Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Kikaptunk és még a Redskins is elcseszte a meccse végét. Szar este.
több mint 12 éve
Ezt a playt nehéz lesz ma überelni.
több mint 12 éve
MJD altív, Miller és Hayes nem.J. T Thomas és John Lotulelei kezd majd Poz mellett LBben... Deaderick kezd Miller helyett DTben.
több mint 12 éve
A mai FTUban van egy cikk Henne mostani rohangálásairól. Az első 12 meccsen 17 kísérletből 21 yardot futott. Az elmúlt 2 fordulóban 7 kísérletből 55öt! Múlt héten még volt egy read optionös play is, mikor ő és Denard volt fent. Gondolom elsősorban az OCnk kérte arra, fusson többet a meccseken. Fisch szerint a QBnak tudnia kell így is 1st downt szereznie
“I think guys need to scramble. I think quarterbacks need to get first downs with their legs as well as with their arms.”Hm... Ez érdekes és nem Henne, hanem a jövő évi irányító pick miatt elsősorban. Halloren szerint a Jags egy olyan QBt keres, aki elsősporban zsebirányító, de képes a lábaival is meghhosszabítani a playt, ha kell.
I encourage scrambling, I encourage throwing it up and trying to get pass interference,” Fisch said. “Take a chance. When you have a chance to launch one, launch one. When you have a chance to run, run because yards are hard to come by.”
Fisch’s caveat?“Be smart and slide,” he said.
"The Jaguars’ offense is committed to a strong running game (by their running backs) to set up play-action and shots downfield.Szerintem Fisch olyan irányítót akar akivel lehet kreatív offenset futtani. Ha ez igaz, nálam Manziel, Boyd, McCarron (és Garropolo) is esélyes. Különösen úgy, hogy Halloren listájának a felét nem szeretném, ha itt kötne ki. A másik feléből meg Teddy valószínűleg kimegy addigra, míg mi választhatunk először (így maradna onnan Bortles és Fales).
A pocket passer would be the more likely draft pick — whether it’s in rounds 1, 2 or 3 — than a run-first, one-read, never-faces-a-blitz quarterback.
That group would include: Teddy Bridgewater (Louisville, 54 rushing yards), Blake Bortles (Central Florida, 179), Derek Carr (Fresno State, 117), David Fales (San Jose State, 7), Aaron Murray (Georgia, 186) and Zach Mettenberger (LSU, minus-133). The NCAA includes sack yardage in a quarterback’s rushing totals so the numbers are slightly skewed. But those are clearly pass-first guys."
több mint 12 éve
Boyd mondjuk lehet bent lesz még a 2. kör elején is. És akkor lehet vinni egy LEOt az 1. körben.Jason Babin nemikrofonozva az NFL Network által a Bills meccsen:Hasonlóan érzek én is, lehet, hogy egy más típusú offenseben jó, de nálunk nem hiszem, hogy sikeres lenne. Személy szerint nekem Bojd játéka jobban tetszik, és az jobban is működne a jelenlegi rendszerbenphylos
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sound-FX-Jacksonville-Jaguars-defensive-end-Jason-Babin/65309458-a400-4269-9a2c-d3262ea1374c
negyedik negyed eleje: nem segített magán, az biztos 😕phylosNem vagyok oda Carrért. A QBk közül inkább vinném Manzielt vagy akár Bortlest, mint őt az 1. körben.iktriad
több mint 12 éve
Jason Babin nemikrofonozva az NFL Network által a Bills meccsen:Hasonlóan érzek én is, lehet, hogy egy más típusú offenseben jó, de nálunk nem hiszem, hogy sikeres lenne. Személy szerint nekem Bojd játéka jobban tetszik, és az jobban is működne a jelenlegi rendszerben
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sound-FX-Jacksonville-Jaguars-defensive-end-Jason-Babin/65309458-a400-4269-9a2c-d3262ea1374c
negyedik negyed eleje: nem segített magán, az biztos 😕phylosNem vagyok oda Carrért. A QBk közül inkább vinném Manzielt vagy akár Bortlest, mint őt az 1. körben.iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Jason Babin nemikrofonozva az NFL Network által a Bills meccsen:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sound-FX-Jacksonville-Jaguars-defensive-end-Jason-Babin/65309458-a400-4269-9a2c-d3262ea1374c
negyedik negyed eleje: nem segített magán, az biztos 😕phylosNem vagyok oda Carrért. A QBk közül inkább vinném Manzielt vagy akár Bortlest, mint őt az 1. körben.
több mint 12 éve
negyedik negyed eleje: nem segített magán, az biztos 😕
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
helyzetjelentés Carr-ról: 16/29 1 TD jelenlegezek nagyrésze wr-screen. nyomás alatt van folyamatosan, így viszont folyamatosan 4-5 yarddal túldobja a mélységi labdáit. legalább nem rövideket dob. Engem nem győzött meg eddig, de tényleg csak ő viszi a hátán a csapatot, kíváncsi lennék, hogy egy normális o-line+futó kombóból mit hozna ki
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
gyerekek a fresno-meccs most kezdődik, már akit érdekel kicsi Carr játéka
Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Jeremy Ebert is IRre ment. Az ő és Allen megüresedett helyére 2 ember került fel a practice aquadból. A WR Lamaar Miller (nem Bumphis 😕 ) és a DT Jordan Miller. MJD levágatta a haját (végre), és ma edzett. A hétvégén kiderül tudja-e vállalni a játékot. 10-15 carryre reméle jó lesz.
Lageman elemzi a felvételeket - Bills meccs:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/5dbcda48-c737-4acc-abd7-eb31d4c27765
több mint 12 éve
MJD, Hayes és Miller játéka kérdéses(questionable), mindenki másé valószinű. beleértve Cyprient is. Ez jó hír. Most megnyugtattál. 😀Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzeliktriadEz nagy butaság, Manziel szülei milliomosok, és több családtagja is vadregényes történettel bír, meglehetősen hírhedt a Manziel név az USA déli részénbaggio
Nekem mindegy ki jön, csak végre legyen minimum egy "Brunell fénykorában" szintű QBnk. Jó sokáig.De a Jax-be Teddynek kell jönnie, vagy még véletlenül se első körös QB-nak, így minden más szcenárióra van izibe' ellenérv. Ugye Ik? 😊Sobri JóskaNagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzeliktriadEz nagy butaság, Manziel szülei milliomosok, és több családtagja is vadregényes történettel bír, meglehetősen hírhedt a Manziel név az USA déli részénbaggio
több mint 12 éve
OFFSziasztok, gyerek S méret 120-125cm Jaguar vadiúj NFL pulcsi kell valakinek?
ha nem marad a cookiemonsteré vagy a macskáé.. 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
De a Jax-be Teddynek kell jönnie, vagy még véletlenül se első körös QB-nak, így minden más szcenárióra van izibe' ellenérv. Ugye Ik? 😊Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzeliktriadEz nagy butaság, Manziel szülei milliomosok, és több családtagja is vadregényes történettel bír, meglehetősen hírhedt a Manziel név az USA déli részénbaggio
több mint 12 éve
Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzeliktriadEz nagy butaság, Manziel szülei milliomosok, és több családtagja is vadregényes történettel bír, meglehetősen hírhedt a Manziel név az USA déli részén

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez a patront pufogott Shoelace draftja után is...Igen ez jó érv, bár Fisch személyében egy nagyon kreatív OCt kapna, és a kettőjük által kilakított kiszámíthatatlanság lehet nagyon nagy előny is a számunkra.iktriadPersze nyilván tud passzolni is 😉 de én inkább a klasszikus zsebes QB-szeretem (Y)m-bryoTud ő passzolni is. És azért lett ő, mert lassan ő számít a második legjobb QBnek a mostani irányító classban. Mondjuk egy Top 5ös pickkel(ami jelenleg nekünk van) inkább vinnék egy pass rushert(Khalil Mack/Barr esetleg ha bent van még Clowney), mint Teddyn kívül bármelyik QBt.És egy kis draft, Todd McShay az ESPN legújabb mockjában Manzielt választotta nekünk 1/4en (állítólag most ott vagyunk hivatalosan a drafton).Miért Manzielt @):-8 ?? Én passzokat akarok látni nem futásokat.....m-bryo
Már itt van az egykori centere és LTje is, szóval lenne itt pár ismerőse. 😀😀iktriad
Manzielel egyébként nem a tehetség a baj. Van neki, nem is kevés plusz mint írtam itt van a falának a 40%a. 😀😀 (megfordult a buksimban a héten, hogy Patrick Lewist vajon azért hoztuk-e a héten ide, mert már a jövőre gondolunk....)
A probléma az, hogy ő igazi boom or bust játékos lesz az NFLben. Vagy nagyon be fog jönni, vagy nagyon nem. És nála nagy kérdés, milyen lesz a pályán kívül. Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzel (és itt nem csak a salaryjt értem, nagyon vonzó lesz a cégek számára kezdetben legalább is).iktriad
több mint 12 éve
JDR Meesterről: “He was a treat to coach,” Del Rio said. “Brad was going to stand for the right things and do the right things each and every day. He was a quality person and a quality player. He was a mainstay for us there and a guy that you knew you could count on. I really have a lot of respect for Brad.”
több mint 12 éve
Talán hogy egy kiváló pass rushert el tudunk vinni helyette ott. És a 2. kör elején is lesz bőven olyan QB, akit érdemes lehet akkor kiválasztani(McCarron/Fales/Garoppolo). De persze lehet hogy így is irányítót viszünk az első körben. Igaz, akkor elindul az a bizonyos óra Caldwellnek (és Bradleynek) is.Mike DiRocco szerint (is) pass rusher vagy QB jön az első körben, íme az opciók szerinte:Minnél tobszor arról olvasok hogy az 1. korben nem QB-t választunk....vajon mi járhat a Caldwell fejében???m-bryo
espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/3049/qb-or-de-that-is-the-question-for-jags
iktriad
több mint 12 éve
Mike DiRocco szerint (is) pass rusher vagy QB jön az első körben, íme az opciók szerinte:Minnél tobszor arról olvasok hogy az 1. korben nem QB-t választunk....vajon mi járhat a Caldwell fejében???
espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/3049/qb-or-de-that-is-the-question-for-jags
iktriad
több mint 12 éve
Cecil Shortsot ma megműtötték, az előbb azt tweetelte, hogy minden a legnagyobb rendben ment. Cyprien esélyei jobbak, mint MJD, hogy vasárnap játsszon.
Mike DiRocco szerint (is) pass rusher vagy QB jön az első körben, íme az opciók szerinte:
És Scobee szokásos heti szegmensében is mi lehetne más a téma, mint Brad Meester:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Kickin-it-with-Scobee/f0831489-bb1e-4a9d-b319-821bcc3e63e8
több mint 12 éve
Igen ez jó érv, bár Fisch személyében egy nagyon kreatív OCt kapna, és a kettőjük által kilakított kiszámíthatatlanság lehet nagyon nagy előny is a számunkra.Persze nyilván tud passzolni is 😉 de én inkább a klasszikus zsebes QB-szeretem (Y)m-bryoTud ő passzolni is. És azért lett ő, mert lassan ő számít a második legjobb QBnek a mostani irányító classban. Mondjuk egy Top 5ös pickkel(ami jelenleg nekünk van) inkább vinnék egy pass rushert(Khalil Mack/Barr esetleg ha bent van még Clowney), mint Teddyn kívül bármelyik QBt.És egy kis draft, Todd McShay az ESPN legújabb mockjában Manzielt választotta nekünk 1/4en (állítólag most ott vagyunk hivatalosan a drafton).Miért Manzielt @):-8 ?? Én passzokat akarok látni nem futásokat.....m-bryo
Már itt van az egykori centere és LTje is, szóval lenne itt pár ismerőse. 😀😀iktriad
Manzielel egyébként nem a tehetség a baj. Van neki, nem is kevés plusz mint írtam itt van a falának a 40%a. 😀😀 (megfordult a buksimban a héten, hogy Patrick Lewist vajon azért hoztuk-e a héten ide, mert már a jövőre gondolunk....)
A probléma az, hogy ő igazi boom or bust játékos lesz az NFLben. Vagy nagyon be fog jönni, vagy nagyon nem. És nála nagy kérdés, milyen lesz a pályán kívül. Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzel (és itt nem csak a salaryjt értem, nagyon vonzó lesz a cégek számára kezdetben legalább is).iktriad
több mint 12 éve
Persze nyilván tud passzolni is 😉 de én inkább a klasszikus zsebes QB-szeretem (Y)Tud ő passzolni is. És azért lett ő, mert lassan ő számít a második legjobb QBnek a mostani irányító classban. Mondjuk egy Top 5ös pickkel(ami jelenleg nekünk van) inkább vinnék egy pass rushert(Khalil Mack/Barr esetleg ha bent van még Clowney), mint Teddyn kívül bármelyik QBt.És egy kis draft, Todd McShay az ESPN legújabb mockjában Manzielt választotta nekünk 1/4en (állítólag most ott vagyunk hivatalosan a drafton).Miért Manzielt @):-8 ?? Én passzokat akarok látni nem futásokat.....m-bryo
több mint 12 éve
Tud ő passzolni is. És azért lett ő, mert lassan ő számít a második legjobb QBnek a mostani irányító classban. Mondjuk egy Top 5ös pickkel(ami jelenleg nekünk van) inkább vinnék egy pass rushert(Khalil Mack/Barr esetleg ha bent van még Clowney), mint Teddyn kívül bármelyik QBt.És egy kis draft, Todd McShay az ESPN legújabb mockjában Manzielt választotta nekünk 1/4en (állítólag most ott vagyunk hivatalosan a drafton).Miért Manzielt @):-8 ?? Én passzokat akarok látni nem futásokat.....m-bryo
A probléma az, hogy ő igazi boom or bust játékos lesz az NFLben. Vagy nagyon be fog jönni, vagy nagyon nem. És nála nagy kérdés, milyen lesz a pályán kívül. Nagyon nehéz lesz kordában tartani, ha teletömik a zsebeit a pénzzel (és itt nem csak a tőlünk kapott salaryjét értem, nagyon vonzó lesz a cégek számára kezdetben legalább is, hiszen mégiscsak 1 orszagosan ismert, Heisman trófea győztesről beszélünk).
több mint 12 éve
És egy kis draft, Todd McShay az ESPN legújabb mockjában Manzielt választotta nekünk 1/4en (állítólag most ott vagyunk hivatalosan a drafton).Miért Manzielt @):-8 ?? Én passzokat akarok látni nem futásokat.....