munoz

Cincinnati Bengals

munoz
Utoljára láttuk
17 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
1 209


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Csodálom az optimizmusod, én sokkal negatívabb vagyok. Vért szenvedtünk hogy megverjük a Pantherst, a védelmünk továbbra is 0, és jövő héten szerintem 40-et kapunk a Ravenstől.
Miknar
A szezon elején vicceltünk azzal, hogy a mostani csapattal az lehet a cél, hogy az O mindig több pontot tegyen fel a táblára, mint amit a D enged. Az első forduló után szerintem az O-ra összességében nem lehet panasz, nyilván voltak hibák a KC és a Was ellen is, de termeltek. Most - nyilván egy gyengébb ellenféllel szemben - a D is tudott stopokat csinálni, labdát szerezni, ami eldöntötte a meccset.
A Ravensnek a Raiders elleni meccsét láttam, tudnak ők is nevetségesen gyengén játszani, de a tegnap eredmény alapján meg persze le is gyalulhatnak minket. A sérülések sok mindent eldönthetnek, de én azért bízom abban, hogy legalább egy olyan ki-ki meccset láthatunk majd, mint amilyen a KC elleni volt.
4 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Összességében nem mondanám lenyűgöző meccsnek, de az O megint nagyon komolyan termelt, miközben ment a futás is.
A D-ben Kris Jenkins üde színfolt volt és valami halvány reménysugár felcsillant, hogy a futás ellen van valami ötlete Lounak.
CTB viszont megint nagyon gyengének tűnt, az első félidőben folyamatosan megverték.
10 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Ez a szezon akkor így kuka. Ha az O feltesz 450 yardot és 32 pontot, de így sem tud nyerni egy alsóházi ellenfél ellen, annak sajnos nincs miről álmodozni. Két nem túl erős ellenfél ellen is vesztettünk hazai pályán, úgyhogy innentől nem kell izgulni.
Szomorú, mert én is csoportgyőzelmet és PO menetelést vártam, de ebből idén semmi sem lesz.
18 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Mihez képest volt jogos? A szabályok betű szerinti értelmezése alapján abszolút. A meccs közben bíráskodás alapján meg fifti-fifti. Összevissza dobálgattak. Volt brutál tévedés a javunkra és volt a kárunkra is. Egyébként meg a meccs végén inkább engedik a kisebb szabálytalanságokat. Általában. De abban biztos voltam, hogy a Chase balhé után ez ez önelégült pöcs törleszteni fog. Meg is tette. Peckesen vonult, mert tudta, hogy minden szem rajta. Ráadásul nem hibázhatott, hisz ha kikockázol egy szerelést, 99%ban van kontakt a labdaérintés előtt.

Akkor Chase a hibás? Részben. De valószínű ő sem borul ki (főleg, hogy megették az OPI-jét), ha normális a fújás.

Amiben viszont biztos vagyok, hogy fordított esetben nincs zászló. Így törvényszerű. Nyert a csodacsapat. A csoda QB megint megcsinálta. A csodastadion, csodapáholyában a csodanő boldogan visongott. Átlagnézőnk boldogan dőlt hátra, hisz megvolt a dráma. Jövő héten majd újra az NFLre kapcsol.
nasheem
Még az SNF-en is összehozták 2 Bearses játékos vezetéknevéből a Taylor Swiftet, azt hittem ráokádok a képernyőre. Szomorú, hogy ez kell a népnek, mert amíg a pénz dominál addig lesznek kedvezményezettebbek, kivételesebbek.
Nem akarom azt a szót használni amit Te, mert nem Juventusozok az évtől. De én nem várnék sokat a játékvezetéstől ellenük, ha ők megtehetik azt is, hogy bármelyik edző időt kérjen a HC helyett. 😀
KeyG
Ezen a Swift jelenségen lehet siránkozni, de az NFL ennek most a nyertese. Tavaly nagyon sok olyan adat volt, ami azt mutatta, hogy TS miatt a nők, különösen a 30 alatti nők ültek le a meccs elé. Miközben a lineáris tévézés számai úgy általában a stream-szolgáltatások előretörése miatt szépen olvadnak el, 30 alatt meg kifejezetten rossz a helyzet. Nyilván egy hardcore focidrukkernek ettől égnek áll a haja, de ez komoly plusz pénzt hozott a ligának, így a csapatoknak és a játékosoknak is. Aminek köszönhetően több meccset tudunk nézni, lett karácsonyi foci (aminek a jogdíja önmagában dollármilliárdos tétel volt), stb. Amikor egyértelmű, hogy visszafújnak egy playt, de Taylort mutatják ahogy ugrál, akkor én is hangosan felröhögtem. Nem mondom, hogy ez mennyire jó, de sajnos a világ erre megy, és összességében ez a cirkusz szerintem segít abban, hogy az NFL-ből még többet lássunk.
18 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Nagyon sok momentum volt a meccs második felében, ami rosszul alakult és komoly hatással volt a meccsre: kihagyott XP, DL sérülések, Gesicki drop majd rögtön utána Burrow fuble-TD, Chase büntetés, Iosi drop, és a végén a 4 és 16-nál a zászló. És ezekhez kapcsolódóan biztosan voltak edzői hibák is. Talán túlzás, de állítom, hogy ha bármelyik nincs, akkor megvan a meccs. Ilyen ellenfél ellen még koncentráltabban és fegyelmezettebben kell játszani.
Tudomásul kell venni, hogy a KC most a bajnok és őket kell megverni. Nagyon közel voltunk ehhez, elkeserítő a vereség, de legalább most láttuk, hogy van mire építeni.
19 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Ha az első fordulóban ennek a teljesítménynek a negyedét leteszi a csapat az asztalra, az a meccs meg lett volna.
Ez most nagyon fájó volt, mert két éve az AFC döntő is egy sárga zászlón ment el, de mindig nem fog így nyerni a KC. Abban bízom, hogy eljut odáig a csapat és az idei rájátszásban fordul majd a kocka, és akkor azt a meccset a Bengals fogja nyerni.
26 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Hát ez kiábrándító volt. Ha Burrow csuklója komolyabban megsérült, az akkor tényleg non plus ultra lenne. 😕

Szerkesztette: munoz
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Ha Burrow jó lesz és az OL képes lesz megvédeni, hogy ne törjék össze, akkor a Run D az alapszakaszt szerintem sem fogja döntően befolyásolni.
Én 12 W-t tippelnék. Én is azt látom egyébként, hogy most miután Chase megfogja kapni a nagy pénzt, nem lesz meg az a versenyelőny, hogy olcsó topjátékosok játszanak a csapatban, tehát ilyen szempontból a SB ablak szűkebb lesz. De persze ott van a KC, akik tavaly úgy nyertek, hogy a WR állomány szerintem bottom 10 volt.
Az ideális az lenne, ha viszonylag nyugodtan és a kulcsjátékosok sérülése nélkül jutnánk el a PO-ba, ahol vagy megverjük a KC-t vagy nem 😀
5 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
A war room videókon érdekes volt, hogy Coach T mennyire izgatott volt Burton kapcsán. Kíváncsi leszek, hogy tényleg akkora fogás lesz-e, vagy miért örült ennyire, hogy sikerült megszerezni. A második napos dupla DT húzás legutóbb eléggé besült, remélem most nem fog.
5 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Hasonló szitu, túljátszotta a szerződését, jelezte, hogy kellene még lóvé. Aztán hitegetés, zéró kommunikáció, drafton első két körben OT húzás, és simán elengedtük, mert 30 felett volt. Főleg Kaite és Troy Blackburn re hegyezi ki.
Az a baj, hogy ha nálunk valaki tényleg Top játékossá fejlődik, akkor sem adjuk meg a 3. szerződést, ha ezzel 2-3 évre visszaveti a csapatfejlődést. Így pedig nagyon nehéz a gyűrűt elhozni. Ha Whitworth nálunk lett volna az SB-n....
Szipeter
Whitworth ügyben utólag tényleg fájó ami történt, de az adott szituációban üzletileg logikus döntést hozott a franchise. Volt tehetségesnek gondolt játékos a drafton, Whit öregnek tűnt, stb. Más kérdés, hogy a két draftolt játékosnak összesen volt annyi jó snapje, mint Whitnek meccse a Ramsben. 😕
Azt persze nem látjuk, hogy emberileg mennyire voltak korrektek vagy inkorrektek, szóval itt simán lehet, hogy Brown-Blackburn család hibázott.
Én Mims kapcsán éppen az elmúlt évek OL bustjai miatt félek egy kicsit, de a nagy számok törvénye alapján mindig csak nem hibázhatnak 😊

Hendrickson csere kérelme kicsit a műbalhé kategória nálam, értem, hogy a posztján most a teljesítményéhez képest nincs különösen jól fizetve, de amikor a Saintsből eljött, akkor sokan one year wondernek mondták, meg hogy a Bengals mennyire túlfizette. Van egy aláírt szerződése, amit illene neki is betartani. De nála simán látok módot, hogy meghosszabbítják egy-két évvel kicsit több pénzért.

Ma várnék valakit a DL-be (leginkább DT-t), egy CB-t és egy WR-t (esetleg TE-t). De majd meglátjuk.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
The standard is the Fucking Super Bowl! 😊

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
A mai meccs margójára 😊

több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Hát ez nagyon nagy győzelem volt, még ha rengeteg hiba is volt a játékban. Eifert miatt pedig nagyon szomorú vagyok, többet érdemelt volna.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Úgy látom, a Saints topic beállt a Bengals fanok közé..
😉
zemanla
The Legendary Louisiana Number Nine's 😀


Szerkesztette: munoz
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Nagyon nagy struktúra váltás nincs Cincinnatiban. Az öreg Mike Brown lánya Katie Blackburn (aki egyébként hivatalosan is Executive Vice President) régóta dolgozik a FO-ban. A pletykák szerint ugyan a végső szót az öreg mondja ki, de egyre gyakrabban csak szentesít azt, amit Katie javasol neki. A kiszivárgó pletykák szerint a haladóbb szemléletért dolgozik Duke Tobin (Director of Player Personnel) is, aki gyakorlatilag az elsőszámú ember a családtagok után. Van scouting csapat, de az edzők mellett (HC, DC, OC) a draftok során Tobin véleménye sokat nyom a latba, emellett az FA-k és a caphelyzet (bármennyire is mókás, hiszen a Bengals soha nem igazol, és mindig bőven a sapka alatt van) is az ő felelősségi körébe tartozik. Ha normálisan működne a franchise, akkor Mike Brown valami tiszteletbeli elnök lenne, Katie Blackburn lenne az elnök, Tobin meg a GM.

Mike Brownt alapvetően nem az a kockáztatós tulaj, nála nincsenek most vagy soha szezonok. Az érdekli, hogy pénzt hozzon a csapat, mivel kis piac a Bengalsé, ezért nem vállal be sokat, mindig stabil caphelyzetet akar (ami a gyakorlatban a sapka alatt kb. 10-15M-et jelent), ha a PO-ba bejutunk az már tökéletes. Nem kellene sztárigazolások, ha van egy-két pro-bowler az elég, akkor már elmegy annyi mez, amennyi a tervben van.

Cserébe akár a játékosokkal, akár az edzőkkel meglehetősen türelmes, az 53-as keretben tényleg csak az utolsó néhány, egyébként is minimálbéres egyéves szerződéssel játszókat szokták kivágni. Ha valakivel gond van, akkor nem hosszabbítanak, illetve ha túl drágának tartja az illetőt, és elvileg van olyan, aki képes átvenni a helyét. Más kérdés, hogy erre ráment az OL az utóbbi években, amikor With és Zeitler is lelépett, és a helyüket totál fogalmatlan emberek vették át. A másik oldalon viszont Tez kezét a balhés imidzse ellenére sem engedték el, de hosszan lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik egyre gyengébb teljesítményük ellenére is élvezték a bizalmat. Illetve a védelmében még annyit, hogy bár sokszor olcsójános, a franchise playereket próbálják megfizetni (Green, Atkins, Dunlap, Dalton, sőt az ide aligha sorolható Kirkpatrick is tisztes fizut kapott.)

Szóval Taylor és csapata szinte biztosan több évet kap, hogy megmutassa mit tud. Meg lesz viszont részben kötve a kezük és többnyire csak a draftról, esetleg a kivágott játékosokból mazsolázhatnak. Arra ugyanis aligha számíthatnak, hogy az FA piacon majd új egy csapásra komoly neveket próbál levadászni a Bengals.
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Nem kérdés, hogy Burfict buta, mint a tök, és ez sajnos a pályán is sokszor megmutatkozik. Hülyeség volt amit csinált, büntessék meg.
A dolog másik oldala viszont, hogy vele a liga már tényleg példát statuált, miközben más csapatoknál hasonló, vagy akár alattomosabb szabálytalanságokat simán elnéznek mind a zebrák, mind utána a büntetésekről döntő bizottságnál. Amit idén például láttam, hogy az általában közutálatnak örvendő Cam Newtonra hogy vadászott a Denver védelme, és büntették jópár H2H ütközéssel, amelyek többségére sem sárga zászló, sem csekk nem ment. A lényeg, hogy ennek úgy van értelme, ha egy viszonylag objektív mérce szerint mindenkire vonatkozóan meghatározzák, hogy mi az ami után eltiltás is jár.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Így, hogy a KC megnyerte tegnap még a Superbowlt is, jövő héten tök nyugodtan fogom nézni az AFC döntőt. 😀
Tény, nem mi vagyunk az esélyesek, de a szezon elejei botladozást követően, amikor KC zsinórban nyerte a meccseket egyetlen L volt nekik, a Bengals ellen. Tudom, idegenben játszunk, Mahomes egy zseni, fel vannak pörögve, stb. De Burrow is az, a Bengals is fel van pörögve, és úgy tűnik a csapat elsajátította az AFC Northra jellemző stratégiát, hogy húzd le az ellenfeled a mocsárba, és valahogy éld túl. Így én sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy egy tükör sima döntő lesz. Szerintem, ha nem is nyerünk, de meccsben leszünk.
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Burflicttel jól ellesznek 😊
peterk2005
Burfict Antonio Brown-t szokta ütni, Mixon meg csak nőket, úgyhogy házon belül nem lesz gond...
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 209
Sok győzelmet kívánok nektek de azért remélem a Steelers nyeri😉 a csoportot, ez nem trollkodás 10 éve is őket bírtam ebben a csoportban a legjobban!
Isti81
Ezek után szerintem is a csaló bírókon ment el a meccs, és a Dallas úgyis elkeni Eli száját 😀😀😀