Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Állítólag Vannett játszott nálunk. Nos, sokan nem látták...Volt egy két kapaszkodós kanyar a garat környékén, a rasztahaja gomboccá formálódott a gyomorban... De most màr minden oké... Épp Vannett-et próbálom most befogadni... Egyelőre a lábszárcsontja keresztben àll a torkomon... 😅😨🙄Jó, hát nem tudom, miért gondoltuk, ha jön egy új karakteres OC, hogy majd a szeretteinket simogatja. Végül is Freemanről Black és magam is úgy nyilatkoztunk itt nem oly rég, hogy nem lesz belőle semmi. Azért ilyen videót Freemanről nem lehet összeállítani valljuk be. A Lindsay/Gordon páros potensebbnek hangzik, mint a Lindsay/Freeman. Freemanért még akár kaphatunk is egy 5-7. kört szerencsés esetben. Szóval Gordont megemésztettem...Rágós volt a csoki, fiú?😂
youtu.be/1192GoEAZC8
Zalán
Fast Willie
Zalán
több mint 5 éve
Volt egy két kapaszkodós kanyar a garat környékén, a rasztahaja gomboccá formálódott a gyomorban... De most màr minden oké... Épp Vannett-et próbálom most befogadni... Egyelőre a lábszárcsontja keresztben àll a torkomon... 😅😨🙄Jó, hát nem tudom, miért gondoltuk, ha jön egy új karakteres OC, hogy majd a szeretteinket simogatja. Végül is Freemanről Black és magam is úgy nyilatkoztunk itt nem oly rég, hogy nem lesz belőle semmi. Azért ilyen videót Freemanről nem lehet összeállítani valljuk be. A Lindsay/Gordon páros potensebbnek hangzik, mint a Lindsay/Freeman. Freemanért még akár kaphatunk is egy 5-7. kört szerencsés esetben. Szóval Gordont megemésztettem...Rágós volt a csoki, fiú?😂
youtu.be/1192GoEAZC8
Zalán
Fast Willie
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Jó, hát nem tudom, miért gondoltuk, ha jön egy új karakteres OC, hogy majd a szeretteinket simogatja. Végül is Freemanről Black és magam is úgy nyilatkoztunk itt nem oly rég, hogy nem lesz belőle semmi. Azért ilyen videót Freemanről nem lehet összeállítani valljuk be. A Lindsay/Gordon páros potensebbnek hangzik, mint a Lindsay/Freeman. Freemanért még akár kaphatunk is egy 5-7. kört szerencsés esetben. Szóval Gordont megemésztettem...Rágós volt a csoki, fiú?😂
youtu.be/1192GoEAZC8
Zalán
több mint 5 éve
Jó, hát nem tudom, miért gondoltuk, ha jön egy új karakteres OC, hogy majd a szeretteinket simogatja. Végül is Freemanről Black és magam is úgy nyilatkoztunk itt nem oly rég, hogy nem lesz belőle semmi. Azért ilyen videót Freemanről nem lehet összeállítani valljuk be. A Lindsay/Gordon páros potensebbnek hangzik, mint a Lindsay/Freeman. Freemanért még akár kaphatunk is egy 5-7. kört szerencsés esetben. Szóval Gordont megemésztettem... youtu.be/1192GoEAZC8
több mint 5 éve
Szerk.: Vótmán, de:Parks is hazatért egy egy éves prove it dealel, színes egyéniség volt pályán belül és kívül is, sok sikert neki :
Forever apart of my life. Y’all saved it. That’s only way I can thank y’all man. Y’all saved my life so thank you. My career couldn’t have started at a better place. Y’all gave me a start. Now I must go endure and finish. Love forever Denver, PHILLY out. ❤️ https://t.co/Iu5nNen2hX
— William (@PhillyWill11) March 21, 2020
Közben a ki nem mondott poszt VJ rebuilding csendben a végéhez közeledik és kezdetét veszi a win now Lockkal:
John Elway doesn't use the "r" word, but he rebuilt the Broncos.
— Nicki Jhabvala (@NickiJhabvala) March 22, 2020
Garett Bolles is the only off. starter who has been with the team longer than 2 years.
Von Miller (9), Todd Davis (6) & Justin Simmons (4) are the only def. starters who have been with the team more than 2 yrs.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Mondjuk az tisztán látszik, hogy 2022 tavaszára építenek, amikor el kell kezdeni hosszabbítani a bevált rookie-kat. Jelen állás szerint a jövő évi hosszabbítások mellett is szabad lesz nagyjából a cap fele 2 év múlva, ami csapatopciók nem lehívásával, és cutokkal tovább növelhető.Ilyen szempontból érthető, hogy Lock fejlesztésére tették most le a voksukat, 1-2 olyan védőjátékos igazolása helyett akik ugyanúgy csak 1-2 évig lennének itt. Vannett nem tudom tényleg elit blokkoló-e, kevés meccsét láttam, ellenben Gordon biztosan egy nagyon QB-barát RB, elég sokszor segítette ki Riverst. A negatívumok mellett az mindenképpen megemlíthető pozitívumként, hogy legalább a terv, irány szépen kezd kirajzolódni, és nem fejetlenül vásárolnak.
Ráadásul 23m hely még mindig van (draft -9m, Heuerman cut +3,85m), tehát CB és iDL még mindig jöhet. És akkor ott a draft is, ahol van 10 pickünk, ebből 5 az első három körben.
több mint 5 éve
Ami kicsit aggasztó h Klis szerint Elwayék pihenőt tartanak o.OAmukamara vajon még beesik előtte, vagy majd a második körben oldjuk meg ezt a lyukacskát?
Hogy a napos oldalt nézzem, 1 elit mellett lesz egy szép csokor kezdőkaliber CB is a drafton, második körben még akár bele is tudunk húzni.

több mint 5 éve
Joe Jones is marad, egy éves szerződést kapott.Ez viszont örömteli, ST ász és hátha LB depthként is mutat végre valamit.
Cruyffista

több mint 5 éve
Joe Jones is marad, egy éves szerződést kapott.
több mint 5 éve
Butt igyis úgyis repül. Fumagalli meg felőlem maradhat. Még úgy is klasszisokkal jobb, mint az említett másik 2 úriember h hiányzik egy ujja. 😀 (a klasszisokkal jobb egy átlag Broncos TE-nel lehet azért túlzás)Fumagalli és Butt ne repüljön? Ne érjük be Hejermannal leszel szíves..Ha ezért cserébe Heuerman (sose tudom hogy írjak) repül és nem jön a drafton egy újabb porcelán ember nekem már megfelelt, hogy jött. 😀Ki ez? És minek kellett ?Mert évek óta elhanyagoltuk a posztot és nem jött egy TE se drafton, tradeben vagy FAn, egyszerűen muszáj volt.
Zalán
Black_Adder
roberto23
Zalán
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Nick Vannett deal with Broncos: 2 yrs, $5.7 million
— Mike Klis (@MikeKlis) March 21, 2020
2020: $1.75 signing bonus; $1 mill salary ($750k gu); $250k per game roster. Total: $3 million.
2021: $2.75m salary (non-guaranteed)#9sports
Meh, nem tudom, GM-ként nem szeretném a blokkoló TE-ket se megfizetni 😀 | főleg h ott van a tavalyi kellemes meglepetés Beck rookie deallel, aki FB is volt pár meccsen és elkapni is tud |
A megfizetni nyilván barokkos túlzás, egy éves deal gyakorlatilag, évente is kevesebb mint jópáréve Greennek adtunk. Közben Heuerman cutról pletykálnak, ha őt kivágjuk, akkor capspace ügyileg beljebb leszünk még az igazolással együtt is (3,875M szabadul fel - 500k dm mellett) -> gőzerővel folyik az O# "shurmurosítása".
A TE mondjuk pont az a poszt ahol Fantot sajnálnám igazándiból egyedül, ha Shurmurnak kell egy átlagos blokkoló TE 3 milláért, akkor örüljön, csak aztán legyen látszatja is.

több mint 5 éve
Fumagalli és Butt ne repüljön? Ne érjük be Hejermannal leszel szíves..Ha ezért cserébe Heuerman (sose tudom hogy írjak) repül és nem jön a drafton egy újabb porcelán ember nekem már megfelelt, hogy jött. 😀Ki ez? És minek kellett ?Mert évek óta elhanyagoltuk a posztot és nem jött egy TE se drafton, tradeben vagy FAn, egyszerűen muszáj volt.
Zalán
Black_Adder
roberto23
több mint 5 éve
Ha ezért cserébe Heuerman (sose tudom hogy írjak) repül és nem jön a drafton egy újabb porcelán ember nekem már megfelelt, hogy jött. 😀Ki ez? És minek kellett ?Mert évek óta elhanyagoltuk a posztot és nem jött egy TE se drafton, tradeben vagy FAn, egyszerűen muszáj volt.
Zalán
Black_Adder
több mint 5 éve
Ki ez? És minek kellett ?Mert évek óta elhanyagoltuk a posztot és nem jött egy TE se drafton, tradeben vagy FAn, egyszerűen muszáj volt.
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Lehet, hogy itt megembereli magat, de essig nem sok jelet adta annak, hogy elit blokkolo lenne.reményteljesnek tűnik a fószer, arra jó, hogy talán nem hozunk drafton újabbat.Vannett, mint elit blokkolo? 😀 Oke 😀Mi draftoltuk 2016-ban a 3. korben, a draft profilja szerint elit blokkolo...volt egyetemen. A remgyenge TE sorunkba evekig nem tudott szerephez jutni a liga legrosszabb OL-je mellett.
undisputedly
undisputedly
Zalán
Erdekesek lesztek, papiron nagyon ramentek arra, hogy Lovk tehermentesitve legyen es minden ott alljon egy jo futojatekhoz es vedelemhez.
több mint 5 éve
Teljesen mas gap ben blokkolnak. FB inside ,TE outside stb..Ki ez? És minek kellett ? 😋 Jézusmária szentjózsef... Black ki fog térni a hitéből... 😨Már nem azért de egy vén TE mivel blokkol jobban mint egy FB, főleg hogy utóbbi poszton top kaliberű ember rohangált itt... 😊
Zalán
FLZOLI
több mint 5 éve
mennyit sérült az ipse?
több mint 5 éve
reményteljesnek tűnik a fószer, arra jó, hogy talán nem hozunk drafton újabbat.Vannett, mint elit blokkolo? 😀 Oke 😀Mi draftoltuk 2016-ban a 3. korben, a draft profilja szerint elit blokkolo...volt egyetemen. A remgyenge TE sorunkba evekig nem tudott szerephez jutni a liga legrosszabb OL-je mellett.
undisputedly
undisputedly
Szerkesztette: Zalán
több mint 5 éve
Vannett, mint elit blokkolo? 😀 Oke 😀Mi draftoltuk 2016-ban a 3. korben, a draft profilja szerint elit blokkolo...volt egyetemen. A remgyenge TE sorunkba evekig nem tudott szerephez jutni a liga legrosszabb OL-je mellett.
undisputedly
több mint 5 éve
Elvileg Shelby Harris és Wolfe visszahozására is van esély ha jól értettem a dolgokat.Esély eddig is volt rá, pláne ha senkinek se kellenek a piacon annyiért amit kérnek 😊
roberto23
több mint 5 éve
Elvileg Shelby Harris és Wolfe visszahozására is van esély ha jól értettem a dolgokat.
több mint 5 éve
Ki ez? És minek kellett ? 😋 Jézusmária szentjózsef... Black ki fog térni a hitéből... 😨Már nem azért de egy vén TE mivel blokkol jobban mint egy FB, főleg hogy utóbbi poszton top kaliberű ember rohangált itt... 😊
Zalán
több mint 5 éve
Ki ez? És minek kellett ? 😋 Jézusmária szentjózsef... Black ki fog térni a hitéből... 😨
több mint 5 éve
Vannett 2,85/év, jövőre 0 garantáltVannett, mint elit blokkolo? 😀 Oke 😀undisputedlyelég sok helyen ezt írják.
több mint 5 éve
Vanett szerződése2020: 3 millió
2021: 2,75 millió (nem garantált)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal