Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
nfl.com-on vagy gamepasson most kezd és szabadon nézhető a 2013-as Cowboys-Broncos derby. Az amikor Manning megfutotta a TD-t. Ha érdekel valakit, piszok nagy meccs. Valamikor nézhetnénk együtt a nagy kari-ban régi meccseket rendesen kommentelve itt a szitukat. Idény nem valószínű, hogy lesz...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Én már látom lelki szemeim előtt, hogy leigazoljuk Kirkpatrickot, és kész is a CB sor. 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Wr az!6/181: Lamar Jackson, CBAzt hittem ő futó.
Cruyffista
Black_Adder
www.cbssports.com/nfl/news/ravens-qb-lamar-jackson-reveals-the-one-team-that-wanted-him-to-play-receiver/
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
6/181: Lamar Jackson, CBAzt hittem ő futó.
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Mockkoltam egyet a Fanspeakes mockkoldávalÉn a draft network felületét jobban szeretem ( thedraftnetwork.com/mock-draft-machine). Itt az enyém, kétszer egymás után szinte ugyanaz lett a végeredmény:
R1P15
WR JERRY JEUDY
R2P14
CB JAYLON JOHNSON
R3P13
C TYLER BIADASZ
R3P19
LB AKEEM DAVIS-GAITHER Általános Doktor
1/15: Jerry Jeudy, WR
2/46: Austin Jackson, OT
3/77: Troy Pride Jr, CB (másodjára itt Aiyuk)
3/83: Matthew Peart, OT (másodjára itt Pride, többi ugyanaz csak Jennings helyett S Jordan Fuller)
3/95: Troy Dye, ILB
4/118: Shane Lemieux , OG
5/178: Antonio Gandy-Golden, WR
6/181: Lamar Jackson, CB
7/252: Juaun Jennings, WR
7/254: Carter Coughlin, EDGE
több mint 5 éve
3) Korábban írtad már azt a 13M dm-et Flacco kapcsán. Az nem 13 M dm, mert 13 M-el kevesebb volt tavaly a fizuja, ergo az ott van rolloverben. Egyedül az IR szabályt nem tudom pontosan, a sérülése miatt így lehet h buktunk pár millát, de fix h nem az egészet.Lehet rosszul írom, de ha végig játszott volna Flacco akkor semmit nem jelntett volna, csak trükközés lett volna, hogy mennyi összeg melyik évben terheli a sapkát. Viszont mivel nem volt sérülésre garantált a pénze, ezért IRen kvázi semmit nem kapott volna, így viszont amit garantáltunk azt megkapta és 2020ra le is könyveltük. Alapból a 18 millióból kapott volna kb 9et így meg kapott 13-mat + a maradék bónuszok kb felét.
Általános Doktor
Tehát valójában nem buktunk az eredetihez képest, de Flacco sérülése miatt pár milliót megtakaríthattunk volna, amit így nem. És ugye az első meccs előtt mielőtt bármit bizonyított volna orange&blue-ban átstrukturáltunk, aztán mégsem lett olyan jó, ha nem sérül le lehet akkor is Lock fejezi be...
De a számok kapcsán most elbizonytalanítottál, én nem vagyok már annyira benne a szerződésrészletekben, mint te...
2) Az offseson végén megértem ezt a hozzáállást, de van olyan h nem tudsz mindenkit pótolni, mert pl egy nagyon jó draft miatt nincs helyed hozzá, így én inkább a lehetőségekhez mérem, de persze elfogadom a te szempontrendszeredet is.Egyik nem a másik helyett van, mellette. Más skála. A részletes tranzakciónkénti értékeléssel ami természetéből adódóan szorosabban veszi figyelembe a lehetőségeket más megelőzött. Én azt is szigorúbban pontoztam volna, de kiegészíteni nagyon nem volt mivel és valójában nem a mögé írt betűk amik igazán számítanak azok nem szabványosak én C-re próbálom belőni az átlagot a móduszt és a mediánt, más ennél nagyvonalúbb.
Általános Doktor
Az én értékelésem a mi maradt a draftra bekezdésből indult ki, ahhoz az adta magát, hogy tavalyhoz képest hol kellett (volna) erősödni és hol sikerült, hol nem. Most legalábbis ebből az irányból közelítem a draftot. Jövőre lehet máshogy. Az alapelvárások maradnak, ne hagyjunk needet a draftra, ha nincs need a drafton akkor 1. körben 10 year startert, aztán azokra a posztokra, amik a következő évben lehetnek needek. Hogy épp hogy tekintek az adott rosterre és hogy vélem, az építkezés milyen fázisában vagyunk az változó.
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Az RB kérdésben abszolút egy oldalon állunk én sem fizetnék túl RB-t ha, én lennék a Gm, sztem is máshol többet érhetett volna az a pénz, de legalább nem hosszútávú a szerződés, 8 M / év azért nem vágja földhöz a cappet + sztem Gordon jó futó, így én már lenyeltem ezt a pirulát, az FA többi részéve pedig meg vagyok elégedve.Am én az FA-t nem a tavalyi kerethez mérném, hanem ahhoz h miket és kiket lehetett volna hozni ennyi pénzből. Ha így nézed, akkor sztem jóval jobb volt ez a kör mint egy C+Ja, csak az nem lenne indikátora annak, hogy erősödött vagy gyengült a csapat, kitörünk-e a középszerűségből. Engem meg most ez foglalkoztat. Egyébként nem voltam teljesen figyelmetlen a lehetőségek síkján se, de nem akartam még hosszabban magyarázni. nem véletlen hogy sok posztra nem adtam osztályzatot. Lehetne A+ hogy nem cutoltuk Suttont, csak akkor mindenkinek minden A+ os lenne, kivéve a Houstonnak...
Egyedül a CB poszt amit innen vékonynak érzek, de ők látják Callahan eü. eredményeit, mi nem (azt meg rögzítsük h egészségesen qvanagy upgrade lenne a tavalyi sorhoz képest).
Általános Doktor
Callahan eü állapotát tavaly is látták, azért foglalta 8-10 héten keresztül a roster helyet valaki elől, mielőtt IRre tettük. Most már biztos még jobban látják. Akárcsak Jamesnél és a 3-5 körben draftolt sérülékeny TE-eknél.
Amúgy ez olyan dolog, hogy Byron Jones se ér 18+ milliót, nekünk mégis inkább őt kellett volna túlfizetni, mint Gordont megfizetni, mert CB poszton semmi és senki nincs RB poszton meg lehetne jobb Freemannél, de elvagyunk vele is. Vagy egy 4-5 milliós erőfutóval. Az is luxuscikk valamilyen szinten, de az nálam még belefér, a mit preferál az OC.
Olyan szempontból nem oszt nem szoroz, hogy semmi CB pletyka nem volt a Bouye trade után, szóval csak CHJt akratuk pótolni. Szerintem tavaly szar volt a CB sor, Bouyetól meg azért inkább szinten tartást remélek, mint upgrade-et, ezért nincs semmim amiből azt a véleményt főzném ki, hogy jobb lesz a CB sor. Én Callahanre nem várok, meg Yiadom fejldősésére se. Ők Bouyen túl teljesen figyelmen kívül hagyták a poszto, míg RB-t már day1 előtt próbáltak tradeelni David Johnsonért, aztán a pletykák alapján végig benne voltunk a Gordon licitben is, biztos vagyok benne, hogy ha lecsúszunk róla lett volna C terv is. Prioritások. A fal széle fontosabb mint a közepe, de egy veterán elfér ott is. Az offenseben szinte bármi más fontosabb mint az RB és egy Pro Bowler RB már volt is rosteren, mindek/hova. Egyébként a deal előtt szerintem nem voltam egyedül ezzel a véleményemmel. Vagy nem voltam elég figyelmes vagy csak nálam nem dolgozik az idő a transzferek elfogadása mellett. Én még Lindsaynek is mindig jobban örülök udfa-n, mintha Barkley lenne Chubb helyett. Van ahol nagyobb szakadék van top5 pick és udfa között ott nagyobb szakadék van 10+ milliós és 2-3 milliós játékosok között is.
De nem próbálom tovább megérteni a véleményemet, mert nem szívesen írok sok rosszat egy Bronco-ról, akinek még lehetősége se volt a pályán bizonyítani
Black_Adder
Ha jönne még egy Amukamara, akkor lenne teljes az örömöm, akkor végképp leszarnám Gordont és várnám a draftot.
Szerk:
1) Byron Jones sztem nem illett volna ebbe a sémába, neki szvsz túl sok lett volna itt a zóna, ebből a szempontból jobb lett volna Slay, de ott meg picke(ke)t kell volna adni pluszban, szal én megelégszem Bouyeval (ha még jön egy Amukamara és/vagy korai pick).
2) Az offseson végén megértem ezt a hozzáállást, de van olyan h nem tudsz mindenkit pótolni, mert pl egy nagyon jó draft miatt nincs helyed hozzá, így én inkább a lehetőségekhez mérem, de persze elfogadom a te szempontrendszeredet is.
3) Korábban írtad már azt a 13M dm-et Flacco kapcsán. Az nem 13 M dm, mert 13 M-el kevesebb volt tavaly a fizuja, ergo az ott van rolloverben. Egyedül az IR szabályt nem tudom pontosan, a sérülése miatt így lehet h buktunk pár millát, de fix h nem az egészet.
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Mondjuk en mindettol fuggetlenul elobb adnek Gurleynek 5 milliot, mert nala legalabb volt mar olyan teljesitmeny, ami ezt boven megerne, ha rendben tud lenni az idenyben.

több mint 5 éve
Am én az FA-t nem a tavalyi kerethez mérném, hanem ahhoz h miket és kiket lehetett volna hozni ennyi pénzből. Ha így nézed, akkor sztem jóval jobb volt ez a kör mint egy C+Ja, csak az nem lenne indikátora annak, hogy erősödött vagy gyengült a csapat, kitörünk-e a középszerűségből. Engem meg most ez foglalkoztat. Egyébként nem voltam teljesen figyelmetlen a lehetőségek síkján se, de nem akartam még hosszabban magyarázni. nem véletlen hogy sok posztra nem adtam osztályzatot. Lehetne A+ hogy nem cutoltuk Suttont, csak akkor mindenkinek minden A+ os lenne, kivéve a Houstonnak...
Egyedül a CB poszt amit innen vékonynak érzek, de ők látják Callahan eü. eredményeit, mi nem (azt meg rögzítsük h egészségesen qvanagy upgrade lenne a tavalyi sorhoz képest).
Általános Doktor
Callahan eü állapotát tavaly is látták, azért foglalta 8-10 héten keresztül a roster helyet valaki elől, mielőtt IRre tettük. Most már biztos még jobban látják. Akárcsak Jamesnél és a 3-5 körben draftolt sérülékeny TE-eknél.
Amúgy ez olyan dolog, hogy Byron Jones se ér 18+ milliót, nekünk mégis inkább őt kellett volna túlfizetni, mint Gordont megfizetni, mert CB poszton semmi és senki nincs RB poszton meg lehetne jobb Freemannél, de elvagyunk vele is. Vagy egy 4-5 milliós erőfutóval. Az is luxuscikk valamilyen szinten, de az nálam még belefér, a mit preferál az OC.
Olyan szempontból nem oszt nem szoroz, hogy semmi CB pletyka nem volt a Bouye trade után, szóval csak CHJt akratuk pótolni. Szerintem tavaly szar volt a CB sor, Bouyetól meg azért inkább szinten tartást remélek, mint upgrade-et, ezért nincs semmim amiből azt a véleményt főzném ki, hogy jobb lesz a CB sor. Én Callahanre nem várok, meg Yiadom fejldősésére se. Ők Bouyen túl teljesen figyelmen kívül hagyták a poszto, míg RB-t már day1 előtt próbáltak tradeelni David Johnsonért, aztán a pletykák alapján végig benne voltunk a Gordon licitben is, biztos vagyok benne, hogy ha lecsúszunk róla lett volna C terv is. Prioritások. A fal széle fontosabb mint a közepe, de egy veterán elfér ott is. Az offenseben szinte bármi más fontosabb mint az RB és egy Pro Bowler RB már volt is rosteren, mindek/hova. Egyébként a deal előtt szerintem nem voltam egyedül ezzel a véleményemmel. Vagy nem voltam elég figyelmes vagy csak nálam nem dolgozik az idő a transzferek elfogadása mellett. Én még Lindsaynek is mindig jobban örülök udfa-n, mintha Barkley lenne Chubb helyett. Van ahol nagyobb szakadék van top5 pick és udfa között ott nagyobb szakadék van 10+ milliós és 2-3 milliós játékosok között is.
De nem próbálom tovább megérteni a véleményemet, mert nem szívesen írok sok rosszat egy Bronco-ról, akinek még lehetősége se volt a pályán bizonyítani
több mint 5 éve
Mockkoltam egyet a Fanspeakes mockkoldával | csak az első három kört, délután majd írok róla pár sort, de most elkezdtek zaklatni az ügyfelek 😕 | :R1P15
WR JERRY JEUDY
R2P14
CB JAYLON JOHNSON
R3P13
C TYLER BIADASZ
R3P19
LB AKEEM DAVIS-GAITHER
R3P31
S TERRELL BURGESS
fanspeak.com/ontheclock-nfl-mock-draft-simulator/

több mint 5 éve
Hááát, Gordonnak számításaim szerint 2-vel több térde van, mint Gurleynek.GurleyMost az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Persze nem tudom én sem,meg senki sem pontosan hogy ebből a Gordon-féle igazolásból mi fog végül kisülni,de próbálom optimistán látni a dolgot,illetve abból indulok ki hogy Fangio-ék tudják hogy mit-miért csinálnak.
Foresz
Olyan ez mint Janovich. Jó FB, de annyira nincs használva FB ligaszerte, hogy ér amennyire a liga beárazta őt.
Amúgy jó lesz Gordon, hozza majd a yardokat, tdket, csak más poszton egy ilyen kaliberű játékos sokkal többet adna hozzá. Mivel van cap ezért ilyenre is gondolni kell.
Black_Adder
Fogjuk rá a PO-ba igyekszünk jövőre, de ahhoz nem ártana egy konzisztens támadójáték is, úgy meg nehéz, hogy az elit közeli elkapód kettőzik, a fal széle retardált, így a ropi futódnak kell brusztolni a fal közepén.
FLZOLI
Black_Adder
empty taxi
több mint 5 éve
Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen.Papíron mind a három top15-be várt WR illene a csapatba, Sutton elég sokoldalú. Nyilván valaki jobban, valaki kevésbé, de nincs red flag egyik esetében sem.
Én nem vagyok draft vagy college szakértő, de melyik top wr illene a csapatba Sutton mellé? FLZOLI
Conklin valóban nagyon jó játékos, de ő RT, ahogy a másik top FA OT Bulaga is az. A 32 éves Trent Williams a legjobb LT a piacon az évi 18+ milliós fizuigényével hosszútávra, ráadásul még egy második napos picket is kérnek érte. Még nagyobb kiakadás lett volna belőle, mint Gordonból.
több mint 5 éve
Én nem vagyok draft vagy college szakértő, de melyik top wr illene a csapatba Sutton mellé? Kb annyit olvastam, hogy van egy rohadt jó route futó, van egy fizikális állat meg egy speedster.Sztem ironizált a Vipera, Gurley Gordonnál is nagyobb pénzkidobás, ő meg alapból nagy RB igazolás párti 😀Hááát, Gordonnak számításaim szerint 2-vel több térde van, mint Gurleynek.GurleyMost az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Persze nem tudom én sem,meg senki sem pontosan hogy ebből a Gordon-féle igazolásból mi fog végül kisülni,de próbálom optimistán látni a dolgot,illetve abból indulok ki hogy Fangio-ék tudják hogy mit-miért csinálnak.
Foresz
Olyan ez mint Janovich. Jó FB, de annyira nincs használva FB ligaszerte, hogy ér amennyire a liga beárazta őt.
Amúgy jó lesz Gordon, hozza majd a yardokat, tdket, csak más poszton egy ilyen kaliberű játékos sokkal többet adna hozzá. Mivel van cap ezért ilyenre is gondolni kell.
Black_Adder
Fogjuk rá a PO-ba igyekszünk jövőre, de ahhoz nem ártana egy konzisztens támadójáték is, úgy meg nehéz, hogy az elit közeli elkapód kettőzik, a fal széle retardált, így a ropi futódnak kell brusztolni a fal közepén.
FLZOLI
Black_Adder
empty taxi
Am én az FA-t nem a tavalyi kerethez mérném, hanem ahhoz h miket és kiket lehetett volna hozni ennyi pénzből. Ha így nézed, akkor sztem jóval jobb volt ez a kör mint egy C+
A WR posztról hiába hiányzik egy játékos, azt a dratról röhögve pótoljuk akár az első, akár a második körben.
OT-t sztem csak akkor fogunk hozni az első körben, ha a 3 WR (+Simmons, Okudah az egyértelműek közül) kiment előlünk és nem tudunk hátracserélni.
Én nem látom h Shelby visszaigazolása után minket érdekeljen Kinlaw vagy Derrick Brown | előbbi sztem am qvajó pick lenne, utóbbi nekem valamiért nem tetszik - viszont mind2őt inkább DE-ként tudom elképzelni a mi sémánkban, ott meg fullon vagyunk | mást meg nem érzek valuenek egyelőre, kivéve talán K. Fultont ő CB és az első kör közepén (ha doomsday scenárió van), akkor beválhat plecsnit kapna tőlem, akár az OT-kkal szemben is.
Általános Doktor
OT húzás még mindig egy vicc szerintem, talán a legnehezebb nfl ready játékost találni, akkor már inkább hátsó körökkel menjen a bingó
több mint 5 éve
Sztem ironizált a Vipera, Gurley Gordonnál is nagyobb pénzkidobás, ő meg alapból nagy RB igazolás párti 😀Hááát, Gordonnak számításaim szerint 2-vel több térde van, mint Gurleynek.GurleyMost az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Foresz
Black_Adder
FLZOLI
Black_Adder
empty taxi
Am én az FA-t nem a tavalyi kerethez mérném, hanem ahhoz h miket és kiket lehetett volna hozni ennyi pénzből. Ha így nézed, akkor sztem jóval jobb volt ez a kör mint egy C+
A WR posztról hiába hiányzik egy játékos, azt a dratról röhögve pótoljuk akár az első, akár a második körben.
OT-t sztem csak akkor fogunk hozni az első körben, ha a 3 WR (+Simmons, Okudah az egyértelműek közül) kiment előlünk és nem tudunk hátracserélni.
Én nem látom h Shelby visszaigazolása után minket érdekeljen Kinlaw vagy Derrick Brown | előbbi sztem am qvajó pick lenne, utóbbi nekem valamiért nem tetszik - viszont mind2őt inkább DE-ként tudom elképzelni a mi sémánkban, ott meg fullon vagyunk | mást meg nem érzek valuenek egyelőre, kivéve talán K. Fultont ő CB és az első kör közepén (ha doomsday scenárió van), akkor beválhat plecsnit kapna tőlem, akár az OT-kkal szemben is.

több mint 5 éve
Hááát, Gordonnak számításaim szerint 2-vel több térde van, mint Gurleynek.GurleyMost az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Foresz
Black_Adder
FLZOLI
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
GurleyMost az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Foresz
Black_Adder
FLZOLI
több mint 5 éve
Most az idei FA piacról ki lett volna az, akit érdemes lett volna agyonfizetve elhozni és ideláncolni mondjuk 4-5 évre? Mondjuk Conklin, esetleg Littleton lett volna ilyen, de őket ezek szerint nem tudták/akarták elhozni.Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Foresz
Black_Adder
több mint 5 éve
Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Nem Gordon személye a baj, hanem az ára. Amennyivel többet költesz RBkre, annyival kevesebbet költesz máshova. Nem lesz az RB ennyivel fontosabb Shurmurnál se, de még ha ennyivel fontosabb is lenne, ki lehetne használni, hogy másnál meg nem, ezért olcsóbban lehet jó RBket találni.
Foresz
több mint 5 éve
Én egyelőre nem látom Gordon leigazolását tragédiának.Mert pont arról van szó,hogy másik támadójátékkal megyünk neki az idénynek.Nyilván azért is hozhattak ide egy olyan futójátékost aki tud yardokat termelni,mert szerintem Lock válláról akarják levenni a terhet.Ha csak Lindsey bír kompetensen termelni,és a poszton mögötte lévő csak egy sügér,akkor szerintem pont az kidobott pénz,amit arra költenénk.Persze nem tudom én sem,meg senki sem pontosan hogy ebből a Gordon-féle igazolásból mi fog végül kisülni,de próbálom optimistán látni a dolgot,illetve abból indulok ki hogy Fangio-ék tudják hogy mit-miért csinálnak.
több mint 5 éve
QB: Driskel IN Flacco, Allen OUT - N/ANincs érdemi változás, köszönjük a 13 millió deadmoneyt
FB: Megszűnt a poszt - N/A
Olvastam olyan véleményt hogy túl keveset kaptunk Janoért. Szerintem nem. Nem kellett cutolnunk, mert találtunk trade partnert. Legalább olyan csapatba került, ahol szükség van rá. Nem fogom az ár miatt lehúzni a pozíció megszüntetését.
RB: Gordon IN Booker out - E
Booker nem fog hiányozni, Freeman snapjei sem igazán, csak ezt a posztot eddig több mint jól megoldottuk minimális összegből, most meg fizetünk egy csomót, ami más helyre mehetne...
WR - N/A
Nincs érdemi változás, nem is volt túl jó a felhozatal, remélem drafton jön valaki az első 3 körben
TE: Vannett IN - N/A
Nincs érdemi változás. Jött még egy senki, még nem biztos hogy kidobott pénz, de a showt úgy is Fant viszi majd, meg Butt szallagjai és Fumagalli ujjai...
OL: Glasgow IN McGovern, Leary OUT - B-
Glasgow talán valamivel jobb mint McGovern volt, kár hogy ameddig Holding és Hospital van a 2 szélen semmit nem ér akármilyen jó is a közepe. Nem tudom ki játszik majd centert, lehet Cre kellett volna értékelni, de valahogy Leary kiesése kapcsán nem tudtam lejjebb vinni az értékelést.
DL: Casey IN Wolfe OUT - A
Wolfe az egyik nagy kedvenc, nagyon sajnálom, de potom áron itt tartottuk Shelbyt és hoztunk egy pro bowlert, a várakozások szerint erősödött az egység tavalyhoz képest. A posztot úgy erősítettük, hogy arányaiban nem költünk rá többet. Wolfe ettől még hiányozni fog nekem (is)
EDGE - N/A
Semmi változás. Nem is kellett.
LB - N/A
Semmi változás. Mondjuk éppen elfért volna Todd Davis helyén valaki jobb...
CB: Bouye IN CHJ out - B/F
Kérdés mit értékeljek. Bouye nem rossz. Szerintem kis visszalépés lesz Harrishez képest, de elég jó lesz és fiatalabb valamivel. Viszont maga poszt körülötte teljes tragédia. 2 kezdő CB hiányzik, mi meg máris hátra dőltünk mint aki jól végezte a munkát, "nincs need a csapatban, lehet bpazni"
S: Parks out - N/A
Nincs nagyon érdemi változás. Kareem Jackson egy évvel öregebb lesz, Simmonsszal azért még hosszabbítani kell nyáron egyelőre csak tag van rajta, Parks valamennyire hiányozhat a rotációból, de ez nem az a kaliber, amit muszáj FAn megoldani
ST: Martin IN Wadman OUT, LS csere - D
Mindenki tudta a véleményemet a 2+ milliós punterről mielőtt beírtam volna. Nem "elégtelen (E)", mert nem annyira sok az a 2 millió, meg mert Wadmanban meg volt az a képesség, hogy akár meccseket veszítsen el, de a közepesnél gyengébb osztályzat, mert egy udfaval is lehettt volna versenyeztetni. De nem csak pénzt, szavakat sem érdemel sokat a poszt. Az LS csere meg abszolút hidegen hagy.
Ami a draftra maradt:
Az első 3 körében kell WR, CB és OT. Igazából CB-ből és OTből 2-2 kéne, van 4 pickkünk rá. 3. naptól már nem töltenek be a játékosok need posztokat, hiba volna ott arra számítani, hogy akárki is kezdő lesz. Off ball LB-t, centert, safety depthet Parks helyére lehet kukázni ott is, mondjuk inkább 2021-re, de akár 2020ban is hozzátehetnek valamit, a need posztokra viszont viszont leginkább 1. körös talentek kénének. Láttuk mire megyünk a 3. körös CB-kkel, Webster még sóval elmegy, de Langley, Yiadom... OT-t kb akkor tudjuk megoldani, ha visszahozzuk Shannyt a scout teambe. WR fronton elég bő a felhozatal ahhoz, hogy ne zavarjon annyira, hogy ott maradt a need. Főleg hogy Sandersön kívül nem sok olyan FA volt, akinek örültem volna.
Összességében - C+
Persze a drafttal együtt kell majd értékelni, meg a draft után is jöhetnek még FAk is, szeptemberig még javulhat. Romolhat is akár, de annyi pénzünk nem maradt hogy nagyon nagy hülyeséget csináljunk, ellenben vannak még játékosok akiknek jól állna az orange&blue. Szeptemberre minden a helyére kerül és meglátjuk miben reménykedhetünk, addig ez a félkész értékelés.
Talán marginális erősödés, de sokkal inkább az határozza meg az előre/hátra lépést, hogy a meglévők közül ki hanyatlik ki fejlődik.
Én 6,5re tenném az over-undert, mert ezzel a CB sorral semmire nem megyünk, pontosabban nagyjából annyira mint tavaly, annyi hogy néhány kedvenccel kevesebbnek tapsolhatunk. De a marginális előerlépés miatt lehet tenni akár 7,5re is, viszont akkor én az underre teszem a zizit. POhoz meg úgy is kevés lesz. KC simán nyeri a divet, Raiders teper a kibővített POért, mi meg majd a Chargersszel próbálunk kellemetlen ellenfelek lenni, akiket mindenki legyőz, de mindenki nehezen...
Majd ősszel kiderül. Általában próbálok pesszimista maradni, aztán kiderül hogy túl optimista voltam.
Hogy maga a C+ osztályzat milyen azt nem tudom, mert más csapatot nem értékelek most. Szerintem a GAUS görbének valahol C-nél kéne csúcsosodnia, az értékeket is ennek megfelelően osztom. Az "A" osztályzat valami várakozáson fölülire járhat csak, "kötelező házi feladat" teljesítéséért nálam nem jön A+ zápor a tranzakciókra. Ha kötelező, nem lehet felülmúlni a várakozásokat csak elmulasztani azt ami "kötelező".
Ennél fogva nem hinném hogy van értelme összehasonlítani más itteni értékelésekkel magukat az "osztályzatokat", más skálán értékelünk.
Izgalmasabb, hogy mindez mire elég AFC Westen belül, esetleg AFC vagy NFL szerte, de szerintem mi azt max draft szempontjából nézhetjük, wild card nem fenyeget.
Nyugaton a Chiefs (mert Kansas City aztán nagyon nyugaton van) elég passzív, nem volt túl nagy mozgásterük, cserébe hatalmas előnyük volt a riválisokkal szemben. Raiders olyan aktív volt mint mi, de ők inkább ott erősítettek ahol a legnagyobb problémák voltak. Mi oda hoztunk nagyobb neveket ahonnan nagyobb nevek mentek, nincs igazán kevesebb lyuk a csapatban. Más kérdés hogy ők meghagyták a nem működő DC nem működő védelmi sémáját, mi meg végre váltottunk a nem működő támadó sémáról. A váltás mondjuk megint egy olyan dolog ami inkább hosszú távon jön be. Ha meg belepumpálod a játékosokat a nem működő sémába, amikor késve mégis sémát váltasz ott lesz a sok drága és a rendszerbe nem feltélen illő játékos. Jövőre szerintem ők lesznek előrébb, de hosszú távon lehet mi nyerünk. Ha pl egyszer lesz széle is a falunknak, akkor Glasgow is nagyon értékes játékosa lehet a falnak. A Chargers szerintem most határozatlan időre kiszállt a versengésből. Most próbálkoznak majd először a QB lottón, előre lehetetlen megmondani hanyadszorra találnak bele. És ha elsőre nem sikerül, akkor mire lesz irányítójuk, addigra nem marad együtt az a félelmetes secondary...
Nem gondolom, hogy 2020 a mi évünk lenne, és nem gondolom hogy egy draft elég lenne, hogy ez változzon, de ez nem jelenti azt hogy rossz úton járunk. Így nekem most fontosabb hogy Lock jó legyen, mint a Broncos.
Egyébként lehet így is, ebben a tempóban, új edzők általában megkapják a 3 évet, ha nem akkora kóklerek mint VJ vagy akkora faszfejek mint JMD. Abból hátra van még 2, Lock rookie szerződéséből 3. Mondjuk akkor akár tavaly is kisöpörhettük volna a bajnokokat ha már érdemben VJ kettétörte a pályafutásukat, de lehet mostantól 2 évben gondolkozni.
A fő problémát Newton okozza. Mármint nem Cam, hanem Isaac, a lendület megmaradás törvényével. Míg a 11-14 közti lendület felvitt minket a csúcsra, az azt követő tragikus döntések sorozatát nyögjük még most is, hiába sikerült jól az előző 2 draft. A gödör mélyét talán elértük Keenummal és Flaccoval, hosszú lesz innen az út felfelé, de olyan transzfer ami kifejezetten visszavetne minket az "csak" Gordon. (Martin annál kisebb hal). De az is "csak" 2 év, addig pont ki tarthat az előző 2 draft adta lendület.
Aztán igazából nem márciust kéne értékelni, hanem teljes FA. Nem FA-t kéne értékelni, hanem teljes offseasont. Nem egy offseasont kéne értékelni hanem pár éves időszakokat. Nem 1 offseason munkája volt a Super Bowl és nem egy offseason alatt sikerült elcseszni annyira amennyire. Egyelőre az idei offseasont nem látom annyira a tavalyi folytatásának, inkább mintha most kezdtünk volna bele megint valami újba, de a nagy kép csak évek múlva fog összeállni.
több mint 5 éve
twitter.com/Jason_OTC/status/1243718228825817089
több mint 5 éve
jah csak sztem Shelby-nek ő +15-20%ot tippelt 😀Ezt elég pontosan belőtted 👍ha akarnánk, de nem akarjuk, soha nem is akartuk. 6-7 millióért aláír valahovamegszakad a szívem Wolfe-ért 😕Olcsón még simán vissza lehet hozni nem?
Negritis
FLZOLI
Black_Adder
kolok1972
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/TroyRenck/status/1244007872129667077Több nyilatkozatát olvastam, mindben azt mondja h nincs semmiféle ellenérzése a Broncos-zal kapcsolatban és h pár év játék után Denverben fog élni.
Negritis
Pár FA-val nem úgy váltunk el, ahogy az itt töltött idejük érdemelte volna (mind1 h ki miatt), de annak kifejezetten örülök h Wolfe-al a normális viszonyt sikerült végig megtartani, megérdemli.
Valami CB vagy egy vén OT még jöhetne és lehet készülni a draftraOT sztem nem fog jönni FA-n, nem is látok érdemi játékost, pletyka szinten sem volt róla szó se.
FLZOLI
CB-t ellenben még behúzhatunk, Prince adja magát, de Dennard is elférne slotba.
Persze lehet h csak mi dimenzionáljuk túl ezt a posztot és Fangio lát annyit a mostani keretben, hogy egy második napos CB-vel teljesnek érezze | (Qva jó a 2. körös CB állomány idén!) | .

több mint 5 éve
Valami CB vagy egy vén OT még jöhetne és lehet készülni a draftra
több mint 5 éve
FA-értékelésem első fele:Második:
Graham Glasgow: Thuney és Scherff tagje után ő volt a legjobb belső falember a piacon, így a vártnál olcsóbban megszerezni az egyik legnagyobb needünkre nálam a közel tökéletest jelenti. Ráadásul a felembereknél a 20-as évek vége, 30-as eleje általában a legerősebb évek. Értékelés: A+
Jurrell Casey: Ha figyelembe veszem, hogy potenciálisan az egyik kedvencem helyére is jöhetett, akkor sem tudok rá mást mondani, hogy ilyen áron, ilyen szerződésfelépítéssel, ilyen univerzalitással ez is egy hasonlóan erős pick up, mint az előző. Értékelés: A+
Jeff Driskel: Eleinte semleges igazolásnak tűnt, örültem hogy nem gondoljuk túl a QB2 kérdést, de basszus, 2 évre 5 millió? Ennyiért akár jobbat is lehetett volna hozni, vagy draftolni valakit az egyik 7. körössel, ha már mindenen spórolunk. Értékelés: C-
DeVante Bausby: A kora miatt az egy éves szerződés jóval alacsonyabb fizuval mint a tenderrel kapott volna nálam nagy dobás, mert ha jó lesz, jövőre tarthatjuk 3 évre, papíron a legerősebb éveire. Alacsonyan száll a tökéletes grade. Értékelés: A+
AJ Bouye érkezése + Chris Harris elengedése: Szerintem mi se gondolhattuk, hogy Harrisnek ennyire leesik az ára a várt számokhoz képest. Lehet akárhogy szépíteni, sokkal rosszabb szerződést írt alá, mint amit mi ajánlottunk neki ősszel. Ami azért szomorú, mert ha nem méretezi a média/ügynöke túl az egóját, hogy 30 millió garantáltat fog kapni valakitől, akkor simán hosszabbítás lehetett volna belőle. Így viszont Elwayék érthetően nem várhattak, Bouye pedig a garantáltak miatt jó döntés. Értékelés: A-
Tenderek: A+, a kötelező házi feladat elvégezve
A Janovich trade értékelése: WTF?, ha nem is használsz fullbacket, nem volt itt sokkal többért mint egy ST játékos, annak pedig tökéletes, ahogy bármikor szükség lehet rá célterület közeli futásoknál. Egy esetben tudom ezt elfogadni, ha ő maga kérte a cserét. Cruyffista
Melvin Gordon : Ha úgy vesszük megspóroltunk egy második/harmadik körös picket, mert így biztosan nem jön futó az első két napon, ennek fényében a 2 év továbbra is nagyon kedvező, a garantált sok, de ha azt vesszük hogy papíron a Lindsay mellé legjobban passzoló backet sikerült megszerezni, ez is javít valamennyit az összeértékelésen. B-
Nick Vannett : Ha ténylegesen tud segíteni a blokkolásban akár Locknak, akár a futóknak, akkor érteni vélem a szándékot. B
Shelby Harris : Nem igényel hozzászólást. A+
Sam Martin : Szerintem kellett egy punter, a drafton valószínűleg az 5. kör kellett volna, ha ki akarjuk venni a legjobbat, ott pedig még jöhet egy jó ILB a rotációba. Szóval emögött is van logika. A-
Jeremiah Attaochu : Kötelező prove yourself deal, megérdemelte. A
Szerintem még jönni fog egy CB, tippre Amukamara, és azzal lesz vége a piacunknak kisebb mozgások mellett. Összességében egy A- osztályzatot adnék Elwaynek erre a piacra. Ha elhozna