Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
egyre kevesebb séma használ FB-ket
valszeg a kereslet/kínálat volt a 7. kör oka

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Kezd kicsit érdekes lenni ez a szitu. Oke, nem kell FB Shurmur rendszerébe, feleslegesen tényleg ne porosodjon szegény a kispadon, plusz ott van Beck is. De 7. kor??? Komolyan mi a jó istent csinál Elway?

Ja de érkezett Jeff Driskel. Ő sokkal jobb backup lesz, mint Allen. Meg is vannak oldva a gondok.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Jeff Driskel érkezik csere QB-nak 2 évre, ami azt jelenti, hogy csak idő kérdése hogy Flacco mikor hagyja el a csapatot.

Voltak pletykák, hogy kivárunk, nem akarunk senkit túlfizetni, de ilyen fokú passzivitásra nem számítottam. Elég valószínű, hogy holnap a teljes első hullám új csapatot talál, úgyhogy ha holnap sem töltjük fel a helyet a sapka alatt, az tényleg nagyon fura. De persze a lényeg az, hogy kire. Én innentől azt se bánnám, ha csak a lejáróinkat hoznánk vissza a védelembe..

Hát ha az OC sémája nem használ FB-t, akkor fölöslegesen porosodna itt....peterk2005
Azért a liga egyik legjobb fullbackjét egy 7. körért és 570k felszabadított pénzért elcserélni kicsit erős. Bármikor jól jöhet egy ilyen tipusú játékos, amellett hogy remek vezér az öltözőben, és az ST-ben is sokat játszott. Évekig nagyon jó kis szerződésen volt. Tényleg nem értem, ez a 0. napon hogyan kerülhetett előtérbe..

| Biztos az OBJ csere előtt puhítjuk kicsit őket. |
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ha az OC sémája nem használ FB-t, akkor fölöslegesen porosodna itt....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Janovich eltrédelve a Brownsba egy jövő évi 7. körért.
 twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
xrace77
Hülyék ezek, komolyan.
Gerichill
Lehet hogy helyet csinálnak a sapka alatt. Rájöttek hogy hiányzik még pár milla a megfelelő emberekhez.
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
xrace77
Hülyék ezek, komolyan.
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 5 éve
Három új név akikért érdeklődünk: Kevin Johnson (CB), Michael Pierce (DT) és Quinton Jefferson (DE)
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elway azért nem lehet a legjobb lelkiállapotban jelenleg:

Általános Doktor
Ó jajj...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ahogy írtam, én Readernek és Scobertnek is örültem volna, de korlátozottak bizonyos értelemben, így nem tőlük tenném függővé azt, hogy sikerült-e az FA. Most kell nagyon résen lenni, és jó döntéseket hozni az első hullám végén. Remélem sikerül.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most komolyan... Lemaradtunk két játékosról? Na bumm. Ezen ne pánikoljunk. Majd tolunk egy olyan draftot, mint az elmúlt kettő. Lesznek második, harmadik napos, második hetes játékosaink. Fangion múlik, a rendszeren, és Lockon...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Elway azért nem lehet a legjobb lelkiállapotban jelenleg:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Háát, neki inkább adtam volna 13-mat évente mint Glasgownak 11-et
de így lehet h marad Wolfe | úgysefog |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Fasza. Ez eddig elég siralmas. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
 twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920
Black_Adder
Állítólag még a Bengals is versenyben van, de szurkoljunk, piszok jó igazolás lenne.
Általános Doktor
Bengals lett, 53 milla 4 év, izomból túllicitáltak 😕
Általános Doktor
Állítólag 4 év 48 milla körül ajánlottunk, de érthetően kevés volt a bengalsos ajánlathoz képest...

több mint 5 éve
Black_Adder
Állítólag még a Bengals is versenyben van, de szurkoljunk, piszok jó igazolás lenne.
Általános Doktor
Bengals lett, 53 milla 4 év, izomból túllicitáltak 😕

több mint 5 éve
Azt érti valaki, hogy miért szaglásszuk a drága RB-ket? David Johnson, Gordon, Devonta Freeman?

A pletykák nem biztos hogy jobbak, mint a passzivitás.
Black_Adder
Állítólag nagyon nem voltak megelégedve Freemannel, és akarnak egy erőfutót Lindsay mellé.
Én ódzkodok a drága futóktól, de sanszos h jön valaki...

több mint 5 éve
Azt érti valaki, hogy miért szaglásszuk a drága RB-ket? David Johnson, Gordon, Devonta Freeman?

A pletykák nem biztos hogy jobbak, mint a passzivitás.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Black_Adder

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
A csoportunkban egyelőre a Raiders szuper aktívnak tűnik FA szempontból, a Chargers szintén, míg a Kansas és a Broncos inkább csendesebb így az elején. Kíváncsi leszek hogy alakul a továbbiakban.
több mint 5 éve
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.
Általános Doktor
Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
Cruyffista
LB-t én nem látok jönni: AJ egész szezonban jó volt, nincs okunk feltételezni h jövőre gyengébb lesz, TD jó a futás ellen, JJ cserének elmegy és depthne az ötödik körben is lehet találni embereket, itt upgrade elfért volna, de messze nem need.

CB-ből még sok kint van a piacon, és bár Amukamara sztem jó systemfit, de még tényleg lehet válogatni is 😊

több mint 5 éve
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.
Általános Doktor
Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
több mint 5 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért, Wolfe, Shelby szintén elérhetőek még, és vannak olyan sztár #O playmakerek, akiknek bizonytalan a helyzete. Na meg jól kinéző cornerekből is akad (pl Trufant, Logan Ryan).

Én is kezdek türelmetlen lenni, de ne a 0. napon értékeljük az FA-t. Lesz rá idő szeptemberig.
Cruyffista
DJ Reader a fő célpont, de érte nagy a tülekedés, óriási upgrade lenne középen.

Clowney, Ngakoue tuti h nem jön, szó se volt róluk, egyszerűen ott megvagyunk.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért,
Cruyffista
3. körért a Jags Yannickot nem fogja elengedni, ha nem tesztek mellé egy 2.-at is. 😊
Readerért amúgy szintén nyomul a Jags is.