Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akkora gond volt a play call? Tice megvetette a saját ágyát ezzel a szisztémával, most megnézheti milyen kényelmes benne feküdni, és nyilván más game plant képzelne el az ember, főleg zuhogó esőben (Itt is esett?  www.youtube.com/watch?v=q3tOw_wL2wQ). De a play call teljesen rendben volt. A game plan nagy kalap szamóca, az más kérdés. De olyan pozícióba hozta a srácokat, hogy simán megcsináhatták volna a játékot. Én végig ezért vártam, hogy egyszer majd elkapják a labdát, vagy hamár elkapták, nem ejtik el, vagy Cutler nem dobja át az üres embert. Az első félidőben végig könnyű passzokat hagytunk a pályán (tudom, időjárás). De végre választ kaptunk egy kínzó kérdésre: ha van idő a zsebben, látszik a game plan, és nem rossz a play design se. Azon már nem kezdek el morogni, hogy miért ezt a rendszert installáltuk, de egy kicsit komolyabb támadófallal ez is hatékony lenne.

Colin Kaepernick

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Az egyik szemem sír a másik meg nevet.

Sír,mert:
1. Elvesztettük a meccset
2. Semmiféle javulást nem lehetett látni a playcall-oknál (Cserben hagyott az álmom)
3. Olyan játékosok erőltetünk,olyan posztokon..amikhez semmi közük nincs. Sorolhatom...23,(86,87,89)=0
4. Cutler lesérült.
5. Nem tudom elviselni,ha egy GB-esnek igaza van.

Nevet,mert:
1. Kellett egy hatalmas pofon,hogy észhez térjen mindenki (Most az a kérdés,hogy sisakban kapta e azt a pofont Tice és a többi kutya,mert ha igen,akkor semmit nem vettek észre belőle...vagy tényleg jól eltalált tenyeres volt sisak nélkül és észhez kapnak,hogy gyerekek...itt valami nagyon nem jó!
2. Borzasztóan jó a D-nk és ezt most is bizonyították.
3. Ha nem is egy pont gazdag meccsen,de úgy érzem helyt álltunk.
4. Mert miért ne?
5. Mert csak!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Engem az bánt, hogy már megint ugyanazt a szart nyomják le a torkunkon. Végre évek múltán összeállt egy olyan defense, aki képes az ellenfelet kevés ponton tartani, képes labdát szerezni. Most meccset nem tudtak nyerni, "csak" igen jó esélyt kínáltak hozzá. Az offense nem élt vele.

Ami a bántó, hogy én is azt éreztem végig, hogy itt az O TD-t akkor se szerez ha reggelig játszik. A szezon elején azért panaszkodtunk, hogy a támadásaink zöme a saját 10-esünk környékéről indul. Az elmúlt meccseken meg a félpálya környékéről. Szánalom, hogy ezeket a field pozíciókat nemhogy TDre nem sikerül váltani, hanem még FG-re sem.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Őszintén megmondom, én a védelemtől féltem. A Texans egy nagyon letisztult játékot játszik, és azt nagyon pontosan. Az ő erősségeik a mi gyengéink. Megfontoltak, nem kapkodnak, rövidpasszos játékok erőfutásokkal és miss directionokkal megspékelve. A védelem halála. Ráadásul Urlacher rosszul játszott, Conte botrányosan. És mégis sikerült őket kordában tartani. Az O akármikor tud egy teljes önmegsemmisítést gombot nyomni, különösen vasárnap este, fene tudja miért. De szerintetek mikor lesz legközelebb egy félidőben 4 eladott labda, és 4 drop? Felállnak ebből is, mert 3 éve folyamatosan felállnak. Nem mondom, hogy kiegyenesednek, de nincsenek a padlón. Kellen Davist sajnos tényleg el kell felejteni. Blokkolni se tud, úgy tűnik megbízhatóan elkapni se tud. Erre nem lehet építeni. Jövőre kapna 3 millió dollárt. Annyi esélyem nekem is van rosterre kerülni, mint jelenleg neki. Hestert el kell felejteni. Amikor egy comeback route-on (nagyon tetszik mellesleg, hogy ezt ennyire erőltetjük) kicsit leseggelt, és lecsorgott a labda a pocijáról, akkor nekem a tökéletes estéhez Sanzenbacher hiányzott. Forte ott volt egy seam route-on (mondtam, hogy azt otthagyják), Cutler túldobta, de akkor már agyrázkódása lehetett. Hamár agyrázkódás, végre profin kezelték a sérülését. Nem hozták vissza, nem biciklizett az oldalvonal mellett, nem töltött keresztrejtvényeket, elvették a sisakják, jöhet a csere. Ott voltak a lehetőségek, néhány centi kellett a tökéletes befejezéshez. Ez általában így van.

Colin Kaepernick

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Nem tudok egyetérteni sajnos jimmy optimizmusával, ez nagyon kilátástalan volt.

1. A hazai pályánk minket zavart jobban, ez mit jelent? tényleg csarnokban készültek egész héten nehogy megfázzanak szerencsétlenek? vicc.
2. Beszéltünk a jól megválasztott playcallingról és a fontosságáról: annyira vicces volt látni hogy van az egyik csapat aki mindenáron azt akarja csinálni amit ilyenkor nem szabad és csodálkozik ha nem jön össze...A Texans hozta a minimumot amit tud, ezzel hozta simán a meccset. Szánalmas volt látni hogy végig 1 pos game és esélytelen a TD Bears részről. De neeeem, ennek az okait nem kell megkeresni és nem kell orvosolni, mindössze csak annyi a probléma hogy éppen kiesett a kezéből a labda, az teljesen normális hogy kb 8szor indultunk a félpálya környékéről és összekapartunk belőle 6 egész pontot.
3. Én is azon a véleményen vagyok hogy jókor jön egy ilyen vereség - ha tanulsz belőle. Komolyan el tudjuk képzelni ilyen téren még bármilyen jellegű O-fejlődés lesz? Tice erőltet valami hígfost ami se nem passzjáték, nem is konzervatív, nem is használja jól Fortét(az egyik leguniverzálisabb játékosát a ligának vsz) és még csak nem is produktív. Akkor mi ez???

Tice szeretné feledtetni Martz-ot és ezért hív olyan playeket amiket ő látványosnak hisz, hogy látszódjon az ő "zsenije". Mire rájönnek mekkora gyökér már 8-6-al állunk a 9-5-ös GB ellen és számolgathatunk lesz-e egyáltalán PO. Ezt a meccset hazai pályán látva a Texans gyengébb játékát ill. azt hogy a D felnőtt ismét a feladathoz meg kellett volna nyerni. Nem láttuk mi lett volna a Texans O-val ha hátrányba vannak, lehet hogy felélednek újra, de számomra vérlázító azt látni hogy a második félidőben már az sikeres drive volt nekik ha nem vesztették el a labdát, mert tudták hogy az O-ünk nem képes 10 yardot haladni önerőből. Mi ez ha nem a legkomolyabban megfogalmazott kritika egy ellenféllel szemben? De persze minden rendben van és haladunk a megkezdett úton. Nem a vereség ( be volt tervezve), a játék képe az ami semmi bizakodásra nem ad okot jelenleg.

Campbellel meg a tököm tele van, fordítani kéne, van rá a végén 3 driveja hogy legalább 1 TD-t összehozzon és dobálja a 2 yardos passzokat olyan embernek aki mellett egyből ott lohol az a védő. Ennél azt is jobban becsülöm ha dog egy INT-et mert legalább megpróbált normálisan haladni. Persze ne pump fakeljen a spikenál de akkor is, ennél egy rutinos backuptól többet vártam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ha jimmy optimista, azt mindig jó olvasni. Ha vereség jöhet jókor, akkor ez a mostanira teljesen igaz. Rodrigez mikor lehetőséget kapott, akkor nem játszott rosszul. Ha futni akarunk a 49-ers ellen, többször látnám a gyepen. Davis sokat hibázott, de jó lehetőségei voltak, ha bejön, mindenki isteníti, most nem értek egyet a fikázásával. Hester már más eset,nem is tudok rá mit mondani. Elegem van belőle.
több mint 13 éve
Szerintem simán esélyesek vagyunk nemcsak a döntőbe jutásra, hanem arra is, hogy megnyerjük. A Texans D végig otthagyta töküresen a pálya közepét. Nyilván arra számítottak, hogy úgyis elejtik. Lehoztuk ellenük a meccset 0 sack-kel, meg egy csereirányítóval, első félidőben 4 elejtett, és 4 eladott labdával, oszt közte 6 pont. Tice ismét okosabb volt saját magánál, és Cutler is adja alá a lovat. Így lassacskán megérdemli, hogy egyszer tényleg egérfogót hajtogassanak az ő gerincéből is. Ha ott van egy elkapó egy az egyben, az nem feltétlenül jelenti, hogy oda kell dobni, mert ez működött a Vikingsnél 2002-ben. Bushnak ment a futás (jé, szar talajon egy 200 kilós futó eredményes tud lenni), kapta a labdát 3szor. Kiesett a kezéből, na bumm, előfordul. Egy labdabirtoklásnyi volt egész meccsen a különbség, és zuhogó esőben, csereirányítóval 37 passz, 19 futás (bocsánat, 4szer passzjáték volt, csak futottak a kúbik). Tény, ott voltak az elkapók töküresen. A rájátszásban majd elkapják. Remélem Cutler játékra kész a Frisco ellen, Jeffery visszatér, a futjátékra helyezzük a hangsúlyt. A mai meccs nüanszokon múlott, a jövő heti meglesz.

Colin Kaepernick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Engem, bár idegesített a zakó (igazad van Tüsi egy 30 pontos jobb lenne), nem lepődtem meg és ahogy írtam, így talán eljut az üzenetünk 😊 Tice-ékhoz, hogy az offense egysíkú és szar!!
Jay sérülése ide vagy oda kettő (na jó, három) mezőnygól még egy ilyen bivaly védelem ellen is kevés. Ha most nyertünk volna egy szerencsés td-vel, akkor mindenki eldőlt volna magától és pöffeszkedett volna, hogy mekkora zsenik, meg lelki erő stb., stb. Így egy minimális esélyt látok, hogy változzon valami. Nekem jó, ha december végére lendül formába az offense, de annak apróbb jeleit jövő héten már látnunk kéne.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bármilyen gány körülmények közepette is, ha a liga egyik legjobb offensétől 13 pontot kapsz, ám kikapsz, nem a védelemben kell keresned a vereség okát. Engedtél 215 yardot. 13 first downt. Igaz a futás ellni védelem, ahogy azt írtuk korábban is nem olyan jó, mint a számok mutatják. No de könyörgöm. Ez összességében passzentos teljesítmény volt a defensetől még akkor is, ha a Texans O sem erőltette meg magát, főleg passzjátékban.

Ellenben mi 8 first downt, 4 turnovert produkáltunk. Hát parádés. Cutler tré volt, jött egy csinos agyrázkódás (mondjuk ott az szabályos passznak tűnt, de biztos elfogult vagyok, csak éppen a 8 yardosról jöttünk volna). Futójáték nyista, Kellen Davis prezentálta miért kívánom a halál fas*ára, természetesen az OL mindig a legjobbkor fakított egy elszúrt blokkolást, vagy egy holdingot. Wattot állandóan dupláztuk, cserébe szinte végig 7 man protection volt. S Webb ma nem volt rossz!!!

Nem az a baj, hogy kikaptál, mert ez a Texans jobb csapat, mint mi. Nézd meg pl. az OL-t. Hát van különbség. Az a baj, hogy ahogyan kikaptál. Mert ez a meccs ismét csak fogható lett volna. Ez egy kalkulált vereség volt, de kevésbé basztatna, ha kikaptunk volna 30-20ra például.

No meccs előtt azt írtam, ha nyerünk SB esélyes csapatunk van. Ma megmutattuk azt, miért is a Packers a csoport favoritja.

Texans 3-0 Bears.

Személyes érdekesség: eddig 8 Bears SNF meccset néztem élőben. A mérleg: 1-7.
több mint 13 éve
A lényeg, hogy nyertünk. És szerencsére Cutler is megúszta ép bőrrel, emiatt se aggódtam. Kellen Davis végre több lehetőséget kapott, és továbbra is a liga egyik legrobbanékonyabb és éegtökösebb játékosa van nálunk Hester személyében. Sajnos évek óta az offense cipeli hátán a csapatot, ideje lenne a védelemnek is felpörgetnie a teljesítményét.

Majdnem, mindig csak majdnem

Colin Kaepernick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Összességében szerintem nem volt rosszabb az összteljesítmény mint eddig.
A D most nem hozott TD-t, kb ennyivel voltunk rosszabbak az eddigieknél.
O-téren még mindig totál homály van.
Ő AZT! MOST! Hester takarodjon a kezdőből, Jeffery reméljük jövő hétre elérhető lesz, Bennettet sokkal többet kéne használni...

Ismét bebizonyosodott, hogy a TO-csatát nyerő csapat viszi a W-t.

Talán ez az L nyomós érv lesz Tice seggén a cipőnyom mellett...
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!Pap'pers
Ajánlom figyelmedbe az eredménykövetőt:
 bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/10_het_-_chicago_bears_-_houston_texans_-_snf

Egyébként ezért van kiírva fejlécben, ott is belekattinthatsz az épp aktuális meccsekbe.ulpianus
Kösz szépen,de ott is jártam. Ide csak a mackó pajtiknak írtam le egy gyönyörű mondatba a véleményem. 😊
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!Pap'pers
Ajánlom figyelmedbe az eredménykövetőt:
 bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/10_het_-_chicago_bears_-_houston_texans_-_snf

Egyébként ezért van kiírva fejlécben, ott is belekattinthatsz az épp aktuális meccsekbe.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!
több mint 13 éve
Huhh. Bukott a Falcons, a Giants. Nyerni kell!!! Csak felkelek 2-kor!
több mint 13 éve
Láttam azt a hozzászólást, csak akkor nem írtad le a miért-et, most igen. 😊
Most, hogy így mondod, ez tök igaz 😀 Nézem én is fél szemmel a meccset, most ez is egy olyan teljesítmény lesz, hogy éppen ne tegyék második sorba 😀dcsicsak
Jah, az indokom, mert csak 😀 Hirtelen nem is tudom kihez hasonlítani a srácot, talán Chad Pennington? Fenét! Kyle Orton!

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊norris21
Azok alapján, ahogy most játszik a Titans idegenben a Phins ellen, azon lepődnék meg, ha nem nyernénk 20 ponttal. 😀

Már egy ideje motoszkál bennem, egyszer le is írtam, de valami kozmikus összeesküvés eltűntette a hozzászólásomat. Béláim az Úrban! Szerintetek Pondert nem Lovie Smith alkotta, aztán elhelyezte Vikings mezben? Annyira nem rossz, hogy lecseréljék, de pont az a típus, akit a D le szokott nullázni.

Matt Schaubfüligjimmy
Láttam azt a hozzászólást, csak akkor nem írtad le a miért-et, most igen. 😊
Most, hogy így mondod, ez tök igaz 😀 Nézem én is fél szemmel a meccset, most ez is egy olyan teljesítmény lesz, hogy éppen ne tegyék második sorba 😀
több mint 13 éve
Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊norris21
Azok alapján, ahogy most játszik a Titans idegenben a Phins ellen, azon lepődnék meg, ha nem nyernénk 20 ponttal. 😀

Már egy ideje motoszkál bennem, egyszer le is írtam, de valami kozmikus összeesküvés eltűntette a hozzászólásomat. Béláim az Úrban! Szerintetek Pondert nem Lovie Smith alkotta, aztán elhelyezte Vikings mezben? Annyira nem rossz, hogy lecseréljék, de pont az a típus, akit a D le szokott nullázni.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 13 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊
több mint 13 éve
Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promax
Online még mindig itt lehet megnézni a mérkőzéseket:  magyarmedve.blogspot.hu/p/2012-es-szezon-merkozesei.html

Vagy a már említett torrent-oldalak:
 www.tenyardtracker.com (regisztráció szükséges, plusz az arányt figyelik)
 sport-video.org.ua/americanfootball.html (A jobb oldali zöld nyílra kattintva tudod letölteni.)dcsicsak
Köszönöm!
több mint 13 éve
Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promax
Online még mindig itt lehet megnézni a mérkőzéseket:  magyarmedve.blogspot.hu/p/2012-es-szezon-merkozesei.html

Vagy a már említett torrent-oldalak:
 www.tenyardtracker.com (regisztráció szükséges, plusz az arányt figyelik)
 sport-video.org.ua/americanfootball.html (A jobb oldali zöld nyílra kattintva tudod letölteni.)
több mint 13 éve
Aki doubtful-nak írnak (a 25% az), az igen ritkán játszik. Ez a 25% az inkább 5-10% a valóságban. 3 hete is azt írták, hogy a Frisco ellen térhet vissza. Én meg amondó leszek, hogy ebből a 2 hét múlva esedékes Vikes meccs lesz.

tüsi91
Én reméltem, hogy most szagol egy kis puskaport, és a Frisco ellen teljes gőzzel mehet.

Bowen szokásos meccs előtti elemzése
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1111-bears-bowen-chicago--20121111,0,2751122.column

Most csak azért linkeltem be, mert nagyon rémlik, hogy Cutler így megtalálta Davist egy corner route-on a Cowboys ellen (szintén 3-4, ex-Phillips D, tudom, régebbről, azóta más így meg úgy, de jelenleg nincs jobb analógiám). És arról a meccsről még az maradt meg, hogy KD állandóan tökegyedül volt, de nem ment felé a labda, mert ugye az 5 yardos passzokat dobálják csak a gyerekek. Valamit, valakit fel kell adniuk, 6-7 man front ellen tűrhetően futunk, nincs már annyi negatív yardos futójáték, figyelni kell Marshallra is, Cutlernak is itt az ideje célba venni másokat, nem lehet mindent Tice-ra fogni.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Aki doubtful-nak írnak (a 25% az), az igen ritkán játszik. Ez a 25% az inkább 5-10% a valóságban. 3 hete is azt írták, hogy a Frisco ellen térhet vissza. Én meg amondó leszek, hogy ebből a 2 hét múlva esedékes Vikes meccs lesz.
több mint 13 éve
 www.youtube.com/watch?v=ckZqxn3S_sA

4 slant, meg egy comeback (vagy hitch) route. Egyszer nem ment ilyen profin azóta se. Persze nem ezért szeretjük, és nyilván ezt nem csak Marshallnak kéne hozni, hanem pl. Hesternek, és Bennettnek. Jeffery azért elég jól futotta a comeback route-okat.

Matt Schaubfüligjimmy
Jeffrey vajon játszik majd? A chicagobears.com 25%-ra írja.