Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem nagy üzletet kötöttetek Barronnal.Igazi Hit-safety,aki tudja javítani a futás elleni védekezéseteket,amiben nem vagytok stats alapján a legjobbak😊(31.).De hogy a Tampa mit csinál?Vicc kategória..MontanaMár rég szar, ha egy safety-vel kell a futás elleni védekezést javítani. Ott van elbaszv az egész, hogy GW küld 6-7-8 embert blitzre, a secondary meg nem bírja. Csalóka a statisztika, mert ha már az első félidőben szarrá vagyun verve, ugyan mi mást csinálna az ellenfél, mint sem futtatná az időt ? Szerintem pont nem Barronra volt szükségünk. Vagy még inkább tartok tőle, hogy még jobban elnyeli nálunk a mocsár. Egyelőre hiába upgrade a fos McLeod-McDonald pároshoz képest, hát még ha sérültek is. De lehet csak simán bassza a csőröm, hogy 2 éve nem Vaccarót húztuk be, mert muszáj volt feltrade-elnünk Tavonért...
több mint 10 éve
Montana
635
Szerintem nagy üzletet kötöttetek Barronnal.Igazi Hit-safety,aki tudja javítani a futás elleni védekezéseteket,amiben nem vagytok stats alapján a legjobbak😊(31.).De hogy a Tampa mit csinál?Vicc kategória..
több mint 10 éve
Boxban 2. legjobb futás blokkoló, de a snapek 67%-ban FS-ként állt fel. 91,4-es QB ratinggel dobáltak rá az idei szezonban.
több mint 10 éve
Mondjuk különösebben nem sírnak utána. 1/7-ként nyilván csalódás volt. Ami jobban érdekel, hogy ha jól tudom ő is inkább hard-hitter safety. De mintha valami olyasmi rémlene, hogy abból vagyunk szarásig. Csak passz ellen nem tud védekezni egyik sem.Mindenesetre nagyon szívet melengető, hogy próbáljuk utolérni magunkat a szezon eleji elvárásokhoz defense téren. Davis meg majd jár Samuval terápiás kezelésekre ?
szerk.: Még is csak hasonló jó utat kívánnak Lovie Smithnek, mint mi Bajusznak. Ettől függetlenül továbbra se vagyok boldog.
több mint 10 éve
Akkor ennyit a Collins pick-ről.....LB, CB? Eric Kendrick a UCLA-ről jó választásnak tűnik, hisz mégiscsak "helybéli" srác lenne - ha-ha-ha 😛
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Rams traded fourth- and sixth- round picks to Buccaneers for S Mark Barron.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Keenumot raktuk ki, hogy legyen hely Barronnak..
több mint 10 éve
Carmeloman
644
így van.. megjött Barron! 😊
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Bucs have traded S Mark Barron to the Rams, per league source.
több mint 10 éve
Snead, Fisher, Shotty and Williams are like four turtles trying to fuck the same army helmet. It just ain’t a gonna work.😀
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
gyakorlatilag azóta vagyunk szopóágon, mióta kiutáltuk Warner-t STL-ből. szerintem még vagy 30 évig tart az átok. kitartás. 😛
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
www.turfshowtimes.com/2014/10/27/7078487/st-louis-rams-brian-quick-injury
több mint 10 éve
Amador
273
Most Langford lehetséges elcserélését vetették fel. Rapoport szerint van iránta némi érdeklődés."Just don’t ask me to predict if the Rams’ revival will occur in your lifetime. I can’t even tell you where they’ll be playing. I don’t believe the year of the Rams’ next winning season is listed in the Mayan calendar, but I’ll double check. Maybe your grandchildren will be able to enjoy it."
"Frankly, the Rams aren’t worth the rage and the risk of high blood pressure"
"a team is so bad it almost becomes comical"
"The Rams lose … and lose … and lose."
több mint 10 éve
És már Bajusz ki is magyarázta magát...
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Quick is befejezte idénre..
több mint 10 éve
Ennyire világtalan Rams-t nem emlékszem mikor láttam utoljára. Ez a szezon teljes csőd... Jövőre (talán?) kapunk megint egy új HC-t, aztán kezdődik az egész cirkusz előröl. Újabb 3 éves építkezés, ígéretek stb...lámahan-, Spags-éra? azért ott voltak olyan meccsek, ahol már ideges sem tudott lenni az ember, annyira reménytelenek voltunk.
Miért van az, hogy nálunk most már hosszú évek óta nem sikerül összerakni egy valóban versenyképes csapatot?dogbite
STL Curtain
több mint 10 éve
Amador
273
Úgy látszik, hogy Jake Long is befejezte az idei szenvedést. Már több ortopéd eset van a kórtörténetében mint egy termékbemutatónyi nyugdíjasnak.
több mint 10 éve
Ennyire világtalan Rams-t nem emlékszem mikor láttam utoljára. Ez a szezon teljes csőd... Jövőre (talán?) kapunk megint egy új HC-t, aztán kezdődik az egész cirkusz előröl. Újabb 3 éves építkezés, ígéretek stb... Miért van az, hogy nálunk most már hosszú évek óta nem sikerül összerakni egy valóban versenyképes csapatot?
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
A Seahawks elleni győzelemmel csak ideig-óráig elodáztuk a fejek hullását. Lesz itt szezon végén nemulass, aztán még talán költözés is!PizsamaNe kelljen már addig várni, hogy végképp elzüllesszék itt az összes játékosunkat. Pedig kurva élet, hogy valami szar trade-be is belemegyünk majd.
Mostani meccsünk annyira izgalmasra sikeredett, hogy az nfl.com inkább a seahawks-panthers meccset elemzi...
több mint 10 éve
A Seahawks elleni győzelemmel csak ideig-óráig elodáztuk a fejek hullását. Lesz itt szezon végén nemulass, aztán még talán költözés is!
több mint 10 éve
Na ez egész kellemes volt. Most azt hiszem megnézem még az Alkonyatot.
több mint 10 éve
ha Alex Smith lett volna az irányítónk, akkor ezt a meccset nem játssza végig, mert az OL kinyíratta volna
STL Curtain
több mint 10 éve
Amador
273
Kroenke jobban jár ha inkább felrakja a csapatot eBay-re, akkor még talán kap érte valamit.sütiMellesleg egy saint louisi közgazdász írta pár hete, hogy számításai szerint az LA-be költözés önmagában megduplázná a franchise értékét.
több mint 10 éve
kikapcsoltam. nem vagyok hajlandó tovább nézni. vége.
Tactics win battles. Strategy wins wars.