), Larry English (2009), Quinton Coples (2012), EJ Manuel (2013) és Kevin Johnson (2015)
- 2 esetben pedig még nincs verdikt: Tremaine Edmunds (2018) és Brian Burns (2019)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.
több mint 4 éve
Na hogy mostmár megértünk a pusztulásra mint az emberiség is, rámehetnénk a draftra mert tízen kívül megbojdul TD, és felmegy aztán sírhatunk évekig😂I/16 🤔 Annyira mi vagyunk...hogy 6 db 7-9 csapat közül..mi vagyunk a " legjobbak " 😂
6atos
Szerkesztette: Keano
több mint 4 éve
nnntm
932
Legalább játszhatunk a Cowboysszal 😀
több mint 4 éve
nnntm
932
Én nem tudom, hogy sírjak vagy örüljek ennek?!Viccelünk, de ez a 6-2 elég impresszív volt. Egy szavunk nem lehet, ha tényleg itt folytatjuk. De szerintem itt tízünk közül tízen kételkedünk ebben. Szerintem mind pontosan tudjuk, hogy benne van egy 1-7 jövőre is. Hátha
zekeffron
Jövőre Super Bowlt akarok látni 😀 nincs mese
több mint 4 éve
Egy klasszikus gyönyörű csoportmásodik hely. Ahogy arra 1-7-nél számítottunkÉn nem tudom, hogy sírjak vagy örüljek ennek?!
blahh
nnntm
több mint 4 éve
nnntm
932
Egy klasszikus gyönyörű csoportmásodik hely. Ahogy arra 1-7-nél számítottunkblahh
több mint 4 éve
Na hogy mostmár megértünk a pusztulásra mint az emberiség is, rámehetnénk a draftra mert tízen kívül megbojdul TD, és felmegy aztán sírhatunk évekig😂
több mint 4 éve
mcm4a1
53
12 milliót szabadítottak fel Jarrett és Ryan szerződésének átstrukturálásával. Kiváncsian várom mire költik majd.Hooperre és a draftra pont elég lesz.
Kenny
több mint 4 éve
12 milliót szabadítottak fel Jarrett és Ryan szerződésének átstrukturálásával. Kiváncsian várom mire költik majd.Arra, hogy beférjetek a sapka alá.
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
12 milliót szabadítottak fel Jarrett és Ryan szerződésének átstrukturálásával. Kiváncsian várom mire költik majd.
több mint 4 éve
Creepy
890
Koetter is jön vissza, úgyhogy nem lesz itt lófasz se..7-9, here we come again and again..Raheem DC, Rich McKay pedig elszamoltat!Most miért lesz raheem a dc? Ursua túl jót hívott eddig?
Meg egy elkurt ev mocskosul nem fer(ne) bele....
zekeffron
Amúgy ha bukta van jövőre, akkor mindenki bukik. Az öreg bekeményített.
peach
több mint 4 éve
Raheem DC, Rich McKay pedig elszamoltat!Most miért lesz raheem a dc? Ursua túl jót hívott eddig?
Meg egy elkurt ev mocskosul nem fer(ne) bele....
zekeffron
Amúgy ha bukta van jövőre, akkor mindenki bukik. Az öreg bekeményített.
több mint 4 éve
Raheem DC, Rich McKay pedig elszamoltat!Meg egy elkurt ev mocskosul nem fer(ne) bele....