NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Jön még egy WR, és ha minden jól alakul, akkor Royal lesz az.
több mint 12 éve
Megnyugodhatunk, Orton már nem jön ide 4. QB-nak 😀fetomyNa, Campbellre is azt mondtad, hogy nem jön cserének, aztán tessék. Egy haverom mondogatta mindig, hogy a világon a legfaszább állás az harmadik számú kapusnak lenni mondjuk az Real Madridnál. Egy valag lóvét keresnek, védeni meg sose kell.
Szépen töltjük fel a rostert, Barber sztem nem volt rossz egyáltalán, amire érkezett, arra tökéletes volt, ennél többre nem. Bush jobb, drágább is, de készülünk a Forte holdoutra is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Megnyugodhatunk, Orton már nem jön ide 4. QB-nak 😀
több mint 12 éve
Igazából én gondoltam hogy első évében a lyukakat inkább FA-ból foltozza be, de ilyenre nem számítottam 😀Szentigaz!!! 😀BearBasszus! Bush idejön először vizitre....erre azért nem számítottam....Barbernek különben is búcsút intettünk már, de szentül hittem, h csak a draft hátsó köreiben válogatunk majd....BearMinek? Ahhoz képest hogy draftból akart Emery csapatot építeni jól elvagyunk 😀Delete
több mint 12 éve
Hát Marshall tulajdonképp a draftból érkezett... 😛Basszus! Bush idejön először vizitre....erre azért nem számítottam....Barbernek különben is búcsút intettünk már, de szentül hittem, h csak a draft hátsó köreiben válogatunk majd....BearMinek? Ahhoz képest hogy draftból akart Emery csapatot építeni jól elvagyunk 😀Delete
több mint 12 éve
Szentigaz!!! 😀Basszus! Bush idejön először vizitre....erre azért nem számítottam....Barbernek különben is búcsút intettünk már, de szentül hittem, h csak a draft hátsó köreiben válogatunk majd....BearMinek? Ahhoz képest hogy draftból akart Emery csapatot építeni jól elvagyunk 😀Delete
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Basszus! Bush idejön először vizitre....erre azért nem számítottam....Barbernek különben is búcsút intettünk már, de szentül hittem, h csak a draft hátsó köreiben válogatunk majd....BearMinek? Ahhoz képest hogy draftból akart Emery csapatot építeni jól elvagyunk 😀
több mint 12 éve
😀😀 Nem láttam még a srácot, de mondjuk ha hozunk elé 2 másikat akkor ja 😀Enderle mehet PS-be, nem?fetomyA PS a picsába rövidítése?Bazzani
De lehet nem szar annyira, csak kell még neki 4-5 tanulóév 😂
hmmm Bush.. a rédereknél eléggé jól nyomta azért nem sírnék ha ő jönne, de szerintem túl sokba kerülne.
több mint 12 éve
Basszus! Bush idejön először vizitre....erre azért nem számítottam....Barbernek különben is búcsút intettünk már, de szentül hittem, h csak a draft hátsó köreiben válogatunk majd....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Enderle mehet PS-be, nem?fetomyA PS a picsába rövidítése?
több mint 12 éve
La Canfora: Bears announce deal with QB Josh McCown.vassadiMondta is hogy nem zavarná ha 3. QB-nak megtartjuk.
Enderle meg ismét egy remek választás volt, még 3. számúnak is szar. Komolyan Halas idejébe se tudtunk QB-t draftolni, hagyjuk a faszba az egészet.
több mint 12 éve
Enderle mehet PS-be, nem?
több mint 12 éve
Biztos,mint Chuck Norris beáll középre és mondja"Nem akarok balhét csak egy csilit eszek/keresek valakit"Hát amúgy... elég sokszor buzerálták a rendőrök, de szinte mindig ejtették a vádakat. Egyszer összebunyózott egy rendőrrel (nah igen), egyszer piásan vezetett, egyszer hasbaszúrta az asszony (erre még sportévés közvetítésből emlékszek... és talán még mindig együtt van a heves vérmérsékletű assznysággal, hiába, szeretni csak vadul érdemes). De valahogy mindig a balhé közelében van. Nem tudom, hogy csinálja, de akárhova megy, ott bunyó lesz. Amúgy szerintem még eltiltást se kapott a ligától egyszer se.füligjimmygugli a barátodLefordítva: egy idióta hülyegyerek....viszont ha van vki, akivel szeret játszani, és aki kordában tartja esetleg az Jay....Bear
a legal rovat nem rövid nála
😊ehh
Amugy ez jó üzletnek tűnik,annyi és 1.kör nélkül után kiváltképp.Grat.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Kivágják a kissrácot, vagy 4 QB-t tartanak a rosteren....mindenképpen marhaság...Weems szerződésének részleteit tudjuk már? Vagy Jenningséit? Nem találtam eddig semelyiket...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Valószínűleg ez azt jelenti, hogy jön Mario Williams, és attól tartanak, hogy az edzéseken túl sokszor lesz sérülés 😀La Canfora: Bears announce deal with QB Josh McCown.vassadiNa ja....ezt abszolút nem értem....valaki megvilágíthatná, h miért is kell nekünk McCown?Bear
Nem baj az egyébként, gondolom kb. semmi pénzt nem vesz ki, és így 3. helyen is olyan van aki beállhat, ha netán mindkét JC lesérülne, vagy teljesítményben nem lenne megfelelő.
btw már fogalmam sincs Carlson volt-e viziten, de aláírt a cikingekhez.
Adam Caplan of TheSidelineView.com reports that Carlson has agreed to terms with the Vikings on a five-year, $25 million contract. The deal reportedly contains $11 million in guaranteed money.
több mint 12 éve
Hát amúgy... elég sokszor buzerálták a rendőrök, de szinte mindig ejtették a vádakat. Egyszer összebunyózott egy rendőrrel (nah igen), egyszer piásan vezetett, egyszer hasbaszúrta az asszony (erre még sportévés közvetítésből emlékszek... és talán még mindig együtt van a heves vérmérsékletű assznysággal, hiába, szeretni csak vadul érdemes). De valahogy mindig a balhé közelében van. Nem tudom, hogy csinálja, de akárhova megy, ott bunyó lesz. Amúgy szerintem még eltiltást se kapott a ligától egyszer se.Lefordítva: egy idióta hülyegyerek....viszont ha van vki, akivel szeret játszani, és aki kordában tartja esetleg az Jay....BearSziasztok! Régen írtam, idén megfogadtam, hogy nem alszok nyári álmot és követem az eseményeket. Marshallnak nagyon örülök, róla mindig a 21 elkapás jut eszembe.... Én nem ismerem annyira az edzőket, prospekteket stb, így innen tőletek értesülök a történtekről. A draftnál lehet, hogy lesz egy-két kérdésem.gugli a barátod
Azt hallottam, azért vannak gondok a Marshall fiúval, talán link vagy balhés?csi77
😊ehh
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lefordítva: egy idióta hülyegyerek....viszont ha van vki, akivel szeret játszani, és aki kordában tartja esetleg, az Jay....Sziasztok! Régen írtam, idén megfogadtam, hogy nem alszok nyári álmot és követem az eseményeket. Marshallnak nagyon örülök, róla mindig a 21 elkapás jut eszembe.... Én nem ismerem annyira az edzőket, prospekteket stb, így innen tőletek értesülök a történtekről. A draftnál lehet, hogy lesz egy-két kérdésem.gugli a barátod
Azt hallottam, azért vannak gondok a Marshall fiúval, talán link vagy balhés?csi77
😊ehh
No.1. Bears
több mint 12 éve
Sziasztok! Régen írtam, idén megfogadtam, hogy nem alszok nyári álmot és követem az eseményeket. Marshallnak nagyon örülök, róla mindig a 21 elkapás jut eszembe.... Én nem ismerem annyira az edzőket, prospekteket stb, így innen tőletek értesülök a történtekről. A draftnál lehet, hogy lesz egy-két kérdésem.gugli a barátod
😊
több mint 12 éve
Sziasztok! Régen írtam, idén megfogadtam, hogy nem alszok nyári álmot és követem az eseményeket. Marshallnak nagyon örülök, róla mindig a 21 elkapás jut eszembe.... Én nem ismerem annyira az edzőket, prospekteket stb, így innen tőletek értesülök a történtekről. A draftnál lehet, hogy lesz egy-két kérdésem.Azt hallottam, azért vannak gondok a Marshall fiúval, talán link vagy balhés?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Safety lesz vagy LT.La Canfora: Bears announce deal with QB Josh McCown.vassadiNa ja....ezt abszolút nem értem....valaki megvilágíthatná, h miért is kell nekünk McCown?Bear
😀
több mint 12 éve
La Canfora: Bears announce deal with QB Josh McCown.vassadiNa ja....ezt abszolút nem értem....valaki megvilágíthatná, h miért is kell nekünk McCown?
No.1. Bears
több mint 12 éve
vassadi
15 617
La Canfora: Bears announce deal with QB Josh McCown.
több mint 12 éve
Jason Campbell got a $2M signing bonus from the Bears, w/$1.4M base and the chance to earn an additional $1m in incentives Ez teljesen korrekt....
szerk: Indication I'm getting is that @EricWeems will be special teams ace (gunner), handle kickoffs and compete at slot receiver Sean Jensen twitter....
😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
😂Hmm. Leigazoltuk Eric Weems-et. Csak nem tudom minek, hiszen Hester is inkább csak returnernek használható.fetomyWeems kick, Hester punt. Knoxot valszeg kihúzzák ebből a szerepkörből. Sanzenewok: viszlát.
amúgy Weems is jókora lóbaszó. Így nézhetnek ki az elkapóink egy csapatfotózáson
füligjimmy
Weems biztosítéknak tűnik arra az esetre, ha Knox nem épül fel, vagy nem akarják ezzel kínozni....Hester mellé azért nem árt, ha van még egy visszahordó a csapatban....azért megvárom, h mennyiért jön...
Minden további nélkül el tudom képzelni, hogy Graham helyét veszi majd át spec. teamben...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Hmm. Leigazoltuk Eric Weems-et. Csak nem tudom minek, hiszen Hester is inkább csak returnernek használható.fetomyWeems kick, Hester punt. Knoxot valszeg kihúzzák ebből a szerepkörből. Sanzenewok: viszlát.
amúgy Weems is jókora lóbaszó. Így nézhetnek ki az elkapóink egy csapatfotózáson
- Abe Simpson