Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm
Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm
Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.htmlrettenetes..
www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
ezeket a statokat nem túl jó látni ...
Negritis
több mint 5 éve
www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.htmlezeket a statokat nem túl jó látni ...
több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔én valszeg az eheti meccset végig se tudom nézni
Zalán
több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔
több mint 5 éve
Broncos' game statuses for #MIAvsDEN:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) November 20, 2020
QUESTIONABLE:
Drew Lock (ribs)
Noah Fant (ribs)
Jake Rodgers (shoulder)
Bryce Callahan (illness)
Graham Glasgow (calf)
DeShawn Williams (ankle)
OUT:
Joe Jones (calf)
több mint 5 éve
De Tannehill az 5. szezon közepéig minden meccsen kezdő volt rookie szezonjától kezdve és minden évben fejlődött isTannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
peterk2005
Hozzátéve hogy ő magasan a legtöbbet sackelt játékos volt minden évben
Aztán szerencsétlenségére pont amikor playoffba mentünk akkor sérült meg, ez rá is ment az építkezésre, ezért mennie kellett
több mint 5 éve
És a legszomorubb, hogy úgy látszik mi képtelenek vagyunk egy normális stábot összerakni. Egyik bukás jön a másik után.Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...
peterk2005
Eddig én védtem Elway-t és bíztam benne, de egyre inkább úgy erzem, hogy amíg ő itt lesz addig marad ez a sehová nem vezető középszerűség, 5-7 győzelmes szezonokkal. Ha Fangio ki is lesz rúgva újra jön egy oldschool vki, zéró innovációval és újítással.
Plusz ha belevesszük a tulajdonosi helyzetet is, kicsit kilátástalannak erzem a csapat jövőjét most.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Broncos Stadium GM Jay Roberts and SVP of Information Technology @RussTrainor provided valuable insight into multiple years of technological upgrades at @EmpowerField during Tuesday's Sports Techie Reopening Sports Venues virtual conference. https://t.co/mKoXR8MJke
— Seth Medvin (@SethMedvinPR) November 18, 2020
több mint 5 éve
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
több mint 5 éve
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..
több mint 5 éve
Csak egy nimand ment el a csapatból és jött egy töltelék TE, ez még messze a földindulástól sajnosideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
ideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1328820862514991104?s=09
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09
több mint 5 éve
Lock elvileg day-to-day, szóval szerintem tud majd játszani vasárnap. Nagyon remélem, hogy tényleg képes lesz pályára lépni, mert ami most nagyon nem kéne egy komolyabb Lock kiesés.
több mint 5 éve
Plusz ez a rengeteg sérülés se éppen jo jel. Ez már a 3. komolyabb lehet kevesebb, mint 2 év alatt.Lehet sérülés miatt hétvégén nem tud játszani Lock.első negyed után bemondták h lehet borda gond van
Fasza. Szegény nem elég, hogy fejben szétesett, de úgy látszik a teste se bírja annyira a strapat.
roberto23
aztán a QB sneakből sem túl jól jött elő
ez nem mentesíti a hibáitól
Negritis
több mint 5 éve
Lehet sérülés miatt hétvégén nem tud játszani Lock.első negyed után bemondták h lehet borda gond van
Fasza. Szegény nem elég, hogy fejben szétesett, de úgy látszik a teste se bírja annyira a strapat.
roberto23
aztán a QB sneakből sem túl jól jött elő
ez nem mentesíti a hibáitól
több mint 5 éve
Lehet sérülés miatt hétvégén nem tud játszani Lock. Fasza. Szegény nem elég, hogy fejben szétesett, de úgy látszik a teste se bírja annyira a strapat.
több mint 5 éve
Lock botrányosan **** volt. De Brady múlt héten nem volt jobb ennél. Jelenleg nem tudom mit gondoljak. Van olyan is, hogy összejön egy rossz sorozat, és kijön belőle valaki, és sok olyan is, hogy nem. Idén úgyis adott ő is és a szakmai stáb is, nézzük végig mire jutnak. Aztán idény végén dönteni. (A stábbal kapcsolatban határozottabb vagyok, szerintem nincs értelme folytatni, Fangio rendes ember, és jó védő koponya, de nem érzem, hogy a HC kabát jó lenne rá. Nagy rajta sajnos.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)