Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Mau out for season.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
Ezt hol találtad? Nem látom sehol.
megyerikrisz
a go-bengals-on olvastam, ahol az NFL channelre hivatkoztak.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mau out for season.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
Ezt hol találtad? Nem látom sehol.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Mau out for season.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
Ebben a játékban benne vannak a sérülések. Ő legalább pótolható.
több mint 10 éve
Mau out for season.
Apúúúúú, kezdődik?

több mint 10 éve
@GeoffHobsonCin: green says after Mitchell hit Marv jones he said to Green: 'you're next.'

És még Burfict a geci...

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 863 — laoce68@freemail.hu
Mélységre Csocsi nélkül is megvan az OL. Mi van a sérült négerünkkel? Most jöhetne tapasztalatot szerezni. Aztán lehet, hogy semmi baja, gyanúsan hallgatnak róla az insiderek.
megyerikrisz
A héten azt nyilatkozta valahol hogy ő játékra kész

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Mélységre Csocsi nélkül is megvan az OL. Mi van a sérült négerünkkel? Most jöhetne tapasztalatot szerezni. Aztán lehet, hogy semmi baja, gyanúsan hallgatnak róla az insiderek.

több mint 10 éve
Na, rákerestem. Dunlap végül visszatért. OK, ez fasza. Akkor már csak Smith a nagy kérdőjel.

Egyébként futni nem csoda, hogy nem nagyon tudtunk. A Steelers box végig nagyon sűrű volt. Ezért volt fura, hogy nem keresünk mögöttük helyet. Így végig szenvedtünk a futás nélkül és a pssrushtól.

több mint 10 éve
Nekem úgy tűnt, hogy a Steelers nagyon agresszívan támadta a LOS-t, illetve ezzel párhuzamosan blitzeltek. Így a futást is viszonylag jól fogták, meg Daltonon is nagy volt a nyomás. A probléma az volt, hogy ritkán voltak olyan rövid passzok, amik a védők mögé mentek. (Hewittnek ment egy ilyen emlékezetesebb, meg volt egy pöccintett labda talán Gionak, mindkettőből sokat haladtunk). A Steelers kockáztatott, és wr-secondary szinten relatív sok 1-1 elleni játék volt, amiket viszont vagy nem játszott meg a csapat, vagy levédekezte az ellenfél, vagy a mi embereink hibáztak (pontatlan passz, drop, stb.). Sok hiba volt a támadójátékban, de amikor meg kellett csinálni a TD-t, akkor végül meglett. Ez most szvsz tipikusan az a meccs volt, amikor egy Bengals szurkoló nem szemet gyönyörködtető játékot várt, csak azt, hogy valahogy legyen meg 😊
több mint 10 éve
3szor köszöntem el a meccstől. A safetyk hozták végül. Iloka szerintem baromi jó volt, Nelson 2 INT, Williams pedig visszaadta a reményt. Az valami parádés INT volt.
Most már csak azon kell izgulni, hogy a sérülések ne legyenek season endingek. Smith szerintem az lesz, de Dunlap a legfontosabb. Mau szintén pótolható.
nasheem
Dunlap játszott már a végén, nem?
megyerikrisz
Hát én nem láttam, de attól még ott lehetett. Nem Gilberry indult folyamatosan a bal oldalunkról? Egyszer még Clarke is ugrált Ben orra előtt.

több mint 10 éve
Egyébként azt értitek, hogy Hue miért volt ennyire visszafogott? Ez ellene a secondary ellen sokkal többet lehetett volna kockáztatni. Fura volt. Nem hiszem, hogy beszart, de ennél több kell tőle is (és az OLtől) a fontos meccseken.
nasheem
Nekem az OL volt fura. Andynek idő kell, márpedig a vasas passrush annyira nem erős, mint amit ma mutattak.

több mint 10 éve
3szor köszöntem el a meccstől. A safetyk hozták végül. Iloka szerintem baromi jó volt, Nelson 2 INT, Williams pedig visszaadta a reményt. Az valami parádés INT volt.
Most már csak azon kell izgulni, hogy a sérülések ne legyenek season endingek. Smith szerintem az lesz, de Dunlap a legfontosabb. Mau szintén pótolható.
nasheem
Dunlap játszott már a végén, nem?

több mint 10 éve
Egyébként azt értitek, hogy Hue miért volt ennyire visszafogott? Ez ellene a secondary ellen sokkal többet lehetett volna kockáztatni. Fura volt. Nem hiszem, hogy beszart, de ennél több kell tőle is (és az OLtől) a fontos meccseken.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nagyon kemény volt, de ilyen vért izzadós meccsre lehetett számítani. Azt viszont nem hittem (főleg az első drive után), hogy a D ennyire összeáll, és 10 ponton tudja tartani BB-t. Rettenetesen sokszor változott a momentum, a csapat mentális erősségét mutatja, hogy ebből is így tudtak kijönni.
7-0 új franchise rekord 😊
több mint 10 éve
Hangolódás Bengals/Steelers módra 😀

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
 twitter.com/Bengals/status/660478246102900736

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.megyerikrisz
Tehát majd egy harmadik fog menni. 😊 Igazából teljesen mindegy, Little eddig sem volt pályán, Hawk pedig nem lesz, ha Burfict majd egyszer visszatér.

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Huntból lehet még valami? Még szeptemberben olvastam egy cikket, hogy végre idén robbanthat, de ahogy látom, nem sokat lépett előre
Borbinho
Will Clarke előtte van a depth charton, ez mindent elárul a helyzetéről.

Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.
megyerikrisz
Akkor már ha ezek közül kell választani szvsz inkább Little menjen AJ Hawkban több fantáziát látok !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Huntból lehet még valami? Még szeptemberben olvastam egy cikket, hogy végre idén robbanthat, de ahogy látom, nem sokat lépett előre
Borbinho
Will Clarke előtte van a depth charton, ez mindent elárul a helyzetéről.

Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szerintem csak azért van még rosteren, mert második körös volt. persze csodák léteznek állítólag.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
engem meglepne, ha lenne belőle bármi.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Andy Dalton won AFC Offensive Player of the Month for October, the NFL announced.

Ezt nem láttam jönni.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 863 — laoce68@freemail.hu
Ha valakinek azt mondják augusztusban, hogy a 8. héten behúzhatjuk a csoportot? 😊

Lou Anarumo for president