NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Mert mikor van olyan hogy nem mindenki a 'boyst utálja? 😛 Én már hozzászoktam ehhez 😊Cowboykarcsi
+1 indok 😛
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mert mikor van olyan hogy nem mindenki a 'boyst utálja? 😛 Én már hozzászoktam ehhez 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Amúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 896
Haha, örülj inkább nyertetek grat, elismerem amit véghez vittetek, de nem kell elszállni és a földönfekvőbe belerúgni, nem csak veszíteni kell tudni, hanem nyerni is...Kroos
Ja, bocs. Amúgy Chargers fan vagyok, csak álca ez a kép meg rang. 😀 Le is cserélem.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Haha, örülj inkább nyertetek grat, elismerem amit véghez vittetek, de nem kell elszállni és a földönfekvőbe belerúgni, nem csak veszíteni kell tudni, hanem nyerni is...

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 896
Romonak kijárna a gyűrű... Austin túldobásáért.
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
na ja, ha esetleg jövőre valami csoda folytán simáznánk a Kékeket, akkor inkább a címvédővel tegyük ezt, mint a másodikkal 😊
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
áá de éreztem h ez lesz, nagyképű banda megnyerte a végén, a szerencse is ott volt végig velük. :mad:
Grat nekik..Kroos
én ünnepelek. rég voltam, ilyen vidám. 😀
pats vereséget imádom.

több mint 13 éve
áá de éreztem h ez lesz, nagyképű banda megnyerte a végén, a szerencse is ott volt végig velük. :mad:
Grat nekik..

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
A karma mégsem akkora kurva hogy a megbüntesse a nagyarcúakat. Jöjjön a draft ott legalább érdekeltek vagyunk 😊
több mint 13 éve
igazából engem csak az vigasztal, hogy mindkét döntős ellen az utolsó percig partiban voltunk egyszer 😊
több mint 13 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Hogyha lehetne egy ideális holtszezont felvázolni, akkor nálam az így nézne ki.

Free Agentek közül jün Nicks, meg Trufant

Drafton:
1. kör - Dre Kirkpatrick (Alabama) CB
2. kör - George Iloka (Boise State) FS
3. kör - Josh Kaddu (Oregon) OLB
4. kör - Jack Crawford (Penn State) DE/OLB
5. kör - Lucas Nix (Pittsburgh) OG
6. kör - Case Keenum (Houston) QB
7. kör - B.J. Cunningham (Michigan State) WR

Newman, Elam, Kosier, Brooking megy
Robinson, Spencer marad
több mint 13 éve
Molk vsz nem második körös prospect. Április messze van nagyban befolyásolja majd a draftot hogy milyen emberkék érkeznek addig. Aztán a végén JJ meglep mindenkit.
több mint 13 éve
Ma támadt egy még jobb ötletem.

1 kör CB (kirkpatrick)

2kör C Molk Costa, meg megy G-be
Sztem nagyon jó kis cenyo, minden Michigan meccset láttam, és ott keményen dominált.beltazor
csak az a kérdés, hogy ki ellen.
az NFL legjobb és leggyengébb csapata között (ez ugye 31 hely differencia) kisebb különbség van, mint a collegeban egy top 25-ös csapat és a schedule-jének 60 százaléka között.

évente 250-300 rookie kap szerepet az NFL-ben, de ennél lényegesebben többen fejezik be az egyetemi karrierjüket. nagyon nagy a szórás, és az NFL-be tényleg csak a legjobbak jönnek. kíváncsi lennék, hogy ezt a Molkot vajon Rat megenné-e reggelire, vagy igen.
több mint 13 éve
Ma támadt egy még jobb ötletem.

1 kör CB (kirkpatrick)

2kör C Molk Costa, meg megy G-be
Sztem nagyon jó kis cenyo, minden Michigan meccset láttam, és ott keményen dominált.

több mint 13 éve
Newman biztos hogy menni fog,szvsz legkésőbb TC végén.hogyha őt ugye kivesszük a képletből akkor úgy néz ki a CB sor hogy Jenkins-FA/rookie CB-Scandrick-Ball(Walker nem hiszem hogy maradna,helyesebben ő biztosan szívesen maradna csak mi nem fogjuk megtartani). Elég harmatos az biztos,de szerintem fognak még hozni a sec-be több ujj arcot is nem csak egyet.Cowboykarcsi
Scandrick és Ball se nyűgözött le sőt.... 1 Rookie CBvel nem hiszem h sokkal beljebb lennénk...kell oda FAról is, de nyílván tudják ezt az edzők,vezetők is..

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Nyilvánosságra hozták a top 20 rookie listáját, ahol Tyron Smith a 12. (2. az OL-ek közül) Murray pedig a 15. (legjobb RB) helyen végzett 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Newman biztos hogy menni fog,szvsz legkésőbb TC végén.hogyha őt ugye kivesszük a képletből akkor úgy néz ki a CB sor hogy Jenkins-FA/rookie CB-Scandrick-Ball(Walker nem hiszem hogy maradna,helyesebben ő biztosan szívesen maradna csak mi nem fogjuk megtartani). Elég harmatos az biztos,de szerintem fognak még hozni a sec-be több ujj arcot is nem csak egyet.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Elég lenne egy CB? főleg ha egy füves rookie?? annál nagyobb gondok voltak sztem...
Newmannel mi van akkor most?

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Ilyen sok helyetek van a sapi alatt, hogy szerintetek beférne Nicks és Webb is? 😮Newman
12 Milla cap space van + Newman cuttolásával + 4 milla. Pár átstruktúrással lehet még helyet csinálni. Sztem csak elég lenne ha egyikük jönne.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyi, de az elmúlt évekhez képest több az biztos...lehet nem férnek be nem tudom...
Nem igazán vágom a sapkás,fizus dolgokat egyelőre... :/

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ilyen sok helyetek van a sapi alatt, hogy szerintetek beférne Nicks és Webb is? 😮

több mint 13 éve
2 lehetőséh közülremélem az egyik bejön:

FA: Webb vagy Grimes Draft: Decastro
FA: Nicks Draft: Kirkpatrickbeltazor
FA: Webb, FA:Nicks, draft: Kirkpatrick inkább. azért egy CB nem elég szerintem.
FAról csak jön több ember is nem?

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=3F42E541-B43F-5B39-AE48115C84EDF85A
Nem bánnám hogyha kezdőként is így tudna játszani.
több mint 13 éve
2 lehetőséh közülremélem az egyik bejön:

FA: Webb vagy Grimes Draft: Decastro
FA: Nicks Draft: Kirkpatrick