Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Rich Scangarello kibaszva. 😀
 twitter.com/MikeKlis/status/1216465806550237185
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Nem azért de ez a Titans ellenünk 0 pontot szerzett 😀
Heisman Trophy
Az nem ez volt. Ez egy másik bajnokság..
Zalán
Az volt Tannehill első meccse szóval már számít 😛
Mondjuk ezt biztos nem gondolták a Titans drukkerek se hogy azután eddig mennek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Heisman Trophy
Az nem ez volt. Ez egy másik bajnokság..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Wolfe nyilatkozta hogy nem akar bankot robbantani az új szerződésével.

Aztán majd kiderül a valóságban mi mit jelent. Mert ettől még lehet többre gondolt mint Elway vagy több garantáltra, etc. Volt már h márciusban same ballparkban volt Von szerződése, aztán mégis augusztusig húzódott a tárgyalás.
Ha Flaccot kirúgjuk több pénzünk van, mint tavaly gondoltuk hogy lesz. Kérdés hogy Dremont Jones elé meg akarjuk-e tartani mindkettőt. NT-t egyikük se tud játszani, esetleg Shelby kényszerből, de akkor inkább hozzuk vissza mégegyszer Pekot.

Amúgy örülnék ha maradna mindenki, de nem fog.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 907
Imádom a csávót.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 588 — The Mathematician
miért ne tudnánk megtartani Wolfe-t és Shelby-t is?
Wolfe-ból kinézem hogy minimális pénzért marad, nem hiszem hogy tudna igazán nagyon szakítani most már főleg a sérülések miatt is
és ahogy korábban is belement abba hogy maradjon kevesebbért sztem most is aláír diszkont áron csak hogy maradhasson és lifetime bronco legyen
aztán persze lehet rosszul gondolom

Shelby már érdekesebb kérdés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brandon Staley olb coach lett a Rams DC-je.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Shelbyt és Wolfe-ot úgy sem tudjuk egyszerre megtartani. És egetverően hiányzik egy top cb meg egy elit wr...
és nem tudom ki az az aj epenesa...
de hozzuk el ezt az ürgepásztort a csapatba...
 youtu.be/UV2J35OtxJc
Zalán
Lehet én maradtam le, de mit tesz az ürgepásztor kifejezés? 😊

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Shelbyt és Wolfe-ot úgy sem tudjuk egyszerre megtartani. És egetverően hiányzik egy top cb meg egy elit wr...
és nem tudom ki az az aj epenesa...
de hozzuk el ezt az ürgepásztort a csapatba...
 youtu.be/UV2J35OtxJc

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 588 — The Mathematician
Ravens were first team since 2011 Broncos to gain more running than passing
 profootballtalk.nbcsports.com/2020/01/09/ravens-were-first-team-since-2011-broncos-to-gain-more-running-than-passing/

Mégiscsak Tebow lett volna a jövő
Black_Adder
sztem max jelen, de lehet már a múlt 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ravens were first team since 2011 Broncos to gain more running than passing
 profootballtalk.nbcsports.com/2020/01/09/ravens-were-first-team-since-2011-broncos-to-gain-more-running-than-passing/

Mégiscsak Tebow lett volna a jövő

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Az nekem kimaradt, hogy konkrét ajánlatot is tettünk valakinek, de mentségemre szóljon, hogy mélyen sokkolt Bolles kiválasztása Ramczyk helyett.
Azt nem is mondom, hogy Godwin helyett Henderson vagy Kittle helyett Butt, azok akkor nem tűntek annyira egyértelmű rossz választásnak mint a Bolles over Ramczyk.

McCaffrey vs (Bolles + Walker + Henderson + Langley + Butt + McKenzie + másik Henderson + Kelly).
Hmmm kemény, ha egy McCaffrey szintű játékost valahogy melléjük tudnánk tenni, akkor is feléjük billenne még a mérleg...
Majd a draft előtt lehet foglalkozok vele, de ez a 17-es könynen lehet minden idők legrosszabb Broncos draftja.
Bár azért akadnak kihívók, 2013, a páratlan Shanny draftok (2007, ((2005)), 2003, 2001), 92 vagy 88 a Bowlen érából. Ez se könnyebb téma, mint hogy Lynch vagy Maddox-e a nagyobb bust.
Az biztos, hogy mindegyik tanulságos történet a maga módján.

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nem volt reális, de ha jól rémlik, akkor nagyon közel voltak a felek a megegyezéshez (úgy rémlik Rapoporték is lehozták), aztán végül valószínűleg túl drágának vélték Elwayék. Mondjuk annyira nem lényeges (csak azért hoztam fel, mert nem volt biztos QB helyzetünk, és McCaffrey mégiscsak egy futó, Elway meg beleszerelmesedett és nem sok híján kiborított egy picktárat - bár így utólag McCaffrey egymaga értékesebb játékos mint az összes pickünk azon a drafton 😀). Én a feltrade-et mivel van két másodikunk és harmadikunk, inkább az első kör végébe gondoltam. Bár az is tény, hogy az 1/15 elég ideális hely a top10-ből kicsúszó topjátékosokért való felcseréléshez, főleg ennyi pickkel. Kár, hogy ez csak 4 hónap múlve derül majd ki...
több mint 6 éve
McCaffrey 1/8 volt, nem volt reális feltradeelni oda 1/20ról. Eleve nem csúszatt McCaffrey, Elway meg szerintem inkább akkor ugrik, (Ray, Lock) másrészt ahhoz 18as picket kellett volna beáldozni, ami - szerencsére - szintén nem jellemző rá. Lynch - sajnos - elérhető közelségbe került, onnantól valóban nem habozott hanem rávetette magát, mivel CHJ nélkül a CB hasonlóan nagy need lenne, mint akkor a QB volt nem kizárt hogy hasonlóan tenne.
Egyébként tavaly pl pont letradeeltünk 1/10ről 1/20ra azelőtt meg kiizgultuk hogy Csabi bent legyen 1/5ben.

Biztos lesz olyan ember, akiért feltrade-el, ha lesz lehetősége, meg lesz olyan opció is, akit helyünkön maradva tudunk húzni, és még a letrade-et se zárnám ki. Attól hogy CB kéne 1/15ben még nem bitzos hogy lesz 1. kört érő CB, amikor választunk és akkor lehet letrade-elünk.

A feltrade-et szerintem úgy kb 1/10től lehet nézegetni. Ha valaki aki nálunk nagyon magas odáig csúszik, akkor szerintem is aktívan érdeklődünk majd a pick áráról. De nem biztos hogy marad bent szerelme mire lőtávolba kerülünk egy trade-hez.

Kareem Jackson játszhat CB-t, de akkor meg SS nem lesz. Főleg hogy amúgy Parks is FA. És ha CHJt Jacksonnal helyettesíted Yiadom még mindig 3rd CB.
Amúgy sajnos nagyon is látok egy olyan forgatókönyvet hogy 3. kör környékén jön egy újabb Webster, Langley, Yiadom klón és majd azzal akarjuk eloltani az ausztrál bozóttüzet...

több mint 6 éve
Ez szép és jó, örülnék is neki ha őt húznánk, mert szerintem pont egy ilyen gyors elkapó kéne az offense-be, hogy szintet lépjen az egység (na meg Scangarello jobb hívásai és jobb fal nyilván). De ha CHJ megy, és nem jön valami hasonló kaliberű játékos FA-n akkor nem látok olyan forgatókönyvet, hogy ne a legjobb CB-t húzzuk ki.Vonster
Pedig van pár:
- BPA alapon Delpit mellett döntenek, és Kareem Jackson fog CB-t játszani
- Lesz egy komoly DT/DE/OT csúszó
- Elwayék azt mondják, hogy mivel a WR-class krémje jóval erősebb, mint a CB, ezért inkább az elsőben húznak elkapót, míg a másodikban CB-t. Mondjuk nálam Ruggs nem ez a kategória, nem szabad Tyreek Hill hasonmást húzni az elsőben. Jeudy, Laviska és Lamb egytől egyig komplettebb, magasabb plafonnal bíró játékosok. (Második körben természetesen nagyon örülnék neki.) Ha már Alabama, akkor inkább Diggs a védelembe.

Illetve én azt sem zárnám ki teljesen, hogy kétszer húzunk az első körben. Elway mindig is minőség > mennyiség párti volt, amikor "fürödtünk" a pickekben. Ha neki kell egy játékos és megvan a kellő assetje, be fogja húzni. Mióta a McCaffrey-cserét nem merte megcsinálni (vagy lebeszélték róla), mintha még agresszívebben tolná ezeket a csereberéket.
több mint 6 éve
Simmon szezonvisszatekintő
 www.denverbroncos.com/news/he-s-everything-we-want-reviewing-justin-simmons-all-pro-season

több mint 6 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Pletyka rovat:
Ha Henry Ruggs Alabama WR elérhető lesz 1/15on szinte biztos, hogy őt húzzuk ki.
roberto23
Ez szép és jó, örülnék is neki ha őt húznánk, mert szerintem pont egy ilyen gyors elkapó kéne az offense-be, hogy szintet lépjen az egység (na meg Scangarello jobb hívásai és jobb fal nyilván). De ha CHJ megy, és nem jön valami hasonló kaliberű játékos FA-n akkor nem látok olyan forgatókönyvet, hogy ne a legjobb CB-t húzzuk ki.

Szerkesztette: Vonster
több mint 6 éve
Pletyka rovat:
Ha Henry Ruggs Alabama WR elérhető lesz 1/15on szinte biztos, hogy őt húzzuk ki.

több mint 6 éve
Brady-t csak elhoznám mentornak a fiatal csikó mögé a padra olcsón.

Egy a lényeg, 1.kör közepén még véletlenül se OL embert hozzunk, mert tuti bust lesz az eddigi tendenciákat nézve. CB, WR vagy playmaker LB kell mindenképpen.
FLZOLI
Elway egyetlen OL embert húzott az első körben. Az hogy ő bust lett önmagában még nem tendencia.
Sombrero 2., Schofield 3. körös volt, egyébként Orlando Franklin pl egész jó pick volt a 2. körben.
Cserébe FA-ról nagyon mellé ment Stephenson és Ju'Wuan James, és hát az Okung és Veldheer igazolások is max hozzájuk képest tűnnek elfogadhatónak

De az első körös draftpick elfér CB, WR és playmaker LB posztra is, az biztos. A 4 legnagyobb need nálam talán a CB, OT, WR, ILB. Legalább 3-mat meg kéne oldani FA-n, de mondjuk OT-nél és CB-nél (CHJ távozása esetén) 2-2-vel számolnék
A WR és ILB talán jobban elrejthető hiányosságok

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
HIgh Profile QBnak rossz üzenete lenne Lock felé, tönkre teheti az önbizalmát.
Development QB-val nem vagyunk sokkal beljebb ha Lock mégse válik be. Statisztikai alapon nem valószínű, hogy egy új development QB majd beválna pont nálunk... Ettől még 3-4 kört megérhet. 5-7 körben meg már minden mindegy. Akkor Rypiennel közdene a PS helyért, de más posztra se kezdőt húzol ott. Egy LB vagy WR játszhatna ST-ben, valamennyit hozzá tudna esetleg tenni, de én most nem tudom elképzelni most magamról hogy egy gameday inaktív QB-ra panaszkodjak, hogy miért nincs helyette gunner az ST-ben...

Egyetlen név bonyolítja a problémát Tua. Őszintén, vakon vagyok sérülése kapcsán, nem tudom mik az esélyei a teljes felépülésre, tippelni se tudom hogy érinti a drafthelyét, azon kívül hogy az 1/1et minden bizonnyal bukta. Úgy gondolom boom or bust. Vagy effektíve vége a karrierjének, vagy felépül, és ha felépül, akkor egészségesen 1/1 várományos volt.
Na őt ki hozná, ha elérhető 1/15ben?
Ha Lock nem fr. QB nálam megérné az 1. körös kockázatot. Ha Lock fr. QB, akkor kidobott 1. kör, ráadásul mivel balkezes, nem ideális backupja Locknak és Lock sem ideális backupja neki.
Tehát 5 meccs alapján fel kéne mérni, hogy Lockra fr. QBként tekintünk vagy továbbra is csak development QBként. Kicsit hasonló mint Oszi 16ban. Róla 7 meccs alapján kellett eldönteni, hogy fr. QB-e vagy sem, annyi h nem draft hanem új szezrődés miatt.
Őszintén, fogalmam sincs mit tennék, ha elérhető lenne 1/15ben. Nem tudom milyen állapotban.

Mondjuk FA előtt úgy általában nincs értelme draftot számolgatni. Pl ha megy CHJ és nem jön hasonló kaliberű FA, akkor muszáj leszünk CB-t húzni az első körben. Ugyanígy, ha megy Wolfe és Shelby Harris is és nem jön helyükre hasonló kaliberű FA, akkor DE poszton lesz hatalmas need.
Ellenben ha jön egy fiatal QB FAn, mint anno Hogan és marad Flacco vagy jön más veterán, akkor az egész mid-late round QB draft értelmét veszti.

Szóval én egyelőre addig egyszerűsíteném a QB problémát, hogy veterán backup vagy development backup vagy mindkettő.
Egy veterán mentor mindenképp kéne. Nem tudom mennyire túlértékelt mondjuk ez a tanítgatás, de ártani nem árt.
Mindround development QB, pedig attól függ ki. Csak azért hogy legyen, ne. Ha komolyan látnak benne valamit, akkor jöhet. Persze ha jön, akkor úgy is beavatjuk a HOFba mielőtt akár aláírhatna, szóval okosabbak nem leszünk, amíg nem látjuk.
Az biztos, hogy Lock kezdje kezdőként a TC-t, akárki jön veterán, 1/15, Mr Irrelevant...
Black_Adder
Brady-t csak elhoznám mentornak a fiatal csikó mögé a padra olcsón.

Egy a lényeg, 1.kör közepén még véletlenül se OL embert hozzunk, mert tuti bust lesz az eddigi tendenciákat nézve. CB, WR vagy playmaker LB kell mindenképpen.

több mint 6 éve
FA-tól függően én őket nézegetném, és bíznék a csúszásukban nagyon 1/15-re:

- Jeudy-Laviska-Lamb közül bárki (WR): Elképesztő tehetségek mind a hárman, ha az NFL-ben is hozni tudják azt, amit egyetemen, Suttonnal valami elképesztő ligaelit elkapópárost alkothatnak.
- Andrew Thomas: Generációs OT tehetség, Bolles helyére zseniális húzás lehetne.
- Grant Delpit (S): Ez attól is függ, hogy Simmons hosszabbít-e, és Kareem Jackson képes-e CB-t játszani, de hasonlóan domináns safety, mint Jamal Adams.
- Trevon Diggs (CB): Sokan az LSU-s Fultont jobbnak tartják, de szerintem Diggs fegyelmezettebb, 'játékintelligensebb' CB. Okudah-ra semmi esély.
- AJ Espenosa (DE): Nagyon meglepő lenne ha lecsúszna hozzánk, de szerintem ő az ideális falember Fangio védelmébe, ha Wolfe nem marad. Ha marad, lehet még úgy is kihúznám, mert ő az a kaliber, aki miatt megérheti rendezgetni a puzzle-okat.
- Derrick Brown (DT): Ez már a szürreális kategória, de ha esetleg mégis, no brainer lenne.

Közülük bárki jó döntés lenne, és szinte kizárt, hogy legalább ketten ne maradjanak bent 1/15-re. A hátracserén épp ezért, és a pickek sokasága miatt most egyáltalán nem gondolkodnék Elway helyében. Aztán lehet bízni abban, hogy a bent maradó BPA nem ütközik az FA tevékenységünkkel.
több mint 6 éve
HIgh Profile QBnak rossz üzenete lenne Lock felé, tönkre teheti az önbizalmát.
Development QB-val nem vagyunk sokkal beljebb ha Lock mégse válik be. Statisztikai alapon nem valószínű, hogy egy új development QB majd beválna pont nálunk... Ettől még 3-4 kört megérhet. 5-7 körben meg már minden mindegy. Akkor Rypiennel közdene a PS helyért, de más posztra se kezdőt húzol ott. Egy LB vagy WR játszhatna ST-ben, valamennyit hozzá tudna esetleg tenni, de én most nem tudom elképzelni most magamról hogy egy gameday inaktív QB-ra panaszkodjak, hogy miért nincs helyette gunner az ST-ben...

Egyetlen név bonyolítja a problémát Tua. Őszintén, vakon vagyok sérülése kapcsán, nem tudom mik az esélyei a teljes felépülésre, tippelni se tudom hogy érinti a drafthelyét, azon kívül hogy az 1/1et minden bizonnyal bukta. Úgy gondolom boom or bust. Vagy effektíve vége a karrierjének, vagy felépül, és ha felépül, akkor egészségesen 1/1 várományos volt.
Na őt ki hozná, ha elérhető 1/15ben?
Ha Lock nem fr. QB nálam megérné az 1. körös kockázatot. Ha Lock fr. QB, akkor kidobott 1. kör, ráadásul mivel balkezes, nem ideális backupja Locknak és Lock sem ideális backupja neki.
Tehát 5 meccs alapján fel kéne mérni, hogy Lockra fr. QBként tekintünk vagy továbbra is csak development QBként. Kicsit hasonló mint Oszi 16ban. Róla 7 meccs alapján kellett eldönteni, hogy fr. QB-e vagy sem, annyi h nem draft hanem új szezrődés miatt.
Őszintén, fogalmam sincs mit tennék, ha elérhető lenne 1/15ben. Nem tudom milyen állapotban.

Mondjuk FA előtt úgy általában nincs értelme draftot számolgatni. Pl ha megy CHJ és nem jön hasonló kaliberű FA, akkor muszáj leszünk CB-t húzni az első körben. Ugyanígy, ha megy Wolfe és Shelby Harris is és nem jön helyükre hasonló kaliberű FA, akkor DE poszton lesz hatalmas need.
Ellenben ha jön egy fiatal QB FAn, mint anno Hogan és marad Flacco vagy jön más veterán, akkor az egész mid-late round QB draft értelmét veszti.

Szóval én egyelőre addig egyszerűsíteném a QB problémát, hogy veterán backup vagy development backup vagy mindkettő.
Egy veterán mentor mindenképp kéne. Nem tudom mennyire túlértékelt mondjuk ez a tanítgatás, de ártani nem árt.
Mindround development QB, pedig attól függ ki. Csak azért hogy legyen, ne. Ha komolyan látnak benne valamit, akkor jöhet. Persze ha jön, akkor úgy is beavatjuk a HOFba mielőtt akár aláírhatna, szóval okosabbak nem leszünk, amíg nem látjuk.
Az biztos, hogy Lock kezdje kezdőként a TC-t, akárki jön veterán, 1/15, Mr Irrelevant...

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Locknak meg lesz adva minimum a 2020-as idény. Hacsak nem bukik orra valami rettenetesen, akkor a fiatal irányító legfeljebb a padra jöhetne. Ha pedig Flacco is marad, akkor lehet, hogy oda sem, hanem PS-ba. A húzás is ettől függhet szerintem, mert egy 3. körös újoncot muszáj rosteren tartani, mert PS-ból azonnal elvinnék. Ha Flacco marad, az 3 irányítót jelentene a rosteren. Egy hellyel kevesebb marad a többi játékosra. Ennek szerintem csak akkor lenne értelme, ha a 3. kör környékén amikor jönnénk a húzással, akkor bent lógna egy olyan irányító, akit sokkal magasabbra értékeltünk, és emiatt BPA is kihagyhatatlan. Egyébként inkább jöjjön 5.-7, körben egy fiatal, akit nyugodtan PS-ba is lehet küldeni 1 évre. Az esélyek ott sem sokkal rosszabbak. Vagy jobbak. 😊 (Első körön kívül már mindenhol rosszak. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ezzel még egyet is értenék, de hátsó körökben jó qb-t találni nem egyszerű, pláne Elway-nek. Ha Lock ne adj' Isten mégse válna be nem egy 5-6-7. körös qb fog kirántani minket a vízből, hanem ugyan ott leszünk, ahol az elmúlt években. Én most azt mondom bízzunk Lock-ban, és minden picket arra toljunk rá, hogy körülötte építsünk fel egy ütőképes csapatot mindkét fronton, aztán had szóljon.roberto23
Egy QB2 draftolása szerintem erre semmilyen hatással nincs. Jó eséllyel Lock kapni fog egy top elkapót a drafton WR2-nek, jövőre Winfree aki nagyon jó volt a preseasonban elkezdhet játszani (ahogy a top FA-ként igazolt James is remélhetőleg egészséges lesz), és Bolles helyére sem lenne meglepő, ha jönne egy komoly FA vagy pick. Pont azért lenne ideális a QB húzás a negyedik kör elején, mert például az az Eason, akit 2 hónapja 5-ből 4 NFL portál hozzánk várt az első (!) körben, most a sok jó QB miatt 3. körös projectionnel van megjelölve mindenhol, miközben bőven második körös prospect. Vagy Jalen Hurts akit az első kör végére vártak, ötödikkel. Persze rengeteg függ a draft dinamikájától, az is lehet, hogy 8 QB kimegy az első 2-3 körben, de azért ez a valószínűtlenebb verzió. Ez majd csak ott dől el.
Cruyffista
Abszolút egyetértek, Annyi, hogy én a harmadik körben hoznék leeső qb-t. Abból sosem elég