Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Harris nagy pénzt szeretne, a teljesítményét pedig igazán azok ismerik, akikkel korábban együtt dolgozott, jóban volt, így tőlük várhat elsősorban ajánlásokat a helyi GM-ek felé. Meg persze azoktól, akik ezek nélkül is tisztában vannak a kvalitásaival. Ezek a gesztusok nem véletlenek. Sajnos nem látok túl sok esélyt a maradására, főleg azok után, hogy beismerték a felek, hogy közel jártak a Slay - CH Jr cseréhez pár hónapja. Ráadásul Sanders példája sem segít, aki elment és egyből SB-t játszik. Ha Elway mindenáron tartani akarná, már aláírta volna a hosszabbítást. Az egyetlen sanszunk, ha a piac nem tartja olyan jónak, mint amennyi fizetést kér, így a szíve visszahúzza kedvezőbb feltételek mellett aláírni. Viszont ez meg azért necces, mert mi sem várhatunk sokat a fő kiszemeltek megszerzésével.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 907
remélem csak én látok sokat bele

twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1218969761847152640
Negritis
Scangarello meg lehet OC lesz Cleveland-ben. Fel Denver ott lesz lassan.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
remélem csak én látok sokat bele

twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1218969761847152640

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Igen, egy csomó stat relative egyszerűen algoritmizálható lenne, csak ezek meg olyan egyszerű statok, hogy pff se kell hozzá, mert kb. a jegyzőkönyvezéskor bekerül. A YAC például. Meg a sackek, tacklek, assisted tacklek, visszahordott yardok, tackle for loss-ok, fumblek és a többi. Ezek nélkül fantasy se lenne. 😊
peterk2005
igen, de azt pl már egy fokkal nehezebb szemmel elsőre látni hogy egy adott elkapó mennyire van "vákumban"
egy algoritumus viszont simán hozza, meg a pff szakértők is persze
azt is gyorsabban kiköhögi egy algoritmus hogy hol van a "first contact" futóknál
vagy hogy egy adott CB emberezésnél mennyire volt közel az elkapóhoz

ezekre nem feltétlen van szükség jelenleg, de az évtized során sztem előtérbe kerülnek ezek is

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen, egy csomó stat relative egyszerűen algoritmizálható lenne, csak ezek meg olyan egyszerű statok, hogy pff se kell hozzá, mert kb. a jegyzőkönyvezéskor bekerül. A YAC például. Meg a sackek, tacklek, assisted tacklek, visszahordott yardok, tackle for loss-ok, fumblek és a többi. Ezek nélkül fantasy se lenne. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hát én informatikus vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy egy all 22 filmet egy AI ordas nagy fejlesztői ráfordítás nélkül olyan minőségben fel tudjon dolgozni, mint az ember. Azért amikor Zoliék értékelnek, akkor figyelembe veszik, hogy milyen coverage ellen megy a play, a másik játékos mit csinált (pl egy sack nem ugyanannyit ér, ha a belső falember kicsinálta a támadófalat, és a de csak odaér, mintha egyedül csinálna meg mindent). Vagy amit Black írt, hogy a 40 yardos passz kaphat elit grade-et is meg akár negatívat is.

Nem lehetetlen ezt lealgoritmizálni, de sokkal egyszerűbb az emberre bízni. Az ilyesmit akkor érdemes elkezdeni "computerizálni", ha milliónyian fogják majd használni. Mondjuk a autonomous driving, ami majd 50-100 millió autóban fog működni. Az visszahozza a befektetett energiát, pár száz scout meg pár PFF féle cég olcsóbban jön ki ha embereket kér fel rá.
peterk2005
ez akkor lesz automatizálva ha az NFL úgy dönt hogy neki kell egy objektív saját stat
mert igen, az AI betanítása olyan mennyiségű pénz (beleölt fejlesztési idő) amit egy külsős cég nem tud beletenni
Negritis
Nem lesz objektív attól, hogy AI csinálja. Ugyanúgy ember tanítja meg neki hogy mi a jó play egy adott poszton és mi a rossz play és egy skálán mi mennyire jó és mi mennyire rossz.
Elfogulatlan lesz, de nem objektív.

Ellenben van egy csomó objektív statja az NFLnek most is. A passer rating pl objektív, attól hogy nem mondja meg melyik QB jobb a másiknál, attól még nem szégyenlősek úgy tenni, mintha megmondaná.

Amúgy pont bele tudja tenni egy külsős cég. Ha fizetnek nekik, mindegy milyen AI-t mire tanítanak, a pénz érte ugyanolyan. Ha lenne fontosabb dolog amit automatizálni kéne, de abban nincs annyi pénz, akkor előbb lesz az NFL értékelés automatizálva, de az még nem a közeljövő
Black_Adder
az NFL külsős céggel csináltatná sztem is, de egy PFF vagy másik stattal foglalkozó cég sztem nem tudja/akarja megoldani
egyébként egy csomó stat könnyen automatizálható
first contact
yac
pressure, tackle, coverage
contested catch, targeted

ahol csak azt kell tudni hogy melyik játékos hol van és részt vesz-e az akcióban

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Hát én informatikus vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy egy all 22 filmet egy AI ordas nagy fejlesztői ráfordítás nélkül olyan minőségben fel tudjon dolgozni, mint az ember. Azért amikor Zoliék értékelnek, akkor figyelembe veszik, hogy milyen coverage ellen megy a play, a másik játékos mit csinált (pl egy sack nem ugyanannyit ér, ha a belső falember kicsinálta a támadófalat, és a de csak odaér, mintha egyedül csinálna meg mindent). Vagy amit Black írt, hogy a 40 yardos passz kaphat elit grade-et is meg akár negatívat is.

Nem lehetetlen ezt lealgoritmizálni, de sokkal egyszerűbb az emberre bízni. Az ilyesmit akkor érdemes elkezdeni "computerizálni", ha milliónyian fogják majd használni. Mondjuk a autonomous driving, ami majd 50-100 millió autóban fog működni. Az visszahozza a befektetett energiát, pár száz scout meg pár PFF féle cég olcsóbban jön ki ha embereket kér fel rá.
peterk2005
ez akkor lesz automatizálva ha az NFL úgy dönt hogy neki kell egy objektív saját stat
mert igen, az AI betanítása olyan mennyiségű pénz (beleölt fejlesztési idő) amit egy külsős cég nem tud beletenni
Negritis
Nem lesz objektív attól, hogy AI csinálja. Ugyanúgy ember tanítja meg neki hogy mi a jó play egy adott poszton és mi a rossz play és egy skálán mi mennyire jó és mi mennyire rossz.
Elfogulatlan lesz, de nem objektív.

Ellenben van egy csomó objektív statja az NFLnek most is. A passer rating pl objektív, attól hogy nem mondja meg melyik QB jobb a másiknál, attól még nem szégyenlősek úgy tenni, mintha megmondaná.

Amúgy pont bele tudja tenni egy külsős cég. Ha fizetnek nekik, mindegy milyen AI-t mire tanítanak, a pénz érte ugyanolyan. Ha lenne fontosabb dolog amit automatizálni kéne, de abban nincs annyi pénz, akkor előbb lesz az NFL értékelés automatizálva, de az még nem a közeljövő

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve

peterk2005

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A PFF is egy vicc rating oldal lett azzal, hogy még mindig manuálisan követik a meccseket és állandóan a saját projektált hülyeségeik felé korrelálnak...
FLZOLI
Ezt hogy érted? Számítógéppel kéne értékeltetniük a playeket? 😊
peterk2005
Hát szerintem az nem 21. századi megoldás, hogy egy biorobot végignézi a meccset, és egy kockás füzetbe írkálja, hogy X 1 futás 3 yard, Y 1 tackle, Z rossz blokk.

Nyilván nem egyszerű ezt megoldani, és nem is lehet mindent "digitalizálni", de például az NBA-ban rég elmentek az advanced statok irányába (és persze jórészt emiatt hajigál mindenki 3 pontost vagy büntetőt). Szóval addig én nem leszel elégedett az NFL-el, amíg nem csak haily maryk és QB sneakek lesznek 😀
FLZOLI
A PFF értelme pont az advanced statok. De ilyen grade-eket osztani csak ember tud vagy a Skynet.
Black_Adder
egy csomó NBA-s advance statot elég könnyű automatizálni
true shooting, shot contested shots (ami egyébként kurvára nem nézi hogy milyen védekezést kap a játékos csak azt hogy milyen messze van a védő)
ha a PFF-nél ugye ha hallgatod Buday Zolit a podcastben vannak olyan statok hogy adott pontról indulva generált-e nyomást az adott játékos
ez automatizálható
meg az is hogy mennyire van a védő az elkapó nyakán
de azt már nem könnyű hogy mennyire jó védekezést csinált az adott corner mert oké hogy ott fut mellette de ha vissza se néz csak várja hogy elkapja
meg az hogy próbál belepiszkálni csak nem megy az 2 külön kávéház

és a PFF grade önmagában megkérdőjelezhető
de amikor ránéznek egy edge rusher-re az szépen kijön hogy hányszor generált nyomást

valamint nem úgy néz ki h BZ legradel egy meccset és akkor az a grade az marad, hanem ha jól hallottam a podcastekben legalább 1 valaki review-zza, és van véletlenszerű audit is
tehát ez nem olyan egyszerű

egy AI nyilván tanítható ezekre, és tuti hogy dolgoznak is rajta, de nem egyértelmű és nem olyan könnyű hogy faszért nem AI csinálja
Negritis
Mindegy hányan grade-elnek, az szubjektív marad.
Egyébként az advanced statokban is van szubjektivitás, pl töküres elkapón melyik CB-nek kellett volna lennie, ki kapja meg a defensive passer ratingjébe a hosszú TD-t? Meg hasonlók. De elég nagy mintánál nagyrészt eltűnnek ezek is.

A grade-ket teljesen külön kell kezelni. Egy dolog hogy nem több egy megalapozott szakértői véleménynél, amit semmi esetre se lehet szentírásként kezelni, másrészt viszont vannak statisztikailag jó playek, amik valójában kurva szarok voltak. Egy 40 yardos sikeres passz, ahol meg kell állnia és visszafordulnia az elkapónak, ami emiatt nem lesz 80 yardos TD, az a QB-nál valójában egy negatív play, egy elmulasztott lehetőség. De akár az is, hogy a 20 yardos passz helyett egy 5 yardos futást választ.
Számtalan forgatókönyv van, ahol a lekönyvelt statisztika, amiből a tény lesz, nem mondja el pontosan ki volt jó abban a playben is ki nem.
Emiatt szükséges kiegészítője a tényeken alapuló megközelítésnek, csak nem szabad grade alapján sorrendezni és elhinni amit látsz és nem ajánlott csak és kizárólag ez alapján formálni a véleményt. Ha már úgy is ott van mellette az advanced statok kötelezőek, de leginkább egy DVOA-t is megéri felcsapni mellé. Akkor is ha 20-an nézik meg a playt (látod hiába nézték meg többen óriási hülyeséget hoztak ki csapatszinten) és akkor is, ha majd a skynet is megnézi és elemzi.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
 twitter.com/psmyth12/status/1218218663418847236

több mint 6 éve
A PFF is egy vicc rating oldal lett azzal, hogy még mindig manuálisan követik a meccseket és állandóan a saját projektált hülyeségeik felé korrelálnak...
FLZOLI
peterk2005
Hát szerintem az nem 21. századi megoldás, hogy egy biorobot végignézi a meccset, és egy kockás füzetbe írkálja, hogy X 1 futás 3 yard, Y 1 tackle, Z rossz blokk.

Nyilván nem egyszerű ezt megoldani, és nem is lehet mindent "digitalizálni", de például az NBA-ban rég elmentek az advanced statok irányába (és persze jórészt emiatt hajigál mindenki 3 pontost vagy büntetőt). Szóval addig én nem leszel elégedett az NFL-el, amíg nem csak haily maryk és QB sneakek lesznek 😀
FLZOLI
A PFF értelme pont az advanced statok. De ilyen grade-eket osztani csak ember tud vagy a Skynet.
Black_Adder
egy csomó NBA-s advance statot elég könnyű automatizálni
true shooting, shot contested shots (ami egyébként kurvára nem nézi hogy milyen védekezést kap a játékos csak azt hogy milyen messze van a védő)
ha a PFF-nél ugye ha hallgatod Buday Zolit a podcastben vannak olyan statok hogy adott pontról indulva generált-e nyomást az adott játékos
ez automatizálható
meg az is hogy mennyire van a védő az elkapó nyakán
de azt már nem könnyű hogy mennyire jó védekezést csinált az adott corner mert oké hogy ott fut mellette de ha vissza se néz csak várja hogy elkapja
meg az hogy próbál belepiszkálni csak nem megy az 2 külön kávéház

és a PFF grade önmagában megkérdőjelezhető
de amikor ránéznek egy edge rusher-re az szépen kijön hogy hányszor generált nyomást

valamint nem úgy néz ki h BZ legradel egy meccset és akkor az a grade az marad, hanem ha jól hallottam a podcastekben legalább 1 valaki review-zza, és van véletlenszerű audit is
tehát ez nem olyan egyszerű

egy AI nyilván tanítható ezekre, és tuti hogy dolgoznak is rajta, de nem egyértelmű és nem olyan könnyű hogy faszért nem AI csinálja

több mint 6 éve
FLZOLI
peterk2005

FLZOLI

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI
peterk2005

több mint 6 éve
FLZOLI

több mint 6 éve

több mint 6 éve
nincs igazság
 twitter.com/TroyRenck/status/1217454712640823296
 twitter.com/justinadamsTV/status/1217470405859999744
Black_Adder
Nevetséges. Valahogy mi nem vagyunk a kedvenc csapat.

Más: T.C. McCartney qb coach lapátra került. Felkészül Mike Shula.
roberto23
Peter King egy fasz, ő a fő anti Broncos újságíró, én bojkottálom az írásait, de az AP se sok igazságot ad nekünk az All Pro csapatokkal, bár az idén sajnos nem aktuális.

Bezzeg a PFFnél jobbak vagyunk mint a KC
 twitter.com/CameronParkerPO/status/1217199915425845248
Ha esetleg megnyerik a Super Bowlt tudhatjuk, hogy vitán felül mi voltunk a legjobb csapat. Mondjuk ez akkor is igaz, ha a Tennessee nyer, őket simán lenulláztuk. Húú mekkora szerencséje van az egész ligának hogy adtunk nekik 4 meccs előnyt!

több mint 6 éve
Sutton megy a Pro Bowlra. Yesss! Örülök neki, nagyon akarta, már az alapkeretben is benne kellett volna lennie.
Cruyffista
 twitter.com/ZacStevensDNVR/status/1217553654372126721

Egész jól néz ki az elmúlt 2 draft rookie class
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1217553648915341313
Mindezt úgy, hogy Chubb majdnem a teljes évet kihagyta idén

És akkor emlékezzünk meg Diontae Spencerről is, aki a leghatékonyabb kick returner.
 twitter.com/EuanDewar/status/1217456005254086656
Persze a 30% alatti próbálkozásban benne van a Mile High faktor is, de éveken keresztül sírtam/sírtunk valakiért, aki nem hozza ki mindenáron az endzoneból egy labdavesztésért vagy hogy a 10-15 yard között kezdjük valahol a támadást.
Amúgy volt 2-3 returnje, ahol az utolsó ember szerelte őt, előbb-utóbb sikerülhet neki. Szerintem Holliday óta nem volt kick- ésvagy puntreturn TD-nk...
Egyébként rookie ugyan, de már 27 éves, szóval talán nincs benne annyi, mint remélnénk.

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Sutton megy a Pro Bowlra. Yesss! Örülök neki, nagyon akarta, már az alapkeretben is benne kellett volna lennie.
több mint 6 éve
nincs igazság
Black_Adder
Nevetséges. Valahogy mi nem vagyunk a kedvenc csapat.

Más: T.C. McCartney qb coach lapátra került. Felkészül Mike Shula.

több mint 6 éve
nincs igazság

több mint 6 éve
Raiders meccs előtt tettem félre, de akkor nem volt időm megnézni, most viszont újra belebotlottam
 www.youtube.com/watch?v=E0aUGmRG1CU

Raiders csatorna, Lincoln Kennedy - a nevei ellenére nem elnök, hanem - a Raiders 3× Pro Bowl, 1× All Pro, AFC bajnok RTje elemzi a Broncos DL-t, mint a Raiders aktuális ellenfelét. Hasonló minőség, mint amit Atwaterék csinálnak nálunk. 3 playből nem fejted meg a védelmet, de néha jó az ellenfél szemével látni a saját csapatot.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 6 éve
 twitter.com/MaseDenver/status/1217225642095280131

Más

twitter.com/psmyth12/status/1217156839353278465

több mint 6 éve
Hivatalosan is Shurmur az új OC. Arra leszek innentől kíváncsi mennyire akarja/fogja átalakítani maga alatt az offense stábot. Azt már pedzegettek itt-ott, hogy New York-bol akar hozni qb coach-ot.

több mint 6 éve
Egész jól nézz ki a csapat, van HC, úgy tűnik legalább jövőre lesz QB, új, potensnek tűnő tapasztalt OC, klasszis matéria WR és RB, nem fogalmatlan TE és O# fal maradványok. Jó lehet ez, csak ne csesszük el az egészet azzal, hogy hátrébb toljuk a CB állomány feltöltését, mert Yiadom nem káros volt csak hulladék a késői meccseken....