Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Pro bowler long snapperünk van, yea.Jaja, megérdemelte. A poén, ha jól tudom, hogy őket nem is szavazzák meg, a Steelers stábja hívta be.
twitter.com/ClarkHarris46/status/953345721989726210
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Pro bowler long snapperünk van, yea.twitter.com/ClarkHarris46/status/953345721989726210
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ramsey-nek nincs alapítványa?Utalnál?
nasheem
több mint 8 éve
Ramsey-nek nincs alapítványa?De a gyerekeknek akik nem tudnak olvasni jól...
nasheem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ramsey-nek nincs alapítványa?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Just stay classy. 😀😀😀
twitter.com/CincyJungle/status/953313409516429318
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Én kérek elnézést 😀
több mint 8 éve
| Szerintem tévedtem. |
több mint 8 éve
Hát én nem sok olyan körülményről tudok, ami miatt a Vasasnak szorítanék egy meccsen. A mostani helyzetben meg pláne nem. Egyrészt a főcsoport döntőben meg lettem volna lőve, lehet meg se néztem volna. Másrészt így a Steelers problémái jelentősen megnőttek a következő szezonra. OC megy, ezért lehet BB is befelyezi, (nem hinném, hogy lead a fizuból és nekivág egy új OC-vel) Bell taget kap, majd sztrájkol. Egyszóval gyengülnek, és talán végre sikerül legyűrnünk őket.Haley nincs kirúgva és most nem is aktuális, az egyik legjobb évét hozta le, BB pedig szinte biztosan folytatja, már le is nyilatkozta. Amíg a div legjobb QB-ja nálunk van, addig a Steelers marad a team to beat csoporton belül.
Szipeter
De a magam részéről annak örülnék a legjobban, ha 3-4 évvel ezelőtti erősségű lenne a csoport, amikor 3 csapat is már-már contendernek tűnt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de én a Vasasnak szurkoltam tegnap. Leírtam már több helyen, miért nem szimpatikus a Jags, de ez tegnap már olyan szintre emelkedett, hogy őszintén tudtam a Steelersnek szorítani.Ezt elmentem magamnak. 😊
megyerikrisz

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Egyszóval gyengülnek, és talán végre sikerül legyűrnünk őket.😀😀
Szipeter
több mint 8 éve
A jó öreg csatos társoságában?Kövezzetek meg, de én a Vasasnak szurkoltam tegnap. Leírtam már több helyen, miért nem szimpatikus a Jags, de ez tegnap már olyan szintre emelkedett, hogy őszintén tudtam a Steelersnek szorítani.Együtt ülünk majd a Pecc sarokban?
megyerikrisz
sutianap
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Szintén zenész.Kövezzetek meg, de én a Vasasnak szurkoltam tegnap. Leírtam már több helyen, miért nem szimpatikus a Jags, de ez tegnap már olyan szintre emelkedett, hogy őszintén tudtam a Steelersnek szorítani.Együtt ülünk majd a Pecc sarokban?
megyerikrisz
sutianap
Steelers fan
több mint 8 éve
Hát én nem sok olyan körülményről tudok, ami miatt a Vasasnak szorítanék egy meccsen. A mostani helyzetben meg pláne nem. Egyrészt a főcsoport döntőben meg lettem volna lőve, lehet meg se néztem volna. Másrészt így a Steelers problémái jelentősen megnőttek a következő szezonra. OC megy, ezért lehet BB is befelyezi, (nem hinném, hogy lead a fizuból és nekivág egy új OC-vel) Bell taget kap, majd sztrájkol. Egyszóval gyengülnek, és talán végre sikerül legyűrnünk őket.
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de én a Vasasnak szurkoltam tegnap. Leírtam már több helyen, miért nem szimpatikus a Jags, de ez tegnap már olyan szintre emelkedett, hogy őszintén tudtam a Steelersnek szorítani.Együtt ülünk majd a Pecc sarokban?
megyerikrisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de én a Vasasnak szurkoltam tegnap. Leírtam már több helyen, miért nem szimpatikus a Jags, de ez tegnap már olyan szintre emelkedett, hogy őszintén tudtam a Steelersnek szorítani.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
a ravens vagy a browns engem semÉn meg annak örültem és örülnék, ha 2 vagy 3 csapat is ott lenne a csoportunkból a rájátszásban. Természetesen egy egymás elleni meccsen egyértelmű hova húznék, de hogy egy csoport rivális kiesése a rájátszásból nem töltene el földöntúli boldogsággal az biztos.Büszke vagyok minden szurkertársamra, hogy kibírtátok az elmúlt közel 1 napot 😉Mi csak szépen, csendben örülünk. Amiatt nem jönnek át. 😊
nasheem
Mikey
pfefe8
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
Én meg annak örültem és örülnék, ha 2 vagy 3 csapat is ott lenne a csoportunkból a rájátszásban. Természetesen egy egymás elleni meccsen egyértelmű hova húznék, de hogy egy csoport rivális kiesése a rájátszásból nem töltene el földöntúli boldogsággal az biztos.Büszke vagyok minden szurkertársamra, hogy kibírtátok az elmúlt közel 1 napot 😉Mi csak szépen, csendben örülünk. Amiatt nem jönnek át. 😊
nasheem
Mikey
Steelers fan
több mint 8 éve
Büszke vagyok minden szurkertársamra, hogy kibírtátok az elmúlt közel 1 napot 😉Mi csak szépen, csendben örülünk. Amiatt nem jönnek át. 😊
nasheem
több mint 8 éve
Büszke vagyok minden szurkertársamra, hogy kibírtátok az elmúlt közel 1 napot 😉
több mint 8 éve
Akkor ha minden igaz, megvan a ráncfelvarrott edzői stáb.Head Coach - Marvin Lewis
Offensive Coordinator - Bill Lazor
Defensive Coordinator - Teryl Austin
Special Teams Coordinator - Darrin Simmons
Quarterbacks - Alex Van Pelt
Running Backs - Kyle Caskey
Wide Receivers - Bob Bicknell
Tight Ends - Jonathan Hayes
Offensive Line - Frank Pollack
Defensive Line - Jacob Burney
Linebackers - Jim Haslett
Secondary - Daronte Jones
Secondary - Robert Livingston
Offensive Assistant - Dan Pitcher
Offensive Quality Control - Robert Couch
Defensive Assistant - Matt Raich
Defensive Quality Control - Marcus Lewis
Special Teams Assistant - Brayden Coombs
A hat új névből négy nagyon tetszik, a másik kettőről -- Jones, Raich -- ellenben semmit nem tudok, de az az én szegénységi bizonyítványom.
Remélem sikerül visszatenni a kisiklott vonatot a sínre. Mást úgy sem tudok tenni, mert pesszimistán nincs kedvem hozzáállni a csapathoz.
több mint 8 éve
Alex Van Pelt lett a QB coach nálatok miután tőlünk elkűldték.Hundley sikereiben egyértelműen visszaköszön a munkássága.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Lecsúsztunk Cable-ről. Frank Pollack lesz az OL edző.Mondtam én, hogy nem lesz itt gond!
Nem rossz lépés. Sőt, meglepően jó.
nasheem
több mint 8 éve
Lecsúsztunk Cable-ről. Frank Pollack lesz az OL edző.Nem rossz lépés. Sőt, meglepően jó.
több mint 8 éve
Bold prediction: 2 év múlva ő követi Lewist a HC poszton.www.facebook.com/bengals/videos/10155959596833416/