Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
jó ez a hsz csak nem írtál számlaszámot 😛Ne a kifogásokat keresd, a lóvét add! Úgyis itt a karácsony, és én például a dupla anállal is úgy vagyok, ha be kell vállalni, akkor inkább adjuk, mint kapjuk. Csak nem biztos, hogy Cutler térde jó állapotban lesz, oszt a csapat inkább szépen lehasal, és reménykedik, hogy a másik fél gyengéd lesz. Fizikum kell ám ehhez a társasjátékhoz.
ha ez olyan lesz mint a bounty-rendszer akkor hajlandó vagyok Rodgers sisakjáért( lehetőleg fejjel együtt, de lehet mellette is nem számít 😀 ) felajánlani egy jelentékeny összeget 😊davemayer
A védelemből hiányzik: Lach, Mekk Elek, Melton, Jennings. Kérdéses: Hayes, Big Toe. Aaaaaz igen
Aaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Most olvastam a profootballmagazin.hu-n, hogy Cuttler középső térdszalagja meghúzódott, de tudja vállalni a játékot.laccoo74Ajánlott olvasmányok továbbá:
www.chicagobears.com/index.html
www.windycitygridiron.com/
sportsillustrated.cnn.com/nfl/
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
A megfelelő személy felé irányítjátok a csodálatotokat. A következő lépés a fizetésetek 10 százalékánál nem kisebb összeg felajánlása. A spirituális vezetőknek is kell enni.jó ez a hsz csak nem írtál számlaszámot 😛
Aaron Rodgersfüligjimmy
ha ez olyan lesz mint a bounty-rendszer akkor hajlandó vagyok Rodgers sisakjáért( lehetőleg fejjel együtt, de lehet mellette is nem számít 😀 ) felajánlani egy jelentékeny összeget 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A megfelelő személy felé irányítjátok a csodálatotokat. A következő lépés a fizetésetek 10 százalékánál nem kisebb összeg felajánlása. A spirituális vezetőknek is kell enni. Aaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Most olvastam a profootballmagazin.hu-n, hogy Cuttler középső térdszalagja meghúzódott, de tudja vállalni a játékot.
több mint 13 éve
Köszönöm a helpet!Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.laccoo74Beállítások oldalon szabadon átírható a rang.ChesterPapa
több mint 13 éve
Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.laccoo74Beállítások oldalon szabadon átírható a rang.
több mint 13 éve
Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...soma80Én? Mikor? 😀 Én se merem felvállalni 😛

több mint 13 éve
A legutóbbi két meccsről a vastaggal kiemelt rész megfelelő jellemzés. 😀 😀Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.
soma80
De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
picidzé
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.
soma80
De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.csi77Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Mostani meccsen kiderül, h a srácok mennyire akarják Loviet és csapatát jövőre is edzőjüknek tudni...
több mint 13 éve
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
#Bears LB Geno Hayes, RB Michael Bush and DT Matt Toeaina will be questionable.Ők kérdésesek, szóval szerintem össze lesznek toldozva-foltozva vasárnapra.
több mint 13 éve
Ó baze...nem tesz jót a vizsgaidőszak a memóriámnak... 😀
több mint 13 éve
Dcsicsak: Hester már a Vikings ellen is játszott... Anyáztuk is lendületesen.Bennett out, hát ennek nem örülök. Vélhetően a Packers ugyanúgy végig duplázza Marshallt, mint ősszel. Akkor szinte tökéletesen csinálták, igaz BM kezében maradt egy TD így is.
AJ-n sok múlhat, a Vikings ellen nem mondom, hogy elment rajta, de vastagon benne volt a vereségbe. Maradt Hester, Weems. Hester sohasem volt jó elkapó, de pár éve legalább voltak jó meccsei... Persze egy TE sem ártana, de hát van Davis.
A kulcskérdés, hogy tudsz-e végre konstansan futni. Használd Fortet, tömd labdával, a csávó elkapni is tud, jöjjön Bush, daráljunk. Cutler is ki tudja milyen állapotba van.
Melton hiánya azért gáz, mert ő szinte az egyetlen, aki belülről nyomást tud gyakorolni az irányítóra. Paeatól én többet vártam, többiek jó munkásemberek. Remélem legalább a Packers nem fut keresztül rajtunk.
Jones, Cobb, Jennings. Tillman OK, Hayden... pfff hát jó matchup a Packersnek.
Safety meg van 3 a rosteren...
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?dcsicsakRemélem igen, mert hiába szar idén, akkor sincs már ép kézláb elkapó a csapatban.
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?
több mint 13 éve
Tim Jennings, Earl Bennett, Brian Urlacher all ruled out for Sunday.#Bears DT Henry Melton and DE Shea McClellin will both be listed as doubtful for Sunday.
Szép. Mind a Front seven, mind a secondary elég szegényes lesz...
több mint 13 éve
Köszönöm Tüsi,de azt írja ki a linkre kattintva,hogy hibás paraméter. :/Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?SüsüMint mindennek ennek is van saját topikja: bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.
Na még 48 óratüsi91
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?SüsüMint mindennek ennek is van saját topikja: bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.
Na még 48 óra
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?
több mint 13 éve
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.tüsi91anfernee? Ő nagyon eltűnt.

több mint 13 éve
magyarmedve.blogspot.hu/Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.Magyarmedve?Ez vmi szurkolói oldal?Megsasolnám ha az.laccoo74
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.
A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.tüsi91