BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Megtettem azt a butaságot, hogy ránéztem arra a facebook oldalra, amit még a csávó reklámozott. Ne tegye senki, ismétlem ne tegyétek!
tüsi91
Ne már. Az egyetlen Bears-el kapcsolatos dolog amin lehet röhögni 😀 Én egyre többet nézem.

Egyébként a múlt heti állítólagos hőbörgés után, pont Marshall-on láttam leginkább azt, hogy telibeszarja az egészet... Volt két próbálkozás felé az endzone-ban, de már félúton látszott rajta, hogy feladta a lehetőséget. Szvsz "It's unacceptable"...
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A támadófal irritálóan gyenge egyébként. Nincs olyan passz, amibe tisztességesen bele lehetne állni. A Packers edzői stáb 3 meccs alatt összekapta őket, itt egyre rosszabb az egész. Houston-Allen nulla, jövőre megy Paea (lehet visszahozzák, de annyira mondjuk nem számít), Ratliff 35 éves lesz, jöhet a 2 újonc. Előrelépés. Támadófalba ismét 2 új ember minimum, azért 2, mert Bushrod oké, Long meg első körös volt, Slauson helyett nem tudunk jobbat akaszatni, mert se lóvé, se draft pick,

Helmut: Ezt a házat ő is úgy kezdte átépíteni, hogy nem költöztek ki a lakók, most meg ázik a plafon.

Mondd ki, szerinted Cutlert ki kellett volna rúgni. Biztos erősen dobja a labdát, mert 3.-ra ismét nem sikerült megfogni az első 3 drive-ból kettőben Nem mintha túl sok olyan helyzet lenne, amikor az elkapóink üresre játszák magukat. Egyébént volt olyan szitu még harmadik kísérletben, amikor 4 ember futott route-ot, abból három lépte át a LoS-t. Ez egy kurvára túlértékelt társaság, a GM-mel az élen. Fantázia foci pontokban jók az elkapóink. Necces szitukban adj nékem egy olcsójánost.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Elment a szezon fele. Ha górcső alá vesszük a mérleget, akkor van egy bravúr győzelem a bukdácsoló 49-ers ellen, meg van két siker a ramaty szezont futó Jets és Falcons ellen. Kikaptál a közepes Billstől, a második félidőben momentumod nem volt a Packers ellen, kikaptál +14-ről a Pantherstől, lealázott a Dolphins, lealázott a Pats, akik szerencsére nem akartak nagyon már focizni az utolsó 20 percben. Romokban az egész csapat, amiben nagyon sokan hibásak. A GM-től elkezdve, a HC-n, az edzői stábon át, a csapat "sztárjátékosain" át mindenki, még az utolsó ST ember is, nyilván ők legkevésbé. A szezon előtt reálisan azt mondtam, hogy 8-8, 9-7 nagyjából ez tűnik a legvalószínűbbnek, majd meglátjuk mire lesz elég...

Pozitívumok:
- Forte: Jól jött a garbage time (Cutlernek is emiatt vannak jónak tűnő számai), de az ő esetében örülök neki. Hozzáaadott 168 össz yardot az eddigi teljesítményéhez, így 8 meccs alatt 1052 scrimmage yard a mérlege. Ha a szezon második felében is hozná ezt, akkor ő lehetne Walter Payton után a második Bears játékos, akinek ez sikerül. Sőt még a 2121 yardos Payton rekord elérése sem lehetetlen.
- Conte: nem sérült meg.

Negatívumok:
- Cutler: az INT-et leszarom, de ezek a fumblek nagyon irritálóak. Természetesen rajta ment el csak és kizárólag mind az 5 meccs, sőt miatta nem nyert 7 Superbowlt Brian Urlacher és miatta csak és kizárólag miatta robbant ki a gazdasági világválság még a 20-as évek végén. Megtettem azt a butaságot, hogy ránéztem arra a facebook oldalra, amit még a csávó reklámozott. Ne tegye senki, ismétlem ne tegyétek!
- Marshall: hatalmas pofa volt, Revis elővette a radírt. A többieket nem nevesítem.
- offense
- defense
- ST
- coaching
- sérülések: Lamarr Houston 25+ pontos égésnél elszakította vélhetően a térdszalagjait ünneplésnél. Innen Magyarországról küldöm teljes szívemből leledző őszinte gratulációmat. Slauson is kidőlt, mondjuk ő is rossz. Fuller két drive után leparkolt a kispadra, de jobb is, gyógyuljon meg inkább a bye week alatt.
- akit, akiket, amit, amiket kihagytam
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 926 — secret level
Az újságírók mindig nekiállnak...

Sajnálom T-t, komolyan, attól függetlenül, hogy beszakadt alatta a jég! Illetve alatta szakadt be a jég, sor végén nála maradt a forró krumpli, ahogy tetszik.
Hogy mivel is kell megküzdenie egy vezetőedzőnek? Hát az érdekeltekkel, stakeholderekkel.

A GM el, akinek mindig vannak remek ötletei, az Fo összes harcosával, akiknek mindig vannak remek ötleteik.

A klub tradícióival, amely kötelez.
Tudjuk, aki bajnok lesz a bearssel az egy zseni, aki nem az egy idióta.

Az előd GM, Fo, vezetőedző összes hullájával.

A nép hanghával 1. kaszt, öltöző, a játékosok 10-15 százalékuk eleve szociopátiás tüneteket mutat,a maradék rookie, vagy már túl van a nagy pénzen, a nagy pillanatokon, esetleg megvilágosodot és tudja, hogy ez az egész egy szívtelen gép. És vannak a lelkesek, akik éppen a szerződésre hajtanak!

A nép haragja 2, szurkoló, a legrosszabb, aki még a gimiben játszott, és bár kussolna, mert annyira nem érti a különbséget. Kicsit jobb, aki nem érti, de átlátja, na ő simán következtet tized infók alapján.

A nép haragja 3 helyi újságíró... Archtype nép haragja 2 focizott a gimiben, de szar volt, ja bocs nem,a tanulmányaira koncentrált. Van a jól értesült oknyomozó, meg a cinikus véleményvezér.

Über véleményformáló, valamelyik national network elemzője: I won't do that... Csak hogy pontosan lássuk, neki is csak negyed infói vannak.

Lelkiismeret. Ő nem érdekelt, ő maga az edző, az ember, a szakember.
Az NFL edzők jelentős része morális lény, még a gyökerek is. Morális lények, egy amoralitás( Úristen ma másodszor írom le) által átszőtt rendszerben. Az emberi lélek torziós szilárdságának komoly próbája így dolgozni. Hányszor kérdezik meg maguktól, elrontottam, de hol? Mit nem csináltam jól? Miközben mindenki, aki profi tudja, hogy ezeket a kérdéseket nem teszed fel magadnak, hanem szarsz a hülyékre, és végigmész az úton! De ha ezt teszed, akkor Te vagy a gonosz, a lelketlen, aki megrontja ezta szép sportot, vagy a hülye, mert végig akarsz menni az úton, ami a stakeholderek szerint nem jó. Tudom magam is hányszor neveztem idiótának Carrollt, Buddy Nixet. Azt nem lett igazam, pedig Carrollnak is vannak, voltak és lesznek rossz döntései.

És azt tudjuk, hogy rossz szakember nincs az NFL ben, egy gépezet működőképessége, működésképtelensége kvázi siker és a sikertelenség között sokszor nüanszok döntenek, kvázi szerencsefaktor. Döntés két játékos között, sérülések, kémia, ilyesmi.

Szóval nehéz, nem mondom, hogy T-t nem szeretőknek nincs sok mindenben igazuk. Ezt a házat ő is úgy kezdte átépíteni, hogy nem költöztek ki a lakók, most meg ázik a plafon.

Na ennyi lettem volna... Idénre 😊

Üdv. H
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 197
Ja ma nem futottak háttal, ma premier plámból szemből bámulták az elkapásokat 😀 valami nagyon nem stimmel vagyis több valami vagyis MRI és T ... 😀 Ez egy kalap szar volt m. Ebben a szezonban már hagynám Trestmant legalább hátha top 10-Ben draftolhatunk és hátha jól...

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Lehet, hogy Houston mellett Slausonnak is reszeltek az évre....

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-matt-slauson-injury-20141026-story.html

Lemészároltak bennünket, de legalább - vigaszként - jó sokan megsérültek....

If this disaster doesn't cost people their jobs, then fold the team - Rosenbloom, Chicago Tribune....a chicagoi újságírók már nekiálltak.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nézzük a pozitívumokat: ma egy LB sem szaladt háttal az eseményeknek.
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
T. (zsír ez a rövidítés, csípem) ellen: Az utóbbi másfél év.
T. mellett:

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
T. egyszerűen hiteltelen és tehetetlen....kihátráltak mögüle, ez totál egyértelmű.....vétek megtartani....Bear
Én minden világsajtóban lenyilatkoztam, hogy nem akarom Emeryt, és nem akarom Trestmant.füligjimmy
Ebben egyetértettünk...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
T. egyszerűen hiteltelen és tehetetlen....kihátráltak mögüle, ez totál egyértelmű.....vétek megtartani....Bear
Én minden világsajtóban lenyilatkoztam, hogy nem akarom Emeryt, és nem akarom Trestmant. Aztán elhitettem magammal, hogy jó lesz ez, és igyekeztem meggyőzni magam, és mindenki mást, hogy jó lesz ez. Egy pillanatra elfelejtem, hogy én soha nem tévedek. Mindig ez az egyetlen tévedésem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
T. egyszerűen hiteltelen és tehetetlen....kihátráltak mögüle, ez totál egyértelmű.....vétek megtartani....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Két dolog, ami az elmúlt és az idei szezont jellemzi.
1. 0-7. 4&1 a gólvonaltól, megállítják a futást, de false start, így ahelyett, hogy mienk lenne a labda hátrább mennek 5 yardot és belövik a FG-t
2. a zsíros lóvéért érkező eddig semmi extrát nem mutató Lamarr Houston végre csinál egy sacket, de ünneplés közben vélhetően elszakadt a jobb térdszalagja
több mint 11 éve
Én azért Cutlert nem védeném ennyire. Tény a számai jók, és statisztika alapján jó szezont fut, de 8 meccsen 12 turnover az sok. Oké miscommunicationok, ki tudja ki hibázott, ma egy hail mary, tökmindegy. De a fumblek szinte egytől egyik elkerülhető. Azt tudjuk, hogy jó keze van, és odadobja ahova akarja, de a célpont kiválasztása és a feje hagy kívánni valót maga után. Persze nem segít rajta tényleg senki, mert üres ember nincs, Fortenak lehet csekkolni általában, a fal rossz. De ő is benne van, s ilyenkor mindig előveszik az irányítót, ahogy vele is teszik.

Ez a mai meccs világos üzenet volt szerintem, ha eddig kétséges lett volna. Trestmannek nincs jövője. A kérdés, hogy mikor rúgják ki. Emery nem tűnik olyan fazonnak, aki holnap megtenné, szóval jön még 8 meccs szenvedés.

S ilyenkor azért belegondolok, hogy Lovie kirúgta Martzot és előléptette Ticet... Istenem. Kombinálom a Martz féle 2010-11-es offenset azokkal a játékosokkal (+Marshall) és a 2012-es védelmet...tüsi91
Most mondok egy olyat, hogy Kellen Davis helyére Bennett (avagy Csillámpóni), és Tice vajon mennyivel teljesített volna rosszabbul, mint most Trestman. Minden nyomorult meccsen az első 3-4 drive 0 pont.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha MRI-nek egy csöpp esze van, holnap megszabadul T-től....a saját valagáról is égeti a szőrt....jobb mielőbb belátni a hibát és tenni ellene, mint 8 meccsen keresztül kínlódni tovább....Kromert legalább látnánk élőben és az is kiderülne, hogy a játékosok fel tudnak-e sorakozni mögötte....ha nem megy neki, lapát ő is (különben is menne a HC-val együtt), így legalább egy potenciális jelöltet megnézhetnénk élesben (mielőtt eldőlne a dolog)....

MRI hülye logikája az volt anno, hogy T. bajnok volt HC-ként, Arians meg nem....okos érvelés....pffff....már akkor is ingerelt ez a hülyeség....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Én azért Cutlert nem védeném ennyire. Tény a számai jók, és statisztika alapján jó szezont fut, de 8 meccsen 12 turnover az sok. Oké miscommunicationok, ki tudja ki hibázott, ma egy hail mary, tökmindegy. De a fumblek szinte egytől egyik elkerülhető. Azt tudjuk, hogy jó keze van, és odadobja ahova akarja, de a célpont kiválasztása és a feje hagy kívánni valót maga után. Persze nem segít rajta tényleg senki, mert üres ember nincs, Fortenak lehet csekkolni általában, a fal rossz. De ő is benne van, s ilyenkor mindig előveszik az irányítót, ahogy vele is teszik.

Ez a mai meccs világos üzenet volt szerintem, ha eddig kétséges lett volna. Trestmannek nincs jövője. A kérdés, hogy mikor rúgják ki. Emery nem tűnik olyan fazonnak, aki holnap megtenné, szóval jön még 8 meccs szenvedés.

S ilyenkor azért belegondolok, hogy Lovie kirúgta Martzot és előléptette Ticet... Istenem. Kombinálom a Martz féle 2010-11-es offenset azokkal a játékosokkal (+Marshall) és a 2012-es védelmet...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 205 — Bears & Illinois fan
Srácok, rövid szakmai" elemzés tőlem. A védelem és az ST szar, az O pedig hozzájuk mérten gyenge. Nincs coaching, nincs tartás, és elvesztettük a bíráskodást is. De aki most feladja, a kapja be!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
csak én éreztem szánalmasnak hogy ez az ember még nekimegy 2szer a 4.-nek (másodiknál ráadásul 10 yard volt) 31 pontos hátrányban??? meg utána is, úgy meccselt mintha még lenne esély bármire. Nem azt mondom h ne próbálkozzon de ne akkor égesse még jobban magát amikor már felesleges.

Forte nem tudom meddig bírja ezt de vissza fogjuk még őt nagyon sírni ha már nem lesz... Trestman out.davemayer
Eh, én az ilyenekre szarok. Sőt, ne várd el a soha ne add fel mentalitást, csak ha ezt sugárzod, és így hozol döntéseket. Trestman nem tud felkészíteni egy csapatot. Nem tudom, mivel győzte meg Emeryt, de az ürge mentálisan alkalmatlan. Tavaly sok új játékos, új rendszer, a védelem elképesztő volt. Oké. Most még rosszabb. És már nem tudod mire fogni. Nem hiszem, hogy nem tud gameplant összeállítani, nem hiszem, hogy rossz lenne time managementben, sőt, láttunk arra tavaly és idén is rengeteg példát, hogy igenis intelligens. Nem bírja a nyomást. Ennyi.

Tavaly 2 meccs volt arra, hogy a csapat megnyerje a csoportot. Az első meccsen 7 perc alatt kirúgták őket a stadionból. A második meccsen hazai pályán nem sikerült egy félidőn keresztül pontot szerezni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 332 — "Grammar maci"
csak én éreztem szánalmasnak hogy ez az ember még nekimegy 2szer a 4.-nek (másodiknál ráadásul 10 yard volt) 31 pontos hátrányban??? meg utána is, úgy meccselt mintha még lenne esély bármire. Nem azt mondom h ne próbálkozzon de ne akkor égesse még jobban magát amikor már felesleges.

Forte nem tudom meddig bírja ezt de vissza fogjuk még őt nagyon sírni ha már nem lesz... Trestman out.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ismét elvesztegettünk Cutler, és főleg Forte karrierjéből 1 évet ezzel a középszar támadófallal, egy necces helyzetekben mentálisan gyenge edzővel, és olyan igazolásokkal amelyek nem érnek a pályán semmit, de lagalább nem tudsz tőlük megszabadulni még 2 évig. Jeffery soha nem lesz a liga legjobb elkapói között számontartva, amíg fontos pillanatokban megremeg. Mivel ezt műveli évek óta kijelenthetjük, hogy soha nem lesz belőle. A támadófalat teljesen újra kell gondolni, csak akkor adnak fel sacket, amikor a legrosszabb, meg az elején úgy futójátékot nem bírják bepöccenteni, ezt leszámítva teljesen rendben van. Teljesen új edzői stáb kell természetesen. Legyen most egy csere, jöjjön Kromer, és Emery derítse ki, hogy a játékosok közül kire számíthat, és kit kell pótolni, kerül, amibe kerül.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én azt gondolom, hogy kezdjünk el beszélgetni olyan fontos témákról, mint a lehetséges HC, OC, DC jelöltek vagy a draft.
több mint 11 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Kakizok a holnaptól, szerintem ki leszünk filézve.JayDaMasta
Nem vagy te hal, nyugi, nem várja senki, ebből következően nyerünk. Különösen ért hozzá a csapatunk, hogy reményt csillantson.promax
Na erre gondoltam. Mekkora égés, még a helyzetünkhöz képest is. Houston.
több mint 11 éve
Brandon Lafellért adni egy 2. kört, és Brandon Marshallt. Félidőben váltsanak mezet.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
8 tól nézzük ugye?frozee
Igen, 18-tól 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
8 tól nézzük ugye?
több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Kakizok a holnaptól, szerintem ki leszünk filézve.JayDaMasta
Nem vagy te hal, nyugi, nem várja senki, ebből következően nyerünk. Különösen ért hozzá a csapatunk, hogy reményt csillantson.