Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Lindsay fun vagyok, de ha futó, akkor CJ Andersoné az évtized. Decker nálam inkább mint Jano, és DJ Williamst, illetve Brian Dawkinst is nagyobb hatásúnak tartom mint Trevathant vagy Brandon Marshallt. Ők persze a SB csapatban játszottak, de ahhoz igencsak kellett az előbbi kettő TT feltámadás idején. Mellesleg Timmyt lehagyni a listáról eretnekség 😋
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Unofficial All Decade Team (Akik szerint 2020ban van az évtized várjanak egy évet az elolvasásával 😛)QB: Peyton Manning
RB: Phillip Lindsay
FB: Andy Janovich
WR: Demaryius Thomas
WR: Emanuel Sanders
TE: Julius Thomas
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: Matt Paradis
RG: Louis Vasquez
RT: Orlando Franklin
Sok dologba nem lehet belekötni, RB-nek viszont én CJ Andersont választottam volna. Egy dolog, hogy Lindsay többre viszi majd, de 2010es években CJ Anderson tette a legtöbbet, és egyelőre lehet Morenot is előbbre tenném. 2 évvel akkor lehet beférni 10 éves listákra, ha gyenge a poszt, vagy ha igazán megismételhetetlen az a 2 év. CJ-nek és Morenonak is volt olyan éve, mint mondjuk Lindsay ideije, a legjobb idénye meg talán McGahee-nek volt.
Érdekes a felállás még, én lehet inkább 11 personelt választottam volna Deckerrel vagy Welkerrel (főleg Manning mellé), de Janoval sincs semmi bajom
DE: Derek Wolfe
NT: Terrance Knighton
DE: Malik Jackson
LB: Von Miller
LB: Demarcus Ware
LB: Danny Trevathan
LB: Brandon Marshall
CB: Chris Harris Jr.
CB: Aqib Talib
S: Justin Simmons
S: TJ Ward
Az első észrevételem, hogy Bailey hiányzik. De CHJ-t és Talibot erre az évtizedre lehet elé tenni.
Viszont a második észrevételem, hogy miért BASE az All Decade Team, miért nem Nickel?
A Simmons vs Stewart választás sem triviális, sőt nálam Ward se. 2 jó év, de ő nekem kicsit túlértékelt, Mármint nagyon jó volt meg minden, de inkább a CB sorról szólt az NFZ... Mondjuk ha Ward hiányzik, akkor őt említem, hogy odaférrhetne. Leginkább meg az NFZ-t nem bolygatnám, ők együtt voltak olyan jók.
Doom vs Ware még említésre méltó döntési pont, de az összes korábbinál jobban egyetértek vele, Ware nélkül Von Millerből se feltétlen lett volna az ami. Doom régi kedvenc, future ROFer, Ware ez nem lehet, mert csak 3 évet volt, viszont az ő jelenléte többet jelentett ebben az évtizedben
K: Matt Prater
P: Britton Colquitt
R: Trindon Holliday
Elég egyértelmű. McManus jó kicker, 2015ben volt több winning FG-ja, a PO-ban is, de Praternek is a winning FG-ja a fortéja + az NFL rekord.
A névsorokat összevetve a jelenlegi kerettel, egy dolog hogy Manning pótolhatlan, de talán az OL korrodált a legjobban, bár ha a a védelmet nickel felállásban néznék a CB sor felvenné vele a versenyt, főleg ha CHJ nélkül számolunk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
A Boise State Broncosnak lehet idén is.Broncos PO-ban gazdag új esztendőt tesókáim!!!BUÉK 😊
#JC6
Idén amúgy tuti nem lesz PO, gondolom csak januárban kezdődik majd az SB run 😊
FLZOLI
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Broncos PO-ban gazdag új esztendőt tesókáim!!!BUÉK 😊
#JC6
Idén amúgy tuti nem lesz PO, gondolom csak januárban kezdődik majd az SB run 😊
több mint 6 éve
Broncos PO-ban gazdag új esztendőt tesókáim!!!PO-ban gazdag évtizedet..
#JC6
Mágikus új évet minden Bronconak és amerikai focifunnak...
több mint 6 éve
Broncos PO-ban gazdag új esztendőt tesókáim!!!Úgy úgy!!
#JC6
Boldog újévet minden Bronconak!!
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Broncos PO-ban gazdag új esztendőt tesókáim!!!
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1211765449727365122
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Adjunk meg egy évet neki. Rookie playcaller, akinek 3 különböző qb-val is együtt kellett dolgoznia. Simán benne van, hogy fejlődik jövőre.Azt hiszem, vita nincs arról, hogy Lock kapja meg a következő évet kezdőként a TC első napjától, még inkább mától. A kisgyerek idén megtett mindent, amit tehetett, hogy jövőre övé legyen a csapat. Ilyen is régen volt errefelé, hogy ezen a napon tudtuk, ki kezd 2020 Week-1-en QB-ban. És ez nem egy fogalmatlan valaki, vagy egy olyan veterán, akiről a liga mind tudja, hogy túl van a zenitjén, miközben mi bele akarunk látni, hanem valaki, akiben tényleg van lehetőség. Ez azért elég nagy előny. Nem kell keresnünk most HC-t, nem kell keresnünk hozzá edzőket, tudjuk mit akarunk, az FO foglalkozhat a részletekkel, a draft stratégiáját sem QB-t mindenáronra kell felépíteni. Persze ha valaki lecsúszik a 15-re, vegyük ki. Sose baj ha nem egy, hanem két QB tehetség van a kereten. Azt akarom kinyögni, végre egy tudathasadás nélküli, értelmes offseason jöhet, és még pénzünk is van viszonylag nem kevés, lehet építkezni mindkét oldalon. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit kaphattunk a szezontól. Látom, közben Von életkedve is visszatért, már a tegnapi sackdance-e is a régi időket idézte. Azt hiszem, jó így elmenni pihenőre, hogy van csapat, van stratégia, van HC, van QB, csak szintet kell lépni. Ehhez a jövő évi sorsolás is kedvezőbbnek tűnik ezen a napon. Szóval kösz srácok, jó volt veletek ez a szezon, jövőre jöhet újra a PO-harc.Már csak egy normális OC kellene, a hideg kiráz a 3. kísérletek előtt...
Zalán
#JC6
több mint 6 éve
Azt hiszem, vita nincs arról, hogy Lock kapja meg a következő évet kezdőként a TC első napjától, még inkább mától. A kisgyerek idén megtett mindent, amit tehetett, hogy jövőre övé legyen a csapat. Ilyen is régen volt errefelé, hogy ezen a napon tudtuk, ki kezd 2020 Week-1-en QB-ban. És ez nem egy fogalmatlan valaki, vagy egy olyan veterán, akiről a liga mind tudja, hogy túl van a zenitjén, miközben mi bele akarunk látni, hanem valaki, akiben tényleg van lehetőség. Ez azért elég nagy előny. Nem kell keresnünk most HC-t, nem kell keresnünk hozzá edzőket, tudjuk mit akarunk, az FO foglalkozhat a részletekkel, a draft stratégiáját sem QB-t mindenáronra kell felépíteni. Persze ha valaki lecsúszik a 15-re, vegyük ki. Sose baj ha nem egy, hanem két QB tehetség van a kereten. Azt akarom kinyögni, végre egy tudathasadás nélküli, értelmes offseason jöhet, és még pénzünk is van viszonylag nem kevés, lehet építkezni mindkét oldalon. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit kaphattunk a szezontól. Látom, közben Von életkedve is visszatért, már a tegnapi sackdance-e is a régi időket idézte. Azt hiszem, jó így elmenni pihenőre, hogy van csapat, van stratégia, van HC, van QB, csak szintet kell lépni. Ehhez a jövő évi sorsolás is kedvezőbbnek tűnik ezen a napon. Szóval kösz srácok, jó volt veletek ez a szezon, jövőre jöhet újra a PO-harc.Már csak egy normális OC kellene, a hideg kiráz a 3. kísérletek előtt...
Zalán
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Ellis szerint ha jövőre nemzetközi meccset játsszunk valószínűleg Falcons elleni londoni meccs lesz.Igen igen igen! 😀
több mint 6 éve
Trevol Daniel punter az első érkező future contract-al.
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/1211677171925676032
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Azt hiszem, vita nincs arról, hogy Lock kapja meg a következő évet kezdőként a TC első napjától, még inkább mától. A kisgyerek idén megtett mindent, amit tehetett, hogy jövőre övé legyen a csapat. Ilyen is régen volt errefelé, hogy ezen a napon tudtuk, ki kezd 2020 Week-1-en QB-ban. És ez nem egy fogalmatlan valaki, vagy egy olyan veterán, akiről a liga mind tudja, hogy túl van a zenitjén, miközben mi bele akarunk látni, hanem valaki, akiben tényleg van lehetőség. Ez azért elég nagy előny. Nem kell keresnünk most HC-t, nem kell keresnünk hozzá edzőket, tudjuk mit akarunk, az FO foglalkozhat a részletekkel, a draft stratégiáját sem QB-t mindenáronra kell felépíteni. Persze ha valaki lecsúszik a 15-re, vegyük ki. Sose baj ha nem egy, hanem két QB tehetség van a kereten. Azt akarom kinyögni, végre egy tudathasadás nélküli, értelmes offseason jöhet, és még pénzünk is van viszonylag nem kevés, lehet építkezni mindkét oldalon. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit kaphattunk a szezontól. Látom, közben Von életkedve is visszatért, már a tegnapi sackdance-e is a régi időket idézte. Azt hiszem, jó így elmenni pihenőre, hogy van csapat, van stratégia, van HC, van QB, csak szintet kell lépni. Ehhez a jövő évi sorsolás is kedvezőbbnek tűnik ezen a napon. Szóval kösz srácok, jó volt veletek ez a szezon, jövőre jöhet újra a PO-harc.
több mint 6 éve
Among offseason tasks: Justin Simmons expected to receive franchise tag if multiyear contract not worked out by March 10.
— Mike Klis (@MikeKlis) December 30, 2019
Phillip Lindsay as undrafted player can now have his contract renegotiated after starting career with back-to-back 1,000-yard seasons. #9sports https://t.co/uA3ncaKyTz
több mint 6 éve
én meg lockot egy harmadikban, úgyhogy remélem, hogy tényleg jó lesz 😀Az itteniben gondolom. 😊 (Én a "másik" játékban játszom.)GM játékban tavaly én draftoltam, örülök, hogy itt kötött ki (és jól játszik) 😊Én draftoltam 😛
peterk2005
Heisman Trophy
peterk2005
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Scangarellot hetekkel ezelútt megerősítették a posztján. Elvileg a nagy menetelés nélkül is maradt volna. Akadt néhány jobb meccs vagy inkább félidő tőle, fiatal QB mellé fontos a konzisztencia, de csak remélni lehet hogy Sccangs második évére jobb playeket hív. Remény azért tényleg van rá, mert tapasztalatlanul kapta meg a munkát, tanulhat idei hibáiból, illetve jövőre Lockkal finomhangolhatja a playbookot.Vegyes érzések. Egyelőre nem találtam meg benne a következő nagy támadó mesterelmét, viszont 15 óta először maradhat ugyanaz az OC és a QB. Azért ez valahol szükséges az építkezéshez.
A nagy menetelésről, Mindig jobb előrébb húzni, de most mégis inkább azt mondom, hogy győzelmeket gyűjtsünk ne draft pozíciókat. Mindezek mellett talán jobban örültem volna, ha inkább jobban játsszunk, még ha esetleg ki is kapunk. De nem baj, mutassuk csak be győzelemmel az új fr. QBnkat a Boltsnak és Raidersnek. Nem lett volna váratlan befejezése a szezonnak ha ezt is elbukjuk az utolsó másodpercekben, de a QB váltással mintha a szerencsénk is megfordult volna. Én az ilyen dolgokban nem hiszek, abban viszont igen, hogy ha a játékosok elhiszik, akkor az segít nekik az utolsó másodpercben beleütni a passzba, hogy meg legyen a győzelem. Az ilyen győzelmek lehet többet tudnak érni, mint 4-5 hely a drafton.
több mint 6 éve
Az a baj ezzel az év végi meneteléssel, hogy jó eséllyel ezzel az OC poszton sem lesz változás... Pedig sokszor csak a mák mentette meg a csapatot a fogyatékos hívások sorozata után. Ha van egy konzervatív HC-d, akkor muszáj a mai ligában egy bevállalós OC-t raknod mellé. AJ Green nagyon adná magát mentornak és bőven elférne No2-3 WR-nek. Trent Williams szerintem a kiült szezonnal bőven jó fit lehetne, talán még első kört sem kéne hozzá beáldozni. Én a draftot simán rátolnám a CB (akár 3-at is húznék erre a posztra), WR, LB vonalra. A többi posztra meg akkor mehet FA. Remélhetőleg Elway is tanult belőle, hogy az OL-be nem szabad magas picket áldozni, bármilyen fontos csapatrész is, baromi nagy lutri.
Bolles gondolom marad ha olcsó, cserének és pályán kívűlről nyújt majd mentális segítséget a csapatnak... 😊
több mint 6 éve
jó, de te is irogattad a fizika dolgozatod üres papírjára a legjobb álomcsapat összeállítását, amíg a kitűnő Nyáry Mari át nem tolta másolásra az ő kész dolgozatát... Hogyaszongya: Józsa - Simon, Pintér, Limperger, Keller - Topor, Bánki, Kincses - Fisher, Dzurják, Zsinka...Bár ez kicsit még korai, de azért hozzáteszem:Jók ezek a randomszerűen rábökök 10 emberre és leírom, hogy Elway célpontjai lehetnek a FA piacon...közben meg Thuney nevét sem tudom leírni helyesen..
"Possible highly rated FA-targets for John Elway and the Denver Broncos:
Brandon Scherff (FA rank: 8) G WAS 28
Byron Jones (FA rank: 9) CB DAL 27
AJ Green (FA rank: 10) WR CIN 32
*Chris Harris (FA rank: 15) CB DEN 31
*Justin Simmons (FA rank: 16) S DEN 26
Leonard Williams (FA rank: 20) DE NYG 27
Joe Thunes (FA rank: 25) G NE 27
Cory Littleton (FA rank: 28) ILB LAR 26
Jack Conklin (FA rank: 32) OT TEN 26
* Shelby Harris (FA rank: 44) DE DEN 29
They may can afford 4 players from the top 50 free agent."
Cruyffista
Btw ez a 10 ember kb még 20 topikban megjelenik majd, mint "vágyálom" 😊
Aztán kb a fele ki sem kerül a piacra...
gordon
A szurkoló már csak ilyen holtszezonban. 😋
több mint 6 éve
Közben megvannak a jövő évi ellenfeleink: Home: Chiefs, Raiders, Bolts, Buccaneers, Bills, Saints, Titans, Dolphins
Away: Chiefs, Raiders, Bolts, Panthers, Jets, Steelers, Falcons, Patriots.
több mint 6 éve
A vedelmet sem kell hanyagolni, de masodlagos.Ugyanis a legfontosabb, foleg az ilyen nem szupermegaextraelitazujbredimening, de valojaban jo ujonc iranyitoknal, a masodik szezon. Mindennel tamogatni kell, amivel csak lehet. Elkapok, OL, futok, tobb is, minosegi TE. FA, draft eleje, minden, ami jo esellyel bevalhat. Ha jovore marad a jo jatek, es az onbizalma beall, akkor mar komolyan lehet remenykedni. Ehhez a legfontosabb megiscsak az edzomunka, de egyelore jo amit latnk, szal ha megvan, na meglatjuk. Az alapanyag vegre megvan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na ha már vége egy újabb szezonnak (sajnos) gondoltam összedobok még most melegében egy kis "szezonértékelőt". Offense: számomra az offense továbbra is túlságosan kétarcú. Vannak gyönyörűen, az órát futtatva végigvitt drive-ok, aztán előnybe kerülünk... és ott a vége. Onnantól az esetek többségében a FG távolság is csak vért hugyozva jött össze. Szerintem itt érződött igazán, hogy Scangarello rookie playcaller, de most lesz egy offseason-ja dolgozni ezen. Az mindenképpen pozitívum, hogy már a 3/4. negyedben is tudtunk pontokat felpakolni a táblára, szóval nem reménytelen a dolog. De bőven van még hova fejlődni.
QB téren szvsz megvan hosszútávra az emberünk. Élmény nézni Lock-ot. Pontos, vigyáz a labdára, 3rd down-okban kifejezetten tetszetős, jól mozog a zsebben, nem szarja össze magát a nyomástól, plusz ha kell lábbal se ügyetlen. Lesz még melő bőven vele, de van benne potenciál bőven. Ha sikerül kihozni belőle a maxot nagyon nagyon szép pillanatokat fog még okozni nekünk. Flacco cut, Allen személyében pedig van egy használható backup qb-énk, úgyhogy nagyon remélem senki nem fog érkezni tavasszal.
WR fronton sem annyira rossz az összkép, de ide mindenképpen kell egy magas draft pick. Sutton egyértelmű no1 WR, de utána nincs igazán stabil célpont. Patrick és az utóbbi hetek alapján Hamilton se annyira borzasztó, de ők inkább csak sokadig opciók, 2. számú wr-nak valóban kevesek.
Kövezzetek meg, de jelenleg szvsz TE poszton se állunk olyan rosszul. Fant-ből könnyen klasszis lehet, 2/3. számunak pedig Beck és Heuerman is használható (még ha utóbbi kicsit drága is ehhez), plusz ott van még Fort is (akiről én már teljesen megfeledkeztem, Zalán érdeme, hogy bekerült ebbe a kis irományba). Remélem Elway is egyetért, és nem megy el megint egy 2. napos pick egy használhatatlan TE-re.
RB poszt egyértelmű, Lindsay (back-to-back 1000 yard UDFA-ként, szerintem mást nem is kell írni). Freeman viszont nem váltotta meg a világot eddig, úgyhogy felőlem maradhat, de jöhet más is helyette, aki képes kicsit tehermentesíteni Lindsay-t. Booker mehet amerre lát, én pl. Muhammad-et kipróbálnám a helyén.
Viszont a fal. Tavasszal mindenképpen prioritással kell kezelni, mert trauma ami itt van. McGovern, Risner, Leary hármas viszonylag rendben, de OT kelleni fog. James porcelán, kétlem, hogy ő lenne a hosszútávú megoldás, Bolles-t meg nem akarom újra Broncos mezben látni jövőre. Nekem mindegy, hogy drafton vagy FA-n jön valaki, csak használható legyen. Ha már van qb-nk nem kéne szétveretni.
Defense: itt egyre jobban látszik Fangio keze nyoma. Továbbra is hajlamosak vagyunk csúnya nagy játékokat beszopni, de a tavalyi minden szinten középszer védelemből sikerült egy minimum top10-es egységet varázsolni (ligaelső RZ védekezéssel). És imádom, hogy szinte minden meccsen beáll egy ismeretlen srác, és baromi jó teljesítményt nyújt. SB50-es szépen lassan átadja a stafétát, ami nyilván szomorú, de ha ilyen srácok veszik át, mint AJ Johnson, Purcell, Dre'Mont Jones, Simmons, Malik Reed nem panaszkodhatunk. Plusz ugye jövőre visszatér Chubb, valószínűleg Miller is zúzni fog az idei visszafogottabb szezon után, és akkor ott van Kareem Jackson is... hát van mire optimistának lenni. Viszont CB poszton nagyon kell az erősítés, Callahan ide vagy oda, pláne ha CHJ megy, akinek bár gyengébb éve volt, de nagyon fog hiányozni.
Spec. team: itt szerintem alapvetően nincs gond. McManus egyértelmű, Spencer személyében végre van jó returner, egyedül Wadman aki kérdéses. Én már augusztusban is kivágtam volna, de mostmár akkor sem dőlök a kardomba, ha marad. Nem egy elit punter, de nem vagyunk azon a szinten, hogy ezen fog múlni. Mehet is, maradhat is, nem ez lesz az offseason legnagyobb kérdése.
Mindent egybevéve szerintem nem lehetünk elégedetlenek a szezonnal, de sok meló lesz még itt. Fangio jó irányba viszi a csapatot, de továbbra is sok a lyuk, kelleni fog egy jó offseason Elway-től.
De én most ki merem jelenti, hogy Future is bright, Broncos Country!
több mint 6 éve
Bár ez kicsit még korai, de azért hozzáteszem:Jók ezek a randomszerűen rábökök 10 emberre és leírom, hogy Elway célpontjai lehetnek a FA piacon...közben meg Thuney nevét sem tudom leírni helyesen..
"Possible highly rated FA-targets for John Elway and the Denver Broncos:
Cruyffista
Btw ez a 10 ember kb még 20 topikban megjelenik majd, mint "vágyálom" 😊
Aztán kb a fele ki sem kerül a piacra...
több mint 6 éve
Bár ez kicsit még korai, de azért hozzáteszem: "Possible highly rated FA-targets for John Elway and the Denver Broncos:
több mint 6 éve
Kérdés Flakon kell e bárkinek is.... max backupnak...