Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezért kár volt ellenünk nyernetek. 😉 Lehet akkorár Quinn menne.. Meg szegény J is így hosszabbított...
több mint 6 éve
Makó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Utolag kicsit batornak erzem a fogadast, amit a Cowboys es a Packers szurkolo haverokkal kotottem, hogy akinek a legrosszabb a csapata, az veszi a talca sort Super Bowlra
nnntmTe nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Utolag kicsit batornak erzem a fogadast, amit a Cowboys es a Packers szurkolo haverokkal kotottem, hogy akinek a legrosszabb a csapata, az veszi a talca sort Super Bowlra
nnntm
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Continentalnal dolgozó 🤣 anno én is így fogadtam munkatarsakkal és ugyan ez a 2 csapat ellen 🤣Mi vagyok?De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntmTe nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
Midnight
nnntm
több mint 6 éve
Mi vagyok?De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
több mint 6 éve
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
Te nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
több mint 6 éve
Nothing serious, pillanatnyi indulat.Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.that's deep bro, minden oké?
empty taxi
shawnka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
több mint 6 éve
Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.that's deep bro, minden oké?
empty taxi
több mint 6 éve
Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.
több mint 6 éve
Semmi tűz nincs a csapatban. Quinn amióta DC is, teljesen befosult a védelem, HC-ként értékelhetetlen, Koetter helyett az is jobb lenne, ha ask Madden módban hívnánk a playeket. Ryan döntésképtelensége hétről-hétre egyre bosszantóbb.Jövő héten Houston, tudjátok mi történt ott 2 éve.
több mint 6 éve
Amúgy Kellen Moore
több mint 6 éve
Tegnap italon voltam ☺️Újra itt? 😀Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
twitter.com/Big_Fish75/status/1177368029090504704?s=19
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
peach
Wyatt
több mint 6 éve
Újra itt? 😀Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
peach

több mint 6 éve
Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Sok játékos fortnite-ozik, még időnként egymással is játszanak. (A Coltsnál úgy tudom T.Y. Hilton a legnagyobb fortnite őrült.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Meg is lepődtem volna ha nem így vanVigyázz, shawnka egy igazi lootgoblin!Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
Kenny

több mint 6 éve
Vigyázz, shawnka egy igazi lootgoblin!Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re

több mint 6 éve
Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
több mint 6 éve
Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀twitter.com/Big_Fish75/status/1177368029090504704?s=19
több mint 6 éve
Az nehogy már koetter sara legyen már, hogy ryan rookie inteket dobál. Megjegyzem a colts elleni faszsága után böcsülettel god módba kapcsolt, ezt kéne tartani.Az OL jól teljesít passzblokkban, így Matty balf@sz INT-jei még kevésbé érthetőek.Az Kotnyeles faszsága. Dobáltatja össze vissza.
twitter.com/NFLMatchup/status/1176932412892340230?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176932412892340230&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Foakland-raiders%2F1963793
empty taxi
6atos