Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy mi a fenének kell 50+ yardos FG-ket rúgatni a Heinz Fielden a rutintalan kickerrel, azt mondjuk nem értem, de arra valószínűleg jó volt, hogy elszálljon a srác önbizalma.Nagyon nehezemre esik bízni Riverában, annyi baromságot csinál.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kezdő RB nálatok most Stewart vagy Williams lesz? Vagy megosztják a snapeket? (fantasyhez kellene nyilván 😊 )EazzyA szó szoros értelmében DeAngelo a starter, de ugyanúgy mint tavaly, idén is meccsről meccsre változhat majd, hogy melyikük lesz produktívabb. A kettejük együttes statja biztos pöpec lesz 😊 de nem éri meg egyikükre sem ellőni korai picket.
Louis Murphy és Bruce Campbell hogy muzsikálnak?RolniMurphy nagyon jó TC-t és preseasont produkált, minden bizonnyal ő lesz a nr 3 elkapó. Campbell is bejátszotta magát a rosterre, backupnak megfelelő.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Louis Murphy és Bruce Campbell hogy muzsikálnak?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Kezdő RB nálatok most Stewart vagy Williams lesz? Vagy megosztják a snapeket? (fantasyhez kellene nyilván 😊 )EazzyNewton!
több mint 12 éve
Kezdő RB nálatok most Stewart vagy Williams lesz? Vagy megosztják a snapeket? (fantasyhez kellene nyilván 😊 )
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Stewart bokája miatt sztem lesz négy futó. A Wr-ek közül én inkább Tutut tenném ki, teljesen esélytelen a csávó, Armantit trükkös playekre lehetne használni, Chud sztem emiatt megtartja. Mondjuk amint Gettis felépül mehet ő is, kérdés csak az, mi lesz Gettis-szel. 10 DB sztem el fog férni és inkább a CB-k közül tartotgatnék embereket, mint az amúgy is igen fos safety-k közül még egyet pluszba. A kukázás sanszos, meglátjuk mi lesz 3 nap múlva okosabbak leszünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy négy HB lesz rosteren, meg a hat cornert is sokallom. Ezek helyett nálam Kearse és Gary Williams lenne bent.Ja és a reménytelen WR-jeink közül is cutolhatnánk Armantit és Tutut nyugodtan.
Aztán meg általában mások cutjai közül is szokott egy-egy ember rosteren lenni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
QBNewton
Anderson
Clausen
RB
Deangelo Williams
Jonathan Stewart
Tauren Poole
Armond Smith
FB
Tolbert
WR
Smith
Lafell
Murphy
Pilares
Joe Adams
Edwards
Ajirotutu
Bryant
Green
TE
Olsen
Barnidge
Brockel
Hartstock
Finley
Rosario
OT
Gross
Bell
Campbell
Matt Reynolds
Gary Williams
OG
Silatolu
Hangartner
Pollack
Browning
Justin Wells
Zach Williams
C
Kalil
Byers
DE
Johnson
Hardy
Keiser
Applewhite
Alexander
Ryan Van Bergen
DT
Edwards
Fua
Mcclain
Neblett
Kearse
Nate Chandler
Nwagabuo
LB
Kuechly
Beason
Anderson
Davis
Phillips
Senn
Onatolu
Nixon
Williams
Wilson
CB
Gamble
Norman
Munnerlyn
Butler
Stanford
Thomas
S
Godfey
Nakumara
Martin
Smith
Nelson
Pugh
Campbell
ST
LS Jansen
K Medlock
P Nortman
Ez az én tippem a végső keretre, ez 54 ember, de Neblett el lesz tiltva az első négy meccsről, kíváncsi vagyok mennyi jön be belőle 😊
több mint 12 éve
Kibasztuk Mare-t, jipppijáááá 😊Ilyen jó hírt már régen kaptunk a csapat háza tájáról 😊 Nagy lesz a nyomás Medlockon, de már annyira utálom Mare-t, hogy ha valaki hibázik, akkor az inkább egy újonc legyen.
Harrist is kivágtuk, Nortman a punter.gabokocka
Harrist egy kicsit sajnálom, szerintem jobb volt, mint Nortman, de hát őt draftoltuk, és nem volt olyan hatalmas különbség kettejük között.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
WR Rico Wallace, WR Darvin Adams, DE Eric Norwood, RB Lyndon Rowells, TE Greg Smith, RB Josh Vaughan, OG Roger Allen, WR Michael Avila, WR Brenton Bersin és OG Will Blackwell ment a waiverre.Mare és Harris cut.
Hogan IR
Gettis PUP
Ezzel asszem meg is vagyunk 75-en, következő kör pénteken.
több mint 12 éve
Kibasztuk Mare-t, jipppijáááá 😊Harrist is kivágtuk, Nortman a punter.
több mint 12 éve
Egyelőre semmi konkrétum, középszar bokaficam, sztem a Bucs ellen játékra jelentkezik. Mondjuk én mindenáron nem erőltetném, csak makkegészségesen jöjjön vissza, nehogy rásérüljön és adott esetben beszopjuk egész szezonra. RB poszton meg tudjuk oldani egy ember kiesését néhány meccsre.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bills-ben én nem hiszek, Phins gyengus, sztem komoly harcban lehetnek egy wildcard helyért. Ez itt off, de majd meglátjuk 😊gabokockaszerintem is meglesz a második hely, de a wildcard kb esélytelen ezzel az offense-el. pats, chiefs(cassel?), broncos, steelers, ravens, bengals, texans előttük van, de a raiders/chargers/jax/titans kvartettből is lesz aki megelezőheti őket. imho.
és, hogy ne csak offoljak Stewart sérüléséről van vmi hír?
több mint 12 éve
Bills-ben én nem hiszek, Phins gyengus, sztem komoly harcban lehetnek egy wildcard helyért. Ez itt off, de majd meglátjuk 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
sztem is. már a csoport2. hely is meglepi lenne. jobb a bills.Úgy nagy generálban gondoltam, mert azért a Jets komolyan versenyben lesz a PO-ért. Pl ilyen kaliberű D-vel sztem nem nagyon fogunk találkozni az alapszakaszban, mondjuk ilyen fos O meg nincs a csoportunkban. Összességében óvatosan elkezdtem bizakodni 😊gabokockaHát nem tudom, szerintem már egy 8–8 kurva nagy eredmény lenne attól a csapattól, PO szerintem nem lesz megWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Úgy nagy generálban gondoltam, mert azért a Jets komolyan versenyben lesz a PO-ért. Pl ilyen kaliberű D-vel sztem nem nagyon fogunk találkozni az alapszakaszban, mondjuk ilyen fos O meg nincs a csoportunkban. Összességében óvatosan elkezdtem bizakodni 😊gabokockaHát nem tudom, szerintem már egy 8–8 kurva nagy eredmény lenne attól a csapattól, PO szerintem nem lesz meg
több mint 12 éve
Úgy nagy generálban gondoltam, mert azért a Jets komolyan versenyben lesz a PO-ért. Pl ilyen kaliberű D-vel sztem nem nagyon fogunk találkozni az alapszakaszban, mondjuk ilyen fos O meg nincs a csoportunkban. Összességében óvatosan elkezdtem bizakodni 😊
több mint 12 éve
Igen, hát annyira fos a Jets O (pedig Sanchez még jól is játszott, ami nagy szó 😊 ), hogy egyáltalán nem volt nehéz velük egálban lenni. Viszont az tényleg biztató volt, hogy a first Jets D ellen tudtunk TD-t csinálni Smitty nélkül.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem tudtam fennmaradni, majd ma este megnézem a meccset, azért a Jets-cel egálban lenni nem rossz, főleg Smitty és Beason nélkül. Davis visszatérésének nagyon örülök.#Jets „offense” update - 35 possessions this preseason, 0 touchdowns
Remélem Stew, Beast és Smitty is oké lesz a rajtra.
Keiser megint másfél sack wow, nagyon bírom a csókát.gabokocka
több mint 12 éve
Nem tudtam fennmaradni, majd ma este megnézem a meccset, azért a Jets-cel egálban lenni nem rossz, főleg Smitty és Beason nélkül. Davis visszatérésének nagyon örülök.Remélem Stew, Beast és Smitty is oké lesz a rajtra.
Keiser megint másfél sack wow, nagyon bírom a csókát.
több mint 12 éve
Ja és DWill 2 fumble egy félidő alatt, ő, aki sose fumblizik. Mindkettőt visszaszereztük, de az elsőt csak hatalmas mákkal.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nincs még vége, de a lényeg már lement.Cam elég jól dobált, mondjuk a fumble-nál csúnyán elbambult, ilyet élesben nem lehet csinálni. Az OL sem könnyítette meg a dolgát, persze a Jets DL nagyon erős, de Hangman és Silatolu is eléggé el volt veszve ma.
Tutu nagyon kevés, Cromartie konkrétan kiröhögte, miután esélye sem volt lerázni. Napnál világosabb, hogy Murphy ezerszer jobb nála, nehéz elképzelni, hogy más legyen a nr3 WR (Gettist meg majd meglátjuk).
Stew megint sérülést szenvedett, jobb boka, remélhetőleg csak ficam.
A D-ben a fal felemás volt, futás ellen oké, de pass rush nincs. Hardy helyén elég sokat volt fenn Alexander a 1st teammel. Kuechly kurva nagy playmaker, Davis is jó volt, csinált egy szép sacket egy késleltetett blitzből meg egy TD-t is megakadályozott.
A secondary a szokásos lesújtó teljesítményt nyújtotta, még Gamble-ről is könnyedén csinálták az elkapásokat. Norman nekem tetszik, de még nagyon nyers, Captain meg egy nagy nulla, az interceptionje előtt is simán megverte őt a WR, csak szerencsére a vasmellényről elég pattant a labda.
Úgy néz ki, Nakamura lesz a kezdő FS, mondjuk semmivel nem jobb, mint Martin, de ő eléggé leírta magát tavaly Riveranál.
Most Mare volt a kezdő és mivel nem baszott el nagyon semmit, úgyhogy valszeg előnyben van. A punterek közül Harris kapta a nehezebb feladatokat és jól végezte a dolgát.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Smitty lábán vmi fertőzés van, ezért nem játszik vasárnap, Davis viszont először kerülhet pályára, meglátjuk mit alkot majd, Beason továbbra sem lesz. Rivera állítása szerint a kezdők olyan 40 playt fognak a pályán tölteni, ezt a meccset már egy kicsit érdeklődve várom.
több mint 12 éve
Stewart-ról lehet tudni valamit?JUNIOR46A csapat annyit közölt, hogy a vádlija sérült meg és nem komoly. Aztán majd kiderül. Mindenesetre ott bohóckodott az oldalvonalnál, miután lejött, úgyhogy nem hiszem, hogy aggódni kéne miatta.
Már voltak biztató jelek OL/DL fronton, főleg az előbbinél, bár amikor az elején 1st&1 után nem sikerült 1st downt csinálni, az kellemetlen volt. De összességében nem lesz rossz ez a fal, Bell és Silatolu is bőven megállja a helyét. Sőt, még Campbell is használhatónak tűnik.
Egyre érdekesebb a kicker párharc, tegnap Medlock volt a "kezdő", ő kapta az első FG-t, kickoffot és PAT-ot is. Ezúttal nem volt rossz kickoffja, de azt nem értem, hogy a fenébe nem tudja kirúgni az EZ-ból ezeket, amikor pedig baromi erős a lába. Mare mellett semmi más nem szól, csak az, hogy róla baromi nehéz returnt csinálni, ami a field pozíció miatt nyilván nagyon fontos, de talán nem ér annyit, hogy minden fontos 30 yardos FG előtt imádkozni kelljen.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Stewart-ról lehet tudni valamit?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)