Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Judit is questionable ...www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-jerry-jeudy-among-six-broncos-questionable-for-novsden
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ilyen pillanatokban azért hálás vagyok hogy láthattam egy Super Bowl győzelmet élőben (mármint nem a helyszínen, hanem élő adásban), egy csomó embernek ez sosem adatik meg. Főleg hogy 2012 óta követem csak az NFL-t.youtu.be/sHAkyCoyYl0
Heisman
erről a mérkőzésről beszélünk.. 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Elvileg három pozitív van nálatok, ma nem volt edzés, és bezárt az edzőközpont.Vannett, Gordon, Tolivert, részemről lehet, ha ha nem kontaktáltak az épkézlábakkal.. 😋
www.cbssports.com/nfl/news/broncos-close-practice-facility-following-three-positive-covid-19-tests-ahead-of-week-12-game-vs-saints/
kapitnono
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
fasza ...
több mint 5 éve
Elvileg három pozitív van nálatok, ma nem volt edzés, és bezárt az edzőközpont.www.cbssports.com/nfl/news/broncos-close-practice-facility-following-three-positive-covid-19-tests-ahead-of-week-12-game-vs-saints/

több mint 5 éve
Joe Brady-t szívesen látnám itt HC-ként ha Fangio megy. Elég jó a Panthers O viszonylag középszer arcokkal és az LSU-ban is ő virágoztatta fel Burrowt. Ezzel végig is értem, a többi személy szerint nem igazán hoz lázba. twitter.com/RapSheet/status/1332377598152892419
több mint 5 éve
sztem 30 - 28ra nyerünk 10 FGvel és új nfl recorddal
több mint 5 éve
Nem egy liga a két csapat, de ettől függetlenül ha a védelem ihletett formába kerül bőven beárazhatja az ilyen Hill féle kozepszert. Az más kérdés, hogy a Kamara, Thomas féle extra ellen lövésünk sincs...Szóval mákkal lehetne tartani őket, és jöhetne az O#... A vén Jordan megöli 🔒 - ot... Lattimore meg leszedi Judyt hiába van hitvány formában.
Talán majd Lindsay karrier meccset nyom...
Szóval nyerünk az álszentek ellen 15-14-re McManus megoldja 5 FG-vel 😊
több mint 5 éve
nem ezt szoktuk amúgy? 😀Sőt, valójában annyival erősebbek vagyunk mindenkinél, így a saintsnél is, hogy az lenne a sportszerű, ha mindig leküldenénk a pályáról a fél csapatotDriskel közben COVID listára került, de Lock-ék nem voltak közeli kontanktban vele, úgyhogy megússzuk, hogy qb nélkül kelljen kiállni a Saints ellen. 😀Ők is igazi qb nélkül tolják, csak egyenlőek lettek vna a feltételek
roberto23
Heisman
Assurbanapli
a támadó falunk mintha pályán se lenne
az ST meg csak FG-t tud rúgni
több mint 5 éve
Sőt, valójában annyival erősebbek vagyunk mindenkinél, így a saintsnél is, hogy az lenne a sportszerű, ha mindig leküldenénk a pályáról a fél csapatotDriskel közben COVID listára került, de Lock-ék nem voltak közeli kontanktban vele, úgyhogy megússzuk, hogy qb nélkül kelljen kiállni a Saints ellen. 😀Ők is igazi qb nélkül tolják, csak egyenlőek lettek vna a feltételek
roberto23
Heisman
több mint 5 éve
Driskel közben COVID listára került, de Lock-ék nem voltak közeli kontanktban vele, úgyhogy megússzuk, hogy qb nélkül kelljen kiállni a Saints ellen. 😀Ők is igazi qb nélkül tolják, csak egyenlőek lettek vna a feltételek
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Driskel közben COVID listára került, de Lock-ék nem voltak közeli kontanktban vele, úgyhogy megússzuk, hogy qb nélkül kelljen kiállni a Saints ellen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Mar celozgattam ra. Akkor lesz fantasztikusan jo munka Denverben, ha jovore a Chiefs mellett a Bolts es a Raiders is elerhetetlen tavolsagra kerul. Kivancsi leszek, akkor miket fognak nyilatkozni, mikor 3 bukas utan egyet nyer a csapat.addig jó amíg ez a legnagyobb félelmünk
ulpianus
több mint 5 éve
Ilyen pillanatokban azért hálás vagyok hogy láthattam egy Super Bowl győzelmet élőben (mármint nem a helyszínen, hanem élő adásban), egy csomó embernek ez sosem adatik meg. Főleg hogy 2012 óta követem csak az NFL-t.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Mar celozgattam ra. Akkor lesz fantasztikusan jo munka Denverben, ha jovore a Chiefs mellett a Bolts es a Raiders is elerhetetlen tavolsagra kerul. Kivancsi leszek, akkor miket fognak nyilatkozni, mikor 3 bukas utan egyet nyer a csapat.A Boltsnál ehhez kéne egy HC-csere...
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én már csak abban reménykedek, hogy ha Elway ragaszkodik Fangio-hoz jövőre talán vele együtt bukik. Nagy kár, hogy ezert kell már szurkolni.
több mint 5 éve
Mar celozgattam ra. Akkor lesz fantasztikusan jo munka Denverben, ha jovore a Chiefs mellett a Bolts es a Raiders is elerhetetlen tavolsagra kerul. Kivancsi leszek, akkor miket fognak nyilatkozni, mikor 3 bukas utan egyet nyer a csapat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem akartam több negatívat írni, amíg meg nem lesz a 8 vereség, de idáig bírtam...“tremendous” job bazdmeg. 7-9 meg 4-6 a “tremendous” job bazdmeg.
Ez mindennek a legallja. Ide süllyedtünk. Még csak nem is ez kell, ez túl is szárnyalja ezekszerint az elvárásokat.
Gratulálok mindenkinek, hátra lehet dőlni, meg van a “tremendous” job. Az.
Szánalmas. Felháborító. Elkeserítő.
Mindenki takaroggyon!
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Azért néha a védelem a sok sérültel is elég jól tudott jatszani. DC poszton bevált már Fangio, meg kéne győzni hogy lépjen egyet hátra.kétlem hogy visszalépne 1et
Heisman
a kérdés hogy a D# működése az Fangio és mennyire Donatelli
ha inkább utóbbi akkor elég OC-HCt elküldeni (amit én támogatnék is)
több mint 5 éve
ha nem lesz PO sztem Fangio repülHát legyen így.
Negritis
De én is attól felek, hogy a vedelem idén már nem annyira traumatikus a sok sérülés ellenére sem. Plusz covid, no előszezon, simán ki tudja majd magyarázni. De remélem igazad lesz.
több mint 5 éve
Azért néha a védelem a sok sérültel is elég jól tudott jatszani. DC poszton bevált már Fangio, meg kéne győzni hogy lépjen egyet hátra.
több mint 5 éve
ha nem lesz PO sztem Fangio repül
több mint 5 éve
John Elway told @philmilani Vic Fangio has done a “tremendous” job this year.
“He’s been very flexible with everything.”
“I’m proud of Vic”
(Via @Broncos— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) November 24, 2020
Nyilván ez csak egy nyilatkozat, de ennek fényében pláne meglepődnek, ha Fangio lapátra kerülne év végén.
több mint 5 éve
A játék a fontos most. Mit mutat Lock, és alakul-e valami csapatféle, amelyikre gerincként lehet majd tekinteni a jövőben. Ha Fangio állása esetleg a negatív szezonon múlna, akkor én is 7-9-nek (vagy 6-10-nek) drukkolok majd inkább, mert fontosabb. A draft pozíció viszont annyira nem izgat, hogy vereségért szurkoljak. Amíg Lock el nem dől, irányítót nem húzunk, más posztra meg majdnem mindegy, hogy #9 vagy #14 vagy #18 helyen húzunk-e.Szurkolni én se tudok L-ért, szimplán egy eldőlt szezonnál nem érint meg ha kikapunk, de nyilván nehéz nem szorítani a játékosoknak akármilyen helyzetben. Ha QB rush lesz, akkor a 9 és 14 között is nagyon nagy különbségek lehetnek, mert lehet leesik mondjuk a class top2 LT-jének egyike, vagy top2 védőjének egyike. De igen, ha nem QB, nem annyira zavaró. Csak csábító, mint amikor tavaly szóba került a feltrade Jeudy-ért, aztán szerencsénk lett.
peterk2005
több mint 5 éve
Mondjuk ha a Saintset nem verjük meg, akkor már tényleg ne is nyerjünk több meccset idén, matematikailag még a saints elleni w-vel is is nehéz helyzetben lennénk. 2 W a különbség a Ravenshez és a Miamihoz képest akik a hetedik helyért csatáznak.CruyffistaEzt nyugodtan elengedhetjük. Lesz legalább három 10-6-os csapat szinte biztosan, és mi nem fogjuk megnyerni mind a hat hátralevő meccset, az is biztos.
A játék a fontos most. Mit mutat Lock, és alakul-e valami csapatféle, amelyikre gerincként lehet majd tekinteni a jövőben. Ha Fangio állása esetleg a negatív szezonon múlna, akkor én is 7-9-nek (vagy 6-10-nek) drukkolok majd inkább, mert fontosabb. A draft pozíció viszont annyira nem izgat, hogy vereségért szurkoljak. Amíg Lock el nem dől, irányítót nem húzunk, más posztra meg majdnem mindegy, hogy #9 vagy #14 vagy #18 helyen húzunk-e.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)