Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 10 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
2 vélemény:

Fox Sports: 27th (26th)

"After jumping out to a big lead on a solid set of scripted offensive plays, the Rams offense completely shut down—especially in the second half. Offense is hardly the issue here. The Rams have gone from a top-five pass-rushing unit to potentially the worst in the league and there’s no real explanation why."

Yahoo! Sports: 27th (28th)

"Don't know what to tell you. This isn't a well-coached team."

Utóbbival abszolút egyetértek.
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kb. 10 éve ebben kuksolunk...
...ráadásul ma az asszony kiröhögött mikor az ismétlést nézve gyakran káromkodni kezdtem. Kurvára nem esett jól...Pizsama
Csak most már nem szarból próbálunk várat építeni, hanem van hozzá rendes alapanyag is, de úgy látszik így is baszhatjuk.
Fisher nagy tapasztalata nem ér semmit. Greg Williams blitz sémája sem fekszik. 8 ember kell nyomásgyakorláshoz, és hagyjuk a szar secondarynkat magára. Schottyról nem szeretnék külön megemlékezni.

Játékosok szar teljesítményét meg fölösleges kiemelni, ilyen edzői gárda mellett mi más lenne az eredmény?
A balta is egy nagyon jó eszköz favágáshoz, de borotválkozáshoz már nem használnám.

Áprilisban megint draftolhatunk a Top10 (5)-ben. Ráadásul lesz egy csomó pénzünk. Bradford, Long, Wells, Langford kuka. Már csak egy normális bagázs kell, akik ki is tudják használni a helyzetet.

E.J. Gaines mennyire muzsikál jól éles helyzetben? Ahogy láttam, este a Crabtree TD az róla volt, de ezek benne vannak. MarioAna
Teljesen jól jártál vele, eddig megéri az előzőleg 3-4. körre várt picket is. TD-t tudjuk be neki rookie hibának, azon kívül most se vele volt a probléma. 4. corner volt a rosteren, PFF-en 15-20 legjobb CB-ként van rangsorolva. Ha TruJo felépül is hagynám Gainest a kezdőben.
több mint 10 éve
1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?Pizsama
nem, Staley körbetoltapetey
Biztos?

nfl.cpl.delvenetworks.com/player/carousel/bleacher.html?channelId=de89a8aeb3e422bac4eb48567f10ebd0&channelListId&mediaId=2f6033dbe1374493a33d6719e35f3704

Nekem úgy tűnik mint ha egy ponton már visszafelé húzná semmint hogy tolná...
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?Pizsama
nem, Staley körbetolta

több mint 10 éve
süti
Kb. 10 éve ebben kuksolunk...
...ráadásul ma az asszony kiröhögött mikor az ismétlést nézve gyakran káromkodni kezdtem. Kurvára nem esett jól...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Eddig birtam hogy ne nezzek be ide..elkepeszto fogalmatlanok vagyunk ha valt az ellefel es ez schitty es bajusz hibaja..tolem is mehetnek...a d fal a legnagyobb kerdojel...long nelkul annyira sulytalanok vagyunk hogy elkepeszto...quinn ogletree jj hol vannak? Lau aki a kedvencem...egy az 1ben tinoisamoa ha meg emlekeztek..6--7 yardon meg lehet en is megfognam a futast...kicsit tele a tokom a hitegetessel...de le kell szallnunk a foldre...varom bajusz nyilatkozatat...we are working hard we are learned a lot...the practice field seems preatty good and we are looking forward...Fisher is not our guy...

'I BELIEVE'
több mint 10 éve
1 kérdés: a félidő előtti TD-nél nem volt egy büdös nagy holding Quinn-en?
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
5meccs 1sack. hogyan és miért? én nem értem...braxa88
1. eddig átfutottak rajtuk, nem passzoltak ellenük sokat.
2. ha passzoltak is gyors passzokkal kiiktatták a pass rusht
3. Chris Long sérülésével több erő jut Quinnre
4. Quinnt is megfogják egy az egyben
5. Egyszerűen nem érnek oda.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
5meccs 1sack. hogyan és miért? én nem értem...
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
E.J. Gaines mennyire muzsikál jól éles helyzetben? Ahogy láttam, este a Crabtree TD az róla volt, de ezek benne vannak.
Múlt héten elég jó volt abból amit itt írtatok (hét újonca esélyes).
Mizzuban nagy kedvencem volt és egyik GM játékban is nálam van, csak mivel sok Rams meccset nem láttam még idén, így gondoltam ti hátha tudtok róla többet mondani 😊.MarioAna
egy post-corner-post kombinációval szívatta meg Crabtree és nem volt safety segítsége. Ezt leszámítva nem volt rossz.

Szörnyű látni, hogy az elején jól megy és amikor vált az ellenfél nem tudják az edzők lereagálni a dolgokat.
Pedig most a védelem sem volt akkora fos, csak a végén már sokat voltak a pályán a támadók miatt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 483 — no es importante
Remélem jövőre tényleg érkezik egy modernebb felfogású edző egy OC-guruval karöltve, mert fájdalmas látni, hogy mennyire nincsenek kihasználva Austinék. Az első félidőben kinyílt mondjuk kicsit a playbook, de 2 TDs előnyben elhitték Fisherék, innen elég lesz csak futni. Pedig az emberanyag megvan szerintem ahhoz, hogy szórakoztató és egyben eredményes csapat legyen a Rams.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
E.J. Gaines mennyire muzsikál jól éles helyzetben? Ahogy láttam, este a Crabtree TD az róla volt, de ezek benne vannak.
Múlt héten elég jó volt abból amit itt írtatok (hét újonca esélyes).
Mizzuban nagy kedvencem volt és egyik GM játékban is nálam van, csak mivel sok Rams meccset nem láttam még idén, így gondoltam ti hátha tudtok róla többet mondani 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Igen, ismét egy nagy előnyt sikerült eladni, szinte hasonló séma alapján. Annyi különbséggel, hogy most AD is kifejezetten rossz volt.. Amíg az elején volt futás es play action, addig ment a szekér. Aztán jött a nyomás, amit Davis nem tud kezelni.. Egy csomó rossz döntés, rossz kivitelezés. Megszűnt a futás, jött a passz heavy offense, vele az egysíkú, kiszámítható játék, hozzá egy csomó rossz passzal. Igazából en Davistől korábban kb. ennyire számítottam, eddig volt nekem meglepetés amit mutatott.
Azt nagyjából lehetett tudni, hogy a secondary az egyik gyenge láncszem, este ezt parádésan be is bizonyították. JJ egyszerűen botrányos volt. TruJo hiányzik..
Ami viszont a legfájóbb, hogy ismét semmi valaszunk nem volt a 49s játékára. Az edzői kar ujra leszerepelt.

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Nálam ma telt ki Fisher ideje.. Nem tud semmit felmutatni, a védelem is sz@r. Az általa hozott emberek-köztük a sokmilliós TE- kritikán aluli. A draftoltak buknak meg, egyetlen győzelem a mezőny 2. leggyengébbje ellen volt. Eddig bíztam a bajsziban, de már nem.. Váltás kell, kétszer nem szabad min. 2 TD előnyről bukni..
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 312 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jenkins katasztrófa...Carmeloman
Pedig nagyon szurkoltam nektek srácok! Tavaly is szimpatikus volt a csapat, és amúgy is anti 49-ers drukker vagyok.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Jenkins katasztrófa...
több mint 10 éve
én őszintén tartok tőletek fiúkpetey
Nem kell. Általában saját magunkat verjük meg.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
én őszintén tartok tőletek fiúk

több mint 10 éve
Felkel valaki hajnalban élőben látni az égést?Pizsama
Azért az 1 negyedért ? 😓
Remélem azért attól izgalmasabb lesz, de amilyen MNF-okon vagyunk túl...
több mint 10 éve
Felkel valaki hajnalban élőben látni az égést?
több mint 10 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Nem lennék meglepve, ha most hétfőn G.Rob es Mason is játszana... 😛

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Amúgy sincs itt semmi probléma.
“Greg just needs to keep doing what he’s doing," Fisher said. "He’s gotten much better over the last couple of weeks. He’s got a good feel for both of the positions. And just keep learning, working. He’s working hard on the practice field.”

Nem szeretném kommentálni.süti
már csak Spags folyamatos tapsikolása hiányzik

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Amúgy sincs itt semmi probléma.
“Greg just needs to keep doing what he’s doing," Fisher said. "He’s gotten much better over the last couple of weeks. He’s got a good feel for both of the positions. And just keep learning, working. He’s working hard on the practice field.”

Nem szeretném kommentálni.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Matthews az egyik legjobb ember már most a falban 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...