Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
So if you’re the Bears … Make the pick:

Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo
Ezek közül egyertelmű hogy ő a nyerő.

Amúgy kb 40 kiloval több de hasonlit rám és a vezeteknevünk elso 3 betűje is egyezik. Dynasty.
davemayer
Első három betűje? Dabasinak hívnak? 😊
csi77
Majdnem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 285 — Raiders fan
Gouldon 2015-ben emlékeim szerint 3 meccs ment el. Félreértés ne essék én sem rúgtam volna ki, de az időtájt határozottan gödörben volt a karrierje (aztán New Yorkban is rengeteget hibázott). Ami a legnagyobb hiba volt, hogy Pacenek nem volt egy konkrét terve, hanem érkezett Connor Barth. Na például az ilyenek miatt is lett kirúgva. Botrány rossz döntései voltak az első 3-4 évében, s azt kell mondani, hogy ez pecsételte meg a sorsát is.

Azon gondoltam, hogy miért kértek Dennis Allentől interjút gyakrolatilag kb. 1 héttel az utolsó HC jelölt interjúra kérés után. Egyrészt abszolút megérdemli és van annyira jó jelölt, mint azok, akik a legnépszerűbbek. Másrészt nem tudok másra gondolni, minthogy valaki, aki a GM finalisták egyike neki az embere lenne és ezért kértek interjút. Ez alapján pl. Ireland neve joggal vetődik fel.

A kinti sajtó sem tud semmiről, lásd Ryan Pace aktuális helyzete, senkinek sem volt lövése sem róla mi fog történni. Kint a 3 top név Brown, Khan, Poles.

Tegyük fel, hogy ez valóban így van. Ezesetben az az érdekes, hogy 3 tulajdonképpen különböző területről érkező GM.
Khan elsősorban a cap ügyekkel foglalkozott. S az egy teljesen jó irány egyébként szerintem, hogy ha a GM nem feltétlenül a legnagyobb scout szakember, de egyéb területeken kiváló, amit egy GM-nek szintén szem előtt kell tartania, viszont a legjobb scout emberekkel veszi körbe magát. Járható út.
Brown college scouting oldal, dolgozott itt is már 6 évet, aztán Skins, Browns, Colts, szóval jó pár franchiset látott már előnyökkel, hibákkal.
Poles fiatal, player personnel vezető. Nekem vele az a bajom, hogy nem volt másutt a Chiefsen kívül. Nem feltétlenül baj ez, de Pace pont ilyen szituációból jött és látványosan inkább mellé ment az első 3 éve, mint bejött. Beleugornánk még egy ilyenbe? Nem tudom. Mindenesetre az, hogy a faszi 3 helyen is finalista nem lehet véletlen. Amennyiben kedden meggyőzi a vezetőséget, akkor szerdán már nem fog Minnesotában részt venni interjún.

Én összességében Morocco Brownra tenném a voksom ebből a háromból. Valahol őt látom a safe picknek is most.

Aztán lehet jön valaki, akiről eddig azt hittük, hogy a kanyarban sincs.
tüsi91
Nem a Reggie McKenzie GM interjú után kértétek ki DA-t?

Anno Reggie első HC-je volt nálunk Allen

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gouldon 2015-ben emlékeim szerint 3 meccs ment el. Félreértés ne essék én sem rúgtam volna ki, de az időtájt határozottan gödörben volt a karrierje (aztán New Yorkban is rengeteget hibázott). Ami a legnagyobb hiba volt, hogy Pacenek nem volt egy konkrét terve, hanem érkezett Connor Barth. Na például az ilyenek miatt is lett kirúgva. Botrány rossz döntései voltak az első 3-4 évében, s azt kell mondani, hogy ez pecsételte meg a sorsát is.

Azon gondoltam, hogy miért kértek Dennis Allentől interjút gyakrolatilag kb. 1 héttel az utolsó HC jelölt interjúra kérés után. Egyrészt abszolút megérdemli és van annyira jó jelölt, mint azok, akik a legnépszerűbbek. Másrészt nem tudok másra gondolni, minthogy valaki, aki a GM finalisták egyike neki az embere lenne és ezért kértek interjút. Ez alapján pl. Ireland neve joggal vetődik fel.

A kinti sajtó sem tud semmiről, lásd Ryan Pace aktuális helyzete, senkinek sem volt lövése sem róla mi fog történni. Kint a 3 top név Brown, Khan, Poles.

Tegyük fel, hogy ez valóban így van. Ezesetben az az érdekes, hogy 3 tulajdonképpen különböző területről érkező GM.
Khan elsősorban a cap ügyekkel foglalkozott. S az egy teljesen jó irány egyébként szerintem, hogy ha a GM nem feltétlenül a legnagyobb scout szakember, de egyéb területeken kiváló, amit egy GM-nek szintén szem előtt kell tartania, viszont a legjobb scout emberekkel veszi körbe magát. Járható út.
Brown college scouting oldal, dolgozott itt is már 6 évet, aztán Skins, Browns, Colts, szóval jó pár franchiset látott már előnyökkel, hibákkal.
Poles fiatal, player personnel vezető. Nekem vele az a bajom, hogy nem volt másutt a Chiefsen kívül. Nem feltétlenül baj ez, de Pace pont ilyen szituációból jött és látványosan inkább mellé ment az első 3 éve, mint bejött. Beleugornánk még egy ilyenbe? Nem tudom. Mindenesetre az, hogy a faszi 3 helyen is finalista nem lehet véletlen. Amennyiben kedden meggyőzi a vezetőséget, akkor szerdán már nem fog Minnesotában részt venni interjún.

Én összességében Morocco Brownra tenném a voksom ebből a háromból. Valahol őt látom a safe picknek is most.

Aztán lehet jön valaki, akiről eddig azt hittük, hogy a kanyarban sincs.
több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 255
Számunkra is sok tanulsága volt ennek az utolsó 2 napnak.
-Santos minden pénzt megér, ahogyan Gould is megért volna.
-Ha van egy jó edződ, akkor még akkor is meg tudod verni Aaron Rodgerst, ha a QB-d csak 131 yardra és 1 interception-re képes.
-Lehetsz te minden idők legjobb QB-ja, de ha a falad nem véd meg legalább 2 mp-ig, akkor vérezni fog a szád széle.
-Mahomes még akkor is veszélyes ha kergetik, de ha nem kergeted, akkor biztos hogy véged. => Nem biztos, hogy Frazier jobb, mint pl. Desai.
-Daboll megéri a pénzét.
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan

Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo

Amúgy kb 40 kiloval több de hasonlit rám és a vezeteknevünk elso 3 betűje is egyezik. Dynasty.
davemayer
Első három betűje? Dabasinak hívnak? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve

Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
több mint 4 éve
A double doink-nál még rendesen ki voltam akadva, hogy elengedtük Robbie Gould-ot, de most már értem mi volt a mesterterv. 😊
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Nem lesz akkora szerencsénk hogy eltakaródjon, de ha mégis akkor szinte tuti hogy Adams is megy. Igazán elhozhatnánk FA- n 😊

több mint 4 éve
Tulajdonképpen ez sem volt annyira rossz szezon.
tüsi91
Ér ilyet mondani? Ér hát 😁

Pláne hogy ezzel jó eséllyel most láttuk őt utoljára packers mezben. Kár hogy nem kapta meg tőlünk amit megérdemelne, pláne ahogy utoljára viselkedett a Soldieren. De nem baj, majd megadja neki más, bár innentől nem fogom annyira utálni ha elmegy/visszavonul.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tulajdonképpen ez sem volt annyira rossz szezon.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Hétfőn lesz a Khan interjú...
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Hétfőn lesz a Khan interjú...
több mint 4 éve
 twitter.com/mikegarafolo/status/1484943533689786369?s=21
Tomcsik
Mindkettő jó lenne. Tudom nem offense guru, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna Fieldset fejleszteni. Viszont jó tanár, jó vezető. A HC-nak az a dolga, hogy a csapat offense/defense/st fejlődjön. Ebben benne van Fields is. Az OC és a QB coach dolga, hogy Fields jó legyen. Jó QB tesz edzőket jó edzővé.
tüsi91
Nem feltètlen bánnám a Colts combót Eberflus szerintem is jó edző. Nekem a Daboll/Leftwich vonal inkább bejönne, de ettől még más is jó lehet…

több mint 4 éve
Tomcsik
Mindkettő jó lenne. Tudom nem offense guru, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna Fieldset fejleszteni. Viszont jó tanár, jó vezető. A HC-nak az a dolga, hogy a csapat offense/defense/st fejlődjön. Ebben benne van Fields is. Az OC és a QB coach dolga, hogy Fields jó legyen. Jó QB tesz edzőket jó edzővé.
több mint 4 éve
Kedd/szerdán lesz GM, csütörtök/péntek HC, ahogy alakulunk.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Chiefs’ executive director of player personnel Ryan Poles, one of two finalists for the Vikings’ GM job, now is being asked to interview a second time for the Bears’ GM job
több mint 4 éve
Az első dominó eldőlt. Innen lesz érdekesebb. Bár továbbra sem gondolom, hogy kapkodni kellene.
tüsi91
Kérdés hogy ez automatikusan azt jelenti-e hogy Daboll/Fraiser megy vele…

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az első dominó eldőlt. Innen lesz érdekesebb. Bár továbbra sem gondolom, hogy kapkodni kellene.
tüsi91
Főleg, hogy Schoen-en kívül hány jelölt volt még nálatok interjún.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Újabb HC jelölt:
Dennis Allen (New Orleans Saints DC )
több mint 4 éve
Menetrend:
Soldier Field: Packers, Lions, Vikings, Bills, Dolphins, Eagles, WFT, Texans, 49ers
Idegenben: Packers, Lions, Vikings, Cowboys, Giants, Patriots, Jets, Falcons
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Aki itt volt 15ben, Dave, csi vagy valaki.
Paceről volt szó, hogy interjúzott? Mert itt gyanítom, hogy néhány jelölt interjúját nem osztják meg a külvilággal most.

Nem tudom ezt a sok jelöltet hova tenni, ennyit felesleges meginterjúvolni, hacsak tényleg nem az van, hogy nem egyet akarunk kinevezni, hanem 2 személyt is. (igen tudom, hogy George mit mondott, de simán lehet egy GM, asst. GM kinevezés is).
tüsi91
Nagyon radar alatt repült, még a nevéről sem hallottunk. Teljesen más tűnt befutónak még az utolsó pillanatban is. Aztán jött Fox is.

Régi szép idők.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 219 — Keep pounding
Illetve simán lehet, hogy vki elsore szar hc volt, utana fejlodott, tanult a hibaibol, masodjara meg bevalik.
Tovabbra is tartom, ez az egesz hc/gm kereses egy kibaszott nagy lutri, a csapatok is vaktaban lovoldoznek, igy aztan mi, szurkolok meg annyira se vagyunk kepben.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.