Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
A WR trade-et én se értem FLZOLIEz csak mém a részemről, OBJ-t most már szinten minden évben pletykálják hozzánk Miller miatt. Sok esély nincs rá hogy megtörténik, de a logika az mögötte, hogy lenne egy klasszis target, és egy klasszis potenciálú LT is, míg utóbbiból sem a piacon, sem a második körben nem valószínű, hogy lesz.
több mint 5 éve
Ha a broncost látod, akkor minden érdemit látsz 😉Hát őszinte leszek, a Lions és a Titans keretét nem fújom, és mostanság kevesebb időm volt nézni, beszűkűltem only vadlóra.Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.Az oké volt, hogy Glasgowt nem ismerted és új ember volt a szemedben. De Caseyt nem ismerni? Broncos meccseken kívül nem láttál még más nfl meccset? 😀
Minek ide OBJ? Ha jól emlékszem, Suttont a második körben hoztuk. Nekem jó lenne most is onnan WR és inkább bépéázzunk az elsőben. Vagy hozzuk vissza Sanderst. Nem érzem OBJ-t itt annyira feltétlen...
Zalán
alatriste
Lelkes amatőr vagyok... Tudom, hogy itt unott profikkal szerettek beszélgetni 😋. De valahogy ideevett a fene engem. Majd kevesebbet kérdezek ígérem... 😋😋
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Hát őszinte leszek, a Lions és a Titans keretét nem fújom, és mostanság kevesebb időm volt nézni, beszűkűltem only vadlóra.Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.Az oké volt, hogy Glasgowt nem ismerted és új ember volt a szemedben. De Caseyt nem ismerni? Broncos meccseken kívül nem láttál még más nfl meccset? 😀
Minek ide OBJ? Ha jól emlékszem, Suttont a második körben hoztuk. Nekem jó lenne most is onnan WR és inkább bépéázzunk az elsőben. Vagy hozzuk vissza Sanderst. Nem érzem OBJ-t itt annyira feltétlen...
Zalán
alatriste
Lelkes amatőr vagyok... Tudom, hogy itt unott profikkal szerettek beszélgetni 😋. De valahogy ideevett a fene engem. Majd kevesebbet kérdezek ígérem... 😋😋
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.Casey csak a liga egyik legjobb jatekosa a posztjan. Wolfe? Casey reggelije. Just sayin. Ugyhogy en a helyedben ugrandoznek az oromtol.
Zalán
több mint 5 éve
Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.Wolfenál egy kategóriával jobb játékos. A WR trade-et én se értem, de akkor már valami penge Welker szerű receiver kéne.
Zalán
több mint 5 éve
Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.30+ os, idősebb mind Wolfe-nál mind Shelby-nél, ráadásul rengeteg snappen van túl. De jobb mindkettejüknél. Nem keres keveset, de interior pass rushra simán megéri a közel 12 milliót. Nagyon jó trade.
Zalán
Azt nem értem, h a Titansnek mi a jó benne, biztos King Henrynek csinálnak helyet, de hogy ennél többet ne kaptak volna?...
Mindegy, nekünk lehet búcsúzni Wolfetól, de lehet mellette örülni az új szerzeménynek.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem.Az oké volt, hogy Glasgowt nem ismerted és új ember volt a szemedben. De Caseyt nem ismerni? Broncos meccseken kívül nem láttál még más nfl meccset? 😀
Zalán

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Na,ezért kellett sírni tegnap? 😊
több mint 5 éve
Ki ez a titán fószer és mivel jobb mint Wolfe? Kevesebbet keres? Fiatalabb? Jobbak a statjai? Szóval nagyon ilyen B tervnek tűnik. Azt meg annyira nem szeretem. Minek ide OBJ? Ha jól emlékszem, Suttont a második körben hoztuk. Nekem jó lenne most is onnan WR és inkább bépéázzunk az elsőben. Vagy hozzuk vissza Sanderst. Nem érzem OBJ-t itt annyira feltétlen...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Tessék, ne csak én szopkodjam Elwayt:Broncos acquire DT Jurrell Casey from Titans for 7th-round pick
I can't believe the Titans didn't get more than a seventh-round pick for Jurrell Casey. It's baffling to me. Casey is one of the best defensive linemen in the NFL. He's terrific in run support, and while he's not the same pass-rusher as he once was, he can still generate good pressure on opposing quarterbacks. If you were to ask me what compensation a team would have to surrender for Casey in a potential trade, I would have guessed a fourth-round pick, or perhaps a third.
The Titans apparently wanted to shed Casey's salary to re-sign Derrick Henry. If this is true, it's a huge mistake. Tennessee will be paying on past production for Henry, who handled close to 400 touches last year. Henry is due for regression or injury, based on his 2019 workload. Giving him a big-money contract is a huge mistake, and it's magnified further by giving up Casey to make it happen.
Meanwhile, this is an A+ grade for Denver. The team is getting a colossal upgrade on the defensive front. Casey turned 30 recently, but he's still a huge difference-maker in the trenches. The Broncos' defense was already stellar, and now it's much better.
Grade for Broncos - A+
Grade for Titans - O'BRIEN
forrás: walterfootball.com/nfltrades.php

több mint 5 éve
Ha Flacco cutja után cserélünk pár második napos cetlit OBJ-ért, visszahozzuk Purcellt és Wolfe-ot, akkor pont meglennénk és 1/15-ön lehetne húzni még egy OT-t Bolles helyére 😊
több mint 5 éve
Jurrell Caseyért cserélünk, egy hetedik körös pickért érkezik a Titanstől.Na végre minőségi ember. Idősebb mint Reader de hát ez van, őt sikerült hozni, remélhetőleg pusztítani fog 😊
Az előző szezonban pro bowler volt, 2023-ig van szerződése, 11.25 milliót keres 2020-ban.
Eléggé A+ szaga van.
twitter.com/FieldYates/status/1240304926930227202?s=19
Cruyffista
Ha már Titans győzze meg Ryant hogy itt a helye 😊
több mint 5 éve
Szeritnem is DE-nek jött.Nem, az RFA-k közül egyedül Willkinson kapott, őt Bausbyhoz hasonlóan olcsóbban akarjuk visszahozni, a hírek szerint jól állunk vele.
Purcell nem kapott tendert???
Black_Adder
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Szeritnem is DE-nek jött. Purcell nem kapott tendert???
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Casey DE is, ezzel kb. eldőlt h Wolfe nem jön vissza.Jurrell Caseyért cserélünk, egy hetedik körös pickért érkezik a Titanstől.5x pro bowler, szal nem egynyári fecske, bár én őt eddig amolyan Malik Jackson félének gondoltam, mintsem NT-nek, de ettől még kifjezetten jó játékos, nem lesz dm a szerződésében, a 7. kör meg semmi, szal egyelőre tetszik.
Az előző szezonban pro bowler volt, 2023-ig van szerződése, 11.25 milliót keres 2020-ban.
Cruyffista
Ahogy olvasom Mike Purcell visszaigazolása is folyamatban van, akár még ma megtörténhet.
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jurrell Caseyért cserélünk, egy hetedik körös pickért érkezik a Titanstől.5x pro bowler, szal nem egynyári fecske, bár én őt eddig amolyan Malik Jackson félének gondoltam, mintsem NT-nek, de ettől még kifjezetten jó játékos, nem lesz dm a szerződésében, a 7. kör meg semmi, szal egyelőre tetszik.
Cruyffista
Ahogy olvasom Mike Purcell visszaigazolása is folyamatban van, akár még ma megtörténhet.

több mint 5 éve
Jurrell Caseyért cserélünk, egy hetedik körös pickért érkezik a Titanstől.Az előző szezonban pro bowler volt, 2023-ig van szerződése, 11.25 milliót keres 2020-ban.
Eléggé A+ szaga van.
twitter.com/FieldYates/status/1240304926930227202?s=19
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Na elvileg most nagy tárgyalásokban vagyunk valakivel.
több mint 5 éve
Papíron upgradeltünk 2 milláért, az h ez gyakorlatban is így van-e az majd jövőre kiderül.- előzetesen én McGovern fizuját tippeltem 11M köré, tehát árban is jobbak vagyunk3 év 27 millió lett volna
Általános Doktor
Black_Adder
szerk:
www.milehighreport.com/2020/3/18/21183329/broncos-film-graham-glasgow
Bausbynak én is örülök, kifejezetten jó volt a szezon elején.
szerk: 1 év 750k, ingyen van 😊
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Elkezdődött a nap, Bausby az első igazolás.Na ennek örülök.
Cruyffista
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Elkezdődött a nap, Bausby az első igazolás.
több mint 5 éve
- előzetesen én McGovern fizuját tippeltem 11M köré, tehát árban is jobbak vagyunk3 év 27 millió lett volna
Általános Doktor
több mint 5 éve
féltem, h ez lesz Jano sorsa. Őt sajnálom, de a sémát egyáltalán nem.+1
Flacco azért nincs még kivágva, mert ha sérülten tesszük akkor még 1.2vagymennyi milliót bukunk rajta. Ha jól tudom semmi határidő nincs, szeptemberig bármikor kivághatajuk. Nyilván FortElitMoney-nak jobb lenne, ha ezt minél hamarabb tennénk, ezért meg is tesszük, amint átment az orvosin, de az a világjárvány alatt nem fog megtörténni. Vagy Flacco küld egy videóüzenetet kezében valami aktuális napi újsággal, ahogy hibátlan nyakkörzéseket végez...
Azon amúgy nem kell kétségbeesni, hogy passzívak vagyunk. Elkezdenek majd lemenni az árak, és olcsóbban lehet hozni jobb embereketet.
Az LB erősítést buktuk, pedig nem voltak drágák. Raiders sajnos nagyon jól csinálta... De LB poszton azért nem tragédia a tavalyi csapat se
OL jött, a WR felhozatal drafton jobb. A többi poszton van még kínálat
iDL: Harris, Wolfe, Suh, McCoy, Shelton, Dareus
CB: Harris, Logan Ryan, Amukamara
Ha a maradékot pánikból túlfizetjük, az nem jó, de ha a többiek megoldják az adott posztokat és elkezdenek csökkenni az árak, és még tudunk halászni valakit, akkor még jól is járhatunk. Mondjuk én inkább iOLlel játszottam volna ezt a játékot, és iDLre vagy CBre mondok allint, de ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen úgy lenne jobb.
A pletykák mondjuk továbbra se tetszenek ahhoz, hogy bizakodjak, de a földet még korai rászórni...
Black_Adder
Jano hiányozni fog, de a sémában nincs neki hely és én is jobban szeretem a sok shotgunt meg pistolt, mint a center seggébe turkákászást. Az h miért csak hetedik kör, arra meg az a válasz h tavaly 9 (!) csapat használt "rendszeresen" fullbacket: egyszerűen nincs piaca.
Két játékost már igazoltunk, ahol hiányzik még, oda meg tucatszám vannak emberek, az LB nem igazi need volt, ahogy írtam is, a WR-rel is teljesen egyetértek.
Ez a Driskel gyerek ez érzésre a szokásos veterán QB, aki kihull a TC-n, de amíg nincs lényegi gari utána, addig leszarom, nincs veterán QB a rosteren, egy kell legalább a TC idejére.

több mint 5 éve
féltem, h ez lesz Jano sorsa. Őt sajnálom, de a sémát egyáltalán nem.Flacco azért nincs még kivágva, mert ha sérülten tesszük akkor még 1.2vagymennyi milliót bukunk rajta. Ha jól tudom semmi határidő nincs, szeptemberig bármikor kivághatajuk. Nyilván FortElitMoney-nak jobb lenne, ha ezt minél hamarabb tennénk, ezért meg is tesszük, amint átment az orvosin, de az a világjárvány alatt nem fog megtörténni. Vagy Flacco küld egy videóüzenetet kezében valami aktuális napi újsággal, ahogy hibátlan nyakkörzéseket végez...
Azon amúgy nem kell kétségbeesni, hogy passzívak vagyunk. Elkezdenek majd lemenni az árak, és olcsóbban lehet hozni jobb embereketet.
Az LB erősítést buktuk, pedig nem voltak drágák. Raiders sajnos nagyon jól csinálta... De LB poszton azért nem tragédia a tavalyi csapat se
OL jött, a WR felhozatal drafton jobb. A többi poszton van még kínálat
iDL: Harris, Wolfe, Suh, McCoy, Shelton, Dareus
CB: Harris, Logan Ryan, Amukamara
Ha a maradékot pánikból túlfizetjük, az nem jó, de ha a többiek megoldják az adott posztokat és elkezdenek csökkenni az árak, és még tudunk halászni valakit, akkor még jól is járhatunk. Mondjuk én inkább iOLlel játszottam volna ezt a játékot, és iDLre vagy CBre mondok allint, de ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen úgy lenne jobb.
A pletykák mondjuk továbbra se tetszenek ahhoz, hogy bizakodjak, de a földet még korai rászórni...
több mint 5 éve
Gondoltam mára lesz valami a bevételi oldalon is, erre csak egy - Jani....Ez egy trágya eddig, a Raiders milyen penge LB sort rakott össze bezzeg