Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
az igaz, hogy Shitty-nek fogalma sincs ahhoz, hogyan használja Austin-t.És mégis kitől tanulta volna meg? Schotty-tól?Köszönjük Tavon Austin!Pizsamatotál bust. semmi esze az nfl-hezDiamondsHead44
Szerintem egy másik csapat tuti tudná használni, csak nálunk kallódik el!Pizsama
viszont mindegyik punt return-je és ez az eset is mutatja, hogy még mindig abban a hitben él, hogy mint az ncaa-ban sebességből meg tud oldani mindent. viszont itt a védők/cover playa-k legalább olyan gyorsak mint ő, viszont fejben sokkal gyorsabbak. nézd meg, a punt return-öknél 5-ből 4-szer hátrálnia kell, hogy elkapja a labdát, aztán táncol, majd jobb esetben elindul oldalra, rosszabb esetben hátra. már rég meg kellett volna tanulnia, hogy hátrébb álljon, mert az nfl punterek nagyobbat rúgnak, mint az egyetemiek. inkább előre kelljen lépnie az elkapáshoz, mint hátrálnia. aztán ha megvan a labda, irány az egyenes. mindez viszont nem Shitty dolga, mert ez ST. azaz Fassel vagy sem ért Austin-hoz, vagy Austin olyan amilyen.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
És mégis kitől tanulta volna meg? Schotty-tól?Köszönjük Tavon Austin!Pizsamatotál bust. semmi esze az nfl-hezDiamondsHead44
Szerintem egy másik csapat tuti tudná használni, csak nálunk kallódik el!
több mint 10 éve
Köszönjük Tavon Austin!Pizsamatotál bust. semmi esze az nfl-hez
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Köszönjük Tavon Austin!
több mint 10 éve
viszont ma jó a pass rush
STL Curtain
több mint 10 éve
Davis túl sok Sadford videot nézett az utóbbi hetekben, de szerintem nem fog több pénzt kapni, ha úgy játszik mint Sadford.valaki meg mondja meg a védőknek, hogy Boldin jó elkapó...
szánalom
STL Curtain
több mint 10 éve
tragikus a futás elleni védelmünk. későn reagálunk, nem vagyunk pozícióban, ehhez jön a rossz szögválasztás, mistackle-ök. szörnyű nézni. de szeretem a kabarét.
STL Curtain
több mint 10 éve
jól van, ma sem leszünk vidámság nélkül... grrrrrr
STL Curtain
több mint 10 éve
az elmúlt bő 1 hétben több olyan cikk jelent meg itt-ott, amelyek szerint nem kellene elküldeni Fisher-t. konteom szerint, kezdik szoktatni a népeket, mert Fisher tényleg marad, sikerült eladnia SIlent Sam-nek, hogy ennyi balszerencse mellett, csak ennyire fussa.
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Átalakítjuk Cook szerződését, hogy több helyünk legyen a sapka alatt..
több mint 10 éve
Az utóbbi napok roster mozgásai:www.turfshowtimes.com/2014/10/29/7085227/st-louis-rams-roster-depth-chart-transactions
Jim Thomas találóan meg is jegyzi:
"Rams Park resembling bus station with so many players coming and going in past two days."
több mint 10 éve
Leszerződtettük Damian Williams-et (WR). 2010-ben 77. helyen draftolta, na ki?, hát persze hogy Bajusz még a Titans-nél! Jah, és persze USC Trojan is volt a srác.
több mint 10 éve
43,6 millió dollár van IR-en. ez a cap space 35 %-a. tudunk élni.
STL Curtain
több mint 10 éve
Amador
273
Safety párosunk meg már évek óta szar, rettentő nagy szükség volt most orvosolni.Én McDonaldot nem tartom annyira rossznak.
süti
több mint 10 éve
Szerintem ez a rezsim már leszarja...PizsamaErre mondtam, hogy valami faszságot még úgy is csinálni fognak. Safety párosunk meg már évek óta szar, rettentő nagy szükség volt most orvosolni.
...bakker, pedig mennyire optimista voltam még Bajusz és Haj érkezésekor, hogy végre új korszak virrad szeretet csapatomra.Az meg volt. Bajuszék jó alapanyagból se tudtak építkezni.
Pizsama
Barron az ötödik 1. körös pick a D-ben. Dunbar egyedül UDFA, a többiek mind 2-3. körösek.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Barron jo deal...de nem priority most...illetve fax se tudja mi lenne az elsodleges...O line, safety , LB, elkapo...QB?a QB nem helyfüggő. nem biztos, hogy akit korán húznak vagy nagy tehetség beválik. Hirtelen Genyó Smith, Bortles, Tannehill és Weeden ugrik be..
Nekem az az elkepeszto, hogy ennyi elso koros tehetseg megy a levesbe nalunk...FBKrisz
De engem Bridgewater és Carr sem győzött meg. Az utóbbi években Luck és Wilson lett sztár..
több mint 10 éve
FBKrisz
643
Persze, en sem arra gondolok, hogy egy 1/1-es elfelejt jatszani nalunk, hanem nincs olyan staff evek ota akik ki tudnak aknazni a tehetsegeket. 2007 ota 31 gyozelem osszesen miota itt vagyok, osszeszamolni sem tudom mennyi NFL rekordot allitottak fel ellenunk...es ez mocsok elkeserito...
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Barron jo deal...de nem priority most...illetve fax se tudja mi lenne az elsodleges...O line, safety , LB, elkapo...QB?A tehetség nem elég. Jól posztspecifikus-edzők kellenek, meg olyan coordinátorok akik ki tudják használni a játékosok képességeit. Ennek hiányára a legjobb példa Tavon Austin esete!
Nekem az az elkepeszto, hogy ennyi elso koros tehetseg megy a levesbe nalunk...FBKrisz
Meglásd, ha egyszer elkerül tőlünk, és egy jó edző/OC kezébe kerül, akkor egyből ki fog tudni bontakozni.
több mint 10 éve
FBKrisz
643
Barron jo deal...de nem priority most...illetve fax se tudja mi lenne az elsodleges...O line, safety , LB, elkapo...QB?Nekem az az elkepeszto, hogy ennyi elso koros tehetseg megy a levesbe nalunk...
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Talán korai még erről elmélkedni, de ha a Rams versenybe fog szállni egy irányítóért májusban, akkor ez a két pick nagyon hiányozhat majd.AmadorSzerintem ez a rezsim már leszarja...
...bakker, pedig mennyire optimista voltam még Bajusz és Haj érkezésekor, hogy végre új korszak virrad szeretet csapatomra.
...bár talán minden új éra optimizmussal indul. Spag-et is tár karokkal vártuk, aztán mi lett a vége.
több mint 10 éve
Amador
273
Talán korai még erről elmélkedni, de ha a Rams versenybe fog szállni egy irányítóért májusban, akkor ez a két pick nagyon hiányozhat majd.
több mint 10 éve
ugh, Barron rémespeteyNem kell aggódnod, ezt a secondaryt CK pillanatok alatt szétszedi..
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
csak amit a vak mond
STL Curtain
több mint 10 éve
...idén meg elhozhattuk volna Sammy-t! 😊Szerintem nagy üzletet kötöttetek Barronnal.Igazi Hit-safety,aki tudja javítani a futás elleni védekezéseteket,amiben nem vagytok stats alapján a legjobbak😊(31.).De hogy a Tampa mit csinál?Vicc kategória..MontanaMár rég szar, ha egy safety-vel kell a futás elleni védekezést javítani. Ott van elbaszv az egész, hogy GW küld 6-7-8 embert blitzre, a secondary meg nem bírja. Csalóka a statisztika, mert ha már az első félidőben szarrá vagyun verve, ugyan mi mást csinálna az ellenfél, mint sem futtatná az időt ? Szerintem pont nem Barronra volt szükségünk. Vagy még inkább tartok tőle, hogy még jobban elnyeli nálunk a mocsár. Egyelőre hiába upgrade a fos McLeod-McDonald pároshoz képest, hát még ha sérültek is. De lehet csak simán bassza a csőröm, hogy 2 éve nem Vaccarót húztuk be, mert muszáj volt feltrade-elnünk Tavonért...süti