Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Carmeloman
644
hol kell aláírni? 😊egy magas fizetésűnek menni kellene az tuti, mert évi 10 körül kap, ha jól tudom..CarmelomanSamu.süti
több mint 10 éve
Carmeloman
644
a közvetítésnél mondták, nem én..én imádom, egy állat 😊Long 29 éves, minimum 3-4 jó éve még vanDiamondsHead44igen. DE/DT posztra nem draftolnék..Elég mély a rotáció ott, hiába öreg Long..Carmelomanha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..CarmelomanLeonard Williams helyett ? @)
Davis legyen franchise QB és jöjjön játszótársnak Cooper.süti
több mint 10 éve
egy magas fizetésűnek menni kellene az tuti, mert évi 10 körül kap, ha jól tudom..CarmelomanSamu.
Vagy talán ő már fel is vette a lóvéját.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
egy magas fizetésűnek menni kellene az tuti, mert évi 10 körül kap, ha jól tudom..a hírek szerint minket is érdekel Vincent Jackson, akit cserélné a Bucs...CarmelomanDavisnek jót tenne. Árára azért kíváncsi lennék.süti
több mint 10 éve
a hírek szerint minket is érdekel Vincent Jackson, akit cserélné a Bucs...CarmelomanDavisnek jót tenne. Árára azért kíváncsi lennék.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
a hírek szerint minket is érdekel Vincent Jackson, akit cserélné a Bucs...
több mint 10 éve
Na ki ez?Austin Pettis
gaben
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Na ki ez?" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Long 29 éves, minimum 3-4 jó éve még vanigen. DE/DT posztra nem draftolnék..Elég mély a rotáció ott, hiába öreg Long..Carmelomanha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..CarmelomanLeonard Williams helyett ? @)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
igen. DE/DT posztra nem draftolnék..Elég mély a rotáció ott, hiába öreg Long..ha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..CarmelomanLeonard Williams helyett ? @)
több mint 10 éve
apropópopóhátha lesz valami leszbi rúgó a piacon 😉
szóljatok, ha már diskurálhatunk a jövő évi draftról 😉DiamondsHead44
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Collins - pipa! Vagy egy CB. 'szom kivan a sokadik körös DB-kel...apropópopóha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..Carmeloman
több mint 10 éve
ha már draft: safety firstközéppontban a center
LB középre és szélre
ja és kellene végre egy igazi ász returner
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
ha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..CarmelomanLeonard Williams helyett ? @)
Davis legyen franchise QB és jöjjön játszótársnak Cooper.
több mint 10 éve
Nem tudom ez követitek-e?www.nfl.com/videos/a-football-life/0ap3000000407321/Eric-Dickerson-A-Football-Life-trailer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
feel free 😀apropópopóEdzőket lehet draftolni?Pizsama
STL Curtain
több mint 10 éve
The Seahawks are next-to-last in the NFL in passing yardage, averaging only 186 yards a game.azaz a szíhóx vagy franchise vagy nfl rekordot dönt passzjátékban ellenünk
STL Curtain
több mint 10 éve
apropópopóEdzőket lehet draftolni?
több mint 10 éve
Carmeloman
644
apropópopóha top 3, akkor Mariota/Winston, ha későbbi, akkor Collins vagy PJ Williams..
több mint 10 éve
apropópopószóljatok, ha már diskurálhatunk a jövő évi draftról 😉
STL Curtain
több mint 10 éve
na, ha jól látom mindenki elmondott mindent. mondjuk az így nem volt konkrétan, hogy fisher schitty, gw takarodj.nekem annyival volt jobb, hogy üdülni voltunk, így nem keltem fel hajnalban, bónuszplusz nem ébresztettem fel az asszonyt az ordibálásommal.
kedden délután egy kávézóban sikerült megnézni a meccset a 2. negyedtől. az asszony végig azt mondta ne legyek negatív, mert az eredményt látva az első mondatom az volt, hogy innen nagyon kikapunk. sikerült megjósolni a félidő előtti hosszú tédét, a nájnerz 2. félidei első driveban tédéjét és a pick six-et. a pick six-nél csak azért nem nyertem meg a fogadást a pincérgyerek ellen, mert nem volt elég idő megállapodni az ajánlatokban.
és jön a szíhóksz...
STL Curtain
több mint 10 éve
szerintem azért nem holding, mert nem jutott túl Staley-n. végig előtte van és körbe tolja. majd az okosok megmondják 😊Ezen a videón 45-46mp-nél:igen, nem ment el mellette hogy visszahúzná, hanem tolta körbe. szerintem. vagy hol látod a holdingot?peteyBiztos?1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?Pizsamanem, Staley körbetoltapetey
nfl.cpl.delvenetworks.com/player/carousel/bleacher.html?channelId=de89a8aeb3e422bac4eb48567f10ebd0&channelListId&mediaId=2f6033dbe1374493a33d6719e35f3704
Nekem úgy tűnik mint ha egy ponton már visszafelé húzná semmint hogy tolná...Pizsama
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000410684/Wk-6-Can-t-Miss-Play-Lloyd-burns-Rams-deepPizsama
több mint 10 éve
Ezen a videón 45-46mp-nél:igen, nem ment el mellette hogy visszahúzná, hanem tolta körbe. szerintem. vagy hol látod a holdingot?peteyBiztos?1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?Pizsamanem, Staley körbetoltapetey
nfl.cpl.delvenetworks.com/player/carousel/bleacher.html?channelId=de89a8aeb3e422bac4eb48567f10ebd0&channelListId&mediaId=2f6033dbe1374493a33d6719e35f3704
Nekem úgy tűnik mint ha egy ponton már visszafelé húzná semmint hogy tolná...Pizsama
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000410684/Wk-6-Can-t-Miss-Play-Lloyd-burns-Rams-deep
több mint 10 éve
igen, nem ment el mellette hogy visszahúzná, hanem tolta körbe. szerintem. vagy hol látod a holdingot?Biztos?1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?Pizsamanem, Staley körbetoltapetey
több mint 10 éve
2 vélemény:NFL.com-on is Bajuszt veszik elő. Vajon Silent Stan meddig tolerálja még ezt ?
Utóbbival abszolút egyetértek.Pizsama
Meg mondjuk ugyan ki a búbánat lenne ideiglenes HC ?