Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Semmi esélyt nem látok erre, még pletyka szintén se: Elwayék all int mondtak Lockra, sztem nagyon helyesen.
Általános Doktor
Ha áron alul aláírna nem lett volna hülyeség elhozni Lock mögé két évre, valószínűleg nagyobb versenyszellemet táplálna edzéseken, mint Driskel fog. Egy ilyen kaliberű rivális gyorsíthatja a fejlődést, ahogy ősszel is gyorsította hogy csak harmadik szamú QB. Plusz ha esetleg pályára kerül egy sérülés miatt és bizonyítja hogy rendben van, akkor meg luxus cserealap is lehet jövőre.
Cruyffista
De ha meg nem,akkor úgy járunk mint Flakonnal.Márpedig nem véletlen az sem,hogy a Panthers-nél nem marasztalták.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Semmi esélyt nem látok erre, még pletyka szintén se: Elwayék all int mondtak Lockra, sztem nagyon helyesen.
Általános Doktor
Ha áron alul aláírna nem lett volna hülyeség elhozni Lock mögé két évre, valószínűleg nagyobb versenyszellemet táplálna edzéseken, mint Driskel fog. Egy ilyen kaliberű rivális gyorsíthatja a fejlődést, ahogy ősszel is gyorsította hogy csak harmadik szamú QB. Plusz ha esetleg pályára kerül egy sérülés miatt és bizonyítja hogy rendben van, akkor meg luxus cserealap is lehet jövőre.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Hogy látjátok. Lesz egyáltalán szezon?
Zalán
Most volt a híradóban,hogy Trump szerint húsvét vasárnap már helyre áll a rend Amerikában.Ha csak nagyjából így lesz,akkor azért elég valószínű a normál idénykezdés.
Foresz
modnjuk nem Trump véleményére adnék
Negritis
Miért nem ???!! Kedvenc pillanatom amikor mondja hogy 2-3 hónap a vakcina, de már mellé ültettek szerencsére egy szakembert aki egyből megcáfolja a faszságait 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Zalán
Most volt a híradóban,hogy Trump szerint húsvét vasárnap már helyre áll a rend Amerikában.Ha csak nagyjából így lesz,akkor azért elég valószínű a normál idénykezdés.
Foresz
Negritis
Jogos,de hát azért csak közelebb van a tűzhöz mint mi itt... 😉
Foresz
tény, de nem hiszem hogy jobban tudná 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán
Foresz
Negritis
Jogos,de hát azért csak közelebb van a tűzhöz mint mi itt... 😉
több mint 5 éve
Zalán
Foresz

több mint 5 éve
Zalán
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Zalán
Hát jó kérdés. Szeptember meg odébb van, de franc se tudja mi lesz...😕

Én azért bizakodó vagyok.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
De lehet, hogy Elway elteszi ezt az összeget inkább jövőrenoflyzone
Úgy is elteheti, hogy az említett cornerek közül csak egy évre jön valaki. Az elmúlt napokban ez egy elég népszerű módszer. Darby-t meg lehetne próbálni, mert ha beválik, a prime éveire kaphatna szerződést.

A CB állomány elég erős még mindig, nem gondolom véletlennek, hogy ennyien kivárnak. Szerintem jönni fog valaki, ahogy a 3-4. körben is a drafton.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Annyira uborkaszezon van h Cam Newton lehetséges opcióiként felmerültünk (Kurt Warner fantáziált):
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lptnebmlt2lux8arqa8x
Kurt Warner's ideal landing spots for Cam Newton
NFL Network's Kurt Warner and Mike Garafolo explore potential landing spots for quarterback Cam Newton in free agency.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak kukazunk még valami öreget a csapatba, ha még ennyi lóvé van

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Wadman inkonzisztens volt. Voltak nagyon rosszul sikerült puntjai. De pl Dixon előtte olcsóért volt megbízható, meg vannak más opciók. A punter tipikusan az a poszt, ahova minden évben lehet hozni 1-2 udfa-t, aztán a legjobbat megtartani.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Nem tudom,de nekem az elmúlt szezon puntjairól valahogy olyan emlékeim vannak,hogy nem igazán sikerültek túl jól.Legalábbis amelyik meccseket volt szerencsém végig nézni.
Biztosan nem a legfontosabb poszt,de azért az is számít hogy honnan indulhat az ellenfél.
Prater...egyik kedvencem volt. Cutler kézzel,Prater lábbal volt bombázó. 😊
több mint 5 éve
Az OverTheCap szerint van még kb 22 milliónk
Mínusz Draft akkor pedig kb 13-14 milliónk
Ebből az összegből még belehetne ruházni egy CB-re (Amukamara, Darby, Nickel-Robey Coleman, Breeland)+ Derek Wolfe-ra (ha aláír 5-6 millió fele)
De lehet, hogy Elway elteszi ezt az összeget inkább jövőre
Ti melyik forgatókönyvet tartjátok valószínűnek?
noflyzone
Valamennyi tartalékot hagyunk szezonra, de 13-14 milliót nem fogunk görgetni, eddig legalábbis nem volt jellemző Elwayre. Viszont lehet megvárjuk már a draftot az újabb FA igazolásokkal, hogy lássuk mik azok a lyukak amiket drafton se tudtunk befércelni.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Amúgy Martin jó punternak számít ligaszinten?
Életem nem igazán legmeghatározóbb részei a punterek,nem ismerem eddigi munkásságát.De ha amúgy viszonylag elit a posztján akkor szerintem nincs megint miért sírni.
Foresz
Az elitet és a puntert nem tudom értelmezni egy kontextusban, de Többet puntolunk mostanában mint mondjuk 2013-ban, az árak is inflálódtak azóta, ennek ellenére fizikai képtelenség, hogy visszatérüljön a rá költött pénz, akármilyen jó is.

Amúgy semmi nem fog múlni rajta. Sem a játékán sem a fizetésén. Idén a Flacco DM és a Jamesre és Callahanre várakozások szerinti 100%ban kidobott pénz miatt fogunk lyukas csapattal neki menni. Amikor a 18-as draft-tal próbálunk hosszabbítani -ot próbáljuk helyettesíteni FAn és tradekből akkor lehet majd szűk a nadrág az ilyen 2+ milliós punterektől.

Annyira azért nem vészes, Colquitt ennél többet keresett 13-ban, igaz ő karrier éve után kapta azt a szerződést, és amúgy elég ügyesen ragasztgatta I10-re a puntokat félpályáról. Sam Martin nem tudom ilyen szempontból milyen. De ha jól tudom Detroitban a KO-kat is ő rúgta, valami Matt Prater mellett, ha valakinek esetleg mond valamit ez a név. Szóval a láberejével gondolom nincs komoly probléma...

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Az OverTheCap szerint van még kb 22 milliónk
Mínusz Draft akkor pedig kb 13-14 milliónk
Ebből az összegből még belehetne ruházni egy CB-re (Amukamara, Darby, Nickel-Robey Coleman, Breeland)+ Derek Wolfe-ra (ha aláír 5-6 millió fele)
De lehet, hogy Elway elteszi ezt az összeget inkább jövőre
Ti melyik forgatókönyvet tartjátok valószínűnek?

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Amúgy Martin jó punternak számít ligaszinten?
Életem nem igazán legmeghatározóbb részei a punterek,nem ismerem eddigi munkásságát.De ha amúgy viszonylag elit a posztján akkor szerintem nincs megint miért sírni.
több mint 5 éve
Na, ettől fog Black a falnak menni, megint 2+ milliót fizetünk évente egy punternek, ez eddig mindig bejött... 😀
StormST
falnak mentem 😀
Black_Adder
remélem otthon és nem kerestél egy templomfalat 😀

több mint 5 éve
Na, ettől fog Black a falnak menni, megint 2+ milliót fizetünk évente egy punternek, ez eddig mindig bejött... 😀
StormST
falnak mentem 😀

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
StormST
Igen, csak azóta minden poszton duplázódtak a fizuk, meg finoman szólva sem PM irányított már az elmúlt években, szóval felértékelődött itt a pozíció 😀
Wyatt
Én GM játékban 620k-ért igazoltam le egy évért 😀
Heisman Trophy
Én meg Kernnel írtam alá az idei 1 millája után a kövi két évre 7.5 millióért. Ez van sajnos, mindenki sokat eszik már 😕

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
StormST
Igen, csak azóta minden poszton duplázódtak a fizuk, meg finoman szólva sem PM irányított már az elmúlt években, szóval felértékelődött itt a pozíció 😀
Wyatt
Én GM játékban 620k-ért igazoltam le egy évért 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
StormST

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
StormST
Senki se próbálta még a dupla punteres játékot, szóval #reform 😊

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!