Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
BPA kijön, mivel Jamal Johnson második napos prospect, de ez így nem tudom miért... Mármint oké hogy Kareem Jackson utolsó szezonja és kell csere is, de ez így érdekes. Risner lesz az RT?

Közben:

Cruyffista
Jamessel számolnak kezdő RT-ként, állítólag jó állapotban van egészségügyileg is meg mentálisan is. Allbright szerint Munchak nagyon sokat lát Calvin Andersonba is -miatta nem tartottuk meg Wilkinsont- + ügye Risner RT volt az egyetemen. Szal azért házon belül is van A-B-C opció.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ahogy nézem jött meg egy S. Szegény Oje-nak fogynak a lehetőségei.
roberto23
Ropik tömege van a DB sorban

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
BPA kijön, mivel Jamal Johnson második napos prospect, de ez így nem tudom miért... Mármint oké hogy Kareem Jackson utolsó szezonja és kell csere is, de ez így érdekes. Risner lesz az RT?

Közben:
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Ahogy nézem jött meg egy S. Szegény Oje-nak fogynak a lehetőségei.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Sterns jött, íme egy S
nemtom hogy Oje-val mit tervezünk
Negritis
Ő egy igen jó játékos, vezéregyéniség.

Ojemudia kizárásos alapon RT lesz James kidőlését követően.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 533 — The Mathematician
Sterns jött, íme egy S
nemtom hogy Oje-val mit tervezünk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Én Meinerzért tudok lelkesedni, nem csak az edzős videója miatt, de a Senior Bowlon is mutatott jó dolgokat. A személyisége pluszban rátesz erre. 😊
több mint 4 éve
Ezzel nem értek egyet. szerintem oje nagyon hasznos játékos, jó felvillanádai voltak a hibái mellett. Pár nagy játékot is bemutatott. szerintem sokat fog fejlődni a következő évben..
Zalán
Nem a hasznosságát vitatom, és biztos fejlődik majd, de egyelőre én nem tenném Bassey elé. Már csak fit szempontból is több snapet fog kapni szerintem Bassey, mert rá lehet rakni a slot WR-re, Ojumudiát nem. Ellenben Oje az erősségeit a safety poszt mégjobban kihozná, Jackson jövőre lejár, ott kezdhet majd. Win-win.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.
Cruyffista
ki az 5. CB Oje előtt amúgy? 😀
4ig el tudok számolni
Negritis
Bassey-nak szerintem jobb szezonja volt a sérülésig.
Cruyffista
Ezzel nem értek egyet. szerintem oje nagyon hasznos játékos, jó felvillanádai voltak a hibái mellett. Pár nagy játékot is bemutatott. szerintem sokat fog fejlődni a következő évben..

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Negritis
Bassey-nak szerintem jobb szezonja volt a sérülésig.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Negritis
Ugyanez fogalmazódott meg bennem

több mint 4 éve
Cruyffista
4ig el tudok számolni

több mint 4 éve
Nem zárom ki h az a terv h Risner lesz az RT és Meinerz LG-be jött.
empty taxi
Ez a két csávó elég szerethető a falban. én még az osztályutolsót is bírom, olyan jóravaló nagy marhabamba.. Ránk férne már egy atom fal..

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Nem zárom ki h az a terv h Risner lesz az RT és Meinerz LG-be jött.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ami ma mindenképp kéne, az visszacsere a 4 kör elejére a legjobb OT-ért a boardon (én Stone Forsythe-nak örülnék). Paton 10 picket szeretett volna a draftra, ami a mai 6-tal meg is van, de szerintem Freeman és Hamilton el lesznek cserélve, úgyhogy akár felcserével együtt is összejöhet. Ha ez megvan utána lehet BPA-zni, de az RT fontos need. Legrosszabb esetben az egyik picket el kéne cserélni egy akár csak középszer veteránért, capünk úgyis van.

Paton azt mondta a két top játékost szereztek meg a boardról az első és második körben, míg a harmadikban 6 célpontjuk volt, amiből 2 is leesett. Így kifogások nem nagyon lehetnek.

Kedvenc képem:

LB is becsuszott, ahogy olvasom inkább jó atléta, aki nem nagyon látja át a játékot. A rotáció nem árt oda, Jewell helyett akár kezdhet is.

Jó csere safety jöhet a 4-5.korben is.
FLZOLI
Browning sokszor levett top TE-ket is. Csere safety-nk lehet hogy már van Surtain érkezésével, Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.
több mint 4 éve
Ha Lock kap harmadik évet, akkor Bogyónak is járna a második. A center poszt sem épp a legegyszerűbb műfaj és bazira nem volt ideális a beilleszkedés éve. Lock három èv alatt három centerrel fog kezdeni. Nyilván ez sem a legideálisabb. De oké, ha ezt át kell alakítani, legyen. Az új gyerek jól dolgozik az erdőben meg a gázpalackokkal, vizesbödönökkel. Reméljük focizni is tud emberek ellen. Most lett egy sokkal drágább futónk. Nem tudom. Biztos jómadár. A videói izgalmasak. Annyira nem zavar, főleg ha az a vége, hogy Gordon megy a faszba. Az LB mint poszt, fontos mélyíteni. Bizzunk benne, hogy a feltérkép alapos volt. Ami nálam kurva nagy hiányossága ennek a draftnak, hogy egy erősnek mondott OT classból nem huzunk a fal szélére, ami elemi fontosságú. Van egy egyelőre egyidényes ostoba, sárgalázas, meg egy drága, sérülékeny, nyúl, szellemgyerek a fal szélére. Innen szoktak szétszopatni bennünket. Nyilván ma fogunk hozni, de azért nem véletlen van első, második, meg kétszáznegyvenhetedik kör. Minden újonnan érkező sportársnak sikeres karriert, kevés sérülést és agykárosodást, felfelé ívelő statisztikákat és talicska pènzt kívánok Broncos mezben. És egy potens HC-t.
Go Lock
Bridgewater takaroggy 😋

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Berry egy hulladék volt tavaly, örülök hogy jött a helyére más. Szimpatikus az arc, instant kezdő kéne legyen.

WTF RB megjött a 2.kör elején, de amúgy jó spíler, másokkal is kicsesztünk, szóval védhető.

LB is becsuszott, ahogy olvasom inkább jó atléta, aki nem nagyon látja át a játékot. A rotáció nem árt oda, Jewell helyett akár kezdhet is.

Jó csere safety jöhet a 4-5.korben is. OT viszont nagyon karcosan, így az RT poszt nem túl biztató... Esetleg valami red flages DL, Edge jön még gondolom akikből lehet valami

több mint 4 éve
Amit tolunk, az egy sallangmentes BPA. Láthatóan Paton nem igazán elégedett jó pár játékossal. Én a második napról csak a Meinerz picket nem értem teljesen, vagy Cushenberry, vagy Glasgow fizetése az ami nem tetszik neki. Egy RT talán fontosabb lett volna. Összességében jó játékosok, de az hogy nem jött senki James mögé, rontja az összképet. A Browning pick A+.

Fun fact a Lock-Vikings pletykák margójára: QB-t húztak a harmadik kör elején, ez talán ad neki némi hitelességet.

Őt tűzgolyónak fogom hívni.

Szerintem Cushenberry-t holnap el fogjuk cserélni. Mondanám hogy versenyezzenek, de nem tűnik valami fairnek.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
megyünk szépen egyre lejjebb, tradeltünk a Giantsszel majd a Saintsszel

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Viszont így be kell fejezni a BPA-t, és muszáj OT-t húzni a harmadik körben. Sajnos elég komoly OT rush van. Jalen Mayfieldnek örülnék.

De az se lepne meg ha hátracserélnénk.
több mint 4 éve
Nekem ezzel a pickkel nincs bajom. Szerintem Jewell kicsit jobb ILB, mint Gordon futó. Vagy Jackson jobb S, mint Gordon futó. (Mármint Broncos mezben.)

És azt se feledjük, hogy nem jódolgunkban tettük, hanem _konkrétan_ negyedik körös ratingű a következő legjobb RB, míg Williamset az elsőbe várták. Nagyjából 3 csapat vitte volna el előlünk.

És így nem kell pénzt kiadni jövőre RB-posztra. Én ezt sokkal jobban értem, mint a tegnapit.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Jol kiszopattatok minket😅
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ennyike:

| |

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Erre most tenyleg nehéz bármit mondani. Tele lyukakkal a keret, erre felcserevel hozunk egy futót. Fantasztikus.
roberto23
a pff szerint egy jó qb-ra vagyunk az SBtől, szóval a luxus belefér 😀