Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Te is elég egyoldalúan látod a dolgot. 😊 mond milyen mezben kellett volna játszani? Mert mondom meg egyszer, a kék mez a ti zöldetektől nem sokban tér el. A hóviharban nem hiszem hogy az sokkal jobb lett volna. Ez amúgy megint bírózás téma. Aminél te feketén fehéren azt látod hogy mi bírózunk, nem pedig az eredmény követőben mutatott hozzáállást is kritizáljuk ami miatt az egyik legrégebbi Lions fan nem irt ide napok óta....Blevi
Mondhatnám, hogy olyanban ami nem fehér, de nem mondom, mert nem azért hoztam fel ezt a dolgot, hogy megvétózzam a meccset és igazságtalanságot és szemenszedett csalást kiáltsak mert nem így gondolom. Ez egy körülmények adta helyzet volt, ami nektek kedvezett (szerintem, de a végén még az jön ki, hogy nekünk kedvezett az is, hogy fehérben játszottatok 😀 ) Nekem csak az a bajom, hogy bármit felhoz az ember, hogy jelezze egy kicsit árnyaltabb a meccs képe, mint azt ti állítjátok az a világ baromsága élből, nehogy másnak csak részben, csak egy icipici részben igaza legyen. Ahogy nektek is megvan az igazatok, amit írtam is, hogy jogos, úgy szerintem nekem, nekünk is. Az igazságtalanságok, előnyök, hátrányok szerintem egy meccsen belül is nagyjából kiegyenlítik egymást, de szezonon belül az tuti, de már meg is bántam, hogy ezt leírtam, mert erre megint meg fogom kapni az alázást.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
LB Barwin: You couldn't (see). (The Lions) had a little advantage wearing white jerseys because in that first quarter it was really hard to tell who was who, who had the ball when they ran the ball because the snow was coming down so hard.

CB Cary Williams: I couldn't see (Lions quarterback Matthew) Stafford. You couldn't see him at all. You just kind of hope that you're close to the receivers when he throws the ball … I missed a tackle because I wasn't able to see the guy. The snow was in my face and I just naturally kind of panicked because there's water rushing in your nose.

A fentiek egy része természetesen nekünk is előny lehetett (a mez színén kívül), amikor támadtunk, az már a mi bajunk, hogy a hóviharban az első félidőben inkompetens támadójátékot játszottunk.

Futásnál elismerem tökmindegy, de szerintem passzjátéknál a hó meg a fehér mez a támadókat segíti, de nem akarok már lovagolni ezen az egészen. Bedobtam ezt a dolgot, hogy annyira nem fekete-fehér minden amennyire gondoljátok, de ezek szerint mégis.picksix
Te is elég egyoldalúan látod a dolgot. 😊 mond milyen mezben kellett volna játszani? Mert mondom meg egyszer, a kék mez a ti zöldetektől nem sokban tér el. A hóviharban nem hiszem hogy az sokkal jobb lett volna. Ez amugy megint birozas téma. Aminél te feketén fehéren azt látod hogy mi birozunk, nem pedig az eredmény követőben mutatott hozzáállást is kritizáljuk ami miatt az egyik legrégebbi Lions fan nem irt ide napok óta....
több mint 12 éve
LB Barwin: You couldn't (see). (The Lions) had a little advantage wearing white jerseys because in that first quarter it was really hard to tell who was who, who had the ball when they ran the ball because the snow was coming down so hard.

CB Cary Williams: I couldn't see (Lions quarterback Matthew) Stafford. You couldn't see him at all. You just kind of hope that you're close to the receivers when he throws the ball … I missed a tackle because I wasn't able to see the guy. The snow was in my face and I just naturally kind of panicked because there's water rushing in your nose.

A fentiek egy része természetesen nekünk is előny lehetett (a mez színén kívül), amikor támadtunk, az már a mi bajunk, hogy a hóviharban az első félidőben inkompetens támadójátékot játszottunk.

Futásnál elismerem tökmindegy, de szerintem passzjátéknál a hó meg a fehér mez a támadókat segíti, de nem akarok már lovagolni ezen az egészen. Bedobtam ezt a dolgot, hogy annyira nem fekete-fehér minden amennyire gondoljátok, de ezek szerint mégis.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Megsérült Ansah (shoulder), Waddle (elbow), meg Bush (calf), és elvileg Slay nem lett IR-re rakva Po-ra visszatérhet. Már ha bejutunk. Most volt másodjára punt és kickoff return td-nk egyszerre 1977-ben volt az első, ott is kikaptunk.
Up tempo+havat azért kiegészíteném azzal hogy fasza az a pr meg kr td de utánna rögtön jöhetett vissza a def az se tett jót nekik. Egyébként már az első félidő végén látszódtak a széthullás jelei de igazán a második td után estünk szét. Meg nem találtam meg Ansah mikor sérült meg de az is elősegítette a futás elleni védekezés szétesését.
A cipőkre azt írták hogy a Phily egy része csak a félidőben vette fel legnagyobb stoplis cipőt, mi végig olyanba nyomtuk.( jó kis edzői hiba náluk) Saját edzői kar egy barom egy félidős offensesel nehezen lehet nyerni. Ha Rossnak megy a return miért nem használtak rb/wr poszton? Tök mindegy ki dropolt volna/kit dobott volna felül Mat. Ő is megér egy misét 5 fumble (egy nem az ő hibája volt) 3-4 alkalommal dobta felül a tök üres emberét, persze amikor jó volt a dobás akkor meg jöttek a droppok.
Az meg hogy mennyire volt nehéz fogni az offenset szándékosan megnéztem újra a mecset és 2! alkalommal maradt üresen elkapónk, egyszer Megatront hagyták üresen mert elváltották magukat és Pettigrew elvitt magával 3 embert, a másik alkalommal meg konkrétan elbambult a játékosuk, nézi Burlesont elindul a snap felé fut az meg vagy 3 másodpercel kap észbe hogy ja nekem őt kéne fogni.
A pálya takarítása is érdekes volt az oldalvonalnál a pályához közelebbi negyedelőpontnál volt a pálya széle a végén meg a felénél (kb 10-szer néztem vissza mire elhittem hogy Bell tényleg kilépett, meg aztán megint 10-szer a McCoy tdt ami elhiszek hogy bent volt de itt viszont a liga/tv társaságok balfaszsága hogy nincsen kamera ami felülről/oldalról nézni az oldal vonalat, mert nem az első eset amit látok hogy esélyes hogy kilpett de nincs olyan irányú kamera ami cáfolná/igazolná a pályán hozott döntést (talán a packersnek volt hasonló return tdje 2-3 éve a szezonnyitón amikor nem lehetett látni hogy kilépette a retuner mert a másik irányból meg más játékosok takarták))

We just form a fucking wall.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off Tessék csak a Juve meccsre kapcsolni Detroit Phily fanoknak kötelező 😀 :d 😀
több mint 12 éve
Igazából az nyirta ki a D-t hogy az O megint 0 volt. Lehet az up-tempót tulmisztifikálni de ha az ellenfél öli az órát szart nem ér.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Lehet itt bírózni mint majdnem minden meccsen a szezonban 😊 , de a vereségeteknek a fő oka szerintem az volt, hogy az up tempo + a sok hó kombinációja teljesen kinyírta a védelmeteket. Suh a harmadik negyedben már alig kapott levegőt....csak idő kérdése volt mikor szakad át az a gát.....és a negyedik negyedben már jött is a hideg zuhany.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Védekezésben előny, támadásban hátrány.
MacPhisto
Mondd, hogy ezt fordítva akartad írni, különben végképp reményemet vesztem...picksix
Pedig igaza van. Gondolj már bele, hogy adj úgy pontos passzt, hogy nem látsz semmit? Ezzel egyenes arányban könnyebb is a védelem helyzete. De a legegyszerűbb ha megnézed, hogy mennyi pont született a nagy havazásban. Biztos az, hogy azért nagyon kevés, mert a védelemnek hátránya volt a támadókkal szemben? Hát nem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
MacPhisto
Mondd, hogy ezt fordítva akartad írni, különben végképp reményemet vesztem...picksix
Szerintem is így van, ahogy MacPhisto írta. De amúgy számít ez? Nem a Detroit választotta a fehéret, hanem nekik ezt kellett hordani...

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
MacPhisto
Pedig a logikus az ahogy MacPhisto irja...

szerintem is lépjünk túl ezen főleg,hogy biztos nem változik semmi az NFL-ben ennek hatására...

több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
MacPhisto
Nem.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
MacPhisto
Mondd, hogy ezt fordítva akartad írni, különben végképp reményemet vesztem...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Ugye a Lions másik színe a kék. Ha szakad a hó... Akkor a sötét zöld es a kék megkülönböztethető? Kurvara nem 😊 szakadt a hó senki semmit nem látott, tan ha pirosban nyomta vna a Lions.

Nem az a baj hogy kikapott a csapat, nem a bírok miatt, de ezt is tudni kell elismerni. Pld majd ha ti biroztok ne lepodjetek meg ha valaki véletlenül azt írja h szánalmas a birozas. Mindössze ez a baj.

Meg ugy az egész évi bíráskodás mindenféle hovatartozástól függetlenül minősíthetetlenül szar. Nekem sokat ront a játék élvezetén hogy ilyen jellegű tévedések fordulnak elő hétről hétre.
több mint 12 éve
Tévedtek, elismerem, de ti aztán soha el nem ismernétek, hogy a fehér mez esetleg előny lehet hóviharban....picksix

Futásnál tökmindegy megjegyzem.

DET UM
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Pedig a fehér mez nagy hendi volt ezt szvsz kár ragozni... 😊 sry h belepofáztam... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jaja, Staffordnak meg előny volt hogy látta a hóban a receivereit ugye?MacPhisto
(mielőtt azt mondjátok, hogy Stafford sem látja őket, ok, de ő legalább tudja merre kell keresni)picksix
De ha már a látótered periféráján kell meglátni egy ilyen hófantomot... nem folytatom.picksix
Viszont a bírók ilyen körülmények között simán meglátják, hogy egy DT (!!!!!!!!) holdingol, vagy azt, hogy D-Jax csak táncikál, de nem lép át a vonalon. MacPhisto
Nyilván nem látják, de hát ezt mindenki láthatta is, egyértelmű a dolog. De hát baszki mi ez? Elmondom szerintem is tévedtek a bírok, de szerintem nem ezen ment el a meccsetek (ezt ti részben osztjátok, részben nem). Tévedtek, elismerem, de ti aztán soha el nem ismernétek, hogy a fehér mez esetleg előny lehet hóviharban....

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Tekincsünk a jövőre drágáim, azaz a most hétvégére 😉 RégiBokorral miújság, játszik, nem?! Ki mit vár az Oroszlányok-Hollovak meccstől? Robot mennyire él majd Bokor nélkül? Hánymilla zsákot varrtok otthon ránk? 😀Collapo
Részemről ha -5 alatt van a t/o rationk már sikeres meccsnek fogom minősíteni.

DET UM
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Tekincsünk a jövőre drágáim, azaz a most hétvégére 😉 RégiBokorral miújság, játszik, nem?! Ki mit vár az Oroszlányok-Hollovak meccstől? Robot mennyire él majd Bokor nélkül? Hánymilla zsákot varrtok otthon ránk? 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Jaja, Staffordnak meg előny volt hogy látta a hóban a receivereit ugye?MacPhisto
(mielőtt azt mondjátok, hogy Stafford sem látja őket, ok, de ő legalább tudja merre kell keresni)picksix
De ha már a látótered periféráján kell meglátni egy ilyen hófantomot... nem folytatom.picksix
Viszont a bírók ilyen körülmények között simán meglátják, hogy egy DT (!!!!!!!!) holdingol, vagy azt, hogy D-Jax csak táncikál, de nem lép át a vonalon. Amit Houston egy méterről mellőle nyilván benéz.

Ja, nem folytatom én sem.

DET UM
több mint 12 éve
De ha már a látótered periféráján kell meglátni egy ilyen hófantomot... nem folytatom.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Kizártnak tartom, hogy egy Suh vagy Fairley összeomlik egyébként két ilyen ítélettől. Régen rossz, ha ezen nem tudják túltenni magukat, és csak azért is küzdeni. Eazzy
Nem ezt írtuk meccs után?

Az, hogy azért fáradtak el, mert a hóban az uptemponk még fárasztóbb, az miért nem merül fel? Eazzy
Simán lehet. Csak érdekes egybeesés, hogy Fairley szerelése utáni ítéletnél ütközött ki rajtuk de egyből, onnan nem tudtunk egyetlen futást sem fogni.

Nem megyek át a sok fradistával vitatkozni, de nem Suh hordta vissza a lasztit és nem 2 pontról beszélünk.

Inkább legyen arról szó, hogy a világ legparasztabb városa megint kitett magáért, amikor a meccs után hatan úgy összerugdostak egy Lions szurkolót, hogy a kórházban vért hugyozott.

DET UM
több mint 12 éve
Nem köpködni jöttem ide, de ez már Détári Lajos szint...
Fehér mez hóviharban nem előny -> ez a vicc
Itt egy szuper kép a fantom Lions D-ről:

Arról nem beszélve, hogy a Fairley-t és Suh-t a " lelki nyomorban taszító" bírói tévedések után azonnal visszahordtátok TD-re a kickoffot és újra vezettetek, persze itt már a pszichológia nem számít.

Bocs srácok, az előző posztommal sem az volt a célom, hogy bicskát nyitogassak meg ide jöjjek trollkodni meg meggyalázzam a veszteseket. Ahogy a meccs előtt, úgy a meccs után is tisztelettel állok hozzátok és sok sikert kívánok nektek. A számunkra mumus mackókat megpróbáljuk szétkapni és ha úgy alakul remélem találkozunk a PO-ban ahol a sérelmeiteket tisztább körülmények közt rendezhetjük.
Üdv!picksix
Jaja, Staffordnak meg előny volt hogy látta a hóban a receivereit ugye?

DET UM
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Érdekes múlt heten a Cardinals ellen nem volt baj h 1 posession távolságban nektek adtak a meccset.. 😊 Blevi
Lions topicban kicsit offos már, de itt a bírózás a téma. Érdekes módon afelől síri csönd van azon a meccsen, hogy milyen holdingot fújtak a DeSean punt return TD-re, amivel megnyertük volna a meccset már akkor. Teljesen vicc kategória volt az is.

A bírózásnál nekem az egyetlen igazi nagy bajom, hogy olyan van belemagyarázva, ami LEHET, hogy megtörténik. Kizártnak tartom, hogy egy Suh vagy Fairley összeomlik egyébként két ilyen ítélettől. Régen rossz, ha ezen nem tudják túltenni magukat, és csak azért is küzdeni. Az, hogy azért fáradtak el, mert a hóban az uptemponk még fárasztóbb, az miért nem merül fel? Vagy ha már azt mondjuk, hogy másképp alakul a meccs, ha nincs a fújás. Mivel kisebb a valószínűsége annak, hogy 3.-ra Shady ugyanúgy megfutja a TD-t, minthogy akármi más történjen?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Nem köpködni jöttem ide, de ez már Détári Lajos szint...
Fehér mez hóviharban nem előny -> ez a vicc
Itt egy szuper kép a fantom Lions D-ről:

Arról nem beszélve, hogy a Fairley-t és Suh-t a " lelki nyomorban taszító" bírói tévedések után azonnal visszahordtátok TD-re a kickoffot és újra vezettetek, persze itt már a pszichológia nem számít.

Bocs srácok, az előző posztommal sem az volt a célom, hogy bicskát nyitogassak meg ide jöjjek trollkodni meg meggyalázzam a veszteseket. Ahogy a meccs előtt, úgy a meccs után is tisztelettel állok hozzátok és sok sikert kívánok nektek. A számunkra mumus mackókat megpróbáljuk szétkapni és ha úgy alakul remélem találkozunk a PO-ban ahol a sérelmeiteket tisztább körülmények közt rendezhetjük.
Üdv!

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Azert Bazzának abban igaza van, hogy ez a fórum egyre szarabb !!!

One Team
One Detroit
One Pride