NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 261
KeyG
jogos volt a kérelme, Mayfield nem volt képes használni.
P@trik
Egészségesen se, ezt fontos hozzátenni.
KeyG
akk most ennek örömére bontsál ki egy pezsgőt 😀
P@trik
Ööö oké, én csak azt akartam hozzáfűzni, hogy nem biztos, hogy OBJ a hibás mindenben.
KeyG
akk nem olvastad el amit írtam 😀 feketén fehéren leírtam 2 sorral feljebb h mayfield nem tudta használni, mi volt ebbe az obj szidása?
Obj zseni de az irányítónk meg a rendszerünk meg szar volt hozzá és pont.
P@trik
Csak a pezsgős rész úgy jött le, mintha személyesnek vetted volna, hogy azt írtam Mayfield egészségesen sem tudta használni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
KeyG
P@trik
KeyG
P@trik
Ööö oké, én csak azt akartam hozzáfűzni, hogy nem biztos, hogy OBJ a hibás mindenben.
KeyG
akk nem olvastad el amit írtam 😀 feketén fehéren leírtam 2 sorral feljebb h mayfield nem tudta használni, mi volt ebbe az obj szidása?
Obj zseni de az irányítónk meg a rendszerünk meg szar volt hozzá és pont.

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
KeyG
P@trik
KeyG
P@trik

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
KeyG
P@trik
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
P@trik

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
KeyG

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Megtörjem egy kicsit a csendet. Felkeltem, rápillantottam kvzás közben az eredményre.
Nyilván az ember valahol örült, hogy a rivális elvérzett, de azért OBJ sztori miatt nem teljes az öröm.

Viszont ránézve a statra az a régi közmondás is valid, hogy végy egy jó falat.
Chase god módba játszik, de a 7 sack az még is csak magáért beszél.

Uborka szezon ON.
Csendes chat üzemmód folyt köv 😀
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 468 — Believelander
Ez az ember 😀

www.cbssports.com/nfl/news/hue-jackson-suggests-browns-jimmy-haslam-paid-him-to-tank-during-his-time-with-cleveland/
Joey Tribbiani
Most két opció van, vagy teljesen hülye ez az ember, vagy kvázi saját magát lebuktatta, hogy zsebrevágott egy zsák pénzt az 1-31ér 😀 Mivel ő megoldotta amit "kért" Haslam 😀

Floresnél legalább látjuk hogy nem fogadta el és jó eredményeket hozott. 😀
P@trik
Én egy szavát nem hiszem, a Hard Knocksban láttunk mennyire korrekt ember...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 726
Én ebből a classból a Pickett-bandwagonon ülök, mondjuk Stefa rendszerében azért van helye a vertikális passzjátéknak Pickett meg nem egy Herbert.
empty taxi
Érte lehet a top10be is fel kéne menni, azt azért ne 😊
1/13at is inkább WR-re vagy DT-re lőném el, azonnal nagyot dobnának a csapaton, egy rookie QB nem.
Viszont a második körös pickünk is elég előkelő, ha ott valaki elérhető aki tetszik Berrynek, nem gondolkodnék.
Joey Tribbiani
Analitika FTW!
Teljesen megveszem ez a startégát.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Ez az ember 😀

www.cbssports.com/nfl/news/hue-jackson-suggests-browns-jimmy-haslam-paid-him-to-tank-during-his-time-with-cleveland/
Joey Tribbiani
Most két opció van, vagy teljesen hülye ez az ember, vagy kvázi saját magát lebuktatta, hogy zsebrevágott egy zsák pénzt az 1-31ér 😀 Mivel ő megoldotta amit "kért" Haslam 😀

Floresnél legalább látjuk hogy nem fogadta el és jó eredményeket hozott. 😀
több mint 3 éve
Ez az ember 😀

több mint 3 éve
Én ebből a classból a Pickett-bandwagonon ülök, mondjuk Stefa rendszerében azért van helye a vertikális passzjátéknak Pickett meg nem egy Herbert.
empty taxi
Érte lehet a top10be is fel kéne menni, azt azért ne 😊
1/13at is inkább WR-re vagy DT-re lőném el, azonnal nagyot dobnának a csapaton, egy rookie QB nem.
Viszont a második körös pickünk is elég előkelő, ha ott valaki elérhető aki tetszik Berrynek, nem gondolkodnék.

több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 304 — settenke1976@gmail.com
Pitt QB Kenny Pickett says Cleveland was one the first teams he met with at the Senior Bowl...
hát őőő...
P@trik
3.nak v 2. számúnak elfér és tanul jövőre, hogy legyen egy opció Baker jövő évi szezonja után.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pitt QB Kenny Pickett says Cleveland was one the first teams he met with at the Senior Bowl...
hát őőő...
P@trik
Ha Berry úgy látja, valamelyik QB-ban van potenciál, felőlem jöhet. Minden követ meg kell mozgatni.

több mint 3 éve
hát őőő...
több mint 3 éve
Ezt csak érdekességképpen, hogy mennyire is akart OBJ itt játszani.

www.si.com/.amp/nfl/2022/01/28/odell-beckham-jr-von-miller-last-offseason-dont-come-to-cleveland

Csak azt nem értem, miért nem kért tradet az offseasonben, miért kellett ez a cirkusz. Mindenki jobban járt volna.
Joey Tribbiani
Mindenkinek jó, hogy elment innen.

Neki azért jó, mert végre egy szupersztárokkal tömött városban supersztárkodhat és játszhat egy teljesen legit contender csapatban. Ráadásul a dolog totálisan be is jött neki, hiszen superbowl-t játszik idén. Azt kell mondanom: igaza volt, hogy lelépett.
Nekünk azért jó, mert ebből az irányból is kiderült, hogy nem OBJ-vel volt a probléma, hanem Mayfield-el. Látható, hogy egy jó QB-vel jól megy neki.

Win-win.

Gondolom azért sem kért trade-et mert nem lett volna senki, aki sérülésből visszajövet cserepartner lett volna olyan fizuval ami neki volt. Továbbá Bakert egészségesen pont annyira emeli meg Stefa rendszere, mint mondjuk Goff-ot McVay-é vagy Jimmy-t Shanahan-é. Szóval bele lehet látni egy deep PO run-t, ami nyáron még nem volt annyira rossz ajánlat OBJ-nek.

De ez az egész nem jött volna létre, ha annak idején szemét módon nem akarnak alaposan kitolni OBJ-vel. Viszont ezt akarták és jól eltrade-elték egy akkor még játékostemetőbe. Azóta persze nagyot fordult a világ, ez itt már nem egy játékostemető, de még mindig kell egy jó QB ahhoz, hogy igazán jók legyünk.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Ezt csak érdekességképpen, hogy mennyire is akart OBJ itt játszani.

www.si.com/.amp/nfl/2022/01/28/odell-beckham-jr-von-miller-last-offseason-dont-come-to-cleveland

Csak azt nem értem, miért nem kért tradet az offseasonben, miért kellett ez a cirkusz. Mindenki jobban járt volna.

több mint 3 éve
A konferencia döntővel kapcsolatban két dolog jutott eszembe:

- mi oda-vissza megvertük a konferencia bajnokot 🤣
- Burrow teljesítménye tű pontosan beárazta Mayfieldét
ktms
Hűen tükrözi ezt az idei szanaszéjjel körbevert kaotikus moslék afct ez az eredmény.

Én viszont a jó oldalát nézem nyertem ezen a hétvégén is 15 rugót BET-en. 😀
Szabi is megmarad mert azért ott még nem tartunk, hogy egy bengals meccsért kivegyek. 😀
Arról nem is beszélve hogy csoportrivális másik oldalon obj, szal már csak elvből se nézem meg,
P@trik
Kurva nehéz, de inkább a Rams 😊

Persze nehéz lenyelni, tavaly ugyanígy mi is bemehettünk volna ahogy most a Bengals... Nem voltunk olyan messze azon a Chiefs elleni divisional meccsen.

Unalmas már nézni, h először a Steelers, aztán a Ravens, most meg a Bengals van ott (mióta követem az NFLt), nekünk meg megint marad a ki lesz a QB játék.

több mint 3 éve

ktms
Hűen tükrözi ezt az idei szanaszéjjel körbevert kaotikus moslék afct ez az eredmény.

Én viszont a jó oldalát nézem nyertem ezen a hétvégén is 15 rugót BET-en. 😀
Szabi is megmarad mert azért ott még nem tartunk, hogy egy bengals meccsért kivegyek. 😀
Arról nem is beszélve hogy csoportrivális másik oldalon obj, szal már csak elvből se nézem meg,
több mint 3 éve

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan

Imádom 😀
több mint 3 éve
Igazából egyik most kinevezett, v. szóban forgó HC jelöltre sem cserélném le Stefát.

Ezt csak érdekességképpen, 9ers topikban találtam, Stefát is említik egy mondat erejéig, ugyanis mi is ezt a wide zonet futtatjuk, persze más formában. Reméljük ő is tud valami váratlant húzni jövőre, mint Shanny.

www.theringer.com/nfl-playoffs/2022/1/26/22902126/kyle-shanahan-sean-mcvay-five-years-evolution
Joey Tribbiani
Baromi jó ez cikk, kösz! Ez a LaFleur, McVay, Shanahan trio a mostból visszanézve elég komoly.

Az lejön a cikkből (bár ezt eddig is tudtuk), hogy az az edző aki widezone-ban gondolkodik annak baromira kreatívnak kell lennie, folyton meg kell tudni újulnia.

Szépen levezethető a cikkből, hogy mennyire felemeli az irányítót ez a rendszer. Érdekes, hogy Bakernek elvileg pont a play action lenne az erőssége, de valamiért szemben Garoppolo-val meg Goff-al neki nem volt meg a LOS mögé 5 yarddal való dobás, ahova elvileg a jelenlegi sérülésével is mennie kellett volna idén. Először arra gondoltam, hogy a magassága miatt, de aztán megnéztem és Jimmy 1,88m ellenben Baker 1,85m ami nem tűnik olyan soknak. Mondjuk az is igaz, hogy Goff 1,93m és sokkal stabilabbnak látszott a játéka mint Jimmy-nek valaha a 49'ers-ben.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Igazából egyik most kinevezett, v. szóban forgó HC jelöltre sem cserélném le Stefát.

Ezt csak érdekességképpen, 9ers topikban találtam, Stefát is említik egy mondat erejéig, ugyanis mi is ezt a wide zonet futtatjuk, persze más formában. Reméljük ő is tud valami váratlant húzni jövőre, mint Shanny.

www.theringer.com/nfl-playoffs/2022/1/26/22902126/kyle-shanahan-sean-mcvay-five-years-evolution

Szerkesztette: Joey Tribbiani