Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Aki ráér, annak egy elég jó vidi, a top targetünkről:

www.youtube.com/watch?v=m-QGMXHpfRc

Nekem nagyon szimpi srác (alázatos, intelligens, személyes tragédiát is cipel, szal abszolút szerethető) + nem gondoltam volna h ennyit kosarazott, és bazz, milyen rugói vannak o.O

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Bízzunk benne, hogy nem lesz komolyabb baj. 😊
roberto23
Ha valakinek akkor egy a harmincas évei elején járó sportolónak kéne bírnia, de igen, asztmás, reméljük h semmi komplikáció/maradandó károsodása nem lesz.

Általános Doktor
Halkan megjegyzem, a Cowbells korabbi jatekosa par hete halt meg a koronavirus miatt, mert asztmas volt. Sportolo volt o is.

Szoval maradjunk annyiban, hogy kurva veszelyes ez a dolog, es igen, remenykedjunk, hogy az amugy sem szazas tudo birja, es az immunrendszer is legyozi ezt a szart.

De ebbol is latszik, hogy megjosolhatatlan, hogy most meg az asztmasok kozott is kinek mit okoz a koronavirus.

Remelem, Millernek nem lesz semmi baja, meg feltetelezem, hogy o nem sulyos asztmas egyebkent, bizzunk a legjobbakban. De azt en mar nem merem feltetelezni semmilyen esetben sem, hogy "hah, fiatal, sportolo, nincs gaz, gond nelkul legyuri".
Stez
Én sem vagyok "korona-szkeptikus", senki sincs teljes biztonságban, de reméljük h itt sem lesz semmi komplikáció.

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
roberto23
Ha valakinek akkor egy a harmincas évei elején járó sportolónak kéne bírnia, de igen, asztmás, reméljük h semmi komplikáció/maradandó károsodása nem lesz.

Általános Doktor
Halkan megjegyzem, a Cowbells korabbi jatekosa par hete halt meg a koronavirus miatt, mert asztmas volt. Sportolo volt o is.

Szoval maradjunk annyiban, hogy kurva veszelyes ez a dolog, es igen, remenykedjunk, hogy az amugy sem szazas tudo birja, es az immunrendszer is legyozi ezt a szart.

De ebbol is latszik, hogy megjosolhatatlan, hogy most meg az asztmasok kozott is kinek mit okoz a koronavirus.

Remelem, Millernek nem lesz semmi baja, meg feltetelezem, hogy o nem sulyos asztmas egyebkent, bizzunk a legjobbakban. De azt en mar nem merem feltetelezni semmilyen esetben sem, hogy "hah, fiatal, sportolo, nincs gaz, gond nelkul legyuri".
Stez
Egy biztos, én (és remélem minden szurkoló) mielőbbi jobbulást kíván neki.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
roberto23

Általános Doktor

több mint 5 éve
roberto23

Friss hír:
Elijah Wilkinsont szánjuk Bolles TC ellenfelének, nyílt sisakos küzdelemre. Egyrészt örülök, mert én -sokatokkal ellentétben- luxuspicknek gondoltam az OT-t az első körben a mi helyzetünkben, másrészt azért a második napon vártam volna egyet h legyen verseny, de ezek a hírek alapján a második napos pick várhatóan C/iOG lesz és max a végén húzunk egy projekt OT-t.

“The people who want a tackle in the first round are about to be severely severely disappointed. It’s not happening,” Allbright said. “They are not taking a tackle, and they’re probably not going to take a tackle early.”

Annyit még megjegyzek h én az esetek 99%-ban szeretem a versenyt, mert fejlődésre kényszerít, de Bollesnál én sose az akarat/hozzáállás hiányát láttam, hanem az IQ nemlétét, ezen egy TC-s verseny szvsz nem fog segíteni.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Von 😨
Zalán
Aki nem értené, ő is koronás.
 twitter.com/RapSheet/status/1250901963274948608
iktriad
Halkan jegyzem meg, Miller asztmas, szoval a veszelyeztetett kategoriaba tartozik. Remelem, nem lesz semmi problema.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
BPA alapon amúgy ki a 3 legjobb prospect? QB meg a DE poszt nem számít, oda tuti nem húzunk elől.
FLZOLI
Simmons, Okudah, Jeudy...
Zalán
Hát így posztok és skill alapján kb. ez egy jó sorrend is 😊
Bitang lenne a mostani egydimenziós LB sorba egy ilyen hibrid szörny. Végre lehet lenne TE védekezés neadjisten 😮

Egy elit CB sosem árt, pláne Mahomes bandája ellen duplán. Bár gondolom egyikük se csúszik majd addig, hogy lehessen érte felmozogni, úgyhogy jó eséllyel jön majd egy WR esetleg OT az első körben

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Von 😨
Zalán
Aki nem értené, ő is koronás.
 twitter.com/RapSheet/status/1250901963274948608
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Von 😨

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
BPA alapon amúgy ki a 3 legjobb prospect? QB meg a DE poszt nem számít, oda tuti nem húzunk elől.
FLZOLI
Zalán
Nono
Janek
Nálam... De nem én vagyok az nfl agytrösztje. 😋

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
FLZOLI
Zalán
Nono

több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
A Giants elé kellene bemenni... Ott vár ránk a legjobb focista...
Amúgy... Amióta követem a draftot, sosem mentünk határozottan feljebb, olyan igazán fasza módon vagy épp eszetlenül... 😊 Jó ez utóbbit nem is hiányolom annyira... De talán mégis. Mert egy dolgot azért üzenne, akarunk valami igazán nagyot alkotni. Szóval én a "Csavarjunk fel valakiért és köpjünk bele a többiek levesébe" mellett vagyok... 😊
Zalán
mint Lynchnél vagy mint Raynél?
Black_Adder
Jó, de most korszakos játékost választunk.
De nem ezekre a felmozgásokra gondolok. Ilyet már láttunk. Olyan igazi vagányat. Amikor eladod a kövi három évedet. 😊
Zalán
Arra más jelzőt szoktak aggatni, nem a vagányt 😀 | és szerencsére Elway nagyon ritkán ad jövő évi kört, meg úgy általában nem szokott harmadik körnél többet reszkírozni |
Általános Doktor
Értem értem értem... De épp fejreállt a világ... Történjen már valami...
Tudod, szokták mondani, "Az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat !" 😊
Zalán
Történni fog, ezt biztosan állíthatom:
Nem volt még olyan draft, ahol Elway ne tradelt volna, az utóbbi években pedig aktívabb, mint valaha:
2019: 4 trades
2018: 2 trades
2017: 3 trades
2016: 2 trades
2015: 1 trade
2014: 2 trades
2013: 1 trade
2012: 3 trades
2011: 2 trades

Ez körönkénti felosztásban így néz ki:
Round 1: 5 trades
Round 2: 3 trades

Round 3: 1 trades
Round 4: 4 trades
Round 5: 6 trades

Round 6: 1 trades
Round 7: 0 trades

egyéb érdekesség ezzel kapcs:  www.denverbroncos.com/news/what-john-elway-s-trade-history-could-tell-us-about-the-2020-nfl-draft

több mint 5 éve
Amúgy... Amióta követem a draftot, sosem mentünk határozottan feljebb, olyan igazán fasza módon vagy épp eszetlenül... 😊 Jó ez utóbbit nem is hiányolom annyira... De talán mégis. Mert egy dolgot azért üzenne, akarunk valami igazán nagyot alkotni. Szóval én a "Csavarjunk fel valakiért és köpjünk bele a többiek levesébe" mellett vagyok... 😊
Zalán
Black_Adder
De nem ezekre a felmozgásokra gondolok. Ilyet már láttunk. Olyan igazi vagányat. Amikor eladod a kövi három évedet. 😊
Zalán
Arra más jelzőt szoktak aggatni, nem a vagányt 😀 | és szerencsére Elway nagyon ritkán ad jövő évi kört, meg úgy általában nem szokott harmadik körnél többet reszkírozni |
Általános Doktor
Értem értem értem... De épp fejreállt a világ... Történjen már valami...
Tudod, szokták mondani, "Az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat !" 😊

több mint 5 éve
Zalán
Black_Adder
Zalán

több mint 5 éve
Zalán
Black_Adder

több mint 5 éve
Zalán
Black_Adder
Akkor és ott mind2 jónak tűnt, előbbinél az intelligenciaszintet néztük be, utóbbinál azért a sérülései is erősen közrejátszottak h végül bust legyen.

"Sajnos" racionálisan a Browns a teteje, ahova fel tudunk menni, ez kijöhet + egy idei és egy jövő évi 3. körből (rossz esetben egy idei 3, jövő évi 2), de a többi már első köröket érintene, annyit nem ér a dolog szvsz.

Másik pletyka a pletykához: állítólag azért akarunk felmenni, mert nem szimplán egy jó WR-t akarunk, hanem egy meghatározott típusú jó WR-t. Ez max annak nem egyértelmű, aki nem olvasott hírt a csapat körül, burner kell, a class legjobbja pedig Ruggs III, téma lezárva 😀

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Zalán

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Pletyka rovat: állítólag nagyon fel akarunk menni a Browns helyére, hogy a Raiders és a Jets előtt tudjunk húzni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nem szokása az FO-nak visszahozni olyat, aki egyszer már faképnél hagyta Elwayt vagy fordítva.
OK, volt az a trade tavaly a 9ers-szel, de más példát hirtelen csak ilyen 1 napos szerződést tudok és hát Dekoda Watson se tartott sokkal tovább, mint 1 nap...

CB-t meg egyáltalán nem is néztünk. Jött Bouye és kiszálltunk a CB piacról, meglepne ha jönne még valaki, bár draft után nem kizárt egyetlen poszt se. De akkor más csapat is észbe kap és megint megnő a kereslet is.

Hogy többet tudnak mint mi az biztos, más kérdés, hogy tavaly mire volt elég az a több tudás. Callahan egészségi állapotának felmérésére pl megkockáztatom, hogy nem...
De biztos tudják biztosra hogy idén biztos hogy egészséges lesz biztosan. Még az is lehet hogy olyan egészséges lesz, mint Butt és annyit is játszik...
Azért remélem Colorado államban a Corona vírus teszteket nem a Broncos orvosi stábja végzi...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Én nem hiszem, hogy Amukamara lesz a megoldás a cb hiányra. El sem kelt eddig, a neve sem tetszik. 😋 Vele is csak többen lennènk. Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy a csapat többet tud a cb állomànyunkról mint mi. Annyira nem törtük magunkat a gyors trade után senkiért. Szerintem Bausbyban potenciált làtnak, Callahan meg épkézláb a szó szoros értelmében.
DT-nek örülnék, nem csak mert mi fiúnk borja. Szerintem van benne még. És a gyenge számait értelmezhetetlen irányítókkal hozta össze. Megnézném Lock-kal és Suttonnal pàrban. Sokba sem kerülne..

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
DT nagyon szeretne játszani és azt mondta, hogy a Broncos számára nagyon csodálatos lenne és ha Denverben érhetné el a 10K elkapott yardot
Én örülnék ha pár millióért elhoznánk, tovább mentorkodhatna és az öltözőbe is elfér a rutin
noflyzone
De azt is mondta, hogy szeretne még játszani. Nekünk az a cél, hogy Sutton és a várhatóan első körös WR mögött kiderítsük, hogy Hamilton, Patrick és Winfree mennyire jók, lehet e közülük valakivel hosszú távon számolni akár. És ezek csak az elkapók, DT játékperceit a két tight endes formációk növekedése sem segíti. Szerintem még korai, inkább Amukamarának menjen az egy éves contract.