Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
De ha valóban az a cél, hogy miénk legyen a liga egyik legsokoldalúbb O-ja, akkor az OC elképzeléséhez való igazodás elég fontos szerintem. Janovich már egy jel volt erre, ha Shurmurnak valóban kell egy catching, nagyobb darab RB, akkor szerintem ide fognak hozni valakit. Nem Lindsay helyére, hanem mellé. Szóval nem lepne meg, ha Gordon érkezne, hamár Gurley-re nem mentek rá Elwayék..
Cruyffista
Mondjuk ahoz a csoda O#-hez nem ártana, ha nem 1 értelmes WR lenne a csapatban 😊
FLZOLI
Drafton első körben jön is egy szerintem. 😊

Amúgy én még Amukamara-t várom mára. És bár nem sanszos, de Wolfe visszahozatalának is örülnek. Kezd elég tetszetős lenni az idei FA. Igazatok volt, korai volt leszólni. 😊
roberto23
Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás után, de 3 értelmes corner legalább kell egy csapatba, szóval 2 igazolást el tudnék ide még képzelni. Trumaine Johnson, Ryan, Darby, Rhodes is a piacon strihel még, jó lenne elhozni valamelyiket. Mondjuk R kezdő betűs legyen 😀

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
De ha valóban az a cél, hogy miénk legyen a liga egyik legsokoldalúbb O-ja, akkor az OC elképzeléséhez való igazodás elég fontos szerintem. Janovich már egy jel volt erre, ha Shurmurnak valóban kell egy catching, nagyobb darab RB, akkor szerintem ide fognak hozni valakit. Nem Lindsay helyére, hanem mellé. Szóval nem lepne meg, ha Gordon érkezne, hamár Gurley-re nem mentek rá Elwayék..
Cruyffista
Mondjuk ahoz a csoda O#-hez nem ártana, ha nem 1 értelmes WR lenne a csapatban 😊
FLZOLI
Drafton első körben jön is egy szerintem. 😊

Amúgy én még Amukamara-t várom mára. És bár nem sanszos, de Wolfe visszahozatalának is örülnek. Kezd elég tetszetős lenni az idei FA. Igazatok volt, korai volt leszólni. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Cruyffista

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 504
Amúgy kíváncsi vagyok miért volt ez ennyire sürgős, mire kell a pénz.
roberto23
Winston
KeyG
make it happen
több mint 5 éve
Gordon érkezik. 😀

Ráéreztünk.

Szerk: meg nem biztos, de elvileg közel járnak a felek.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Hamár RB, Melvin Gordon-t pletykálják még hozzánk. Felőlem mondjuk ő jöhetne, de vmi minimális cash-ért. Ha idehozzuk 10 milka körüli összegért kardonba dőlök. 😀
roberto23
Kire kéne mégis tartalékolni amúgy? 😊 Nyilván Gordon nem ér annyit, de 1 évre valami kockázatos népet simán lehetne hozni (Dez Bryant pölö)
FLZOLI
Nem is az, hogy spórolni kéne, de egy RB pozira nem áldoznék sokat, amikor ott van Lindsay. Plusz Freeman se annyira használhatatlan, bár nem is egy nagy eresztés.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Hamár RB, Melvin Gordon-t pletykálják még hozzánk. Felőlem mondjuk ő jöhetne, de vmi minimális cash-ért. Ha idehozzuk 10 milka körüli összegért kardonba dőlök. 😀
roberto23
Kire kéne mégis tartalékolni amúgy? 😊 Nyilván Gordon nem ér annyit, de 1 évre valami kockázatos népet simán lehetne hozni (Dez Bryant pölö)
FLZOLI
Dez Bryant nem kockázatos, hanem egyenesen pénzkidobás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
roberto23

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Egy kis videóelemzés Drew Lockról:

www.youtube.com/watch?v=YOgD-_ffl18

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nekünk nem kell feature back. Ott van Lindsay, jöjjön mellé valmi igásló, aki puhítja a DL-t még Lindsay pihen.

Hozzáteszem Lindsay egyáltalán nem biztos, hogy Shurmurnál is jó lesz, ahhoz javulnia kéne elkapásokban, de inkább adjunk neki egy lehetőséget, minthogy szórjuk a pénzt RBkre, akik már többet keresnek, mint amennyit hozzá tudnak adni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Olyan szempontból jó lenne, hogy RZ-hatékonyságban, passzjátékban ligaelit a futók között. És Freeman és Lindsay mellett kevesebb terhelést kapna futójátékoknál, tehát erre lehet azt mondani, hogy jó fit, mert nekünk pont az említett erősségek most a gyengéink. Bár a fizu nyilván kérdéses, de ha már hozni akarnak valaki, remélem ő lesz.
több mint 5 éve
Ki ez a los angelesi törpe? Mit lehet róla tudni? A Rams keretével sem vagyok éppen tisztában? 😋😋😋
Zalán
A liga egyik legkomplettebb futója lenne, ha lenne térde.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy nem kéne. Nem egy jó futóra vagyunk a Super Bowl runtól.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ki ez a los angelesi törpe? Mit lehet róla tudni? A Rams keretével sem vagyok éppen tisztában? 😋😋😋

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jöhetne 😀
 twitter.com/TG3II/status/218538807409115137
Cruyffista
Josina kisasszony mondjuk nem ezt mondta
 twitter.com/JosinaAnderson/status/1240729436808503298
Tampa-Atlanta duó egyikét mondják mint legesélyesebb új csapat.
több mint 5 éve
Jöhetne 😀
 twitter.com/TG3II/status/218538807409115137
több mint 5 éve
Mindeközben
This is a challenging time for everyone, but we will get through it together.
#Broncos President & CEO Joe Ellis announces the team has donated $500,000 to the Colorado COVID-19 Impact fund.

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Remélem CB
Mert szerintem kéne még egy jobb CB
Ti kire gondolnátok?
Nekem Amukamara vagy Darby is tetszene, mert Ryan sajnos drága szerintem 10 Millió fölött (legalábbis nekünk)
Meg még egy WR-nek is örülnék (Josh Gordon?) vagy Wolfe-nak (ha nem megy a Pats-be)

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 825
roberto23
Winston

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666

twitter.com/BKDenverSports/status/1240686026709848066
több mint 5 éve
roberto23
Azt írják nem ment át az orvosin, az automatikusan cut.

Madden hates me.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
 twitter.com/Broncos/status/1240690710929494016

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!