Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Mindenki nagy hibának tartotta, hogy elengedtük Izzyt, de hogy lesérül az egész védőfal? Peppers-Paea-Wotton-Bass, ki lesz a csere? Minter kirakva, Rattlif még az öltözőben sincs. Cornelius Wahington, Cohen, még valaki?Mekkelek a csütörtöki edzésen sérült meg.A GB meccs a Rodgers - Mekkelek párharcon dőlt el 😀 Szóval nem mindegy, hogy játszik-e 😀vandeminek
De ha játszik sem lennétek jobbak. A meccs a Bears offense - Lions defense párharcon fog eldőlni.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mekkelek a csütörtöki edzésen sérült meg.A GB meccs a Rodgers - Mekkelek párharcon dőlt el 😀 Szóval nem mindegy, hogy játszik-e 😀
De ha játszik sem lennétek jobbak. A meccs a Bears offense - Lions defense párharcon fog eldőlni.Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Drága Mesterem! Várjuk vissza Cutlert, de egy esetleges olyan vereség esetén, ahol dob 2 picket... Szóval érted.... De hülye vagyok, én pánikolok, aki mindig pozitív, s akinek hozott 3750ft-ot tisztán a csapat a legutobb. ki az a Megatron? 😀Nyilván, mondom is, hogy le a kalappal, de miért kérdés, hogy várjuk e vissza Cutlert? Ha az OL megvédi, jobb teljesítményt fog nyújtani. Ha nem, akkor McCown se menne semmire.Volt nekünk már egy sexy Rexynk is, nála milyen számok voltak? 😊 Amúgy igazad van, de ez több volt, mint elvárható tőle szerintem.csi77Azért az mázli, hogy fingom sincs, ki a 2 Lions DE. Így azért könnyebb a belső kettőt duplázni.Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91
A másik, hogy le a kalappal McCown előtt. Amikor a meccs után elprütykölte magát, akkor biztos arra is gondolt, hogy basszus, ha ez a lehetőség 10 évvel ezelőtt jön, minden másképp alakul. De vegyük észre, hogy eléggé limitált volt a playcall. Trestmanhoz képest. És bár nagyon komoly pillanatokban dobott nagyon nagyokat, azért 22/41 nem egy hajdenagy lőlap. Ebből 6 Forte+Bush. Szóval 16/35. És tökéletes volt a zseb körülötte, és az elkapók nyerték a párharcokat.füligjimmy
Amiatt aggódunk, hogy a védelem kevesebbet kap e 30 pontnál, és nyugodtak vagyunk, ha a csereirányító játszik. Gondolkodjunk el ezen egy picit.... oké, tényleg fura.füligjimmy
több mint 12 éve
Nyilván, mondom is, hogy le a kalappal, de miért kérdés, hogy várjuk e vissza Cutlert? Ha az OL megvédi, jobb teljesítményt fog nyújtani. Ha nem, akkor McCown se menne semmire.Volt nekünk már egy sexy Rexynk is, nála milyen számok voltak? 😊 Amúgy igazad van, de ez több volt, mint elvárható tőle szerintem.csi77Azért az mázli, hogy fingom sincs, ki a 2 Lions DE. Így azért könnyebb a belső kettőt duplázni.Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91
A másik, hogy le a kalappal McCown előtt. Amikor a meccs után elprütykölte magát, akkor biztos arra is gondolt, hogy basszus, ha ez a lehetőség 10 évvel ezelőtt jön, minden másképp alakul. De vegyük észre, hogy eléggé limitált volt a playcall. Trestmanhoz képest. És bár nagyon komoly pillanatokban dobott nagyon nagyokat, azért 22/41 nem egy hajdenagy lőlap. Ebből 6 Forte+Bush. Szóval 16/35. És tökéletes volt a zseb körülötte, és az elkapók nyerték a párharcokat.füligjimmy
Amiatt aggódunk, hogy a védelem kevesebbet kap e 30 pontnál, és nyugodtak vagyunk, ha a csereirányító játszik. Gondolkodjunk el ezen egy picit.... oké, tényleg fura.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Volt nekünk már egy sexy Rexynk is, nála milyen számok voltak? 😊 Amúgy igazad van, de ez több volt, mint elvárható tőle szerintem.Azért az mázli, hogy fingom sincs, ki a 2 Lions DE. Így azért könnyebb a belső kettőt duplázni.Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Willie Young lesz az RDE, a másik oldalon Idonije vagy az újonc Devin Taylor lesz. De szerintem nagyon sok olyan felállás lesz amikor Suh a szélről indul.
több mint 12 éve
Azért az mázli, hogy fingom sincs, ki a 2 Lions DE. Így azért könnyebb a belső kettőt duplázni.Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
A másik, hogy le a kalappal McCown előtt. Amikor a meccs után elprütykölte magát, akkor biztos arra is gondolt, hogy basszus, ha ez a lehetőség 10 évvel ezelőtt jön, minden másképp alakul. De vegyük észre, hogy eléggé limitált volt a playcall. Trestmanhoz képest. És bár nagyon komoly pillanatokban dobott nagyon nagyokat, azért 22/41 nem egy hajdenagy lőlap. Ebből 6 Forte+Bush. Szóval 16/35. És tökéletes volt a zseb körülötte, és az elkapók nyerték a párharcokat.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mekkelek a csütörtöki edzésen sérült meg.szerintem meg pont a bears D vs lions O fogja eldönteni. Mi eddig mindig 30 pont környékén voltunk, a meccset az fogja eldönteni ti mennyi pontot tudtok majd csinálni rajtunk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mekkelek a csütörtöki edzésen sérült meg.Jobbak nem, de legalább tudnánk tőle hogy mire számíthatunk. 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Mekkelek a csütörtöki edzésen sérült meg.De ha játszik sem lennétek jobbak. A meccs a Bears offense - Lions defense párharcon fog eldőlni.
több mint 12 éve
Szerintem büszke a DPOTW címre és elviszi megmutatni a rég nem látott kelta nagyanyjának. : )Suh biztos megtámadja majd Cutty cerkáját, ide a bökőt!Na belebetegedett, hogy egyszer teljesített is egy meccsen?vandeminek
"McClellin likely doubtful for Sunday, per Marc Trestman." David Bass vagy Ozougwu veszi át a helyét, parádés lesz!!!kovi470
több mint 12 éve
Suh biztos megtámadja majd Cutty cerkáját, ide a bökőt!Na belebetegedett, hogy egyszer teljesített is egy meccsen?
"McClellin likely doubtful for Sunday, per Marc Trestman." David Bass vagy Ozougwu veszi át a helyét, parádés lesz!!!kovi470
több mint 12 éve
ÓRIÁÁÁSI!: "Yea I realize that everybody is excited about Jay coming back Sunday, but the real question is: Can Josh McCown play safety?"
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Suh biztos megtámadja majd Cutty cerkáját, ide a bökőt!"McClellin likely doubtful for Sunday, per Marc Trestman." David Bass vagy Ozougwu veszi át a helyét, parádés lesz!!!

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
...erre írtam..az OL betlit. Remélem Long most nem szájkaratézik..hanem letiporja SUH-t. 😊Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha Trestman nem tudja rendesen fejben felkészíteni, akkor nagyon kevesen tudnák csak. Szóval én már keresztbe tettem az ujjaimat, go bears!Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Szerintem nagyon jó hatással lehet ez a McCown villogás Cutler-re nézve. Tudja ő is,hogy odatette magát a srác és tudja azt is,hogy neki is oda kell tennie magát,hogy megmutassa azt...miért is ő a kezdő. Szerintem nagyon labdabiztos lesz és koncentrált végig. Remélem nem fogja megtörni ezt esetlegesen egy két O-Line betli. ...ha megvédik...szerintem parádésan fog játszani. Sok múlik ezen és ezt tudja ő is.Süsü
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Szerintem nagyon jó hatással lehet ez a McCown villogás Cutler-re nézve. Tudja ő is,hogy odatette magát a srác és tudja azt is,hogy neki is oda kell tennie magát,hogy megmutassa azt...miért is ő a kezdő. Szerintem nagyon labdabiztos lesz és koncentrált végig. Remélem nem fogja megtörni ezt esetlegesen egy két O-Line betli. ...ha megvédik...szerintem parádésan fog játszani. Sok múlik ezen és ezt tudja ő is.
több mint 12 éve
Akkor örülök.... 😊semmi okod nincs arra hogy ne örülj, vele is csináltunk annyi pontot mint McCown-nal + tudtommal ő az elsőszámú irányító... még nem láttuk hogy felgyógyult-e teljesen, de ha engedik Trestmanék ezt mi innen nem vonhatjuk (előzetesen) kétségbe.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........csi77
Jay fog kezdeni...soma80
Ezt a meccset úgyis a Bears D fogja eldönteni vagy pozitív vagy negatív irányba.davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.
több mint 12 éve
semmi okod nincs arra hogy ne örülj, vele is csináltunk annyi pontot mint McCown-nal + tudtommal ő az elsőszámú irányító... még nem láttuk hogy felgyógyult-e teljesen, de ha engedik Trestmanék ezt mi innen nem vonhatjuk (előzetesen) kétségbe.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........csi77
Jay fog kezdeni...soma80
Ezt a meccset úgyis a Bears D fogja eldönteni vagy pozitív vagy negatív irányba.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........
Jay fog kezdeni...soma80
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Kétesélyes, vagy nagyon jó lesz vagy rásérül. Briggs és a többiek?
Jay fog kezdeni...soma80
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Jay fog kezdeni...
több mint 12 éve
Leigazoltátok az ex long snapperünket Jeremy Caint, hogy legyen valaki biztosítéknak, ha Patrick Mannelly nem tudna játszani a sérülése miatt.iktriadEx jaguars játékosok és edzők hálozzák be az nfl-t titkos összeesküvésre készülnek 😀😀😀 😀😀😀