Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Adam Caplan: I'm told Texans OT Duane Brown has been suspended four games, two sources said.

nem hiányzott, de bízom Rashad Butlerben

több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Még egy nagyon jó hír. Túl van AJ az MRI-n. Szerencsére csak egy kisebb bokaszalag-húzódás. Nagy valószínűséggel már a Dallas ellen játszhat. Casey sérülése komolyabb egy kicsit, de az ő sérülése sem vészes.

http://www.houstontexans.com/news/article-3/Johnson-day-to-day-with-ankle-sprain/8edb2f63-a4f4-44a6-a98b-debadc974738kalasnikov
Vsz a liga legjobb WR-e, szeretem a játékát, de nem bántam volna ha csak ellenünk nem játszik 😛
több mint 14 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Még egy nagyon jó hír. Túl van AJ az MRI-n. Szerencsére csak egy kisebb bokaszalag-húzódás. Nagy valószínűséggel már a Dallas ellen játszhat. Casey sérülése komolyabb egy kicsit, de az ő sérülése sem vészes.

http://www.houstontexans.com/news/article-3/Johnson-day-to-day-with-ankle-sprain/8edb2f63-a4f4-44a6-a98b-debadc974738
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
nicsn is azzal semmi baj, mert azért én erősebbnek tartom a houstont mint a skinset. jókis meccs volt azért. örültem h láthattam 😊 azért mert szurkolok nekik nem feltétlenül vagyok elborulva feléjük 😀
több mint 14 éve
...még az jutott eszembe. Olyan vagyunk, mint az Aranycsapat: tök mindegy hány pontot v. yardot csinálnak rajtunk, mi ráteszünk még1 lapáttal. 😊kalasnikov
Az aranycsapat elbukta a Super Bowlt. 😛ulpianus
bár már ott tartanánk 😛

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
...még az jutott eszembe. Olyan vagyunk, mint az Aranycsapat: tök mindegy hány pontot v. yardot csinálnak rajtunk, mi ráteszünk még1 lapáttal. 😊kalasnikov
Az aranycsapat elbukta a Super Bowlt. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
azért 2 meccs alatt 600 schaub yard, és 300 foster yard. nem szaroztok 😀 csak így továbba.kacsa
Ebből Schaub 500-at a Washington ellen szerzett 😀

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért 2 meccs alatt 600 schaub yard, és 300 foster yard. nem szaroztok 😀 csak így tovább
több mint 14 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Houston vezeti a csoportját 😛😀

több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Jó kis meccs lehetett, jár hogy nem tudtam nézni. Grat a csapatnak 😊

több mint 14 éve
...még az jutott eszembe. Olyan vagyunk, mint az Aranycsapat: tök mindegy hány pontot v. yardot csinálnak rajtunk, mi ráteszünk még1 lapáttal. 😊
több mint 14 éve
Sajnos nem tudtam nezni , mert a egyszerre ment a Chargers meccsel, de biztos hogy be fogom potolni 😀 Statok alapjan a tamadokkal semmi baj nem volt, de megint eleg sok yardot szopott a vedelem passzokbol... Lenyeg a gyozelem 😊barney
Az első félidőben, sőt inkább az első három negyedben teljesen fogalmatlanul szaladgáltak a védőink a pályán. Az egyetlen komoly megmozdulásuk az volt, hogy FG-on tartották őket az INT után. Főleg az volt feltűnő, hogy több nagy játékot engedtünk a Redskinsnek.

A harmadik negyed végi TD sorsfordító volt, szvsz ez nagy lökést adott a védősorunknak. Az utolsó negyedben a védelmünk dominált. Pollard blokkolt FG-ja már csak hab volt a tortán. Mondjuk az is igaz, hogy kb. 3 perccel a vége előtt majdnem kaptunk egy hosszú TD-t, ami nem rajtunk múlott.
több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Első félidő után mentem aludni, gondoltam simán kikapunk...hát sajnálom nem tudtam végignézni, nagy élmény lett volna, de azért így is örülük 😀
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Sajnos nem tudtam nezni , mert a egyszerre ment a Chargers meccsel, de biztos hogy be fogom potolni 😀 Statok alapjan a tamadokkal semmi baj nem volt, de megint eleg sok yardot szopott a vedelem passzokbol... Lenyeg a gyozelem 😊

több mint 14 éve
Megvan a második!!!!!!!!!!!!!

Pokolból a mennybe. Egy borzalmas első félidő után jött egy szenzációs második. A védelem 180 fokos fordulatot csinált. Első OT győzelem a Texans történetében.

Hosszú meccs volt, de megérte éjszakázni. 😀

(nagyon remélem AJ-nak nincs komolyabb baja)
több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Ma este összecsap mester és tanítványa, dublán is (Shanahan - Kubiak, Kubiak - kis Shani). Remélem mi jövünk ki jól a dologból. Viszont a meccset nem tudom élőbe nézni, holnap korán kell kelnem 😕

Ui: Na, azért lehet bevállalom és majd holnap szidom magam 😀
több mint 14 éve
Őket néztük meg: OG Donald Thomas (Dolphins), OL Kyle Calloway (Bills), OL Allen Barbre (Packers), OT Herb Taylor (Giants) and OL Chris Marinelli (Colts), Callowayt de az ő sebességével ZBS-ben nem hiszem hogy bármit is tudna mutatni.

Amúgy hogy helyet csináljuk Ogunleyének és Denneynek Tim Jamisont raktuk ki (és Barwint ugye IR-re).

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ogunleyet leigazoltátok

több mint 14 éve
Ryan Denneyt is megnézzük, látszik hogy a fiatalokra alapozunk :cool:

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mivel barwinnak ennyi volt, így jön próbajátékra Bobby McCray és Adewale OgunleyeHöri
McCr(a)y hol nem volt már idén probajátékon?....iktriad
Indianapolisban

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 836 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
mivel barwinnak ennyi volt, így jön próbajátékra Bobby McCray és Adewale OgunleyeHöri
McCr(a)y hol nem volt már idén probajátékon?....
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mivel barwinnak ennyi volt, így jön próbajátékra Bobby McCray és Adewale Ogunleye

több mint 14 éve
Tényleg nagyon jó volt mindkét falDC
Nálam Leech is megérdemel egy co-MVP címet.

Plusz ne feledjük el, hogy a két szupersztár elkapónk (AJ, OD) egy hang nélkül tette a dolgát a második félidőben. Itt van a liga legjobb WR-e, akinek a második félidőben 30 snap-ből 28* annyi dolga volt, hogy eltakarítsa a CB-jét az útból. És mindezt egy szó nélkül tette. És képes olyanokat nyilatkozni, hogy nem probléma, hogy ha kevesebb labdát kap, csak nyerjen a csapata. Le a kalappal előtte.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Grat sracok egy ket szakerto a szezon elott Fosterre hivta fel a figyelmet😊 szep jatek jo meccs.Jovo heten talalkozunk Fedex Fielden
több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Szevasztok újra

Gratulálok ehhez a győzelemhez. És még hozzá mennyi futott yard 😊