NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 15 éve
Hogy lehetünk úgy dirtiest team, hogy kihullik a kezdő QBnk és lezúzzák a kickerünket, de úgy, hogy amiatt elveszítjük a meccset?Ez nekem magas.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 15 éve
Egyébként miért Suh rúgta az XP-t? Talán Harris esélyesebb lett volna...haromtgondolom mert senki sem tudja milyen az a holderkedés csak Harris.
Suh meg a helyi Eto'o
több mint 15 éve
0 védelem? 😛
több mint 15 éve
Ennyit az aláírásom törléséről.A kibaszott kurvaistenit már bazmeg.
És ami a legjobb, hogy a Thanksgiving meccsre kiállhatunk a 3. QB-vel, atomjaira sérült támadóegységünkkel, nulla védelmünkkel, kapunk egy negyvenest a pecctől, és hallgathatjuk megint két hétig, hogy vegyék el tőlünk és adják a sztílersz-kócc-peccnek.
Schwartz takarodj! Rajta ment el ez a meccs 😕
több mint 15 éve
Kűr érte de büszke vagyok a csapatra.
több mint 15 éve
Nagyon bíztam bennetek. Megérdemeltétek volna!!!! Felvettétek a versenyt a Jets-el.Sajnos egyedül a Cleveland-nek örülhetek a 19 órai meccsek közül 😕
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként miért Suh rúgta az XP-t? Talán Harris esélyesebb lett volna...
több mint 15 éve
nem hittem volna hogy onnan sikerul veziteni...De ami ennel is nagyobb gond, remelem nem komoly serules.
több mint 15 éve
ez is szoros meccs volt mint a többi L, bár gondolom ez senkit nem vigasztal. Stafford porcelán?! lassan elfogynak az irányítók nálatok, így necces lesz a szezon hátralévő része.
De gogo előre!
több mint 15 éve
😕
több mint 15 éve
😕 ezt nem lesz könnyű feldolgozni 😕
több mint 15 éve
Kinyalunk simán.Addig marad, amíg nem playoffolunk.MacPhistoÖrökre. 😀
Tipp estére?Bazzani
több mint 15 éve
Addig marad, amíg nem playoffolunk.MacPhistoÖrökre. 😀
Tipp estére?
több mint 15 éve
Jövőre tűz közelében leszünk, 2 év múlva PO. 😛2007-ben 6-2 voltunk a szezon felénél.Ezt nem nagyon értem, de ő tudja. Cromartie lesz akkor Burlesonra állítva? hogy fogja lekövetni, pauset nyom a távirányítón? Revis sokkal gyorsabb.MacPhistoMacPhisto...Nem gondolkodtál még el, hogy esetleg ideje lenne lecserélned az aláírásodat? Nekem nagyon pozitív idén a szezonotok... Már van 2,5 W (ha a Megatron TD-t is ide vesszük) és a Jets mai legyőzésével jön az újabb skalp... 😀Witchdoctor
Addig marad, amíg nem playoffolunk.MacPhisto
Ha lesz szezon ha nem 😀
több mint 15 éve
Semmi vesztenivalónk nincs,ellenben a Jetsnek rengeteg.Elismerem,hogy a liga egyik legjobb csapata ellen játszunk és egy gigantikus zakó is benne van.
De okos játékkal,extra teljesítményekkel akár meccsben is lehetünk.
Megatron>Revis
több mint 15 éve
2007-ben 6-2 voltunk a szezon felénél.MacPhisto...Nem gondolkodtál még el, hogy esetleg ideje lenne lecserélned az aláírásodat? Nekem nagyon pozitív idén a szezonotok... Már van 2,5 W (ha a Megatron TD-t is ide vesszük) és a Jets mai legyőzésével jön az újabb skalp... 😀WitchdoctorRevis fogja,lenyilatkozta Ryan.Ezt nem nagyon értem, de ő tudja. Cromartie lesz akkor Burlesonra állítva? hogy fogja lekövetni, pauset nyom a távirányítón? Revis sokkal gyorsabb.MacPhisto
Max az endzone szitukban Cromartie.Bazzani
Addig marad, amíg nem playoffolunk.
több mint 15 éve
Sajnos úgy érzem nem nekünk áll a meccs.Az egyik legjobb D# ellen játszunk, valamint ami a csapat fő erőssége a D-line, az a liga (szerintem) legjobb O-falával néz szembe. Ez egy olyan párosítás ahol a zakó benne van. Nekünk jelenleg nem a Jets-et kell megverni.
Ja és Megatron megeszi reggelire Revist 😛
több mint 15 éve
MeheheheRogers @ Suh
http://www.youtube.com/watch?v=K2vks25u-r4
http://www.youtube.com/watch?v=4qqIRjdBxcQ
Mindkettőt próbálják szerelni,kevés sikerrel.
több mint 15 éve
MacPhisto...Nem gondolkodtál még el, hogy esetleg ideje lenne lecserélned az aláírásodat? Nekem nagyon pozitív idén a szezonotok... Már van 2,5 W (ha a Megatron TD-t is ide vesszük) és a Jets mai legyőzésével jön az újabb skalp... 😀Ezt nem nagyon értem, de ő tudja. Cromartie lesz akkor Burlesonra állítva? hogy fogja lekövetni, pauset nyom a távirányítón? Revis sokkal gyorsabb.MacPhistoJavítnék a magassági különbségek miatt, valószínüleg Cromartie fogja Megatront.Revis fogja,lenyilatkozta Ryan.
Revis meg lenulláz bárki mást egy az egyben 😕topmodell

több mint 15 éve
Itt is arról írnak,hogy Revis-CJ párbaj lesz.Én nem féltem Megatront Revistől,ha nem passzol borzalmasan Staff,akkor Calvin meg tudja oldani ezt a harcot.
A matchup worth the price of admission involves Lions wideout Calvin Johnson, who caught a career-high three TD passes last weekend to earn NFC offensive player of the week honors, battling against All-Pro corner Darrelle Revis.
http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2010/11/the_matchup_week_9_detroit_lio.html
több mint 15 éve
Revisnek volt asszem tavaly egy nyilatkozata hogy sokkal jobban szeret benga elkapót fogni mint kicsi fürge jó route runnert.
több mint 15 éve
Ja gyorsabb.Ezt nem nagyon értem, de ő tudja. Cromartie lesz akkor Burlesonra állítva? hogy fogja lekövetni, pauset nyom a távirányítón? Revis sokkal gyorsabb.MacPhistoJavítnék a magassági különbségek miatt, valószínüleg Cromartie fogja Megatront.Revis fogja,lenyilatkozta Ryan.
Aztán meg elejti a labdát amikor nála van.
Amúgy szerintem ezt a meccset a D és Best nyerheti meg nekünk.
Nem kell Staffordnak halálra erőltetni a hosszú passzokat két ilyen corner ellen.
Itt egy cikk a Megatron vs Revis párbajra:
http://www.freep.com/article/20101104/SPORTS01/11040552/1049/SPORTS01/Lions-Megatron-vs.-Revis-Island
több mint 15 éve
Benne szoktunk lenni az összefoglalóban.Ezt a videót nyomták le ma a Sporttvben NFL Gameday keretein bellül.Ne már, felfedezte a Sporttv, hogy van 32 csapat?MacPhisto
Most előszőr láttam ezt a magazin műsort de nagyon gagyi. Semmi extra nincs benne amit ne találna meg az ember az NFL.com-on 😉
Kb 5 mp-re mindig mutatják a csapatot. 😉
Amúgy mondom újra,ezt nem ők csinálják.
Egy az egyben átveszik.
több mint 15 éve
Ezt nem nagyon értem, de ő tudja. Cromartie lesz akkor Burlesonra állítva? hogy fogja lekövetni, pauset nyom a távirányítón? Revis sokkal gyorsabb.Javítnék a magassági különbségek miatt, valószínüleg Cromartie fogja Megatront.Revis fogja,lenyilatkozta Ryan.