NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 390
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha nektek ez az NSO Real-Barca szint normális akkor legyetek vele boldogok és heccelgessétek egymást. De engedd meg, hogy én ne örüljek neki amikor a meccs 5percében már Megatront fikázzátok.Verjétek a melleteket, mert ti vagytok a fantasztikus csapat aki alázott tegnap, ebben jók vagytok (természetesen tisztelet az 1-2 kivételnek). Innen gratulálok teljes szivemből Robilluma barátomnak.
több mint 12 éve
Gratulálnék a Steelers drukkereknek, ha sokuknak nem lenne akkora arca, hogy nem fér bele az eredménykövetőbe.Ne már! Most komolyan ennyi zrika nem fér bele? Ez nem Neked vagy nektek Lions szurkolóknak szólt, nem bántottuk a csapatotokat sem. Magunknak próbáltunk egy kis hangulatot csinálni az első negyedben, mert nem hittünk a szemünknek mi sem. De ezt nem kellene ennyire magadra venni. Gondolom nem vigasztal, de ez semmi volt ahhoz képest amit Londonban kapott az ember a Vikings szurkolóktól. Csak nevetni kell az egészen, ez egy nagyszerű sport és örülj neki, hogy ilyen jó csapatotok van. Még ha most éppen nem is sikerült a győzelem.
Bazzani
De további sok sikert Nektek!
több mint 12 éve
Na megnéztem a csoportellenfelek sorsolását. Ha eddig álmodoztunk volna bármiről akkor innentől felejtsünk el minden ilyet. Macik elviszik a csoportot.
több mint 12 éve
Jó meccs volt srácok, Megatron meg egy állat, nem tudom mi történt a második félidőben.
több mint 12 éve
Megérdemelten kaptunk ki.Nem tökösnek hanem okosnak kellene lenni.
Ha nem bízunk Akersben akkor hozzuk vissza a norvég gyereket. "Csak" 6 pont (4.kísérlet FG helyett, fake FG) ment el ma ezen.
Gratulálnék a Steelers drukkereknek, ha sokuknak nem lenne akkora arca, hogy nem fér bele az eredménykövetőbe.
Jöhet a Tampa akik éppen bombaformába lendültek.
Álmodozhatok én SB-ról de ez egy nagy szar sajnos ahogy van.
Gratulálok Schwartz, büszke lehetsz magadra.
Összefoglaló leghamarabb szombaton lesz mert melózok reggeltől estig.
több mint 12 éve
Kedves edzői kar, üljön le 1-es. Secondary 1-es alá.
több mint 12 éve
Komolyan hiszem, hogy megnyerhetjük.Két NFC csapat van aki nagyon nem fekszik nekünk. A Saints (a támadósora miatt) és a Frisco (a védelme miatt). A Seahawks is kemény dió de őket tavaly meg tudtuk verni, talán (nagyon talán) idén is menne.
Pats-et verjük a döntőben.
Legyen meg a PO először, még kell 4meccs legalább.
több mint 12 éve
Ha Bazzani ilyen optimista (még ha csakViccből is, az jót jelent 😊 5 évente fordul elő 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Redskinst sem vertük soha idegenben aztán idén meg... Hoppá ugye? 😊Idén minden sorozatot megszakítunk, mert csak így nyerhetjük meg a SB-t.
több mint 12 éve
Így azért sokkal jobban hangzik. 😀😀Bazza, valahol azt olvastam, hogy utoljára 1955-ben nyertetek Pittsburghben? Ez igaz? @)csi7759ben volt egy döntetlensutianap

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Bazza, valahol azt olvastam, hogy utoljára 1955-ben nyertetek Pittsburghben? Ez igaz? @)csi7759ben volt egy döntetlen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bazza, valahol azt olvastam, hogy utoljára 1955-ben nyertetek Pittsburghben? Ez igaz? @)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Köszi atapapa! Sajnos telóról nem tudom megnézni, de holnap gép előtt leszek. Örök hála.Megatron és Ansah újra edzett. Utóbbi kötéssel a lábán és a 3.D#-el úgyhogy aligha fog játszani a Steelers ellen.
több mint 12 éve
Ha van itt valaki aki ESPN insider akkor megköszönném ha betenné ennek a cikknek a Lionsról szóló részét a topikunkba:| The Lions have gotten both quality and quantity out of their draft class, a key factor to their being in first place in the competitive NFC North. Five of their eight draft picks, plus one undrafted free agent (TE Joseph Fauria), are on the 53-man roster, including three full-time starters and a fourth part-time starter, and all eight picks are still with the team.
m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=nfl-draft&id=1495&src=desktopBazzani
Lions' 2013 draft picks
First-round DE Ezekiel Ansah missed Sunday’s win over the Bears because of an ankle injury, but it’s the first game he has missed this season. When he has been on the field, he’s made a significant impact and provided consistent pressure (19 tackles, three sacks). DE Devin Taylor has been more productive than I would have expected as a rotational defensive end -- I thought he needed more time to develop, but he’s been contributing while learning on the job. He started against Chicago in place of Ansah. CB Darius Slay is contributing in nickel packages and shows the promise of one day developing into a starter (although he did struggle against the Bears).
Larry Warford has solidified the right guard position as a full-time starter this season, and the fact that he (and the entire line) has been very solid in pass protection has been critical to QB Matthew Stafford’s success this season. RT LaAdrian Waddle, an undrafted free agent, has also helped solidify the line and has started and played well the past two games. It’s pretty remarkable to think that Detroit may have solidified the right side of its line with a third-rounder and undrafted free agent. Another key undrafted contributor has been Fauria, who, despite inconsistent separation and ball skills, has made some clutch catches this season as the No. 2 tight end behind Brandon Pettigrew.
Lastly, Sam Martin has upgraded the punter position for Detroit, and also handles kickoffs and holding duties on kicks. |
több mint 12 éve
2.5 pontos favoritok vagyunk a fogadóirodaknal
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Ben szerint a LIONS ellen óvatosnak kell lenni mert ha nek figyelsz meghalhatsz. Suh meg kijelentette hogy o nem gyilkos. Különben mar börtönben lenne. Es hogy jo hogy ezt tisztázták.
Kb duma. Semmi egyéb.
Ben a második legtöbbször sackkelt qb. (Tanehill az elso)
A
LIONS pedig 29 a sackekben.
Ez kevésnek tűnhet de nálunk 4 man rush van a meccseken. Nincs 8 emberes blitz. Es ahogy en eddig figyeltem gyorsan szabadul minden qb ellenünk a lábadtól.
De tény hogy a DE poszton lehetnénk erősebbek!!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Jól olvasom hogy BigBen parázik nagyon a meccstől nehogy kinyírják( SUH,Fairley) vagy rosszul olvastam,lehet nem jól értettem!!
Valaki lefordítaná egy picit a lényegét? 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
Megatron a mai edzést is kihagyta térdsérülés miatt. Nem kell pánikolni még, de nem tűnik jónak a dolog.Ráadásul Burleson biztosan nem játszik.
Ha Megatron is out akkor Durham lenne az elsőszámú elkapó, a többiről fogalmam sincs.
Mekkora draft lett volna ez ha a Titans nem viszi el az orrunk elől Huntert vagy Terrance Williams-et húztuk volna Slay (mekkora gigabust atyaég...) helyett.
több mint 12 éve
Calvin Johnson has 8,740 receiving yards through 100 career games, second most in NFL history behind Lance Alworth's 9,019.😊
több mint 12 éve
With 2 TDs last week Stafford/Johnson now have 36 TDs together, breaking the #Lions record (35) set by Scott Mitchell/Herman Moore (1994-98)Unreal stat for Lions' run D: allowed 5 first downs in last 3 games -- 1 to Bengals,3 to Cowboys,1 to Bears. Steelers rank 27th in rushing
több mint 12 éve
Bentley, Ansah és Owens nem edzett sérülés miatt, Megatron és Delmas pihent. Hilliard újra edzett és Burleson is a csapattal gyakorolt.Na akkor Waddle v. Hilliard v. Fox? Remélem Waddle.
több mint 12 éve
1. Robi zseniális vagy, tátott szájjal olvastam az előzetesedet. Nyomok rá ezer lájkot ha nem telóról leszek. Köszönjük szépen.Amit még hozzátennék, hogy az offense-ünk hagyományosan rossz a 3-4 defense-ek ellen, lásd GB meccs. Ez mégegy érv a Steelers esélyei mellé.
2. Johhnyblaze: köszi a javítást, elcsesztem valamit a linkelésnél akkora munkában voltam az összefoglalóval. 😊
3. Ghost! Mi sem értjük mi van LaShoure-al, de amíg így működik a Bush-Bell duó addig nem is foglalkozunk vele.
több mint 12 éve
Ha megengeded Bazzani kirakom ide a jó linket a vasárnapi idegenbeli meccsről!! 😊www.youtube.com/watch?v=GGhflBRlOmY&feature=c4-overview&list=UUSNl9u4xgkA_D11Bl85H63Q
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
Lions Vs. Bears 2013 SlowlightsBazza ez az slowlights az első meccsünkről van amit otthon játszottunk!! 😀 Furcsállottam hogy Broyles játszik miközben IR-en van 😀 😀
www.youtube.com/watch?v=x_W_e9cbxhcBazzani
Meg túl jó a talaj minősége a Chicago otthonához képest 😀