Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Henne is a mothafuckin`n clown....

En mar tavaly megmondtam sajnos... no ki vedi meg?
Pedig a fal is megvedi rendesen mig el nem megy a kedvuk.
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Hát, ennyi volt a mese mára, zárul Henne mókatára

Közel hasonló eredménynel kaptunk ki a playoffban is. Kísért a múlt, mi?

Pennington :'-( :'-(
A 2008-as Miamit akarom :'-(

3TD helyett 3INT villog a statisztikában :-/

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
jöjjön vissza marino
vagy fiedler 😛briareos
Én az elsőre szavazok, ennél még szemüvegeben is jobban lát,mint ez a homály... Ha jövő héten is kezd akkor tiltakozólag nem nézem a meccset.
Uff

Ja a másik kedvencen : Berger...szánalmasan xar.
Def: Ennyi mistackle-t még MAFL meccsen is ritka...

több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Hát én addig nem nézek meg több meccset amíg ez a kretén irányít.. nem csak rajta múlott ez tény.. De ha ezek után sem padoztatják... szánalom produktum..

Szerk.: alig írom be dob még egy INT-et. El sem hiszem hogy azt mondtam valaha, hogy hagyjuk a kezdőben...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
jöjjön vissza marino
vagy fiedler 😛

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még mindig akarja valaki Henne-t a kezdőbe?DM13
A Ravens fanok 😀
több mint 14 éve
Még mindig akarja valaki Henne-t a kezdőbe?

több mint 14 éve
jól van azért ennyire nem kell elbízni magunkat futás terén... nem mindig fog működni és ez megöli majd a drive-ot, playt-t...

szerk: rossz helyre ment...

több mint 14 éve
most néztem pittsburgh meccset, hát bazmeg...briareos
...És még nagyon finoman fogalmazol.

több mint 14 éve
most néztem pittsburgh meccset, hát bazmeg...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem voltam netközelben az elmúlt hetekben, valaki megtenné hogy updatel?briareos
üdv újra, jó látni téged 😊
tényleg hiányoztál, a topik is leült nélküled, de én megértem a munka most előrébb való 😉 Henne bénázgat, Carpenter kurvajó és Bess is állatkodik a csapatban.

a U-ban Harris megsérült, a true freshman Morris viszont egész jó. múlthéten csúnya L a Virginia ellen, és most is csak csücskös W a Maryland ellen, jó hír h legalább Hankerson még mindig kurvajó. ja meg ugye 8. hétről még ütöttük 33-10re a tarhálókat 😛
több mint 14 éve
Megnyugodtam 😀 Moss -> Titans, Merriman ->BillsCsabee13
Majd akkor leszel megint ideges, ha Moss 3 70 yardos TD-jével nyerünk ellenetek 21-20-ra 😛 😂egozo
Szép dolog a hit 😀 amúgy nem leszek ideges... hanem átkozottul pipa 😀 és rituálisan elégetek egy Chris Johnson mezt 😀 (y)
több mint 14 éve
Sokan hianyoltak teged is a podcastet is.

Nyertunk a Cincy ellen, harcbaszalltunk merrimanert es mossert is akit kivagtak egy honap utan.
Elobbi a Billsbe ment (enne meg a fene ) utobbi a titansba, hala az egnek nem ide.

Nagyjabol ennyi
több mint 14 éve
nem voltam netközelben az elmúlt hetekben, valaki megtenné hogy updatel?

több mint 14 éve
Sziasztok.

Én nagyon rég nem írogattam ide, sokszor nem éreztem kellően felkészültnek a témára. Itt azért sokkal többen, sokkal többet értenek a témához mint én.
Aki nem ismerne megszállott Dolphins drukker vagyok már mióta az eszemet tudom meg amióta felfedeztem magamnak az amerikai focit.

Áttérve a jelenre : én is sűrűn olvasgatom a hazai illetve a nemzetközi oldalakat a neten az NFL-el kapcsolatban ezért örülök neki, hogy Crowder részt fog venni a meccsen a Ravens ellen ( nincs igazi helyettese az ILB poszton az ő oldalán ).
Cobbs elviekben pihent a héten nem edzett de szerintem nem hiszem, hogy kihagyja a csapatból Sparano mivel kiváló KR és neki sincs igazi helyettese. Továbbá ott van még Y.Bell is akinek a lábujja sérült de nem hiszem, hogy ő is kihagyná a meccset, mivel nagyon kell ez a meccs.
Nem csak ezért , hogy továbbra is veretlenek maradjunk idegenben ( az a legkevésbé fontos ) hanem nem mindegy , hogy 4-4-el v. 5-3-al állunk ( mondjuk ezzel nem mondtam nagy okosságot ).
Sajnos nehéz a csoportunk mert ugye ott van ( kövezzenek a Pats szurkolók ; nem érdekel ) általam nem igazán szeretett ( finoman fogalmaztam... ) Patriots, illetve a túlmisztifikált a Packers ellen még pontot sem gyűjtő Jets.
Az sajnos a legnagyobb probléma, hogy kikaptunk mindkettőtől otthon 😕 - pedig a Jets elleni nagyon is nyerhető volt. Meg ugye a vitatott Steelers elleni meccs is ott van... Na mindegy.

Most jön a Baltimore akit szerintem szorosan de megverünk. Bár mondjuk nagy mumusa a Miami-nak a Baltimore ( postseason 1.kör 2008 stb. )
Örültem volna ha Mason, Reed és Stallworth nem játszik de erre kevés az esély sajnos. Kisebbek voltak a sérüléseik minthogy ne játszanának.
A Ravens DL-je nem a legerősebb ( persze nem csak a DL miatt ; a Ravens futás elleni védekezése csak 17. ) sok jó futással fel lehetne őrölni őket. A secondery-jük viszont elég jó lehet sajna , hogy Marshall-t leveszik a pályáról.

Na lehetne még itt sokáig elemezni, sajnos kevés az időm most rá.

Az a lényeg : vasárnap 19:00-tól az ESPN America csatornán Baltimore Ravens - Miami Dolphins ÉLŐBEN !!!!!!

Hajrá Dolphins!!!danyly
Udv
Hajra hajra.
A ket vereseggel a csoportunkban eleg nehez helyzetben vagyunk. A Patsben egyetertek 😊
Sajnos a Ravens elottunk all jatekosanyagban, de sem a D sem az O nem tul meggyozo, lehet megint az ST-nk kell, hogy elverjenek bennunket.
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Sziasztok.

Én nagyon rég nem írogattam ide, sokszor nem éreztem kellően felkészültnek a témára. Itt azért sokkal többen, sokkal többet értenek a témához mint én.
Aki nem ismerne megszállott Dolphins drukker vagyok már mióta az eszemet tudom meg amióta felfedeztem magamnak az amerikai focit.

Áttérve a jelenre : én is sűrűn olvasgatom a hazai illetve a nemzetközi oldalakat a neten az NFL-el kapcsolatban ezért örülök neki, hogy Crowder részt fog venni a meccsen a Ravens ellen ( nincs igazi helyettese az ILB poszton az ő oldalán ).
Cobbs elviekben pihent a héten nem edzett de szerintem nem hiszem, hogy kihagyja a csapatból Sparano mivel kiváló KR és neki sincs igazi helyettese. Továbbá ott van még Y.Bell is akinek a lábujja sérült de nem hiszem, hogy ő is kihagyná a meccset, mivel nagyon kell ez a meccs.
Nem csak ezért , hogy továbbra is veretlenek maradjunk idegenben ( az a legkevésbé fontos ) hanem nem mindegy , hogy 4-4-el v. 5-3-al állunk ( mondjuk ezzel nem mondtam nagy okosságot ).
Sajnos nehéz a csoportunk mert ugye ott van ( kövezzenek a Pats szurkolók ; nem érdekel ) általam nem igazán szeretett ( finoman fogalmaztam... ) Patriots, illetve a túlmisztifikált a Packers ellen még pontot sem gyűjtő Jets.
Az sajnos a legnagyobb probléma, hogy kikaptunk mindkettőtől otthon 😕 - pedig a Jets elleni nagyon is nyerhető volt. Meg ugye a vitatott Steelers elleni meccs is ott van... Na mindegy.

Most jön a Baltimore akit szerintem szorosan de megverünk. Bár mondjuk nagy mumusa a Miami-nak a Baltimore ( postseason 1.kör 2008 stb. )
Örültem volna ha Mason, Reed és Stallworth nem játszik de erre kevés az esély sajnos. Kisebbek voltak a sérüléseik minthogy ne játszanának.
A Ravens DL-je nem a legerősebb ( persze nem csak a DL miatt ; a Ravens futás elleni védekezése csak 17. ) sok jó futással fel lehetne őrölni őket. A secondery-jük viszont elég jó lehet sajna , hogy Marshall-t leveszik a pályáról.

Na lehetne még itt sokáig elemezni, sajnos kevés az időm most rá.

Az a lényeg : vasárnap 19:00-tól az ESPN America csatornán Baltimore Ravens - Miami Dolphins ÉLŐBEN !!!!!!

Hajrá Dolphins!!!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
Majd akkor leszel megint ideges, ha Moss 3 70 yardos TD-jével nyerünk ellenetek 21-20-ra 😛 😂
több mint 14 éve
Most láttam hogy miénk a drive of the week is 😀
http://www.miamidolphins.com/video?bcpid=585645507001&bclid=260803762001&bctid=658078287001

több mint 14 éve
Jah nesst neztem, brrrr....

Beadtuk nade ok kisse elobb claimelnek.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Miami was awarded one player off waivers today -- CB Nate Ness from Seattle.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
ne is mond tisztára izgultam hazafelé buszocskázva, első volt h csekkoljam, h nehogy idejöjjön akármelyik is 😊kristof
Pedig ti is beadtátok az igény Merrimanre.
több mint 14 éve
Hat lights outnak roppantmod orulok a billsben
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne is mond tisztára izgultam hazafelé buszocskázva, első volt h csekkoljam, h nehogy idejöjjön akármelyik is 😊
több mint 14 éve
Megnyugodtam 😀 Moss -> Titans, Merriman ->Bills
több mint 14 éve
Lehetnek még itt érdekes dolgok... 😊

Gyönyörű és sokat mondó... 😀