Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem kerülhető el jövőre sem a DM. Az oda át van könyvelve (pontosabban amit most átkonvertáltak azt további 3 évre voidolták). Ha Graham visszavonul jövőre, vagy máshova igazol, akkor jövőre jelenik meg a tétel egyben. Ha rábírják még egy évre, akkor csak a 2022-re voidolt rész jelenik meg.Grahamnek jövőre nincs szerződése, nincs olyan, hogy nem lesz megérős kitenni.Csak marad utánna egy kevés DM. Köszi a helyesbítésért azt hittem még van egy év belőle jovőre. Azt se mondtam hogy szar de annyit nem kapna sehol mint amennyit Pace ad neki…Azt el tudom képzelni hogy megbeszélték vele hogy most hozzád vágunk ennyit , jövőre meg vonulj vissza és akkor hátha elkerülhető a dm…
Egyelőre ott tartunk, hogy egy közepes irányítóval 600 yard meg 15 TD lett volna a tavalyi mérlege.
tüsi91
Tomcsik
Én nem mondtam le még róla teljesen, mondjuk az látszik hogy fosik nagyon attól a helyzettől hogy leégjen Fields-cel, tudja hogy az 100% hogy az állásába kerül.Én igen. Egy egoista fasz. Azt simán eltudom róla képzelni, hogy ha valahol netán pár év múlva kap majd HC állást azt jobban fogja kezelni. Viszont, hogy megint visszavette a playhívást. Nem mintha komolyabb védelmek ellen a Lazor által hívott offense jó lett volna, de a középszar és rossz védelmek ellen jól mutatott az offense.
davemayer
Szerintem ő nem ettől tart, hogy leég majd. Ő mint mondtam egy egoista fasz. Szimplán annyi van, hogy látta KC-ban, hogy építik fel Mahomest és ehhez ragaszkodik, hogy ő majd ugyanígy fog tenni Fields-cel. Csak Matt Nagy nem Andy Ried és Andy Dalton nem Alex Smith.
több mint 4 éve
Én nem mondtam le még róla teljesen, mondjuk az látszik hogy fosik nagyon attól a helyzettől hogy leégjen Fields-cel, tudja hogy az 100% hogy az állásába kerül.Köcsög vagyok tudom de nem sírnék ha Donald rálépne Dalton tyúkszemére és a kövi meccsen már Fields kezdene. Nem is amiatt mert akkor van PO-ra esély hanem mert mindenki rá kíváncsi igazán és nem tudom elképzelni hogy annyit tanulna a padozásban amiért érdemes egy szarabb QB-val szemben a padon tartani.Olyat nem lehet kérni, hogy Donald inkább Nagy-ra lépjen rá? Az sok mindent megoldana, nem csak a QB kérdést. 😊
davemayer
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Köcsög vagyok tudom de nem sírnék ha Donald rálépne Dalton tyúkszemére és a kövi meccsen már Fields kezdene. Nem is amiatt mert akkor van PO-ra esély hanem mert mindenki rá kíváncsi igazán és nem tudom elképzelni hogy annyit tanulna a padozásban amiért érdemes egy szarabb QB-val szemben a padon tartani.Olyat nem lehet kérni, hogy Donald inkább Nagy-ra lépjen rá? Az sok mindent megoldana, nem csak a QB kérdést. 😊
davemayer
több mint 4 éve
Köcsög vagyok tudom de nem sírnék ha Donald rálépne Dalton tyúkszemére és a kövi meccsen már Fields kezdene. Nem is amiatt mert akkor van PO-ra esély hanem mert mindenki rá kíváncsi igazán és nem tudom elképzelni hogy annyit tanulna a padozásban amiért érdemes egy szarabb QB-val szemben a padon tartani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Grahamnek jövőre nincs szerződése, nincs olyan, hogy nem lesz megérős kitenni.Csak marad utánna egy kevés DM. Köszi a helyesbítésért azt hittem még van egy év belőle jovőre. Azt se mondtam hogy szar de annyit nem kapna sehol mint amennyit Pace ad neki…Azt el tudom képzelni hogy megbeszélték vele hogy most hozzád vágunk ennyit , jövőre meg vonulj vissza és akkor hátha elkerülhető a dm…
Egyelőre ott tartunk, hogy egy közepes irányítóval 600 yard meg 15 TD lett volna a tavalyi mérlege.
tüsi91
több mint 4 éve
Grahamnek jövőre nincs szerződése, nincs olyan, hogy nem lesz megérős kitenni. Egyelőre ott tartunk, hogy egy közepes irányítóval 600 yard meg 15 TD lett volna a tavalyi mérlege.
több mint 4 éve
Valami oknál fogva Pace bele van buzulva Grahambe, vagy Jimmynek van valami kompromitáló videója vagy én nem tudom. Átalakították a szerződését. 5 Misi signing bonus lett ami felszabadít idénre kb 4 millát, viszont szépen tolja tovább a pénzt így jövőre se lesz majd megérős kitenni… Jó értem én red zone target meg minden de na…
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 4 éve
Állítólag a Broncos cserélné Bryce Callahan-t meg valami Fuller nevű fickót. Nem kellene nekünk egy CB?Callahan lehet cut lesz ha senki nem trade érte, akkor jól lenne megszerezni…
mortirolo
több mint 4 éve
Állítólag a Broncos cserélné Bryce Callahan-t meg valami Fuller nevű fickót. Nem kellene nekünk egy CB?Fuller különösen jól érezné magát 😛
mortirolo
több mint 4 éve
Állítólag a Broncos cserélné Bryce Callahan-t meg valami Fuller nevű fickót. Nem kellene nekünk egy CB?
több mint 4 éve
Perriman mondjuk egy teljesen jó igazolás. Megnyújtani a pályát offenseban + ST-ben gunnernak, returnernek. Róla még el is tudom képzelni, hogy lesz hozzáadott értéke, legalábbis nem tartom rosszabb opciónak, mint Byrd és Goodwin. Webster ST játékos. Rodney Adams kurvára lenyűgözött mindenkit, engem mondjuk nem, minden meccsen volt egy elejtett labdája vagy fumble. A legfontosabb viszont, hogy egy 5. számú elkapó, akit az ST coverageben nem tudsz használni. S ezért nem lesz Adams aktív keretben, miközben Webster igen. Mondom úgy, hogy a faszi nevét ma hallottam először.
Szerk. : és már repült is Adams. Teljesen várható döntés. Az hogy jobb volt, mint a többi TC srác nem jelent semmit. De az hogy ST-ben használhatatlan vagy az roster végi játékosnál nagyon rossz ómen.
Burns így utólag oké, ő nem ment waiverre valószínűleg így beszélték meg vele tegnap, hogy kirúgunk, de jössz is vissza holnap.
Burns egyébként nálam Vildor előtt van. Nyilván gáz a helyzet.
Visszajött Christian is a rosterra. Ez is várható volt.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Na már a Lions szemetét is felszedjük. WR már annyi van legalábbis számra hogy Dunát rekesztesz vele. Perriman and Webbster érkezett. DB még mindig nincs, de minek az. (Ja Burns vissza igazolt…)
több mint 4 éve
Alapfizuja 2,5 millió, a garantált marad itt10M volt Dalton erre az évre. Ha ti 2.5es fizuért elvinnétek akkor az azt jelenti hogy mi kifizettünk neki 7.5M-t úgy hogy egy percet sem játszott? Érdekes lenne...Szerintem sem fog, de ha valahonnan valakit kellene trade-elni a Patshez, az Dalton lenne. Ahogy néztem, 2,5 misi lenne a fizuja, az egyáltalán nem tétel, a játékrendszerhez kevesen passzolnának jobban, nála jobb csereopció nekem nem kellene. Nyilván visszajön majd Hoyer, aztán ennyi, csak ha már szóbajött egy Pats–Bears QB-trade, akkor vétek lett volna Dalton nevét nem behozniJah majd pont Bill papa fog adni picket meg millákat egy csere QB-nak… Pont erről híres…Bears–Pats vonatkozásban nem tudnék amúgy ideálisabbat elképzelni Daltonnál, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen trade csereirányítóértNewton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
Nem lepne meg ha itt kötne ki, tavaly nagyon környezetük, mint UDFA, de a Cowboys elvitte 7. kör végén. Főleg ez akkor lenne esélyes, ha Foles menne valahova.
Pace jó kukázó, idén is találhatna használható játékosokat lásd Mario Edwards, Kevin Pierre-Louis stb.
tüsi91
Tomcsik
Szerintem így a Pats még akár érdekes is lehet, ha nem Hoyerban gondolkodnak, mint backup.
tüsi91
Wyatt
Tomcsik
Wyatt
davemayer

több mint 4 éve
10M volt Dalton erre az évre. Ha ti 2.5es fizuért elvinnétek akkor az azt jelenti hogy mi kifizettünk neki 7.5M-t úgy hogy egy percet sem játszott? Érdekes lenne...Szerintem sem fog, de ha valahonnan valakit kellene trade-elni a Patshez, az Dalton lenne. Ahogy néztem, 2,5 misi lenne a fizuja, az egyáltalán nem tétel, a játékrendszerhez kevesen passzolnának jobban, nála jobb csereopció nekem nem kellene. Nyilván visszajön majd Hoyer, aztán ennyi, csak ha már szóbajött egy Pats–Bears QB-trade, akkor vétek lett volna Dalton nevét nem behozniJah majd pont Bill papa fog adni picket meg millákat egy csere QB-nak… Pont erről híres…Bears–Pats vonatkozásban nem tudnék amúgy ideálisabbat elképzelni Daltonnál, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen trade csereirányítóértNewton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
Nem lepne meg ha itt kötne ki, tavaly nagyon környezetük, mint UDFA, de a Cowboys elvitte 7. kör végén. Főleg ez akkor lenne esélyes, ha Foles menne valahova.
Pace jó kukázó, idén is találhatna használható játékosokat lásd Mario Edwards, Kevin Pierre-Louis stb.
tüsi91
Tomcsik
Szerintem így a Pats még akár érdekes is lehet, ha nem Hoyerban gondolkodnak, mint backup.
tüsi91
Wyatt
Tomcsik
Wyatt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem sem fog, de ha valahonnan valakit kellene trade-elni a Patshez, az Dalton lenne. Ahogy néztem, 2,5 misi lenne a fizuja, az egyáltalán nem tétel, a játékrendszerhez kevesen passzolnának jobban, nála jobb csereopció nekem nem kellene. Nyilván visszajön majd Hoyer, aztán ennyi, csak ha már szóbajött egy Pats–Bears QB-trade, akkor vétek lett volna Dalton nevét nem behozniJah majd pont Bill papa fog adni picket meg millákat egy csere QB-nak… Pont erről híres…Bears–Pats vonatkozásban nem tudnék amúgy ideálisabbat elképzelni Daltonnál, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen trade csereirányítóértNewton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
tüsi91
Tomcsik
tüsi91
Wyatt
Tomcsik

több mint 4 éve
Nyilván ST miatt maradt Woods, meg Iyiegbuniwe. De őket ki a here vitte volna el, ha most kirúgják? Most teljesen komolyan? Annak örülök, hogy Caleb Johnson rostert fogott, bár szerintem vagy 5 ember jönni fog még.Jenkins IR 1 hely felszabadul, Crawford simán kirakható, ő egy kalap szart sem ér, Johnson waivelhető.
Tényleg csak azt remélem, hogy azokban a fiatalokban, akikben van potenciál visszajönnek PS-be.
több mint 4 éve
Jah majd pont Bill papa fog adni picket meg millákat egy csere QB-nak… Pont erről híres…Bears–Pats vonatkozásban nem tudnék amúgy ideálisabbat elképzelni Daltonnál, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen trade csereirányítóértNewton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
tüsi91
Tomcsik
tüsi91
Wyatt
több mint 4 éve
Hát azt láttuk hogy a CB-k nem voltak a helyzet magaslatán az eddigi meccseken. Szépen ki is basztak mindenkit…Konkrétan 4 CB maradt a roosteren. Kivágták Burnst, Trufantot, Robersont, Thomas Grahamet és Christiant is. Értem én hogy Pace szeret kukázni, de ezt nem tudom hogy fogja megoldani… Ráadásul Vildor és Shalley is nyugodtan repülhettek volna mert kalap szar mindkettő…Milyen okos volt kibaszni Fullert…
több mint 4 éve
Ridley cut, várható volt.Graham, Newsome, Snowden is.
Proki_
Előbbi lép meg.
Remélem nem viszik el őket waiveren.
Teven Jenkins holnap lesz IR, azaz visszatérhet majd a szezonban viszont be kell rakni 53ba. Nem tudom miért nem Scales Long snappert waivelik. Úgyse viszi el senki. Aztán holnap Jenkins IR, ő meg visszaigazol. De lenne egy hely annak akit félteni kell.
Trufant cut. Lehet ha a családi élete rendbe jön majd visszaigazol.
Az Iyiegbuniwe, Woods, Caleb Johnson, Crawford, Holtz, Roberson, London 7-esbőp, ha Cohen PUP, akkor valaki roster. Melyiket vitte volna el bárki is waiverről? Remélem nem ezért bukunk el egy Grahamet vagy egy Snowdent, akik hosszú távú projektek de van bennük fantázia.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Ridley cut, várható volt.
több mint 4 éve
Bears–Pats vonatkozásban nem tudnék amúgy ideálisabbat elképzelni Daltonnál, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen trade csereirányítóértNewton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
tüsi91
Tomcsik
tüsi91

több mint 4 éve
Newton nem csere QB stílus. Ő vagy kezd vagy nem lesz sehol QB, max elmegy olyan helyre ahol reális esélye lehet, mint pl Broncos vagy Redskins.Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
tüsi91
Tomcsik
több mint 4 éve
Ben DiNuccit kirakta a Cowboys.Főleg C , OT, CB kéne. Oda igazán kukázhatna legalább ilyen szintű playákat. Ja más helyen nem puncik az edzők. A Pats kitette Newtont. Jó hogy eddig nem cseréltük el Folest mert mi cukik vagyunk vele… Most még nehezebb lesz…
tüsi91