Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 758 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Reed pihen egy mérkőzéstWyatt
+ nem kap fizut arra a fordulóra
400ezer dollár...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reed pihen egy mérkőzést

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem játszottunk jól, de nyertünk. Idegenben. Magyarázni a győzelmet nem kell, főleg egy erős D ellen nem (Rice 2yard/carry kb, Torreyt becélozni is alig lehetett). Az volt a döntő, hogy nagyot nem hibázott és tartotta a frontot a D és az O nem adta el a labdát.
Otthon azért teljesen más lesz a leányzó fekvése.
Blaise
vagy így, vagy úgy...
amúgy idén kb talán 1 nyugodt meccs volt eddig ahol nyertünk... hát idén úgy fest ez a divat...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nem játszottunk jól, de nyertünk. Idegenben. Magyarázni a győzelmet nem kell, főleg egy erős D ellen nem (Rice 2yard/carry kb, Torreyt becélozni is alig lehetett). Az volt a döntő, hogy nagyot nem hibázott és tartotta a frontot a D és az O nem adta el a labdát.
Otthon azért teljesen más lesz a leányzó fekvése.
több mint 13 éve
Slugfest...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
MEGVAAAAAAAAN!!!!
Nem érdekel hogyan, nem érdekel mennyire volt szép/csúnya. Behúztuk. Két meccses előny!!!!! 😊 😊
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 749 — capitaine du château de Vienne 1487
Ajándék tűllem, szívbű

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Chris Jonshon ex-Raiders váltja a műteni ment JSmith-t... illetve, hát hogy jött, amíg a másik pihi... JSmith szezon végén várható vissza...
McPhee közbe aszongya 100%... bevethető, és nincs is más vágya mint szétkapni a Balost (az uccsót csak én hallottam, mikor levegőt vett 😀)
Nosza hát... érdekes ez a szezon...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 749 — capitaine du château de Vienne 1487
Weöres Sándor
ELSŐ EMBERPÁR

„Kelj fel, Kukszu
kelj, Kukszu, Kukszu, kelj fel,
vessződdel verd meg a fákat!"

„Nem kelek fel, Szibbabi, nem kelek fel,
forró sárban hever a fejem, csukott a szemem,
arcom az égnek fordul,
nem fogok vesszőt kezembe, Szibbabi, nem kelek fel,
küldök rád véresőt,
én itt maradok."

Szibbabi indult,
mikor a tóhoz ért,
felemelte kötényét.

„Tó békája, fogj vesszőt,
verd meg a fákat!"

„Nem verem meg, Szibbabi, nem verem meg,
van nekem hozzám való párom,
elbújunk az éhes madár elől,
nagy szunyogot eszünk naponta."

Szibbabi leeresztette kötényét,
utolérte a véreső.

Szólt a béka szelid mosollyal:
            „Tavon túl, hegyen túl
tizenkét nagyköldökü isten
a gyümölcsöt szereti,
a zsírral készült pépet szereti, ölükben csecsemőt tartanak,
medencecsontjukban tartják a világot,
medencecsontjukban felül az eget, alul a földet,
köztük a víz fel-le jár."

Indult Szibbabi
a tó mellett, hogy a hegyhez érne,
a hegyen át, hogy a tizenkét istenhez érne.
Mikor a tavat maga mögött hagyta,
feje levált nyakáról,
hátra-gurult a tóba.
Mikor a hegyet elérte,
derékban levált a törzse,
két karjával együtt ott maradt.
Mikor a tizenkét istenhez jutott,
levált a két lába.

Szólt a tizenkét isten szelid mosollyal:
            „Te derékon aluli
te lábon fölüli,
te bőrzacskó, aki Szibbabi voltál,
hagyjon el téged a véreső,
zárulj szorosra,
mint a héj, ha magot érlel,
és mikor a fény újra megtelt,
lapulj össze, vesd ki vemhedet,
legyél száraz repedezett bőr,
a te vemhed Kukszu legyen."

Kukszu fekszik a forró sárban,
feje iszapban, lába sás közt,
arca az égnek fordul,
nem küld többé Szibbabi testére véresőt,
erős hangon sír, mint a csecsemő,
várja a telt fényt, a telt fényt várja,
telt fény nincs soha többé.

több mint 13 éve
Szőke Imre Mátyás
Előhang

Megyünk egy sötét ligetbe
gyilkolni egymást.
S ha eddig sokan voltunk is
barátaim,
ezután már csak elegen leszünk.

Most úgy zuhognak a betiltott igék
mindenfelől, mint dumdum golyók
a nyári táborokban,
s az ég mint szürke tégla lóg
gyermekarc felett.

A megszentelt fák között kis rét.
Nyelvemet oltárhoz szögezik, s még
van egy-két tervük.
Nyelvem, hazám.
Nem (ezért) akartam meghalni.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...Collapo
Tényleg jól mutat a RZD-etek. (Azért még ne lődözzünk örömrakétákat, hogy a Browns és a Raiders nem tudott TD-t csinálni RZ-ból!) De szerintem a védelmetek tavaly óta gyengébb lett. Több TD, több engedett pont.
Két nagyon jól elkülöníthető eredményt tudnak elérni. A gyenge-közepes támadókat elit szinten kordában tartják (Browns, Chiefs, Raiders és az idény eleji formát mutató csoport rivális Bengals), pontátlag: 14, csak 4 TD az öt meccsen. Ez hibátlan.
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.tomi-tomi
Ez nem igaz... a védelem egy arcú... rossz... de RZD# és D# közt van különbség.
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy a 14TD-ből hány RZTD... de erre most lusta vagyok 😀 (ettől még örülök, h valamiben jók a srácok 😀)
Nem szeretem a statisztikákat, mert magyarázható ígyis-úgyis... a védelem rosszabb, mint 2008 óta bármikor... pont.
Az O# kétarcú, de már kevésbé mint tavaly... pont.
Az ST - Tucker miatt is, de amúgy is - jobb mint tavaly... pont.
😀 😀 😀 Collapo
13 RZ TD-t kaptatok, a Texans ellen az ötből három volt RZ TD, a Raiders nem csinált ilyet; a tizennégyből 11 vagy 12 jött RZ-ból. Tavaly nem értek oda meccsenként háromszor sem az ellenfelek, idén négyszer tehetik meg ugyanezt. Hiába maradtatok liga elsők RZ védekezés százalékban, több TD-t kaptok.
Akárhogy nézzük, ez a védelem gyengébb a tavalyinál. Kétarcú, de nem rossz. Pont. A statisztika jó. Pont. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...Collapo
Tényleg jól mutat a RZD-etek. (Azért még ne lődözzünk örömrakétákat, hogy a Browns és a Raiders nem tudott TD-t csinálni RZ-ból!) De szerintem a védelmetek tavaly óta gyengébb lett. Több TD, több engedett pont.
Két nagyon jól elkülöníthető eredményt tudnak elérni. A gyenge-közepes támadókat elit szinten kordában tartják (Browns, Chiefs, Raiders és az idény eleji formát mutató csoport rivális Bengals), pontátlag: 14, csak 4 TD az öt meccsen. Ez hibátlan.
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.tomi-tomi
Ez nem igaz... a védelem egy arcú... rossz... de RZD# és D# közt van különbség.
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy a 14TD-ből hány RZTD... de erre most lusta vagyok 😀 (ettől még örülök, h valamiben jók a srácok 😀)
Nem szeretem a statisztikákat, mert magyarázható ígyis-úgyis... a védelem rosszabb, mint 2008 óta bármikor... pont.
Az O# kétarcú, de már kevésbé mint tavaly... pont.
Az ST - Tucker miatt is, de amúgy is - jobb mint tavaly... pont.
😀 😀 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Válasz: 1.05-től... 😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
nem fogok itt vernyákolni, akkor se kapod meg a fekete madarat a tárai bandátúl, inkább nesze:

több mint 13 éve
Bébé nem játszik hétvégén kár

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát Lefty szerintem, magánvélemény szinténis, egy meccset bír ki. Főleg hogy Valdemort Ravensbe fogjátok nyomni, tehát kukázni fogunk bőven. No mindegy így kellett nekünk a QB spot, mega négy véer a röszteren. S hogy mi az a szívónyíró? Szív és közbe nyír!sutianap
Ennyire nem bízik senki a Bébé, a Balos és a Köteg kjúbí hármasban?
Mi elég jól vagyunk idén a Flac/TT duóval... igaz Flacco nem is sérült most meg...Collapo
Én aszontdam kéne egy projektet bevállalni, de Dixivel nem tudtunk egyezni, mert ő kezdeni akart valahol 😀 Aztán próbálkoztunk Jerod Johnsonnal meg Troy Smithssze, de nem nekünk a nyugdíjas klub kórházvonatja kellett. Én szótam mindenkinek akit elértem, de hiába. Ugyanígy szopjuk, hogy négy elkapóval mentünk neki az évnek. De persze lánybekker meg defenzívbekk annyi van, mint égen a csillag, kivéve a Gibbson ügyet, mert...

Az egyetlen reményem, hogy Garcia igent mond majd 😉

több mint 13 éve
Hát Lefty szerintem, magánvélemény szinténis, egy meccset bír ki. Főleg hogy Valdemort Ravensbe fogjátok nyomni, tehát kukázni fogunk bőven. No mindegy így kellett nekünk a QB spot, mega négy véer a röszteren. S hogy mi az a szívónyíró? Szív és közbe nyír!sutianap
Ennyire nem bízik senki a Bébé, a Balos és a Köteg kjúbí hármasban?
Mi elég jól vagyunk idén a Flac/TT duóval... igaz Flacco nem is sérült most meg...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hát Lefty szerintem, magánvélemény szinténis, egy meccset bír ki. Főleg hogy Valdemort Ravensbe fogjátok nyomni, tehát kukázni fogunk bőven. No mindegy így kellett nekünk a QB spot, mega négy véer a röszteren. S hogy mi az a szívónyíró? Szív és közbe nyír!

több mint 13 éve
A csapat izgalmas rooster mozgásokat csinál...
Rainey IR, Kindle PS ki-be, CB Chris Johnson sign, QB Dennis Dickson PS...
utóbbi vicces, mert ha Bébi tényleg sérült mi meg csak akkor adjuk DD-t, ha aktív helyre teszik... nos, mind1... amúgy sztem a vasalósoknak nem kellene a szabad DD se... de ez magánvélemény 😀
Szóval aki megmagyarázza, h most éppen mit is csinálunk, annak a SB-n, a Ravensnek szurkolva a győzelemért fizetek egy sört!

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Szakmázgassunk egy kicsit 😊 Első és legfontosabb gondolatom így kicsit legnyugodva a nagy örömből, hogy nem lehet túlzottan messzemenő következtetést levonni ebből a vasárnapi kivégzésből. Pár hét alatt megjártuk a nyalóka mindkét oldalát, a borzasztó O-tól a kiváló O-ig. Nem kell ámulatba esni a vasárnaptól, senkinek ne legyen kétsége, hogy Flacco nem fog az elkövetkező meccseken háromszáz-egynéhány yardokat dobálni. A feladat az lenne, hogy beálljunk innentől a Célig egy konzisztens ~250 yardra.

Hatalmas pozitívum volt, hogy Pees fentről nézte a dolgokat. Szerintem semmi szégyen az ég világon nincs abban, hogy nem az oldalvonalon áll. Ha fentről jobban átlátja a dolgokat - akkor nosza! Igaz nem ez volt a trendi nálunk, de a jó ügy érdekében mindent. Van elég edző lent aki ápolgatja a játékosok lelki világát, fent talán nyugodtabban át tudják gondolni a dolgokat, vagy adott esetben könnyebben az értésére tudják adni, ha valamin változtatni kellene - mint lent a kamerák és a mikrofonok kereszttüzében. Ezt a kezdeményezést csak támogatni tudom, Cameronnak is fent lenne a helye következő meccstől fogva!! Talán még a playhívások hallhatóságán is javítani tudnának (ebből volt sok mizéria úgyis az idegenbeli meccseken)

Beszéljünk pár szót a Playoffról is. Ugye az volt a véleményem, hogy ha nincs meg a 2/2, akkor fölösleges akármiről is beszélnünk. Legnagyobb örömemre szállították is a kívánt eredményeket 😀 Következő ilyen blokkom az elkövetkező 4 meccs lesz.

Négyből három idegenbeli, az otthonin is a vasalósokat fogadjuk. Közel sem egy leányálom.... Következőképpen gondolom most:
4/0 - Teljességgel elfogadhatatlan, PO-ról ebben az esetben szó nem lehet.
4/1 - A minimum elvárás, ebben az esetben állnák 8 győzelemmel, amihez az azutáni 3 meccsből még egy győzelmet hozzá lehetne tenni, és 9 W-vel már bent lehetőtünk.
4/2 és 4/3 - Én valamelyikre teszem le a voksomat. Akármelyik Playoff helyet ér már. Utóbbi azt jelentené, hogy legyőztük a Steelers is
4/4 - AFC powerhouse nuffsaid. Nemcsak hogy 2 Steelers győzelmet jelentene, AFC North titlet, de versenyben lennék a #2 Seedért is. Repesnék az örömtől, de jelen pillanatban célozzuk meg a 3W-t!
több mint 13 éve
Mostanáig úgy gondoltam, hogy egy Ravens-Steelers meccs felvezetőjeként nincs jobb dolog egy Igor-Soldi trash talk-nál.
Van.tomi-tomi
Az összes fronton hadat kell viselni... a tömegpusztító fegyverektől a kifinomultabb, infrastruktúra és morálrombolókon át... egyszerűen mindenhol! 😀Collapo
hát kluccs meg besztdí téma újításra szorulna...sutianap
Hja, ráadásul Heins sincs már a kecsöpföldieknél... szóval egész nyugis lesz ez a hét 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
shamárvidejó:

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
SÖTÉT IDÕKBEN SZÜLT FIÚKNAK

Z. N. Hippiusznak

Sötét idõkben szült fiúknak
Útjukról még emléke sincs.
Mi - sarjai Oroszhonunknak -
Õrizzük szörnyû éveit.

Ó, mindent elhamvasztó évek!
Õrültség fûtött vagy remény?
Szabadság, háború visszfénye
Csillog az arcokról felém.

Most hallgatunk - a vészharangok
Elnémítottak valaha.