Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Creepy
890
Igérem, csak egyetlen egy kommentet fogok hozni a Rams meccsen történtekről, mert úgy érzem a Mineapolis miracle és a ma esti meccs visszaadta nekik azt, amit mi kaptunk tőlük 2 éve. twitter.com/SlopingGiraffe/status/1087129509114068994?s=19
több mint 5 éve
Mike. Játszani. Ezt übereld 😁😀McCoy-t de adnám 1-2 évre.A leseant? Minek?
Kenny
peach
De még Gerald is elég meglepő lenne, habár Poe-ra sem számítottam aztán egyszer csak becsengetett.
Creepy
Szerk. Amúgy hatalmas colt fun vagyok, őt nagyon adnám schaub helyett 😊
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Creepy
890
Fusco szerintem marad küzdeni. Amúgy idén kellene szerződést adni a "liga egjobb backup guardjának"? Vagy idén is mehet rá a 2. körös tender? 😱Még Beasley opciójának visszahívása, vmint Schraeder és/vagy Fuscot cutja az ami valid lépésnek tűnik.Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
shawnka
empty taxi
több mint 5 éve
Creepy
890
😀McCoy-t de adnám 1-2 évre.A leseant? Minek?
Kenny
peach
De még Gerald is elég meglepő lenne, habár Poe-ra sem számítottam aztán egyszer csak becsengetett.
több mint 5 éve
McCoy-t de adnám 1-2 évre.A leseant? Minek?
Kenny
több mint 5 éve
Az a baj, hogy az a 4 millió amit spórolhatunk vele, az nagyon sok. Bár továbbra is mondom, hogy egy szar szezon után nem fogja kirúgni Quinn.Quinn nem 1x utalt rá most a szezon után h csak Mack és Matthews helye biztos az OL-ben úgyh a ki nem is vágjuk versenytársat fog kapni, ennyi lóvéért viszont cserének szvsz luxus...A germánt szerintem butaság lenne kidobni egy rossz szezon után. Bőven erőssége volt ő a falnak az utóbbi években, kivéve persze az ideit.Még Beasley opciójának visszahívása, vmint Schraeder és/vagy Fuscot cutja az ami valid lépésnek tűnik.Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
shawnka
empty taxi
Kenny
Persze örülnék ha visszatérne a régi formája, van egy olyan sanda gyanúm h coach Morgan hibája a visszaesés.
empty taxi
több mint 5 éve
Az egész fal terített betlit tolt az idén, nem húznám rá a lepedőt csak schraderre. Jakestül, mackestül mindenki alul teljesített.
több mint 5 éve
Quinn nem 1x utalt rá most a szezon után h csak Mack és Matthews helye biztos az OL-ben úgyh a ki nem is vágjuk versenytársat fog kapni, ennyi lóvéért viszont cserének szvsz luxus...A germánt szerintem butaság lenne kidobni egy rossz szezon után. Bőven erőssége volt ő a falnak az utóbbi években, kivéve persze az ideit.Még Beasley opciójának visszahívása, vmint Schraeder és/vagy Fuscot cutja az ami valid lépésnek tűnik.Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
shawnka
empty taxi
Kenny
Persze örülnék ha visszatérne a régi formája, van egy olyan sanda gyanúm h coach Morgan hibája a visszaesés.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A germánt szerintem butaság lenne kidobni egy rossz szezon után. Bőven erőssége volt ő a falnak az utóbbi években, kivéve persze az ideit.Még Beasley opciójának visszahívása, vmint Schraeder és/vagy Fuscot cutja az ami valid lépésnek tűnik.Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
shawnka
empty taxi
több mint 5 éve
Cipi
15
Jó, akit ez a drafton lenyomott performansza után meglep, az keressen másik szakmát...Bizony ott látszott hogy csúszik a kuplung.
gabokocka
több mint 5 éve
Még Beasley opciójának visszahívása, vmint Schraeder és/vagy Fuscot cutja az ami valid lépésnek tűnik.Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
shawnka
Madden hates me.
több mint 5 éve
Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?Alford, Reed szerintem fixen cutok
peach
több mint 5 éve
Szerződés ügyben kérdezném, hogy alford vagy trufant lesz kibaszva a piac nyitásakor?
több mint 5 éve
Jó, akit ez a drafton lenyomott performansza után meglep, az keressen másik szakmát...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Shembo herceg óta úgysem történt semmi izgi, ideje volt 😀
több mint 5 éve
Fakkje.Madden hates me.
több mint 5 éve
Kár lenne az új stadionért...Anno egy szlovák–román kézimeccsnél írta valamelyik olvasó, hogy ő csak azért szurkol, hogy összedőljön a csarnokRams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...Én megnéznék egy Pats-Saints döntőt ha egyik se nyerhetne.
ThundersNFL
Kenny
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Anno egy szlovák–román kézimeccsnél írta valamelyik olvasó, hogy ő csak azért szurkol, hogy összedőljön a csarnokRams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...Én megnéznék egy Pats-Saints döntőt ha egyik se nyerhetne.
ThundersNFL
Kenny
több mint 5 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...Én megnéznék egy Pats-Saints döntőt ha egyik se nyerhetne.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Kenji
642
Szerintem inkább az a lényeg, hogy valamelyik a kettőből nyerje meg. Ha a Saints vagy a Pats bejut a döntőbe, és ott bucira verik, azt is szívesen fogadná mindenki Atlantában. Persze ennek nincs sok realitása, dehát na.... idén ennyi jutott... 😀Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...De meglepő 😀
ThundersNFL
peach
több mint 5 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...De meglepő 😀
ThundersNFL
több mint 5 éve
Creepy
890
Na, csak hogy mégjobban szeressük Moneyt, aki minden rúgást bever.amp.si.com/nfl/2019/01/14/goose-island-field-goal-challenge-43-yard-kick-cody-parkey
több mint 5 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018