NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
kötnék magamnak egy fasza szerződést 😛megoldandó problémák az offseason-ben:DiamondsHead44Amúgy, hogy kezdenél neki ? Mert az edzői stáb menesztésén kívül nem igen tudsz nekikezdeni a dolgoknak.
Nem nagyon lehet olyan játékost mondani FA-ról vagy draftról akivel előrébb lennénk. Legalábbis én nem tudnék.
Illetve ha nem Fisher akkor ki ?süti
aztán mondanám a bullshitteket, 1-2 évig műxik, ti meg szidhatjátok mamimat 😉
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Fisher says "Brian Schottenheimer is an outstanding play-caller." Says he doesn't anticipate any staff changes.több mint 9 éve
megoldandó problémák az offseason-ben:DiamondsHead44Amúgy, hogy kezdenél neki ? Mert az edzői stáb menesztésén kívül nem igen tudsz nekikezdeni a dolgoknak.
Nem nagyon lehet olyan játékost mondani FA-ról vagy draftról akivel előrébb lennénk. Legalábbis én nem tudnék.
Illetve ha nem Fisher akkor ki ?
több mint 9 éve
megoldandó problémák az offseason-ben:HC
OC
DC
QB
LT
LG
C
RT
WR
MLB
OLB
CB
FS
a többi nagyjából rendben
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Tegnapi nyilatkotatokból: "We've got to really deal with our division's opponents. We'll spend a lot of time in our overall scheme. You'll see a dramatic change next year." - Fisher
Fisher: "It's Reasonable to Expect another QB to Compete Here"
Finoman szólva egy kissé szkeptikus vagyok a valódi változást illetően...
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
FBKrisz
643
Annyi oldalrol felmasniztuk mar a xart es probaljuk neha a pozitivumokat megfogni egy szezonban, hogy most a D allat volt, verge egy -ket-harom jo meccs (neha egymas utan), de sajnos az egyetlen egesz szezonban konzisztensen teljesito ember az Hekker....Stacy-t nem nagyon ertem miert offolta Fisher, Mason jo volt, de rovid yardoknal jobb lett volna mint Cunningham...
A Williams fela agressziv sema hol mukodott hol nem, ehhez jo cover Lb-ek is kellenenek, Dunbar nem az, Ogletree playmaker ha epp olyan kedve van, ha nem akkor meccsekre eltunik...(tudom tackle leader) en meg mindig azt mondom hogy a D-be egy olyan bullrush OLB kell aki szetbombazza az O fal egyik oldalat...a sec nem lesz olyan siralmas ha mindenki felepul remelem, de egy "shutdown" corner kell mert JJ minden meccsen eljatsza a balfa..t....
Britt helyett vagy melle kene egy primary Wr akire a legjobb cb kell, es akkor lehetne hasznalni rendesen Baileyt+Austint slot-ban....sztem.
Kicsit unom, hogy 8eve altalaban mar oktober november kornyeken mazsolazhatjuk a kov draft classt...😕
Egy kiba playoffot akarok meg ebben az eletben...
Ha ehhez LA Rams-nek kell hivni a csapatot am legyen...
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
Fisher évenkénti mérlege nálunk: 7-8-1, 7-9, 6-10.csak jelzem, hogy 2012-ben az egészséges Sadford-dal csak 1-gyel több győzelmünk volt, mint idén a 2. és 3. számú QB-kal.
STL Curtain
több mint 9 éve
Al
595
Twitteren láttam:"Jeff Fisher's win total last 10 years: 5, 4, 8, 10, 13, 8, 6, 7, 7, 6. Progress?"😀
több mint 9 éve
Al
595
"Szezonértékelő"Menjen a ..csába (mondjuk L.A-be) az egész csapat, edzőstől, tulajdonostól, mindenestől és én is, aki ezt hétről-hétre megnézi.
több mint 9 éve
ez a fumble 3,5 cm-vel az EZ előtt tökéletes lezárása a szezonnak.Ahogy látom kisebbségben leszek véleményemmel, de tegnap nem Fisher és Shotty tolta el a dolgokat. Nem ők csináltak off. holdingot, két INT-et, fumble-t a goal line előtt. Az első félidőben +2 volt a turnover mutatónk, ebből lett a végére -1. Ezzel nyertek.
ha minden jól megy, jövőre nagyjából ugyanezt látjuk fisherrel és shittyvel.DiamondsHead44
több mint 9 éve
több mint 9 éve
ez a fumble 3,5 cm-vel az EZ előtt tökéletes lezárása a szezonnak.ha minden jól megy, jövőre nagyjából ugyanezt látjuk fisherrel és shittyvel.
STL Curtain
több mint 9 éve
66 yard az 1. félidőben! Shitty for president!DiamondsHead44Legalább a költségvetést visszafogná.
több mint 9 éve
Keith Null-t akarom!
STL Curtain
több mint 9 éve
66 yard az 1. félidőben! Shitty for president!
STL Curtain
több mint 9 éve
A múlt vasárnapi meccs után 6 Giants játékost büntettek meg a kirívó szabálytalanságok miatt. És ezidáig egyetlen Rams játékost sem...William Hayes és Ogletree azért kapott büntetést
Gondoltam leírom, mert kissé elegem van abból a mantrából, hogy a Rams az a csapat aki alattomosan játszik. Az, hogy fegyelmezetlenek vagyunk az sajnos nem vitás, de ez masik kérdés.dogbite
több mint 9 éve
Carmeloman
644
goingdeep.postr.hu/2014-az-ujonc-elkapok-eveés mi innen nem húztunk elkapót..
több mint 9 éve
A múlt vasárnapi meccs után 6 Giants játékost büntettek meg a kirívó szabálytalanságok miatt. És ezidáig egyetlen Rams játékost sem...Gondoltam leírom, mert kissé elegem van abból a mantrából, hogy a Rams az a csapat aki alattomosan játszik. Az, hogy fegyelmezetlenek vagyunk az sajnos nem vitás, de ez masik kérdés.
több mint 9 éve
Carmeloman
644
nyertél 😊Azt tudjátok, hogy bajusznak az elmúlt 20 évben hányszor volt jobb, mint 50%-os mérlege?Carmelomanszumma 6 alkalommal:
1999. 13-3
2000. 13-3
2002. 11-5
2003. 12-4
2007. 10-6
2008. 13-3DiamondsHead44
több mint 9 éve
A médiában felmerült egy esetleges Trade Jay Cutlerral kapcsolatban.én abszolút nem támogatom az ötletet. valamivel jobb minőségű QB lenne, de az ára magas (trade-ről beszélünk), azaz odavágunk a satyinak ugyanúgy.
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ramsfan
inkább maradjon Hill, 50%-os szinten ő is lemenedzseli a meccseket, viszont lehetne a maradék pénzből építkezni.
viszont a hosszabb távú megoldást továbbra is abban látom, ami nem fog megvalósulni: menjen az edzői stáb a fenébe és legalább a remény legyen meg az 1. fordulóig, hogy jobb lesz
STL Curtain
több mint 9 éve
Azt tudjátok, hogy bajusznak az elmúlt 20 évben hányszor volt jobb, mint 50%-os mérlege?Carmelomanszumma 6 alkalommal:
1999. 13-3
2000. 13-3
2002. 11-5
2003. 12-4
2007. 10-6
2008. 13-3
STL Curtain
több mint 9 éve
Azt tudjátok, hogy bajusznak az elmúlt 20 évben hányszor volt jobb, mint 50%-os mérlege?Carmelomanamikor playoffba jutott a Titans biztosan!
az úgy 4-5 alkalom lehetett
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Carmeloman
644
Azt tudjátok, hogy bajusznak az elmúlt 20 évben hányszor volt jobb, mint 50%-os mérlege?
több mint 9 éve
Gratulálok Quinn-nek és Donald-nak! (Donald az első rookie-nk 1993 óta aki elnyerte a Pro Bowl-t...)Nyilván ki-ki értékeli majd még ezt az évet, számomra most két "aprócska" dolog van amit szeretnék a jövőre nézve megoldva látni: a QB helyzet valamint az OL (elsősorban C és RG) tartós és megbízható rendezését. (Feltételezve, hogy Fisher és az edzői stáb marad.) Ha Fisher képes volt egy nagyon jó DL-t összehozni, akkor elvárható, hogy ezt az OL esetében is tegye ezt meg, Wells és Joseph szerintem nem maradhat. A QB kérdés lesz az offseason egyik kulcsa. Személy szerint én el tudnám fogadni Bradfordot, HA egészséges (közel sem tartom annyira csapnivalónak mint sokan) - de nem tudjuk az lesz-e.. Emellett az a pénz amibe jövőre kerülne (bónuszok nélkül 13 M, ha jól emlékszem), valszeg nem lenne több, mintha idehoznánk egy "top" QB-t a piacról (ha lesz egyáltalán olyan). Persze ott lesz a következő draft, ahonnan lehet meríteni, de ez valahol megint lutri: rengeteg tehetséges QB játszik a college-ban, viszont az, hogy az NFL-ben milyen teljesítményt nyújtanak majd, az más tészta. HA már itt tartunk, ne felejtsük el, hogy tavaly draftoltunk QB-t, feltételezem azzal a szándékkal, hogy majd Bradford mellett felnő és ő lesz a hosszú távú megoldás. Nos, én személy szerint nem tudom, hogy mit tervezünk Gilberttel? Számolunk még vele? Túl sok az ismeretlen, így aztán marad a találgatás, meg a szurkolói okoskodás. Meglátjuk.
Mindenesetre kívánok nektek nagyon boldog és békés karácsonyt! 😀
több mint 9 éve
A médiában felmerült egy esetleges Trade Jay Cutlerral kapcsolatban.RamsfanAmíg továbbra is ilyen mértékű edzői hibák miatt szenvedünk, szerintem tök mindegy ki lenne itt az irányító. Bradford után pedig pláne nem kéne megint ennyi pénzért bevállalni egyet. Inkább egy normális edzőt hozzunk, aki mondjuk Davisből képes megbízható irányítót csinálni, vagy egy 2-3. körös pickből.
Amíg meg nincs franchise irányítónk a fal legyen rendben, Mason hadd rohangáljon. Meg addig se ölik meg a potenciális QB jelölteket.