Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Karras? Róla én semmitValaki olvasott valami autentikus az Tee sérüléséről? Csak mindenféle beböfögést láttam szurker oldalakon 1-3 hétről.és Karras???
laoce
nhm
Ellentétben Cappaval, aki valószínűleg nem játszik a hétvégén… 🥴
több mint 2 éve
Valaki olvasott valami autentikus az Tee sérüléséről? Csak mindenféle beböfögést láttam szurker oldalakon 1-3 hétről.és Karras???
laoce
több mint 2 éve
Valaki olvasott valami autentikus az Tee sérüléséről? Csak mindenféle beböfögést láttam szurker oldalakon 1-3 hétről.
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Kiszámítható az O? 😱😃Számomra az az érdekes ebben, hogy hogyan lehet teljesen azonos statokat hozni két évben. Őrület😀Neki is volt kvázi kihagyott meccse, illetve többször is sérültnek tűnt egy-egy ütés után. Örülnék, ha neg tudnánk tartani…Tee HigginsJó jó, de idén ez lehetett volna több, mert ugye Chasenek volt kihagyása.
Last year/this year
Games: 14, 14
Catches: 74, 74
Targets: 110, 109
Yards: 1091, 1025
TDs: 6, 7
Longest catch: 54, 59
Catch %: 67.3, 67.9
Yards per target: 9.9, 9.4
Szipeter
shagi0206
SirPub
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Számomra az az érdekes ebben, hogy hogyan lehet teljesen azonos statokat hozni két évben. Őrület😀Neki is volt kvázi kihagyott meccse, illetve többször is sérültnek tűnt egy-egy ütés után. Örülnék, ha neg tudnánk tartani…Tee HigginsJó jó, de idén ez lehetett volna több, mert ugye Chasenek volt kihagyása.
Last year/this year
Szipeter
shagi0206
SirPub
több mint 2 éve
Neki is volt kvázi kihagyott meccse, illetve többször is sérültnek tűnt egy-egy ütés után. Örülnék, ha neg tudnánk tartani…Tee HigginsJó jó, de idén ez lehetett volna több, mert ugye Chasenek volt kihagyása.
Last year/this year
Szipeter
shagi0206
több mint 2 éve
Tee HigginsJó jó, de idén ez lehetett volna több, mert ugye Chasenek volt kihagyása.
Last year/this year
Szipeter
több mint 2 éve
Tee Higgins Last year/this year
több mint 2 éve
Mindegy is...... A felszopás megvolt, még ha karcolt is, most már jöhet az igazi kéj!!!!!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Valjuk meg, az utcsó 2 meccs nem rajta múlt.....10 hete nem kaptunk ki, 8 meccses győztes sorozatunk van, ne ekézzük már Taylort.Ha egymás után nyerne öt Super Bowlt a csapat, akkor is szidnák.
Szipeter
Mikey
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
10 hete nem kaptunk ki, 8 meccses győztes sorozatunk van, ne ekézzük már Taylort.Ha egymás után nyerne öt Super Bowlt a csapat, akkor is szidnák.
Szipeter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Az LSU tigrise miatt vagyok itt 🙂Ha a Cards nem jut PO-ba (általában ez a módi), akkor mindig választok csapatot, akinek ott szurkolhatok. Ez most egy jó darabig a Bengals lesz a Burrow-Chase duó miatt. Már tavaly is ez volt, természetesen 🙂Örömmel látunk minden látens kis tigrist itt nálunk 😀 😉
shagi0206
WhoDey83
több mint 2 éve
Ha a Cards nem jut PO-ba (általában ez a módi), akkor mindig választok csapatot, akinek ott szurkolhatok. Ez most egy jó darabig a Bengals lesz a Burrow-Chase duó miatt. Már tavaly is ez volt, természetesen 🙂Örömmel látunk minden látens kis tigrist itt nálunk 😀 😉
shagi0206
Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
Ha a Cards nem jut PO-ba (általában ez a módi), akkor mindig választok csapatot, akinek ott szurkolhatok. Ez most egy jó darabig a Bengals lesz a Burrow-Chase duó miatt. Már tavaly is ez volt, természetesen 🙂
több mint 2 éve
Kiestunk, megint jovok ide 😀 Hajra JoeyB
több mint 2 éve
Jövőre NFC East AFC South Niners Chiefs Bills ha jól tudom.
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
King of the (AFC) Northtöbb mint 2 éve
Cappa kiskocsin térdelve örömködött az öltözői képeken, szóval boka lesz csak, de az hogy nem tud ráállni annyira nem oké.
több mint 2 éve
Szerintem a legutobbi 2 meccsen nem ismertek magatokra. A 2.felidei gatya le nem vall ratok. Amugy en jol szorakoztam nektek meg a W jelenthet valodi nyugalmat, grat, 1 hetig mindenkepp. ☺ | Aaaa, csak kamuzok nem lesz itt semmilyen visszavago, meg LJ vel se jon ki 20% fole a 80% elleneben. 😄 |
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
10 hete nem kaptunk ki, 8 meccses győztes sorozatunk van, ne ekézzük már Taylort.
több mint 2 éve
Ez a hét mentálisan nagyon megviselő volt. Látszott Burrown az elkapokon mindenkin. Cappa ujjából azt remélem talán nem akkora a baj. A W megvan. Rájátszás hazai pálya megvan. A liga túlnyomó része ezért a kezét összetenné. Minden meccsen játszott annyit a csapat ami a W hez kell. Most is.
több mint 2 éve
Szerintem meg 17-0-ig játszott az O, aztán leengedtek és nem tudtak újra felpörögni. Nyilván meg lehetett volna semmisíteni a Ravenst, de akkor sem kerülünk jobb helyzetbe. Az tény, hogy a D hozta a meccset, de miután egy hét múlva megint játszunk annyi volt a cél, hogy meg legyen a W. Szerintem jövő héten az O sem egy negyedet játszik majd.
több mint 2 éve
Bár meg van a W, a mutatott játék aggasztó! Z.T. számomra még mindig fos! Anarumo-hoz képest nem tud változtatni meccs közben, ha valami nem működik! A tudásunk kb. 50 %-átraktuk ki a pályára, bár most a D is nyelte a futásokat, yardokat....De megint a Ők kellettek a W-hez. Ez azért gáz, mert van egy top 5-ös QB-nk. egy top 3-as WRr sorral, + egy használható RB. párossal. Itt egyértelműen Coach probléma van. Ez a PO-ban nagyon kevés lesz!🙈
meme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
A W megvan, nem lesz coinflip. Viszont jövő héten ennél sokkal több kell. Cappa kiesése rettentő fájdalmas. 😕