Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve

Még mindig aktuális.
Ja és a hardcore fanoknak nem elfelejteni, hogy hajnalban meccs van. 2óra30kor jöhet az újabb zakó és egy Megatron 100+os meccs.
több mint 12 éve
Én meg nem érzem annyira nehéznek.NFC East bármelyik csapatát meg tudjuk verni, az AFC North topcsapatai meg idén is bukogattak rendesen.
Aztán lesz megint egy 0-16...
több mint 12 éve
A sorsolásunk: NFC North 6 meccs, Steelers csoport 4meccs, Giants csoport 4meccs, Arizona, Carolina. Én nem tartom borzalmasan nehéznek. (Schwartzék kihoznának belőle 4-5 győzelmet.)BazzaniFacepalm. NFC East és AFC North kurva nehéz csoportok...az idei schedule könnyű volt ahhoz képest...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Ugyan ez nem a Bears topik, de a sorsa már nincs a csapat kezében. Persze ha nyernénk 2/2-t akkor vélhetően ott lennénk. Aminek mérhetetlenül örülnék, ha Ticet kivágnák. Ha nem lesz PO akkor ő tuti megy, s akkor Big Love helyében nem terveznék sokáig.A rájátszás meglesz így is, ahol meg jön a kijózanító pofon.A Macik amúgy mit csinálnak hogy miden évben bukják a szezon második felét?!Az offense csőd, amiért a legnagyobb felelős Mike Tice és Lovie Smith.tüsi91
Tavaly sérülések miatt..
De idén van Cutler!?
Nem értem...topmodell
De még így is jobb mint a mi szar semmink.Bazzani
De mondtam már, hogy az utolsó fordulóban a Lions - Bears meccs abszolút nem lefutott.
több mint 12 éve
A rájátszás meglesz így is, ahol meg jön a kijózanító pofon.A Macik amúgy mit csinálnak hogy miden évben bukják a szezon második felét?!Az offense csőd, amiért a legnagyobb felelős Mike Tice és Lovie Smith.tüsi91
Tavaly sérülések miatt..
De idén van Cutler!?
Nem értem...topmodell
De még így is jobb mint a mi szar semmink.
több mint 12 éve
Várom a draft2013 es az offseason 2013 topicokat 😊Draft topik már van.
Valamint érdemes lesz a rajatszast nézni, mert az mindig jó.
Es persze lehet tippelni ki szopja jövőre a legkeményebb schedule-t.
(A tippem: mi)topmodell
A sorsolásunk: NFC North 6 meccs, Steelers csoport 4meccs, Giants csoport 4meccs, Arizona, Carolina. Én nem tartom borzalmasan nehéznek. (Schwartzék kihoznának belőle 4-5 győzelmet.)
több mint 12 éve
A Macik amúgy mit csinálnak hogy miden évben bukják a szezon második felét?!Az offense csőd, amiért a legnagyobb felelős Mike Tice és Lovie Smith.
Tavaly sérülések miatt..
De idén van Cutler!?
Nem értem...topmodell
több mint 12 éve
A Macik amúgy mit csinálnak hogy miden évben bukják a szezon második felét?!Tavaly sérülések miatt..
De idén van Cutler!?
Nem értem...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Várom a draft2013 es az offseason 2013 topicokat 😊Valamint érdemes lesz a rajatszast nézni, mert az mindig jó.
Es persze lehet tippelni ki szopja jövőre a legkeményebb schedule-t.
(A tippem: mi)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Én sem értem, hogy minek adunk két éves szerződést bárkinek már ilyenkor. Ráadásul olyannak aki még szar is...Tényleg legyen vége csak még verjük meg a macikat. 😊
Alig várom már az offseasont, ez mindig sokkal érdekesebb nekünk mint maga a szezon. Komolyan jobban élvezem a premeccseket mint az éleseket.
Most amúgy éppen Foxot dícséri halálra Linehan. Nagy jövő előtt áll a srác állítólag. Igaz, hogy 3 szezonból kettőt IR-en töltött. Kipróbáljuk még idén? Minek, akkor kiderülne, hogy milyen.
több mint 12 éve
Ronald Bartell, who signed after working out yesterday for the Lions, got a 2-yr deal with $1M due next year.BazzaniValaki magyarázza mar meg, hogy egy ilyen elkurt szezon végén ilyenekre mi szükség?!
Annyira várom hogy vége legyen a szezonnak!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Nem találom a Lionst ezen a listán :m.nfl.com/news/0ap1000000113764/
Megveletlenul sem 😕
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Ronald Bartell, who signed after working out yesterday for the Lions, got a 2-yr deal with $1M due next year.BazzaniOhh te jo eg..... Nem hittem volna hogy vetminnel magasabb szerzodest barki ajanl neki.
több mint 13 éve
Ronald Bartell, who signed after working out yesterday for the Lions, got a 2-yr deal with $1M due next year.Bazzanirészvét
több mint 13 éve
Ronald Bartell, who signed after working out yesterday for the Lions, got a 2-yr deal with $1M due next year.
több mint 13 éve
Mondjuk szerencsére a legtöbb csak kiegészítőjátékos, de Durant, Houston, Levy, Bell maradhatna. Meg hát ezeknek a tömkelege azért olcsón is aláír majd.De az imént említettek viszont azért nem rossz játékosok, a zsebébe kell nyúlnia a vezetőségnek, ha meg akarja őket tartani.
Főleg Houston távozásától félek, a cornereket manapság nagyon túlfizeti néhány idióta GM.
több mint 13 éve
Here is a list of Detroit's 2013 Free Agents:Nick Harris, P Justin Durant, LB Lawrence Jackson, DE Cliff Avril, DE Corey Williams, DT Chris Houston, CB Gosder Cherilus, OT Jason Hanson, K DeAndre Levy, LB Louis Delmas, LB Jacob Lacey, CB Sammie Hill, DT Corey Hilliard, OL Stefan Logan, RB Dylan Gandy, OL Don Muhlbach, LS Erik Coleman, S Kassim Osgood, WR Kevin Smith, RB Jerome Harrison, RB Will Heller, TE Ashlee Palmer, LB Amari Spievey, S (RFA) Jason Fox, OL (RFA) Joique Bell, RB (RFA) Willie Young, DE (RFA) Patrick Edwards, WR (RFA) Carmen Messina, LB (RFA) Ricardo Silva, S (RFA) Kris Durham, WR (RFA) Rodney Austin, OL (RFA) Don Carey, DB (RFA)
(RFA: Restricted Free Agent)
Brutál.
több mint 13 éve
Pakolunk mindenkit IR-re. Egye meg a fene, macik ellen kellett volna.Reid meg ne jöjjön ide, ő is akkorát bukott mint a ház.
Én Grudenben sem hiszek.
Ma valamiért az a megérzésem támadt, hogy ha Schwartz elmegy akkor Norv Turner lesz az edzőnk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chris McCosky @cmccoskyNick Fairley on IR
több mint 13 éve
Akkor nem kérdés Reid illetve MM a ti emberetek 😛Hát szerintem ha olyan HC jön, akkor meg.Gruden nem illik ide. Olyan ember kell, aki engedi Mattet 50-szer dobni.MacPhisto
Grudent szeretném személy szerint. 😛
Meg hát ugye kérdés lesz, mi marad meg ebből a jó keretből, hiszen több fontos játékos is elmehet, és azért cap gond is könnyen lehet majd.
Sok dologtól függ ez.Stez
több mint 13 éve
Hát szerintem ha olyan HC jön, akkor meg.Gruden nem illik ide. Olyan ember kell, aki engedi Mattet 50-szer dobni.
Grudent szeretném személy szerint. 😛
Meg hát ugye kérdés lesz, mi marad meg ebből a jó keretből, hiszen több fontos játékos is elmehet, és azért cap gond is könnyen lehet majd.
Sok dologtól függ ez.Stez
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Na igen, és attól félek, bartell rögtön gyakorta pályán is lesz. Az a csóka egy rohadt nagy vicc volt idén, nem véletlen, hogy még a Raidersből is kivágták, pedig az a védelem... Na az a legalja kb.Oda se fért be.
több mint 13 éve
Lacey IR mégiscsakRon Bartell sign (exRaiders CB)
Úgy néz ki, hogy rámegyünk a Raiderstől kipakolt CBre. Lee, Bartell és bepróbálkoztunk Routtnál is. Csempiöncsipp.
több mint 13 éve
Cant Cover Brown safety volt, őt Delmas kiesésekor dobjuk be a mélyvízbe.Hú de hiányzik ő is.
több mint 13 éve
Lacey-nek annyi idénre.Pedig CC Brown visszatérésre kész állítólag 😀 😀 😀.
Nem teszik IR-re állítólag.
Bazzani