Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
egyre kevesebb séma használ FB-ketvalszeg a kereslet/kínálat volt a 7. kör oka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kezd kicsit érdekes lenni ez a szitu. Oke, nem kell FB Shurmur rendszerébe, feleslegesen tényleg ne porosodjon szegény a kispadon, plusz ott van Beck is. De 7. kor??? Komolyan mi a jó istent csinál Elway? Ja de érkezett Jeff Driskel. Ő sokkal jobb backup lesz, mint Allen. Meg is vannak oldva a gondok.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Jeff Driskel érkezik csere QB-nak 2 évre, ami azt jelenti, hogy csak idő kérdése hogy Flacco mikor hagyja el a csapatot.Voltak pletykák, hogy kivárunk, nem akarunk senkit túlfizetni, de ilyen fokú passzivitásra nem számítottam. Elég valószínű, hogy holnap a teljes első hullám új csapatot talál, úgyhogy ha holnap sem töltjük fel a helyet a sapka alatt, az tényleg nagyon fura. De persze a lényeg az, hogy kire. Én innentől azt se bánnám, ha csak a lejáróinkat hoznánk vissza a védelembe..
Hát ha az OC sémája nem használ FB-t, akkor fölöslegesen porosodna itt....peterk2005Azért a liga egyik legjobb fullbackjét egy 7. körért és 570k felszabadított pénzért elcserélni kicsit erős. Bármikor jól jöhet egy ilyen tipusú játékos, amellett hogy remek vezér az öltözőben, és az ST-ben is sokat játszott. Évekig nagyon jó kis szerződésen volt. Tényleg nem értem, ez a 0. napon hogyan kerülhetett előtérbe..
| Biztos az OBJ csere előtt puhítjuk kicsit őket. |
több mint 5 éve
Hát ha az OC sémája nem használ FB-t, akkor fölöslegesen porosodna itt....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lehet hogy helyet csinálnak a sapka alatt. Rájöttek hogy hiányzik még pár milla a megfelelő emberekhez.Janovich eltrédelve a Brownsba egy jövő évi 7. körért.Hülyék ezek, komolyan.
twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
xrace77
Gerichill
több mint 5 éve
Janovich eltrédelve a Brownsba egy jövő évi 7. körért.Hülyék ezek, komolyan.
twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
xrace77
több mint 5 éve
Janovich eltrédelve a Brownsba egy jövő évi 7. körért.twitter.com/MikeKlis/status/1240043247206006786
több mint 5 éve
Három új név akikért érdeklődünk: Kevin Johnson (CB), Michael Pierce (DT) és Quinton Jefferson (DE)
több mint 5 éve
Elway azért nem lehet a legjobb lelkiállapotban jelenleg:Ó jajj...
The Denver Broncos extend their sincere condolences to the Elway family on the passing of John's mother, Janet, on March 4 at age 82 in Palm Desert, CA, after a battle with pancreatic cancer.
— Denver Broncos (@Broncos) March 17, 2020
Learn more about the life of Janet "Mimi" Elway: https://t.co/duPv6Kszap pic.twitter.com/KF1gk96CLa
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ahogy írtam, én Readernek és Scobertnek is örültem volna, de korlátozottak bizonyos értelemben, így nem tőlük tenném függővé azt, hogy sikerült-e az FA. Most kell nagyon résen lenni, és jó döntéseket hozni az első hullám végén. Remélem sikerül.
több mint 5 éve
Most komolyan... Lemaradtunk két játékosról? Na bumm. Ezen ne pánikoljunk. Majd tolunk egy olyan draftot, mint az elmúlt kettő. Lesznek második, harmadik napos, második hetes játékosaink. Fangion múlik, a rendszeren, és Lockon...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Elway azért nem lehet a legjobb lelkiállapotban jelenleg:The Denver Broncos extend their sincere condolences to the Elway family on the passing of John's mother, Janet, on March 4 at age 82 in Palm Desert, CA, after a battle with pancreatic cancer.
— Denver Broncos (@Broncos) March 17, 2020
Learn more about the life of Janet "Mimi" Elway: https://t.co/duPv6Kszap pic.twitter.com/KF1gk96CLa
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Háát, neki inkább adtam volna 13-mat évente mint Glasgownak 11-etde így lehet h marad Wolfe | úgysefog |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Fasza. Ez eddig elég siralmas. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Állítólag 4 év 48 milla körül ajánlottunk, de érthetően kevés volt a bengalsos ajánlathoz képest...Bengals lett, 53 milla 4 év, izomból túllicitáltak 😕twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920Állítólag még a Bengals is versenyben van, de szurkoljunk, piszok jó igazolás lenne.
Black_Adder
Általános Doktor
Általános Doktor

több mint 5 éve
Bengals lett, 53 milla 4 év, izomból túllicitáltak 😕twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920Állítólag még a Bengals is versenyben van, de szurkoljunk, piszok jó igazolás lenne.
Black_Adder
Általános Doktor

több mint 5 éve
Azt érti valaki, hogy miért szaglásszuk a drága RB-ket? David Johnson, Gordon, Devonta Freeman?Állítólag nagyon nem voltak megelégedve Freemannel, és akarnak egy erőfutót Lindsay mellé.
A pletykák nem biztos hogy jobbak, mint a passzivitás.
Black_Adder
Én ódzkodok a drága futóktól, de sanszos h jön valaki...

több mint 5 éve
Azt érti valaki, hogy miért szaglásszuk a drága RB-ket? David Johnson, Gordon, Devonta Freeman?A pletykák nem biztos hogy jobbak, mint a passzivitás.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920Állítólag még a Bengals is versenyben van, de szurkoljunk, piszok jó igazolás lenne.
Black_Adder

több mint 5 éve
twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920
több mint 5 éve
A csoportunkban egyelőre a Raiders szuper aktívnak tűnik FA szempontból, a Chargers szintén, míg a Kansas és a Broncos inkább csendesebb így az elején. Kíváncsi leszek hogy alakul a továbbiakban.
több mint 5 éve
LB-t én nem látok jönni: AJ egész szezonban jó volt, nincs okunk feltételezni h jövőre gyengébb lesz, TD jó a futás ellen, JJ cserének elmegy és depthne az ötödik körben is lehet találni embereket, itt upgrade elfért volna, de messze nem need.Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
Általános Doktor
Cruyffista
CB-ből még sok kint van a piacon, és bár Amukamara sztem jó systemfit, de még tényleg lehet válogatni is 😊

több mint 5 éve
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
Általános Doktor
több mint 5 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért, Wolfe, Shelby szintén elérhetőek még, és vannak olyan sztár #O playmakerek, akiknek bizonytalan a helyzete. Na meg jól kinéző cornerekből is akad (pl Trufant, Logan Ryan).DJ Reader a fő célpont, de érte nagy a tülekedés, óriási upgrade lenne középen.
Én is kezdek türelmetlen lenni, de ne a 0. napon értékeljük az FA-t. Lesz rá idő szeptemberig.
Cruyffista
Clowney, Ngakoue tuti h nem jön, szó se volt róluk, egyszerűen ott megvagyunk.
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.

több mint 5 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért,3. körért a Jags Yannickot nem fogja elengedni, ha nem tesztek mellé egy 2.-at is. 😊
Cruyffista
Readerért amúgy szintén nyomul a Jags is.