Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 970
Láttátok milyen jó kis trükkök csinált a Dallas hajnalban? Én ez hiányolom még a csapatból trükkös játékok,puntnál 4és 2-3 simán lehetne egy passz! Ti hogy látjátok!?
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Gase azt mondja nem lesz pihenő a hétvégén. Én meg azt mondom hogy ok, de sérülés se legyen!

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 533 — Ajmo Vatreni
A Finst Ajayi hajtja, ha megfogjátok akkor Moore nem fogja megnyerni a meccset.
Geeri
Mi általában a futást akarjuk megállítani elsőként. Aztán egydimenziós meccsen nyerni.Főleg, ha nem egy veterán, fr. QB az irányító Valószínűleg most is így lesz.
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek arra, hogy (tudván, hogy még simán összefuthatunk később) ki mennyire nyitja majd ki a playbookot.
gordon
Szerintem nem várható trűkkparádé, de a meccs amúgy se azokon dől el.

A Pats erőből fut, meg ezekkel a g*eci slantekkel operáltok ahol a Trips-bol kb zárnak egymásnak a WR routok. Ha ezt nem tudjuk megoldani vagy azzal hogy Bradyre nyomjuk a zsebet, vagy azzal hogy megzavarjuk az időzítest akkor nem lesz esélyünk.

A Finst Ajayi hajtja, ha megfogjátok akkor Moore nem fogja megnyerni a meccset.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Kíváncsi leszek arra, hogy (tudván, hogy még simán összefuthatunk később) ki mennyire nyitja majd ki a playbookot.
több mint 9 éve
frani Miami Dolphins 81
Ja és a közös út is érdekel 2017-be
több mint 9 éve
frani Miami Dolphins 81
Sziasztok!
Nagyon nehezen indult a szezon de most nagyon boldog vagyok.
Mindenkinek köszönöm az év közbeni hozzászólásait és jelentéseit.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek
Frani
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Mondjuk a Pats meccs az érdekes:

Ha nem verjük meg őket akkor tuti Pittsburghbe megyünk, és ha tuljutnánk rajtuk akkor pedig Bostonba.

Ha megverjük őket, a Chiefs kikap és az Oakland is kikap akkor járunk talán a legjobban: Texasban kezdünk, ahol ha továbbcsúszunk akkor a Carr nélküli Raiders jön majd szembe a fekete lyukban.

Ha nyerünk, a Chiefs kikap, Raiders nyer akkor Texasban kezdünk, és ugyancsak Bostonban folytatjuk ha van mit.

Én a középsőt szeretném kérni! 😀
Geeri
Az tényleg jó party lenne. Én is ezt kívánom.

És még egyszer grat a srácoknak a PO-hoz (bár én már a Denver veresége előtt megjósoltam).

Egyébként tavaly is elvertük a Pats-et az utolsó meccsen otthon. Akkor nem számított egyik csapatnak sem (mi kinn, ők benn). Bár most sem számít olyan szempontból, hogy tuti PO mindkét csapat, de a Geeri által felvázolt lehetőségek fényében mégis számít. Egyébként a Pats csak verve jó. 😊

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mondjuk a Pats meccs az érdekes:

Ha nem verjük meg őket akkor tuti Pittsburghbe megyünk, és ha tuljutnánk rajtuk akkor pedig Bostonba.

Ha megverjük őket, a Chiefs kikap és az Oakland is kikap akkor járunk talán a legjobban: Texasban kezdünk, ahol ha továbbcsúszunk akkor a Carr nélküli Raiders jön majd szembe a fekete lyukban.

Ha nyerünk, a Chiefs kikap, Raiders nyer akkor Texasban kezdünk, és ugyancsak Bostonban folytatjuk ha van mit.

Én a középsőt szeretném kérni! 😀

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 568 — Dolphins Fan
A San diego első körben majdnem megverte a Kansast! Jobb lenne Houstonba menni mint a hideg Pittsburghbe nem mellesleg fedett stadion, És ki tudja Hill lehet vissza térhet! !
Miami
Nem biztos, hogy egy Tannehill aki nem tud futni, normálisan mozogni a zsebben, retteg hogy a fájós térdét szétvágják jobb mint Matt Moore. Ne RGIII-zuk meg... nem ér annyit. Gyógyuljon meg az az acl.
több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 970
A San diego első körben majdnem megverte a Kansast! Jobb lenne Houstonba menni mint a hideg Pittsburghbe nem mellesleg fedett stadion, És ki tudja Hill lehet vissza térhet! !
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Most jo lenne elkapni a pats-et
Es ha gyoz a Chargers (aminek eleg kicsi a valoszinusege).
Akkor a Houston ellen jatszanank WC-on, ami azert sokkal jobb mint egy Steelers.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
😊 Hány mini szívrohamot okoztak idén a srácok?
Csabee13
Cleveland, Buffalo, Jets, Chargers, LA, 49ers, Arizona, es vegul a Bills meg 2-t er

Az 9 😀

Szerkesztette: Adirotor
több mint 9 éve
Egyébként minden olyan hozzászólásra, véleményre amelyik azt fejtegeti, hogy az egyetlen jó csapat az utóbbi időben a Ravens volt és lám tőlük simán kikaptunk... csak egy középső ujjal tudok reagálni. Az én örömöm nem rontják el az újságírók akik megjósolták, hogy be sem jutunk nekünk kampec.

😊 Hány mini szívrohamot okoztak idén a srácok?
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
1-4 > 10-5 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ez igen, ki gondolta volna ezt
A szezon elejen hagyjan, de a Titans elleni meccs utan?
Hatalmas gratula a fiuknak, es hogy felertekelodik most a Browns elleni gyozelem 😀 amit Landry is mondott hogy nem erdemeltuk meg de eldogadjuk 😀

#strongertogether🐬
több mint 9 éve
Sziasztok!
Grat a PO-ért. NFL.com miért nem jelölnek titeket Wild Card helyen? Senki sem tud már megelőzni titeket.
sirarcheer
A schedule reszen mar ott vagyunk 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Sziasztok!
Grat a PO-ért. NFL.com miért nem jelölnek titeket Wild Card helyen? Senki sem tud már megelőzni titeket.

I wanna' that ring again!

több mint 9 éve
Wooohoooooooooo!

2008 óta az első év, amikor nem ér véget a szezon az adott évben 😊
mondhatni full mindegy, mi is történik a Pets ellen Már csak a Pets-et kell elkapni, a miheztartás és az íze kedvéért 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 100
Grat srácok!

Jövőhéten játsszunk egy sérülésmentes jó meccset 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 746
Gratulálok!

Felugrok a playoff bandwagonra!!! 😀

Go Gase!

Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 970
Gyerekek Playoff van 😀😀😀😀😀😀😀
több mint 9 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Vége a szezonnak vagy mi a franc? 😀 PO-t kell várni (remélni) nem az FA-t. Tudom szokatlan, meg hihetetlen de ez van.
Csabee13
Persze, nem arról van szó, hogy lemondanánk a PO élményéről: csak szeretném úgy élvezni, hogy nem ez az "utolsó szelet bejgli", hanem jövőre lesz egy még vastagabb szelet 😊
több mint 9 éve
Vége a szezonnak vagy mi a franc? 😀 PO-t kell várni (remélni) nem az FA-t. Tudom szokatlan, meg hihetetlen de ez van.
Csabee13
Nem szoktunk hozzá ehhez, 2008-ban volt hasonló helyzet, sokan nem is éltek még akkor, akik most itt vannak a MIA topicban 😀

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve