Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Vannett, mint elit blokkolo? 😀 Oke 😀
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Elég gyanús, hogy ezzel Heuerman menni is fog. Vannett elit blokkoló TE, szóval Lockot segítik ahogy csak lehet. Kíváncsi leszek a fizura, remélem nem fizettük túl.. (Heuerman cutjával 3,85 millió szabadulna fel, szóval ha Vannett is ekörül van, az nem lenne szar)

Közben Parks Philly 1év, 1,6 millióért.. viszont kezdő pozíciót akart amit mi nem tudtunk megadni.
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Nick Vanett érkezik két évre
Heurmann Cut?

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sanders szent lett.... Nem bírom azt a hype-ot, ami mindenáron akar még egy gyűrűt Brees felé dobni, de ez egy jó igazolás a részükről.
Win-win, legalább lesz kiért örülni ha végre tényleg nem chokerkedik el a következő évet 😊

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Bausby hivatalosan is marad.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
ez ilyen sérült csávó szokott lenni, vagy bírja a strapát ?
Zalán
Szakadt már el a térde (2015-ben a szezon végén), de az elmúlt 4 évben csak 7 meccset hagyott ki sérülés miatt, ami egy RB-nél sztem egyáltalán nem sok. Szal nem gondolom h szignifikánsabb a sérülésveszély nála, mint pl. Lindsaynél.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
ez ilyen sérült csávó szokott lenni, vagy bírja a strapát ?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Mint mondottam személy szerint utálom a megfizetett futókat (kb 6 M körül van a lelki határ nálam, így ez még nem elviselhetetlenül, de felette van), de ennyi garantált mellett nincs más lehetőségünk, mint a pozitív oldalát nézni:

Ezek azért elég meggyőző statok, különösen a középső futásosak. Azt is lássuk h ez azért nem egy Todd Gurley vagy Zeke féle szerződés 15+-os átlaggal meg 4-5 évvel, nem fogja bedönteni a sapkát (a Sutton, Chubb féle brigádnál már nem fog terhet okozni).

+1 aspektus:

Lindsay miatt se kell aggódni, jövőre RFA, kap majd egy első körös tendert h örüljön, utána meg ha akarjuk meg tudjuk tartani.

A WR2 hiány miatt meg ne aggódjunk, ezen a drafton jó esélyünk van h az ölünkbe hullik a 3 top WR közül egy, de utánuk is van egy csokor, aki jelenleg nem néz ki rosszabbul mint Sutton anno, szal amiatt nem kell aggódni.

Egy Amukamara viszont érkezhetne és akkor a második kört el lehet lőni egy CB-re és akkor pofás lenne az a sor is.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Előzetesen én sem voltam oda érte, hogy ennyit adjunk egy RB-nek, de ha Shurmur ennyire akart egy ilyen típusú RB-t akkor legyen. Lindsay-vel szerintem ütős kis páros lesznek. Ha a drafton jön Sutton mellé valamelyik patent WR nem fogunk rosszul állni O fronton.

Fal belseje is okes, csak az OT pozival kéne még valamit kezdeni, mert az viszont trauma. James ha egyszer egészséges tudna lenni az is jobban festene, de a tavalyi szezon után erre nem számítanék egyelőre. Viszont ez a Lock, Lindsay, Sutton, új WR, Gordon, Fant sor nem hangzik rosszul.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171
Gordon. Hát nem tudom. Ha beválik és levesz komoly terhet Lock válláról, azt mondom legyen.
De az O erősítésére elsősorban egy épkézláb WR kéne Sutton mellé, de nagyon.

Positive Vibration
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Freeman gyakorlatilag kuka. A 3. számú RB kb 10 cipelésben reménykedhet egész évben.

Gordonnak évi 8-at adni, több mint felét garantáltan, van olyan mint a Keenum offer volt, de simán top 3 legszarabb FA igazolás Elwaytől... (Előzetesen. James és Callahan akkor még azt lehetett hinni róluk, hogy fognak játszani)
Black_Adder
Mi értelme ülni a pénzen? Pláne, hogy most olcsó QB is van aki nem teljesen homály, most lehet 1-2 poszton tulkoltekezni szerintem. Amíg még Von-nak van pár jó éve meg kéne nyomni, hogy egy SB győzelemmel vonuljon vissza a 🐔 farmra
FLZOLI
nem ülni kell rajta, de
1) majdnem minden poszt szarabbul festett mint az RB.

2) egy RB nem ér ennyit, mintahogy a liga nagy része évek óta rájött már...

Túlfizettünk egy nem need posztot, miközben teli vagyunk needekkel. Ennél az is jobb lett volna, ha csak nem költjük el, hanem átvisszük jövőre...

Nem baj, majd Lindsayvel nem hosszabbítunk mert ott lesz a nagy szelet a sapkából Gordonnál...

szerk.:
3) Ezzel a bottom10 pass D-vel meg olyan hamar akkora hátrányba kerülünk, hogy még az első félidőben teljesen fel kell adni a futást

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Freeman gyakorlatilag kuka. A 3. számú RB kb 10 cipelésben reménykedhet egész évben.

Gordonnak évi 8-at adni, több mint felét garantáltan, van olyan mint a Keenum offer volt, de simán top 3 legszarabb FA igazolás Elwaytől... (Előzetesen. James és Callahan akkor még azt lehetett hinni róluk, hogy fognak játszani)
Black_Adder
Mi értelme ülni a pénzen? Pláne, hogy most olcsó QB is van aki nem teljesen homály, most lehet 1-2 poszton tulkoltekezni szerintem. Amíg még Von-nak van pár jó éve meg kéne nyomni, hogy egy SB győzelemmel vonuljon vissza a 🐔 farmra

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 642 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt pletykálják Gordonnak volt 20 milliós offerje is, de végül minket választott.

Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás utánFLZOLI
Ha Heuerman cutolva lenne, legalább még két Gordon férne bele és a draft. Szóval nyugi, még bőven van hely a védelem rotációjába. Olyannyira, hogy szerintem támadóoldalra az FA-ról már nem jön senki, legalábbis meglepne. 😊
Cruyffista
Hat persze, mert a 20 millio velhetoen nem csak ket evre szolt, volna, hanem haromra. Vagy ha az is keteves volt, akkor a garantalt volt sokkal kisebb, olyan szerzodes, aminel nagy volt az esely ra, hogy egy ev utan repul. Igy nonsense volt. Ebben nagyon sok a garantalt.

Az mas teszta, hogy az elozo idenyben vegig dongette nagypofajuan a mellet, ugy gondolta, hogy akkora kiraly, hogy majd o is kapni fog 35-40 millios szerzodest 25 millio garantalttal. A piac viszont csunyan bearazta, amit nem is csodalok. Manapsag a 26-27 eves futokat mar nemigen fizetik meg, teszem hozza, en sem tennem. Hany futo dominal 28 eves kora kornyeken ugy, hogy meg akkor is tobb idenyen at, stabilan elit es megbizhato? Nem sokat lehetne sorni APn kivul az elmult 15-20 evbol.
Stez
Frank Gore?
Amadeus
Oke. Azt irtam, APn kivul nem sokat. Erre felsoroltal egyet. Akkor most nyertel? 😀

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Egy pillanatig nem örülök ennek... Pazarlás

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 504
Azt pletykálják Gordonnak volt 20 milliós offerje is, de végül minket választott.

Ha Heuerman cutolva lenne, legalább még két Gordon férne bele és a draft. Szóval nyugi, még bőven van hely a védelem rotációjába. Olyannyira, hogy szerintem támadóoldalra az FA-ról már nem jön senki, legalábbis meglepne. 😊
Cruyffista
Hat persze, mert a 20 millio velhetoen nem csak ket evre szolt, volna, hanem haromra. Vagy ha az is keteves volt, akkor a garantalt volt sokkal kisebb, olyan szerzodes, aminel nagy volt az esely ra, hogy egy ev utan repul. Igy nonsense volt. Ebben nagyon sok a garantalt.

Az mas teszta, hogy az elozo idenyben vegig dongette nagypofajuan a mellet, ugy gondolta, hogy akkora kiraly, hogy majd o is kapni fog 35-40 millios szerzodest 25 millio garantalttal. A piac viszont csunyan bearazta, amit nem is csodalok. Manapsag a 26-27 eves futokat mar nemigen fizetik meg, teszem hozza, en sem tennem. Hany futo dominal 28 eves kora kornyeken ugy, hogy meg akkor is tobb idenyen at, stabilan elit es megbizhato? Nem sokat lehetne sorni APn kivul az elmult 15-20 evbol.
Stez
Frank Gore?
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Top Defense, workhorse RB committee, keves teher a fiatal QB-n. Nem rossz koncepcio 😊
több mint 5 éve
Én Freemanben még látok potenciált, nem érzem kötelezőnek a cserélését, de lenne olyan ellenérték amiért rábólintanék. Nekünk innentől #O oldalon az az ideális forgatókönyv, ha 1/15-ön jön Jeudy vagy Ruggs, és utána vissza tudunk cserélni az első körbe egy tehetséges OT-ért. Ehhez a draft előtt Freeman jó cserealap lehet a sok pick mellett, de ilyen szegényes TE class mellett Heuerman és Butt is hozhat 5. kört TE-hiányos kontenderektől.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Lindsay és Gordon remélhetőleg kiegészítik egymást, és le tudják venni a terhet majd Lockról. Freeman esetleges távozása mondjuk szarul esik mert mégiscsak Kacsa volt...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 642 — Whoops, looks like something went wrong.

Cruyffista

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
De ha valóban az a cél, hogy miénk legyen a liga egyik legsokoldalúbb O-ja, akkor az OC elképzeléséhez való igazodás elég fontos szerintem. Janovich már egy jel volt erre, ha Shurmurnak valóban kell egy catching, nagyobb darab RB, akkor szerintem ide fognak hozni valakit. Nem Lindsay helyére, hanem mellé. Szóval nem lepne meg, ha Gordon érkezne, hamár Gurley-re nem mentek rá Elwayék..
Cruyffista
Mondjuk ahoz a csoda O#-hez nem ártana, ha nem 1 értelmes WR lenne a csapatban 😊
FLZOLI
Drafton első körben jön is egy szerintem. 😊

Amúgy én még Amukamara-t várom mára. És bár nem sanszos, de Wolfe visszahozatalának is örülnek. Kezd elég tetszetős lenni az idei FA. Igazatok volt, korai volt leszólni. 😊
roberto23
Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás után, de 3 értelmes corner legalább kell egy csapatba, szóval 2 igazolást el tudnék ide még képzelni. Trumaine Johnson, Ryan, Darby, Rhodes is a piacon strihel még, jó lenne elhozni valamelyiket. Mondjuk R kezdő betűs legyen 😀
FLZOLI
Én bárkinek örülök, aki Yiadom elé jön. 😀 de ja, nagyon kéne még legalább 2 CB.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Gordon érkezik, 2 év 16 millióért.
Cruyffista
Nem rossz pénz ez, mondjuk ennyiért akkor játszatni is kell. Lindsay szerintem hamar No2 lesz ha tényleg rügyet növeszt a fakeze és nem fekszik neki a séma sem

több mint 5 éve
Kontra:

Személy szerint irtózok a nagy RB-s fizetésektől, ez méretéből adódóan nem tragédia (15 a csúcsfizu, annak a fele + ha jól emlékszem a 10/évet dobta vissza a nyáron), de azért arányaiban sok a gari.

Pro:
- csak két éves, nem kötjük le magunkat sokáig
- gyűlöli a chargerst a jelek szerint, így égni fog a tűz benne h bizonyítson
- nincs agyonhasználva, de cserébe a nagyobb RB-k egyike, aki elkapni is tud, kiváló lesz Lindsayvel
- tavaly nem volt az igazi, de ezek azért elég jó statok

Azt pusmogják h Freemant áruljuk...

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Gordon érkezik, 2 év 16 millióért.