Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A nezoteren mar gyulekeznek az esokabatok.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Drake melegit, de Gordonka is...

több mint 2 éve
gedam 6 506
8 serultbol max 2 season ending, a masik 6 aprankent visszavarhato. A sorsolas alapjan ez var rank a bye ig:

Vmi frissitesrol hallott mar vki?
A "hetrol-hetre" nekem nem eleg konkret. Meg Marlo elore megtervezett preventiv mutetje kapcsan sincs semmi joslat a visszateresre? Mert ha mar a next man up is megserulne az tobb lenne a soknal...
RedFive
vicc ez az egész. évek óta görgetjük magunk előtt a sérülteket és a sérüléseket. de amíg lamar van 70%-ban megvagyunk. a maradék kezdő kb. fele maródi, ami így csak 15%-nyi esélyvesztés. négerokoskodó mém voltam.
 www.livebeaches.com/webcams/baltimore-inner-harbor-webcam/
jó slippery az időjárás, lesz dolga az orvosi stábnak ma is.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
8 serultbol max 2 season ending, a masik 6 aprankent visszavarhato. A sorsolas alapjan ez var rank a bye ig:

Vmi frissitesrol hallott mar vki?
A "hetrol-hetre" nekem nem eleg konkret. Meg Marlo elore megtervezett preventiv mutetje kapcsan sincs semmi joslat a visszateresre? Mert ha mar a next man up is megserulne az tobb lenne a soknal...

több mint 2 éve

Tua jo formaban, javitott az oddsan, Mahomi lehozta palyafutasa 2 legszarabb teljesitmenyet de ennyivel meg nem rongalta azt, Allen egy hete jon fel mert masodjara jo nagyot koszorult a csorban, akarcsak Lamar. Hurts biztonsagi jatekos volt eddig,Lawrence is, a Burrow esely szarnya(laba)szegetten romlott, Prescotton nem latszik segiteni a csapata teljesitmenye, Purdy meg nagyon felrakta magat a terkepre.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Oweh helyett Moon a gyakorlobol.

több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Tipikus FO faszsag, balhes prospectek noway ,de az osszes felig roncs jatekost tart karokkal varjak.
Majd ket meccs utan amikor raserul emberunk meg megy a dobbent pikachu fej...
Morfil
OBJ LJ-nek kellett a szerződéshez, hagyott is neki pénzt az évre.
Én az ötödik körös pickek kivágásával nem vagyok elégedett, régebben 5.-ben tudtunk D falembereket draftolni most meg CB meg FB kivágás ubiszezonban.
Akkor inkább cseréljünk valakiért....
KeyG
OBJnel inkabb arra gondolok amit irtal Hopkins meg nem tudom mar ki volt meg FA, hogy sikerult a legserultebb veterant osszeszedni

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 047
Tipikus FO faszsag, balhes prospectek noway ,de az osszes felig roncs jatekost tart karokkal varjak.
Morfil
OBJ LJ-nek kellett a szerződéshez, hagyott is neki pénzt az évre.
Én az ötödik körös pickek kivágásával nem vagyok elégedett, régebben 5.-ben tudtunk D falembereket draftolni most meg CB meg FB kivágás ubiszezonban.
Akkor inkább cseréljünk valakiért....

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 047
OBJ megint serult, hihetetlen hogy ez az ember se tud egeszseges maradni hosszutavon.
Hendrix
Ez mondjuk várható volt, de LJ-nek nagyon kellett.
Én Hopkinsnak jobban örültem volna.
Őstehetség de ő is érzi magán, hogy nem kell ez már neki idény előtt le is nyilatkozta elvileg, hogy ez az utolsó éve, pedig csak 31 lesz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
OBJ megint serult, hihetetlen hogy ez az ember se tud egeszseges maradni hosszutavon.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 700
Ravens ruled out the following players for Sunday’s game vs the Colts: WR Odell Beckham Jr., RB Justice Hill, CB Marlon Humphrey, OT Ronnie Stanley, C Tyler Linderbaum, LB Odafe Oweh and S Marcus Williams.

OBJ és Odafe nem lesz hétvégén, Washington sérülése pedig sajnos season ending. Kiváncsi vagyok ki mennyi snapet kap a CB-k közül.
hamsterdealer

Serultebben mint valaha...
Kedvelem Hillt, kar hogy kiesett de nehogy Gordont hozzak fel a gyakorlobol, inkabb Drake-et. (Sajna Keaton Mitchell mar serult tartalekban mint JK -> vajon mi tortenhetett vele?) Washington, amilyen ropi, ra folyton ez var majd, ami szinten nagy kar. OBJ t is csipem de itt a ragyogo alkalom, hogy Monken helyzetbe hozza Batemant, aki jovore is velunk lesz, nem ugy mint Odell.

Ha Oweh nincs, Ojabo melle kene meg vki, tartok tole hogy a Colts oldalan lesz az ero ami a passrusht illeti, bar attol ez meg kotelezo gyozelem kellene hogy legyen. Ami nalunk kotelezo azzal neha hadilabon allunk. Megis sima w-t tippelek. Csak ne aludjunk bele.
RedFive
Ugyan fingom sincs, de a tippem hogy semmi es csak siman a keretkialakitas miatt tettek ra. Elvesziteni nem akartak, Urbanekkal megy a szoban megegyezes, es oketr csereltek fel mert az elso 4 meccsen papiron ugy sem jatszott volna ellenben Urbanekkal.

8 kezdo ( fele a posztjan kiemelkedoen a legjob ) + kiegeszulve az amugy is fentallo kerdojelekkel. 2 fordulo. Fincsi
no
Mitchell az egyik előszezon meccsen megsérült azért kezdi IR-en a szezont. Gordont alias fumblr machine nem is értem miért igazoltuk vissza. Tényleg inkább jöjjön Drake. Az is érdekes lesz hogy pass rushban ki lép fel? Mikor het elején olvastam hogy Oweh is maródi azt hittem bejelentkezünk JPP-nèl
Benibácsi
rossz volt a tipp 😊
több mint 2 éve

több mint 2 éve
 youtube.com/shorts/H1tSa6sDqV0?si=J0tDEVqfGSwO3HCf

Egy kincs. Hatulrol a snap pillanata es a legszebb, legszukebb cov.be tarto lezer. 😊 kerdeses volt, hogy hozzaertek e, volt ertelme az elkapas utani tancikalasnak is. 😀

Szerkesztette: RedFive

több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Ravens ruled out the following players for Sunday’s game vs the Colts: WR Odell Beckham Jr., RB Justice Hill, CB Marlon Humphrey, OT Ronnie Stanley, C Tyler Linderbaum, LB Odafe Oweh and S Marcus Williams.

OBJ és Odafe nem lesz hétvégén, Washington sérülése pedig sajnos season ending. Kiváncsi vagyok ki mennyi snapet kap a CB-k közül.
hamsterdealer

Kedvelem Hillt, kar hogy kiesett de nehogy Gordont hozzak fel a gyakorlobol, inkabb Drake-et. (Sajna Keaton Mitchell mar serult tartalekban mint JK -> vajon mi tortenhetett vele?) Washington, amilyen ropi, ra folyton ez var majd, ami szinten nagy kar. OBJ t is csipem de itt a ragyogo alkalom, hogy Monken helyzetbe hozza Batemant, aki jovore is velunk lesz, nem ugy mint Odell.

Ha Oweh nincs, Ojabo melle kene meg vki, tartok tole hogy a Colts oldalan lesz az ero ami a passrusht illeti, bar attol ez meg kotelezo gyozelem kellene hogy legyen. Ami nalunk kotelezo azzal neha hadilabon allunk. Megis sima w-t tippelek. Csak ne aludjunk bele.
RedFive
Ugyan fingom sincs, de a tippem hogy semmi es csak siman a keretkialakitas miatt tettek ra. Elvesziteni nem akartak, Urbanekkal megy a szoban megegyezes, es oketr csereltek fel mert az elso 4 meccsen papiron ugy sem jatszott volna ellenben Urbanekkal.

8 kezdo ( fele a posztjan kiemelkedoen a legjob ) + kiegeszulve az amugy is fentallo kerdojelekkel. 2 fordulo. Fincsi
no
Mitchell az egyik előszezon meccsen megsérült azért kezdi IR-en a szezont. Gordont alias fumblr machine nem is értem miért igazoltuk vissza. Tényleg inkább jöjjön Drake. Az is érdekes lesz hogy pass rushban ki lép fel? Mikor het elején olvastam hogy Oweh is maródi azt hittem bejelentkezünk JPP-nèl
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 700

hamsterdealer

RedFive

több mint 2 éve

hamsterdealer

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 634 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/ZB9LD8xeaOs?si=dI4PqOxCVkUDbqky
RedFive
bevallom régen imádtam ezeket a hype videókat, de ez az új "trend" nem annyira jön be, hogy minden hétre készül valami. (mivel ott speciális összecsapásokra készültek ezért a videóban is voltak jól összevágva ikonikus pillantok és az adott neki egy pluszt amit az újaknál nem igazán érzek).

ui: de ezt lájkolom mert a régi Warriors-ra vágott videó jutott eszembe róla 😊
Snagal
Bevallom én meg igen szeretem ezt a videót, egy a baj vele. Nem a mi mezünkben lett legenda!

youtu.be/oSBqlJ_lx3Y?si=SYhLKOTTW3pTL7su
több mint 2 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 225

több mint 2 éve
gedam 6 506

ez má csak jobb lehet. egyébként az tényleg nem gr-en múlik, hogy most elkezdett lamar ilyen íveseket dobálni, 10-20 yardos passzokknál. szerintem egyetem óta félremenedzselhették, félreskatulyázták a csávót, de ez csak egy amatőr szurkoló megérzése. tee martin munkája azért látszik a spirálokban meg dobás fajta féléken.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve

több mint 2 éve
gedam 6 506
ahogy nézem egész nap esni fog boltimurban is vasárnap. csak a sérültlista ne bővüljön.
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
 youtu.be/ZB9LD8xeaOs?si=dI4PqOxCVkUDbqky
RedFive
bevallom régen imádtam ezeket a hype videókat, de ez az új "trend" nem annyira jön be, hogy minden hétre készül valami. (mivel ott speciális összecsapásokra készültek ezért a videóban is voltak jól összevágva ikonikus pillantok és az adott neki egy pluszt amit az újaknál nem igazán érzek).

ui: de ezt lájkolom mert a régi Warriors-ra vágott videó jutott eszembe róla 😊

Szerkesztette: Snagal