Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Höri körülnézett Mackófalván, hogy mi újság a csapatnál.

iktriad
Sok igazság van benne, de 1-2 helyen azért nem teljes a kép. Az O fal pl Jelenleg úgy néz ki hogy Jenkins LT, Daniels LG, Mustipher C Whitehair RG Ifedi RT Wilkinson a swing tackle. Illetve Trevathan mögé jött Jones aki már korábban voltnálunk és Detroitban sok meccsen volt kezdő. Nem esel tőle hasra de cserének teljesen jó. A többi mondjuk nagyjából igaz. Összességében jó észrevételek vannak benne

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri körülnézett Mackófalván, hogy mi újság a csapatnál.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Jo eg ez a chicagoi polgarmester mekkora paraszt!

A telek veteli ajanlat kapcsan megszolalt es szerinte a vsapat 2033-ig nem szallhat ki a Soldier berletebol es amugy is jobban tennek ha vegre a Packers legyozesere es arra koncentralnatok, hogy oktober utan is legyen meg tetje a meccseiteknek. Mindezt allitolagos os-Bears drukkerkent?

(Amugy a no enyhen rasszista a feherekkel szemben es a korrupcio is korullengte parszor, errol mar irtam 1-2 alkalommal a polizika topikban). Remelem a Bears ad valami csattanos valaszt.

Be nem engednem a stadionba a Fields-eraban 😀
undisputedly
Az a nő egy nsgy kretén az biztos.

Goldman közben megjelent és nincs kiesve állítólag a formából annyira hogy gond lenne.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jo eg ez a chicagoi polgarmester mekkora paraszt!

A telek veteli ajanlat kapcsan megszolalt es szerinte a vsapat 2033-ig nem szallhat ki a Soldier berletebol es amugy is jobban tennek ha vegre a Packers legyozesere es arra koncentralnatok, hogy oktober utan is legyen meg tetje a meccseiteknek. Mindezt allitolagos os-Bears drukkerkent?

(Amugy a no enyhen rasszista a feherekkel szemben es a korrupcio is korullengte parszor, errol mar irtam 1-2 alkalommal a polizika topikban). Remelem a Bears ad valami csattanos valaszt.

Be nem engednem a stadionba a Fields-eraban 😀
több mint 4 éve
Vicces gyerek ez a Eddie Goldman. Kineveljük, megtömjük pénzzel, aztán kiüli az évet, most meg nem megy el a minicamp-re, ami még a rokkantaknak és halottak is kötelező.
mortirolo
A nagyobb baj hogy 2019 szezon vége óta nem focizott. Milyen állapotban lehet? Akar-e még játszani?

Jött is Mike Pennel, aki világ életben egy backup NT volt.
tüsi91
Vicces gyerek ez a Eddie Goldman. Kineveljük, megtömjük pénzzel, aztán kiüli az évet, most meg nem megy el a minicamp-re, ami még a rokkantaknak és halottak is kötelező.
mortirolo
A nagyobb baj hogy 2019 szezon vége óta nem focizott. Milyen állapotban lehet? Akar-e még játszani?

tüsi91
Hát mondjuk azt a FA kezdetekor vagy legalább a draft előtt közölhette volna ha nem akar játszani. Nagy azt mondta a training campben biztosan ott lesz. Azt el tudom képzelni hogy nem teljesen fitt hiszen a karrierje elején voltak súly gondjai.

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
mortirolo

Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 255
viszlát Soldier Field? itt épülhet fel az új stadion
 en.wikipedia.org/wiki/Arlington_Park
r.baggio
2033-ig van bérleti szerződés a Soldier Fieldre a várossal, így a polgármesterrel is kellene kezdeni valamit. Úgy értem pénz hegyek vagy mély árok.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
viszlát Soldier Field? itt épülhet fel az új stadion
 en.wikipedia.org/wiki/Arlington_Park

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
több mint 4 éve

Beki
Ő már Chiefses, nem?
empty taxi
Fenébe...jogos.
Beki
A mi I/20-asunk volt és jól is teljesített, de sajnos csak három évet bírt a teste. Hét szezon után jött a nem túl szép a válás. Hiába mentek el, Trubi, Fuller és Long is a miénk marad mindörökre.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Beki
Ő már Chiefses, nem?
empty taxi
Fenébe...jogos.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Beki
Ő már Chiefses, nem?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 132 — WHO DAT!!!!
Kellen Mond második napos pick.
Úgy hogy a csávó totál fogalmatlan.
gabokocka
Az mondjuk még érthetetlenebb, hogy mit láthatnak benne. Direkt néztem csomó meccsét, hátha megértem, de 1-2 szép dobáson kívül, a teljesen üresen álló elkapót is túldobta. Olvasás zéró, második kör totál érthetetlen.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Jamie Newmant kirakta a Philly.

Én elhoznám waiverről legalább megnézni. Valakit fel kell építeni Fields mögé is.
tüsi91
Minden drafton van olyan prospect akit nem tudom miert ignoralnak. Iden Newman az. Biztos vmi szemelyisegbeli problema kell legyen, mert tape alapjan 6x rosszabb jatekosokkal probalkoznak.
gabokocka
Azért biztos megvan az oka, hogy ilyen hamar elengedtük, hogy ebbe a fantasztikusan erős 😀 QB roomba se volt képes olyat alkotni, hogy legalább szezon kezdetig kihúzza. Pedig titkon én is reménykedtem, hátha legalább backupot tudunk belőle csiszolni, de ezek szerint nem 😛
dande
Én sosem értettem mit látnak benne, egyetemen is elég fogalmatlan volt. Volt egy átlagos éve, de szerintem ennyi.
kapitnono
Kellen Mond második napos pick.
Úgy hogy a csávó totál fogalmatlan.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Fields aláirta a rookie szerződését, 4 év 19M.
Amilyen hírek jönnek a campből ha Dalton kezdi is a rams meccset engem meglepne ha ő is fejezné be, utána meg Fields totál ki fogja szorítani.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 132 — WHO DAT!!!!

Én elhoznám waiverről legalább megnézni. Valakit fel kell építeni Fields mögé is.
tüsi91
Minden drafton van olyan prospect akit nem tudom miert ignoralnak. Iden Newman az. Biztos vmi szemelyisegbeli problema kell legyen, mert tape alapjan 6x rosszabb jatekosokkal probalkoznak.
gabokocka
Azért biztos megvan az oka, hogy ilyen hamar elengedtük, hogy ebbe a fantasztikusan erős 😀 QB roomba se volt képes olyat alkotni, hogy legalább szezon kezdetig kihúzza. Pedig titkon én is reménykedtem, hátha legalább backupot tudunk belőle csiszolni, de ezek szerint nem 😛
dande
Én sosem értettem mit látnak benne, egyetemen is elég fogalmatlan volt. Volt egy átlagos éve, de szerintem ennyi.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....

tüsi91
gabokocka
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding

tüsi91

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 4 éve
 twitter.com/i/status/1400611454257008641
több mint 4 éve
Azért az szép, hogy Fieldsé a harmadik, negyedik és ötödik legnagyobb számban eladott NFL mez. Ha nem lenne a Tebow mánia, akkor Ő állna az első három helyen...
több mint 4 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/chicago-bears-could-soon-be-for-sale-owners-having-internal-discussions-about-maybe-selling-team-per-report/
empty taxi
Pár helyen lattuk már, de sztem full kamu. 0 konkrétum

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 www.cbssports.com/nfl/news/chicago-bears-could-soon-be-for-sale-owners-having-internal-discussions-about-maybe-selling-team-per-report/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Dazz Newsome: Kulcscsonttörés, de legalább nem szilánkos, így még időben visszajöhet. Ha jól emlékszem Kevin White is kb. így kezdett.
mortirolo
Neki fáradásos törés volt a lábában azt hiszem sípcsontban talán. Aztán meg mindene is fájt...