Denver Broncos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Azért ez a cap dolog nem nagy történet, amíg újonc QB-d van, és nincs égbe kiálltóan rossz szerződésed a csapatban. A mai ligában max 3 szezonos távlatokban szabad gondolkodni, így erre kell feltenni mindent. Addigra Von kifut, eldől, hogy Chubb, Lindsay, Sutton, Lock tényleg elit lesz-e és kell-e nekik nagy pénzt fizetni.
Szerintem már jövőre is a PO elérése a minimum cél, a csoportban a Chargers ujjáépül, a Raiders ki tudja merre indul, a KC-t lehet agyonvágja Mahomes monster szerződése, szóval egy wild-card hely azért benne kéne legyen a szezonban.
Most lehet ez hulye kerdes es leragott csont.Nem tudok neked racionális érvet mondani, hogy miért nem tartjuk meg. Egyszerűen ütjük a garast a fogunkhoz aztán szeptemberben ott állunk majd letolt gatyával CB nélkül, de kapunk érte egy 3. kört, amiből majd 2021-ben jöhet az új Langley/Yiadom.
De miert nem adunk Harrisnek hosszutavu szerzodest, marmint 3 evest mondjuk? Nem szolgalt ra a faszi? Nem hiszem, hogy annyira ehes lenne, hogy ne tudnank megfizetni.
Broncos egesz palyafutasa alatt. Vegig elit szinten jatszott. Meg tavaly is amikor gyengebb szezonja volt, akkor is a legjobb CB volt a csapatban.
Cap space lesz. FA-n van jobb alternativa? Szerintem nincs.
Van a rosteren mas epkezlab CB? Nincs. Callahan el meg amugy?
Vagy csak engem idegesit, ahogy banunk vele?
PM_the_sheriff
Egyébként a tavalyi gyengébb szezonja is a CB depth hiánya miatt volt. Matchuptól függetlenül a legjobb WRt kellett fognia. Ha 2 jó CB-d van le tudod osztani, hogy melyik WR-t ki fogja, a CB-k erősségei és gyengéi alapján. Ha Yiadom a másik kezdő CB-d, akkor marad a kármentés...
Callahan él még, vagy legalábbis valaki felveszi a nevében a fizetési csekkeket.
A cap space kapcsány annyi lábjegyzetet azért meg kell jegyezni, hogy 1) úgy van sok pénz, hogy mellé van sok need és sok lejáró kezdő szerződés, 2) nem csak idén lesz salary cap, egy 3 éves szerződésnél 3 évet előre kell tervezni, 3) új cap gurunk van ez lehet pozitív irányba tereli a tárgyalásokat, de én nem élném bele magamat.
btw, az 5 legnagyobb szerződésünk
twitter.com/nickkorte/status/1224816315912712192
Flacco deadmoney (megelőlegezve a kirúgását), a sosem játszó James és a sosem játszó Callahan.
Na ezért nem tartjuk meg CHJ-t, mert rájuk költjük inkább a pénzt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
De miert nem adunk Harrisnek hosszutavu szerzodest, marmint 3 evest mondjuk? Nem szolgalt ra a faszi? Nem hiszem, hogy annyira ehes lenne, hogy ne tudnank megfizetni.
Broncos egesz palyafutasa alatt. Vegig elit szinten jatszott. Meg tavaly is amikor gyengebb szezonja volt, akkor is a legjobb CB volt a csapatban.
Cap space lesz. FA-n van jobb alternativa? Szerintem nincs.
Van a rosteren mas epkezlab CB? Nincs. Callahan el meg amugy?
Vagy csak engem idegesit, ahogy banunk vele?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
Gradishar az, akinek a hiánya abszolút megmagyarázhatatlan, illetve Shanahan még akinek egyszer mindenképp be kell jutnia 2 gyűrűvel (+1 OCként), egy máig meghatározó támadó rendszerrel és egy coaching treevel aminek gyümölcse Kubiak, Kyle Shanahan és bizonyos fokig McVay. Az már most 3 SB és 1 bajnoki cím.
Nem lenne égszakadás-földindulás, ha seniorként Louis Wright vagy Karl Mecklenburg csatlakozna, egy HOF darling csapatban már rég bent lennének, de ilyen kaliberű hiányzói másoknak is vannak. Tom Nalen áll még elég jól bajnoki cím, all pro, pro bowl számokban ahhoz hogy beszélhessünk róla, de egyértelműen esélytelenebbnek tűnik, elsősorban azért, mert ha jól tudom játékosként se ápolt túl jó viszonyt a HOF szavazóbizottságot adó újságírókkal. A PFR HOF monitorja szerint a 9. legérdemesebb center, előtte Saturdayt leszámítva midnenki HOFer. Igaz mögötte egyelőre senki.
Dan Reeves ott volt a 100 éves évforduló kiterjesztett senior döntősei között Gradisharral, így az ő esélyei tűnnek még jónak, de a 80-as 90-es évek Jeff Fishere nálam nem lenne Hall of Famer. Igaz ő Denveren kívül is növelte az értékét, de nálam a fentiek mindenképp előzik, meg még sokan mások, akik hiányával még én is megbékélek | (Rod Smith, Dennis Smith, Tombstone Jackson, ... De maradjunk Gradisharnál és Shannynél. Őket kell ebben az évtizedben beszurkolni, ha Reeves bejut nem az első lesz és nem az utolsó, akinél szerintem lett volna jobb választás |
A 8-at a statisztikákban nem fogják növelni, de jövőre bekerül Peyton Manning, aztán Demarcus Ware, és John Lynchnek is csak idő kérdése kell hogy legyen. Nekik mi is nagyon fogunk örülni. A jövő évi class egyébként egészen brutális lesz, Manning, Jared Allen, Megatron, Woodson, 4 potenciális 1st ballot. Szerencse, hogy idén befért Atwater, persze akár évekkel ezelőtt is bekerülhetett volna már, de jobb később, mint soha. “Worth the wait.”
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Aki nyerni akar, az fogadja meg hogy Fangio jövőre ilyenkor Gatoradeban fog fürdeni. 76-os szorzó van rá, csak hat csapat esélytelenebb nálunk, miközben teljesen egyértelmű hogy megnyerjük.Szerencsére az AFC most nem túl sűrű, így simán oda lehet érni a végére a surranón, ala Titans. Csak a CB állományt ne bénázzák el a szünetben, megőrülök ha ilyen Yiadom félék lesznek a kezdő posztokon... 😊
Cruyffista
Aki nyerni akar, az fogadja meg hogy Fangio jövőre ilyenkor Gatoradeban fog fürdeni. 76-os szorzó van rá, csak hat csapat esélytelenebb nálunk, miközben teljesen egyértelmű hogy megnyerjük.uriember biztosra.. 😊
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Egyre biztosabb, hogy Falcons-Denver lesz az egyik londoni meccs.
„History is a set of lies agreed upon.”

Állat vagyok, ami enni kér...
twitter.com/ryanohalloran/status/1223716217439035393
3 év alatt megduplázódott a Broncos Hall of Fame játékosainak száma.
twitter.com/NickiJhabvala/status/1223717388069167104
Szerkesztette: iktriad
John Pagano jön interjúra az OLB coach pozira.Félig meddig hivatalos is.
roberto23
Pat Shurmur REALLY liked Drew Lock during the draft process last year per @RapSheet
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) January 30, 2020
“There are people that felt that Drew Lock was the No. 2 or 3 most talented quarterback in the draft last year. From what I understand, Shurmur was one of those people. He REALLY liked Drew Lock”
twitter.com/NickiJhabvala/status/1222587936186568704
twitter.com/NickiJhabvala/status/1222375276228694016
Broncos have officially hired Rich Hurtado as the team’s vice president of football administration.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) January 29, 2020
Hurtado will lead negotiating & structuring of all player contracts & is responsible for managing Broncos’ salary cap as well as ensuring the club’s contract compliance w/ CBA.
Source: Broncos are hiring Rich Hurtado in newly created VP of football admin position — otherwise known as cap guy/contract negotiator. Hurtado a respected player agent and former Eagles cap guy. Big win for Elway/Broncos, big loss for super agency CAA. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) January 29, 2020
Hát Munchak csak összekapja végre a brigádot. 😊Lock közben Manning-el készül a következő szezonra, elvileg együtt fogják összerakni a teljes offseason-jét.Jövőre ütünk mindenkit 😊
+ Mike Shula-val már csak a részleteken megy a matek, úgyhogy ő lesz a következő qb coach, amivel ha minden igaz a legtapasztaltabb stáb a miénk lesz (megspékelve 2 exHC-val). Remélem a pályán is vissza fog ez köszönni.
roberto23
Csak az O# fal karcoljon jövőre...
FLZOLI
Nagyon régen vártam amúgy ennyire offseason-t. 😀 Csak olyan messze van még a mácius, április meg aztán pláne.
Lock közben Manning-el készül a következő szezonra, elvileg együtt fogják összerakni a teljes offseason-jét.Jövőre ütünk mindenkit 😊
+ Mike Shula-val már csak a részleteken megy a matek, úgyhogy ő lesz a következő qb coach, amivel ha minden igaz a legtapasztaltabb stáb a miénk lesz (megspékelve 2 exHC-val). Remélem a pályán is vissza fog ez köszönni.
roberto23
Csak az O# fal karcoljon jövőre...
Szerkesztette: rob3r7o
Szerintem 12/évnél kezdődik, de úgy gondolom csalódni fog, ha lemegy 9-ig, akkor lehet megtartjuk, de a hangsúlyosabb rész a garantált lesz. Hány évre van garantált tartalom, honnan kezdődik a kvázi team option, és főleg a fizetés hány százaléka garantált.
Callahan és James után szerintem nem véletlen nem hosszabbítottunk a salary felelőssel, de ez nem biztos hogy új lendületet ad a tárgyalásoknak. Egy kicsit úgy érzem mintha az FO és Harris kapcsolata is sérült volna.
A tippem, hogy valaki ad neki egy 8 számjegyűt és eligazol. Mi szerintem éves átlagra 7 számjegyűben gondolkozunk, esetleg a szerződés struktúrája miatt lépheti át a 10misis határt.
De nem végeztem piackutatást, mert félek beleélném magam hogy marad.
Ti mennyit adnátok Harrisnektippre 3 év 40+ körül szeretne
30 évesen? Sherman 31 és 9millát keres ennél többet nem biztos nem fizetnék neki. A cornerek teljesítménye 32 után jelentősen visszesik.
gordon
én 2 év 25-t adnék neki, de nem biztos hogy ér annyit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
30 évesen? Sherman 31 és 9millát keres ennél többet nem biztos nem fizetnék neki. A cornerek teljesítménye 32 után jelentősen visszesik.